- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
Essejó #125836 üzenetére
Én mindig is féltem a kínai beszerzésektől. Ilyenkor mérlegelem azt, hogy milyen áron kapom meg. Pl. a gyereknek nem vettem itthon 50e-ért tabletet, mert ugyan azzal a hardverrel, (vagy még jobbal) kintről megúsztam 25 e-ből. Vagy az én telefonom Siswoo i7, tavaly ugyan ilyen hardverrel itthon 70e Ft-ot kellett volna csengetnem. Ez meg meg volt 30e-ből Ennyinél már nem érdekel, hogy nincs magyar gari. Pár ezer Ft-nál viszont már inkább az itthoni beszerzésre szavazok.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Essejó #125825 üzenetére
Inkább a kérdés lényegi részére kellett volna válaszolnod, nem okosságot írni.
As the buyer, you should be aware of possible:
- delays from customs inspection.
- import duties and taxes which buyers must pay.
- brokerage fees payable at the point of delivery.Az ÁFA meg a vámkezelési költség meg vajon mennyibe kerül szerinted? Miért inkább EU raktárból nézelődik itt a többség normális webshopoknál, és nem ebayről?
Költői kérdés volt, inkább ne válaszolj.
-
-
-
bostone
addikt
válasz
Essejó #122443 üzenetére
Ha a kapcsolat él a gép és a mobil között elvileg a pictures mappában meg kell lelned a képeket.
Szerintem legegyszerűbb mód a képek archiválására a google account. Ott ráadásul a telefonszámaid is elérhetőek. Nálam wifin automatikusan történik a mentés, így van beállítva a készülék. Bármikor lehúzhatod, bármilyen készülékre.
A picasa szolgáltatás vagy megszűnt, vagy meg fog szűnni, felejtős.
-
válasz
Essejó #122443 üzenetére
Ez aranyos. Látszik, hogy első Android!
Mikor a telefont csatlakoztatod a PC-re, a fejlécben megjelenik egy ikon. Arra kattints rá és válaszd ki a lehetőséget, hogy milyen ezközt szeretnél csinálni belőle.
Amennyiben a Médiaeszközt választod, úgy fog viselkedni a telefonod a gépeddel, mintha Pendrive-ot tettél volna rá. Vannak további lehetőségek is, de ezt ajánlom kábelesnek.
Ha vezeték nélkül akarsz, akkor ajánlom figyelmedbe az AirDriod nevű Androidos programot, mely segítségével és a PC-den megnyitott web.airdroid.com oldallal máris a telefonod ott lesz teljes egészében a PC-n, webes ablakban. Onnantól már csak a fel/le töltés maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horizon Forbidden West
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged