-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Szerintem még nincs olyan X50 topic ami még élne!
Viszont van és megy az X2 Pro topic, ez a telefon ami tavaly nagyon jó és komoly ajánlat volt még az idén is az! Frissítések vannak, lesznek, kb. havonta jön ki egy verzió, főverzió váltás is volt ami hozta magával a Realme új felületét UI, addig Color OS futott rajta. -
monti0222w
addikt
válasz
citkar #139382 üzenetére
Értelek, de akkor ha már idei készülék kellene akkor inkább az X50-t választanám mint a M17-t, mert frissítésben meg gyors töltésben jobban járnák vele, sőt a kamera fejlesztést is komolyabban veszi a Realme mint a Meizu!
Persze nem akarlak meggyőzni, mindenkinek megvan hogy mi alapján választ telefont, neked a Meizu maradt, és ennyi! -
monti0222w
addikt
válasz
fateless #139377 üzenetére
Igen zeneileg nagyon ott volt a topon, aksiban gyenge volt, hardver még mindig bírná, szoftver kétszer töltöttem le hozzá frissítést az első könnyedén felment jó is volt, a màsodikkal meggyült a bajom többször is letöltve, törölve különböző anomáliákat okozott, így nem próbálkoztam tovább. Jó teló volt, és kiszolgált engem, végülis szerettem
-
monti0222w
addikt
válasz
citkar #139375 üzenetére
Igen a csepp, pont ezért néztem tavaly a M16-t, de azt kell mondjam most már 2 hónap hasznàlat után hogy semennyire sem zavar hogy ott van. Az ár, ha azt nézzem hogy csak a Mi csúcs készűlékekért mit kérnek el, ahhoz képest nem érzem drágànak őket! A nagynevűekről nem is beszélve!
Az X2 Pro-t nézve már tavaly többet adtak ár-értéket nézve mint a többiek, 90 Hz, 50 W-s gyors tötés, nagyon jó hangszóró pár, SD 855 plusz, 3.0 UFS tároló. -
monti0222w
addikt
válasz
citkar #139371 üzenetére
Nézd, hál istennek mindig van alternatíva, ahogy volt 2,5 évvel ezelőtt akkor egy Axon 7 személyében egy nagyon jó zenefont vettem, de ott is 0 a support, most meg a Realme X2 Pro-t vettem és nagyon meg vagyok elégedve vele! Nem fényezni akarom, de mind összeszerelésíleg, mind a szoftver, hardver nagyon pattent idáig, frissítés is van. Sajnos, azt kell mondjam hogy a Meizu elbújhat mellette bőszen, és a Realme egy fiatal alig 2évve alakult cég, és az Oppo szárnyai alól ki nővé bàrhova eljuthat!
-
monti0222w
addikt
válasz
Cyborg #139360 üzenetére
Szia annyiért nincs X2 Pro, drágábban kb. 140e ft környéke a spanyol Amazonról rendelhető vagy a német Amazonról, a német egy picit drágább!
Vagyunk már jó páran a Realme topicban akinek van, a legtöbbünk a legerősebb változatot vette meg a 12/256 Gb-s verziót.
Igazából 8/128-tól érdemes megvenni mert onnantól kezdve van 3.1 UFS tároló, a 6/128 még 2.1-el rendelkezik.
Vannak sima X2-sek, azok sem panaszkodnak, bevált nekik az is, frissítések vannak mindkettőre, most váltott 9-ről 10-es Android verzióra, a Pronál reszelik rendesen a kamerát, az új Realme UI nagyon jó, bàr az Oxigén OS sem volt rossz de gondolom ők is elég komolyan gondolják a külön válást az Oppotól, így beleadnak mindent ami kifér a csővőn. -
monti0222w
addikt
válasz
LantosBerry8 #139233 üzenetére
Van topicja, ott már van pár ember akinek van X2, X2pro telefonja, szerintem ott kérdezd.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, segítséget szeretnék abban kérni hogy egy ideje nézegettem a Meizu 16th telefont, és olvasgattam már róla teszteket, leírásokat, de ami engem nagyon érdekelne benne ( milyen hangchip van benne) azt csak kettő írásban találtam ami nem elég meggyőző nekem! Szóval a kérdésem az lenne hol lehetne a hangchip kérdésnek biztosan utána járni, oldal teszt vagy ilyesmi? A Meizu oldalán sem találtam erről semmi adatott!? Köszönöm előre is a segítséget.
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135812 üzenetére
Valószínüleg ott indul majd, és szerintem mivel volt rá idejük bőven kigondolni, tervezni minden részletét, nem valószínű hogy akkorát csalódnánk benne!
S szeretném remélni hogy a Meizu különlegessége is ilyen lesz. Kamerában meglátásom szerint mindkét telefon (Axon 7, Pro 7) bőven hozta az átlag felettit. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135810 üzenetére
Ok, de én pont az a típusú ember vagyok aki kattint és kész, ha szerintem nem lett jó a kép akkor kitörlöm és csinálok másikat.
Mivel engem ennél jobban egyelőre nem izgat a fényképezés, nem is érdekel különősebben, velem erről nem tudnál vitázni, mert úgy is igazat adnék a hozzá nem értésem miatt! -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135808 üzenetére
Értem, de én már régóta, nem csak ennél a telonál, már előtte is nem a legmagasabb pixelszámmal fotóztam, most is 12 Mp-revan van állítva. Valahol olvastam erről, és azóta így csinálom.
Amit csinálok felvételeket azokkal elégedett vagyok, magunknak csinálom és nem fotókiállításra,a hangra büszkébb vagyok egy telo esetében mint a fotóra.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135805 üzenetére
Nem értek a kamerához ez tény és való, kattintok és levan tudva részemről a fényképezés, de viszont vannak a topicban olyan emberek akik többet értenek hozzá, és szerintük elégé rendbe van a kamera, persze nem ér fel az ebben vezető telefonokhoz, de szégyenkeznie se kell!
A teszt írásakor úgy rémlik a 6. droid volt rajta, most 7-es van, az elmondás szerint szoftveresen csiszoltak a kamerán is.
S jön a 8-as droid is rá.
Pontosan, ugyanezt várom én is. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135803 üzenetére
Értem, akkor így még ütősebb lesz, a többi meg egyelőre csak találgatás.
Ájvé, pedig az a M6S jó kis telonak ígérkezik. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135796 üzenetére
Azt hiszem jó esély van rá bármelyike is. Axon nál nem hiszem hogy ez kérdés lenne, a kérdés az hogy a tavalyi S835-tél vagy az idei S845-tel jön ki?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135794 üzenetére
Szerintem is, ugyanezt várom én is tőlük, nem hiszem hogy csalódnánk benne, hangban biztos nem, hiszen az Axon 7 is kiemelkedik az átlag telefon felett pont emiatt! S ezért Is remélem hogy a Meizu új üdvöskéje is jóbb lesz. Legalábbis nagyon bízok bennük, nekem a tavalyi Pro 7 is tetszett, volt benne fantázia, csak sokan nem értékelték, jelőltem is volt a vételre, de az Axon az ára miatt beelőzte.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135790 üzenetére
Az Axon 9 lesz, nem 8, nem értem én sem miért, de így lesz. A Meizu-t én is várom kíváncsi vagyok rá, állítólag abban is képernyőbe integrált újlenyomat olvasó lesz! Plusz érdekel még az egy gombos vezérlést hogy oldják meg, kezelés szempontjából nekem a legjobb volt idáig! Talán, de nem biztos, a sztereó hangszórók is lehet lesznek, a hangchipre, erősítőre szavam sem lehet, a Pro 6-ban is jól muzsikált, ennek a folytatását várom.
Ájvé: te aki olyan tájékozott vagy, nem tudod hogy a M6S B20-l is kapható? -
monti0222w
addikt
válasz
Ferenc1989 #135596 üzenetére
Axon 7, Gearbesten szokott akció lenni és kb. ilyesmi áron lehet hozzájutni.
-
monti0222w
addikt
válasz
Winne #135418 üzenetére
Hogy mennyire minőségi, nagyon, full fémház, 2k - s amoled kijelző, S820 prosszeszor, a kamera, ha nem is kiemelkedő de megbízhatóan teszi a dolgát, van OIS, EIS, plusz a videó felvételhez külön dac van,ahogy a zenéhez is, sztereó hangszórók az előlapon elhelyezve HTC-s módra. Az aksi nem Xiaomi-s féle nagy aksis, de hozza az egy napos időt még az elején is mikor még nyúzva volt. Újlenyomat olvasó is gyors elégé pontos is, igaz hátul helyezkedik el.
Strapabíróságon mit értesz? Nincs IP 67-68, a port bírja sajnos ezt tudom, és azért sajnos, mert nem ezt érdemelné amit kap.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok. -
monti0222w
addikt
válasz
fateless #135157 üzenetére
Nem ő róla írtam, sajnos, nem egyenértékű a két telefon, sem erőben, bár lehet hogy S625-tel más lett volna a helyzet, S617 kevés volt benne, a hangchip sem ugyanaz benne plusz az erősítő sem, és folytathatnám tovább miben másabb a két mobil.
Itt, az Axon 7 mindenben többet, jobbat kapott, az áron is látszódott ez, itt a külső hangszóróra kimenő zene is tiszta, és mondhatom azt hogy full hangerőn is az marad, az említett HTC 10-t, de az LG-ket is megeszi, mind hangerő, mind hang minőséget nézve, fül-fejhallgatóval már másabb a helyzett, itt már az dönti el a kérdést ki milyen zenét szeret, a BoomSound nagyon jó basszust kínál, az Axon részletes, kiegyenlített, a Pro 6 meleg és sötét hangszínnel rendelkezik stb. -
monti0222w
addikt
Sziasztok, nemrég szó volt az Axon 7-ről, azóta megvettem és boldog tulaja vagyok neki.
Nemrégiben akciózva volt a Gearbest-nél, (most sajnos nincs) szóval azon az áron Ő a best buy telefon.
Bárkinek tudom ajánlani aki egy jó telefont szeretne, elfogadható kamera tudással, csúcs hanggal, még mindig erős hardverrel, igényes kialakítással. A szoftver sem rossz,ámbár nem ehhez vagyok szokva, a Xiaomi-hoz képest puritánabb, nincs annyi beállítási lehetőség, témázhatósság, de ellehet vele lenni.
A rendszer stabil, gyors, apró röccenés van itt ott, de szinte észre vehetetlen. Játékról nem tudok nyilatkozni, mert nem játszok, aksi idő sem olyan rossz mint Bone írt a tesztjében, igaz akkor még 6.0 volt, most 7.1 van rajta lehet emiatt is jobb az aksi kapacítása, nekem bőven meg van az egy nap úgy hogy WiFi, mobilnet bekapcsolva, könyvet olvasok, netezek, zenét hallgatok róla, szerintem nem rossz! A töltő gyors, legalábbis a Redmi Pro-hoz képest észrevehetően, de érdekes módon a Meizu Pro 6 még nála is gyorsabban töltött.
Szóval, aki egy nagyon jó hangú telefont keres viszonylag olcsón, ami hangban felveszi, vagy lekörözi, a hasonló adottságú telefonokat, mint pl: HTC 10-11, LG G6 Plus, V20, azoknak nagyon ajánlott! -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #134980 üzenetére
Oksa, köszönőm szépen.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #134977 üzenetére
Köszi Tibi, Ebay-t nem ajánlod, Spemall-on sincs semmi?
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, segítséget kérnék abban, hogy hol lehet viszonylag olcsón Axon 7-t venni, eu-s B20-t tudó variánst?
-
monti0222w
addikt
válasz
atee_13 #133904 üzenetére
Hát ezt megerősíteni nem tudom, azt viszont igen hogy a global rom az nagyon jó a Meizu-n, emiatt nem is izgatott a romolgatás. A frissítések terén nem áll nagy lábon, nem kapkodja el.
Személy szerint vissza térnék a Meizu-hoz, pláne hogy a GSM Aréna szerint a legjobb hangú telefon a Pro 7. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #133887 üzenetére
Így van, elég durván merített,
mondjuk ez nem számítana nálam, ha magyar nyelvet, vagy global romot csináltak volna hozzá!
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #133882 üzenetére
A többieké is az, iOS-ból merítettek ihletet.
-
monti0222w
addikt
válasz
atee_13 #133870 üzenetére
Köszi szépen a választ,
vártam Tibcsi0407 segítségét vagy valamelyik régi motorosét, legalább egy megerősítést, de mindegy! Nem volt még Vivo-m, csak amit olvasgattam róla, Sheratan ajánlotta mint jó dac-al rendelkező telefon gyártót. Viszont magyar nyelvel szeretném használni, az írt, ok miatt. Köszönöm mégegyszer, akkor várakozok még hátha lesz globál rom, vagy valami más megoldás.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, egy kérdésem lenne felétek, gondolkodók Vivo telefon vételén a beépített dac miatt, a típus egyelőre még nincs meg, úgy hallottam csak Angol és kínai nyelv van benne, mivel hézagos az angol tudásom, szeretném magyarul használni, lehetséges ez valami rommal?
Vagy hagyjam a márkát és nézzek más után? -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #132895 üzenetére
Persze, nem is arra írtam.
-
monti0222w
addikt
válasz
Bence01 #132194 üzenetére
Nem értem mire gondolsz megbízhatóság terén, a csúcs kategóriájú telefonjaik rendszeresen fríssítette, és elég jó minőséget képviselték, ami nem felelt meg az a kamera volt, de 10-11 kamerái már a legjobbak közt versenyeznek.
Az M8-ban meg a Boom Sound szól az egyik legjobb hangú telefon.
A fém ház meg a minőséget képviselte, viseli, de ez amúgy is ízlés kérdése, kinek ez kinek az jön be. -
monti0222w
addikt
válasz
citkar #131507 üzenetére
Nem vita forrásnak írtam csak összehasonlítás végett dobtam be a Miui-t, mivel kérdés volt mennyire jó a ram kezelés a Flyme-nak. Nem a Miui ellen vagyok, sőt, elvagyok vele is, az asszonynak egy RN4 van, gondolhatod ha rossz lenne nem vennék neki ilyen telefont.
RVR400: Meizu M1 Note 2GB-s és ott se volt semmi probléma, nem a 4GB-s Pro 6-ból indultam ki.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #131495 üzenetére
Egyértelmű, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy a Meizu jobban bánik a ram kapacításával, nem zárogat be feleslegesen alkalmazásokat van mindig szabadon hely a feladatokra.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #131251 üzenetére
OK, majd mindenben egyezik meg a N4X meg a N4. Ennyire nem mélyedtem bele, de itt a B20-ról volt szó.
-
monti0222w
addikt
válasz
felegyhazig #130956 üzenetére
Azt írtam hogy nincs.
-
monti0222w
addikt
válasz
felegyhazig #130952 üzenetére
Esetleg Meizu pro 6-6S, A b20-n kivül minden tételednek megfelel, és árban sincs már elszállva.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130675 üzenetére
Értem.
Köszi.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130649 üzenetére
Ennyire gáz a Xiaomi?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130563 üzenetére
Így van, pereskednek. Viszont az év még csak most kezdődött, alakulhat bárhogy még!
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130561 üzenetére
Az X30-ra nem kell már sokat várni, és ki derül minden, amit te linkeltél cikket nekem az nem nevezi meg az okokat, nem is tudjuk mi lehet a háttérben, viszont ha tudsz valamit megihatnád nekem, vagy linkelheted.
Megköszönném mert érdekel.
Van igazság abban amit írsz, de vitatható is, mert az Oppo is használ MTK-s procit, tisztességes gyártónak is mondanám, de nem feltételezem róluk, hogy a licencelési díjat ők is kifizetnék! -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130559 üzenetére
Az Antutu-ra gondoltam.
Ezt nem is vitattam soha, de egy jól használható alternatíva olcsóbban.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130556 üzenetére
Ezt mondom neked már mióta! Tudom te már MTK ellenes vagy!?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130523 üzenetére
Tényleg kint lesz a Meizu?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130018 üzenetére
Érthető.
Motoflug a különbség, szebb jobb ház az RN4-nek, MTK Helio X20 processzor, s talán a kamera ami lehet többet nyújt a 3-s szériáknál.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130016 üzenetére
Akkor nem is ZUI-val van az a rom?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130012 üzenetére
Gratula a telohoz.
Az asszony meg fog enni, hacsak nem veszel neki is valamit!
-
monti0222w
addikt
válasz
nyisziati #129078 üzenetére
Basszus, a második kép tényleg jó lett
, tetszik, persze tudom hogy nincsenek a kínai telok a pl. a G4, S6-7, stb. közelében, de nem is annyira szörnyűek, sőt a párom RN4 telojával pár képet lőttem és azt kell mondjam hiába húzzák le, szerintem elég jó képeket csinál.
-
monti0222w
addikt
válasz
SamiCsillag #128823 üzenetére
Van benne 4G, de az a frekvencia sáv B20 ami itthon elvan terjedve az nem található benne. telefonálni fogsz tudni vele, csak netezni nem ahol nincs ez a sáv. Kínában nem használják, illetve nagyon kis területen van B20 lefedettség. Azért is hagyják ki B20 800 MHz tartományt mert nincs rá szükségük.
-
monti0222w
addikt
válasz
SamiCsillag #128821 üzenetére
Nincsen, ránéztem
egyébként nem sok Xiaomi telefonban van B20-as sáv.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #127799 üzenetére
Ok tibcsi0407 közben rájöttem, telepítettem és a helyre állítás által azt írja hogy sérült a fájl. Ezt is tudja javítani? Vagy mi van ilyenkor?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #127797 üzenetére
Nincs, de el felejtettem írni hogy nincs rootolva.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, remélem tud majd valaki segíteni, nem nagyon pörög (semennyire) a Pro 6 topicja és így nem nagyon tudok segítséget kérni. A lényeg az lenne, hogy frissítettem a telot és frissítés után eltünt a Google play és a térkép ikonja, illetve a térkép teljesen., a hotapból próbáltam letőlteni a playt letöltöttem, majd kérte az újra indítást, ez meg is történt, de az ikon sehol, ezt többször megismételtem ugyanazzal az eredményel. Akkor letöltöttem a CM Böngészővel a Google playt, itt is elindítom a telepítést, elindul majd kis idő múlva kiírja, hogy már telepítve van. Csináltam már gyári visszaállítást, de semmi eredmény! Mi lehet a gond, hogy tudnám a playt vissza tenni?
Köszönöm előre is a segítséget. -
monti0222w
addikt
válasz
nyisziati #127342 üzenetére
Van igazság amit mondasz, de ami jó bennük nagyon stabil rom van rajtuk, lazán fut minden rajtuk, az ár meg nem mindig több mint a többieké, de általában úgy van ahogy írtad. A Note 3 is pl. egy jó ajánlat jelenleg, plusz a csúcs teloikba elég jó hangchipet raknak, igaz van hátrányuk is, pl. nincs külső tároló hely, B20, a kamera lehetne jobb az alsóbb kategóriákba is, mondjuk a Pro 6-nak ebből a szempontból nem kell szégyenkeznie.
-
-
monti0222w
addikt
válasz
Killerlaca #126883 üzenetére
Viszont kicsike aksi ellenére hozza az egy napot, 5 óra kijelző idő megvan.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #125285 üzenetére
Tibcsi, az csak a Z2-re van, az megy is magyar nyelvel, ellentétben a Z2 PRO-val, ott valamiért nem engedik, tudom ez hülyén hangzik, de ez van! Hónapokig vártam a PRO-ra míg be nem jelentették hogy nem lesz nemzetközi szoftver rá, furcsálltam én is egyébként hogy akkor a sima Z2-n meg lehet, de ott is valami fabrikált rom lehet rajta.
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #124312 üzenetére
Hát, piszkálni már nem nagyon fogom, most már inkább használatra törekednék. A páromnak van M1 Note-ja, így nincs bajom a Flyme OS-el és még mindig kap frissítésseket, ezzel sem lesz probléma ilyen szempontból..
A B 20 nem izgat most sincs a H6-n, jó nekem a 3G is. A Mi5 annyira nem győzött meg, mivel használni szeretném és nem xarakodni a különbőző romákkal.CineDOG: A H8 még nem kapható tudtommal, és kitudja mikor jelenik meg itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest