- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
Az asszony elvitte egy telefonszervízbe a Doogee dg550-jét, hogy a külső hangszórója nem jó, hol csöng a telefon hol néma. Visszakapta a telefont, hogy megnézték de alkatrész híján nem tudják javítani, nem kértek pénzt.
Hazahozta a telefont, és otthon vettük észre, hogy a telefont nem lehet bekapcsolni, nem veszi fel a töltést akkut kivéve töltőre dugva se lehet bekapcsolni, teljesen halott a telefon.
Mikor visszaadták, nem kapcsolták be csak odaadták és viszlát.
Mit tehetünk, ha le akarják tagadni?
Papír nem volt csak amikor átvették javításra, amit az asszony visszaadott amikor elhozta. Alá nem írt semmit. -
Jakuu
őstag
válasz
smithsys #124397 üzenetére
Nem is kell piszkalni, de azert van olyan funkcio is benne, ami neha jol jon, peldaul ha otthon vagy es nem akarsz adat vagy wifi kapcsolatot hasznalni, hanem az USB kabelen keresztul reverse tetheringet a gep netjet, amit automatikusan bekapcsol, ha az eszkozt racsatlakoztatod a gepre.
-
smithsys
aktív tag
válasz
Bferibörs #124395 üzenetére
Zsolt nem említette. Az Ő telója tökéletesen üzemel, és az Apollo topicban sem hallottam ilyen hibáról.
Ez van, nekem sem lehet mindig szerencsém. De megmondom a frankót, mostmár egy cseppet sem bánom, nekem az Apollo egy kicsit olyan "nyersnek" hatott annak ellenére hogy baromi gyors meg szvsz szép cumó.#124396 Jakuu
Köszi a linket, lehuzom majd. Bár még nem nagyon akarom piszkálni, és úgy fest hogy nem is nagyon kell.
Kifejezetten "beleteszem a kártyát és használom" típusú telefon számomra. Mindent tud amire szükségem van. -
Jakuu
őstag
válasz
smithsys #124394 üzenetére
Mert az valoban egy jo kis keszulek.A kinai mobilok legjobbjai kozott talalhatoak a gyarto telefonjai. Javaslom hozza letolteni meg a szoftverjet. (MiPCSuite) http://pcsuite.mi.com/
-
smithsys
aktív tag
Sajnos nem lesznek tesztképeim az Apollo Lite-al. A hálózat eldobálás meglehetősen felbosszantott úgyhogy visszavittem Eustocknak és elhoztam egy Redmi Note 3 Pro-t, mivel nekem nem létkérdés a B20. Az első néhány óra után komolyan sajnálom hogy nem próbáltam korábban a Xiaomit. Nagyon kiforrott úgy a készülék mint a software.
Egyébként az eustock abszolút korrekt volt.
Kelzsolca! Ezúton is köszönöm! -
Dinter
addikt
Üdv.
Szolgáltató váltás miatt kéne egy új, független telefon. A következőket néztem: Vernee Thor, de olvastam, hogy nem mindenki elégedett vele, Redmi 3, ebben viszont csak 2GB RAM van, és a Pro változat, ami kicsit drágább. Megéri a felárat, ti melyiket ajánlanátok?
-
törölt tag
-
BullZeye
veterán
Van valami gyűjtő oldal az újdonságokról amik az elmúlt fél évben jöttek ki, és érdemes rájuk nézni?
-
válasz
KisSarkany #124386 üzenetére
pingdigital, speedshop, aqua, media markt, tesco meg sok más bolt is árul már dual sim telefont is.
-
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Az eustockon, mobilamben, edigitalon es az expansyson kivul hol lehet meg magyargarival dual simes telokat venni? (Amivel jo tapasztalatok vannak!)Koszi
-
Dinter
addikt
Üdv.
A Redmi 3 Pro-nak nincs saját topikja?
-
smithsys
aktív tag
válasz
svgyula #124378 üzenetére
Természetesen minden wifire utaló beállítás ki van kapcsolva. Egyébként 6-os droid. Eddig 3 gyári visszaállítást csináltam, mindhárom után ugyanez a hektikus működés volt.
Előfordul hogy felkúszik 4g-re és dolgozik is egy darabig, (ez esetenként 15mp, máskor 5 perc) de aztán edge vált és semmit nem tölt be.
Pedig egyébként korrekt készülék lenne, de úgy vélem ez egy okostelefonnál elég jelentős hiányosság. -
svgyula
addikt
válasz
smithsys #124376 üzenetére
Szia! Még egy dolog lehet ha így van! A wifi felülírja minden esetben a mobilhálózatot! Azt kikapcsoltad? Nem tudom nálad milyen droid van de a 6-os droidnál (lehet előtte is volt) az intelligens wifi-mobil adat váltás bekapcsolása is okozhat olyat amit írsz. Ha van elérhető wifi akkor megpróbál arra váltani függetlenül attól, hogy az nálad be van-e állítva vagy nincs! Én is kikapcsolom minden esetben a wifi-t mert folyamatosan az utcán is jelzi ha talál valamit, sőt ha olyan akkor azonnal kapcsolódik is.
-
Beni2360
félisten
válasz
gipsztigris #124374 üzenetére
Hát jó reggel és indulok a piacra.
De hát ez BIO és nem szennyezett. Nekem is van G4 befogadó képességem de csak G3 jön. Gondolom a a kártyámmal a Royal Flush csak Blue színben jöhet össze.The END.
-
smithsys
aktív tag
válasz
Hoorus #124368 üzenetére
Kicsit túlzás volt hogy semmilyen adatforgalmam nincs. Inkább úgy jellemezném hogy hol van, hol nincs. Ha van akkor is 20-30 mp mire betölt 1 oldalt, de van hogy 1 perc után hálózati hibával leáll.
svgyula
Minden megvolt. Másik telóban megy, gyári visszaállítást csináltam, apn beállítva, mobiladat forgalom bekapcsolva, kártya letakarítva.
Kelzsolcával szvsz végigzongoráztuk a lehetőségeket, nagyon segítőkész. -
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #124374 üzenetére
-
svgyula
addikt
válasz
smithsys #124369 üzenetére
Szia! Csak egy kérdés másik telóban működik az a kártya? Illetve a kártya érintkezőit letakarítva is ugyanezt csinálja? Ha semmilyen adatforgalom nincs akkor nem biztos, hogy a telefon hibája, én első lépésben a kártyára gyanakodnék. Esetleg egy gyári visszaállítás és addig semmilyen apk nem telepít! míg a net nem müxik.
-
smithsys
aktív tag
Úgy fest kifogtam egy hibás Apollot. Beleugrott egy sim, és képtelen tartani a mobilnetet. Folyamatosan ledobál 4g-ről, sőt 3g-ről is, és semmi adatforgalom.
APN, mobiladat természetesen beállítva.
Felvettem a kapcsolatot Kelzsolcával, várom a válaszát. -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Találtam egy aránylag jó ajánlatot Nem "csúcs" hardver viszont nekem tetszik a forma és ezzel a SOC-al biztos nem egynapos telefon. Akinek meg nagyon fontos van benne falusi LTE is
Ja és nem péklapát!
-
huntenseN
tag
Sziasztok,
1 hetes Zopo Speed 7 plus, két problémám van vele:
1, Lehúzom a kezelősávot, és alul van egy kereső sáv, amibe véletlenszerűen vannak beirkálva dolgok, mindig más, általában valamilyen sporteseménnyel kapcsolatos..Ezt azóta csinálja, amióta 6.0-ra frissítettem. El lehet tüntetni valahogy? Próbáltam, de sehogy nem sikerült.
kép2, Ezt már 5.1-el is produkálta, miszerint az otthoni routerre (UPC) csatlakoztatva nagyon sok weboldal nem tölt be, illetve a google play sem működik. Más eszköz tökéletes azon a routeren, illetve a telefon is tökéletes másik routeren.
Talákoztatok már ezekkel a hibákkal?
-
smithsys
aktív tag
Néhány szó az Apollo Lite-ról:
Összeszerelés nagyon rendben van, nincs recsegés-ropogás. Jó fogású készülék szinte belesimul a tenyerembe. Hátul alul és felül természetesen műanyag betét, egyébként kicsit csúszós fémház. Mindent összevetve kényelmes használat. Végre elérem hüvelykujjal a balon lévő menü gombot, ez az X600-on nagyon nem ment.
Telefonálási hangminősége mindkét oldalon hibátlan. Kihangosító max hangerőn nekem egy kicsit talán lehetne hangosabb, de hozzáteszem nem tökéletes már a hallásom. Ennek ellenére azért hallom, értem.
Értesítési led van, töltés közben piros, sárga ill. zöld, értesítések esetén kék színben pompázik nem túl hivalkodóan. Változtatásra eddig nem találtam lehetőséget 3rd appal sem.
Most folyik az első töltés, 5,09V / 1,59A-val indított majd 10 mp után beállt 9,08V / 1,69A-re saját töltőjével, kábelével. Jelenleg 40 perc után 51%-nál jár.
GPS teszt nagyon gyorsan talált jelet (3-4 mp) és remek snr értékeket mutatott 2-3 holdnál 40 felett.
Volt egy rövid (15 km) navi google-val, tökéletesen tette a dolgát, nem dobált el nem tett az út mellé. Jelzem nem városban voltam.
Kijelző szép, talán egy kicsit hideg, de lehet variálni, az érzékenységével számomra nincs gond.
Most egy telenoros kártya van benne, eddig 40 km-es körzetben folyamatos 4G van, Pest és pest megye északkeleti részén.
Töltés közben enyhe melegedés van a hátlapon, de szépen eloszlik rajta a hő, és egyáltalán nem zavaróan meleg. 75%-nál visszavette a tempót 9,13V / 0,55A-re, most 87%-nál tart 1 óra 20 perc elteltével.
Egyenlőre ennyi, a tesztképekkel még jelentkezem.
Üdv Mindenkinek. -
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Most mit ajanlanatok az alabbi feltetelekre:
60ezer +-20ezer HUF,
Min. 3gb ram, (pl. A lenovo p70 nekem keves volt)
B20,
Dual sim, (nem kell feltetlenul dual aktiv, de nem hatrany)
Kepernyomeret max. 5.5
Megbizhato - ne kelljen vele szervizbe futkosni,
Kivalo gps,
Wifi, bluethooth megbizhato,
Kamera mindegy,
Viszonylag jo akuido,
Gyari rommal is normalisan mukodjon, se idom se tudasom mokolni,
"Itthon" "azonnal" meg tudjam venni, tobbhetes utazas nem johet szoba.
Legalabb angolul beszeljen,
Amire hasznalnam: telefonalas, navigacio, web, youtube, skype, viber, szotar, tanulas, email, titkarno...
Es hosszutavra szeretnem!Koszonom!
-
beneszilo
tag
Igen, nettó 54k-t írtam, valóban egy árban van a két készülék. Igazából a MIUI nem szimpatikus, és a Z1-ben van optikai képstabilizátor, a Xiaomi mellett a modernebb soc szól. Mit gondoltok, érdemes még Snapdragon 801-es telefont venni? Szeretném legalább egy évig zökkenőmentesen használni.
-
peestike
senior tag
köszönöm a válaszokat! nekem is van még egy békebeli 5200as xiaomi, azért nézem a 10000-est, hogy elméletileg azért 2X fel kellene neki tölteni a redmi 3pro-t. csak nem igazán vagyok képben a technikai fejlődéssel, meg valójában az említett nevek még nem is léteztek kb, mikor a xiaomit vettem.
leírásokat olvasgatva még talán a rock stone-é a legszimpatikusabb. -
Ájvé
veterán
válasz
peestike #124353 üzenetére
Nekem bejött a Xiaomis 10000 mAH-s, kicsit mondjuk erősebbre számítottam kb 2x tudom feltölteni vele a Mi3-at (bár nem kikapcsolt telefont töltöttem, hanem használat közben), viszont gyorsan tölt és nincs ghost touch se, a hozzá kapott kábel viszont elég gyér és kiszakadt, ezért saját kábellel kellett pótolnom, amúgy rendben van nagyon a cucc.
-
peestike
senior tag
OFF
próbáltam a topikjában, de lyukra futottam, bízom benne, hogy itt is vannak power bank használók! 10000-es külső akksikat nézegetem, de bőség zavara van.
Xiaomi, romoss, pineng, teclast, usams, remax, rock... Árban közel egymáshoz. Melyiket lenne érdemes venni? Vagy kb. tökmindegy, nem igazán lehet már melléfogni? Aztán li-ion, vagy van pár li-polymer belsejű? Gugli sem okosított nagyon. Tudnátok tanácsot, segítséget adni? Köszönöm!
Bocs az offért! -
beneszilo
tag
Sziasztok!
Van most jobb választás nettó 54k körül az eustockos ZUK Z1-nél? 5.5" full hd telefont keresek, szempontok még az elfogadható kamera, legalább 3gb ram, átlagon felüli SOT. B20 nem szempont. -
klampfer
tag
válasz
lolchief70 #124343 üzenetére
SZVSZ Maradj az FDD-nél, szinte biztos, hogy ROM-ban is más a kinai piacra szánt..
-
Ájvé
veterán
válasz
Azt jelenti, hogy ez kínai verziós telefon és nem FDD, de ők tesztelték és működik európai hálózatokon (WCDMA és FDD LTE), ez nincs feltüntetve a dobozán (mivel kínai).
Lehet venni FDD verziót némileg drágábban (142$-ért). -
Milestone2
nagyúr
válasz
Olvass
Egyetlen Xiaomi sem tud B20-at.
Innentől döntsd el, jó lesz-e neked.
Ezeket a 4G sávokat ismeri: 1800/2100/2600MHz
Ha a szolgáltatód más sávon adja a 4G-t, akkor csak 3G-d meg 2G-d lesz. -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
A következő telefon a magyar szolgáltatóknál megfelelően működhet?
Vett ilyet valaki mostanában?Ezt írják róla az oldalukon:
Please pay attention to the differences of FDD version and China mobile version: This item is 16GB China mobile VERSION, We have tested,the China mobile version can support WCDMA and FDD LTE in Europe. But not write on the packing box.
Köszi előre is!
-
matta2003
tag
Sziasztok!
A következő két megfigyelésem van a BLUBOO XFIRE 2 telefonommal:
- feltöltöm 100%-ra, utána sokáig ezt a 100%-ot mutatja annak ellenére, hogy használom folyamatosan, aztán egyszer csak hirtelen leesik a százalék 85 körülre. KÉP1 Ennek mi lehet az oka?
- Az normális, hogy az akkuhasználatnál az éber állapot mindig folyamatos? KÉP2Ezek a felhasználásban nem okoznak problémát, csak nem tudom, hogy ez így normális-e.
Ami viszont zavar: nem tudok egyéni csengőhangot beállítani az adott névjegyekhez. Hiába vannak berakva a Ringtones mappába sem az mp3 sem az ogg file-okat nem hajlandó alkalmazni. KÉP3 Miért van ez?
A segítséget előre is köszönöm.
-
drr
őstag
-
citkar
addikt
válasz
klampfer #124327 üzenetére
Umim nem volt, de uleFone-om igen, olcsó pénzért megérte, de igényelt kompromisszumokat (itt kb 120 USD-ra gondolok, a megérte alatt). Vernee Apollo Lite már van topiklátogatónak, pár nap s lesz közelebbi tapasztalat, szerintem azt érdemes megvárnod, mert így látatlanban az tűnik a befutónak, de hát mindjárt lesz személyes tapasztalat is, aztán közelebb kerülsz az igazsághoz.
-
Killerlaca
senior tag
Szerintetek ezek közül melyik lehet jóbb választás?
Vernee Apollo lite vagy Letv LE 2 pro esetleg LE max2.
Köszönöm
-
MrChef
aktív tag
válasz
petrosilov #124334 üzenetére
Szia!
Szerintem Lenovo, Xiaomi...Cubot, Doogee. Meg van még pár jobb márka.
Tapasztalatból tudom, hogy nem érdemes sokat filózni, processzor minkrosebességeket összemérni, mert mire végzel vele, kijön egy újabb, szebb, arányaiban olcsóbb. Azt nézd meg, mire kell. Pl. kell-e 5,5-ös kijelző, vagy az 5-ös elég. Mekkora felbontású kell? (kép, videó, játék) Mekkora RAM elég? A 2 GB is jó játékra, a 3 GB még jobb. A Cubot nekem nagyon szimpatikus, de pár feature miatt inkább most Doogee F5-öst vettem. Ebből meg hiányzik az iránytű, ami párszor már kellett volna, de egye fene, minden másban tökjó, és 2 évre vettem. -
petrosilov
tag
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy mi most az optimális 40k körüli vétel? A Thor jó ötletnek tűnik?
Eddig Umi Hammerrel kínlódtunk egymással. Nagy baj ezzel se lenne, ha igazat mondana az Umi, dehát nem. Ezt tudjuk, ki hallomásból, ki tapasztalatból.
Akkuideje gyalázatos, fél napot lehet kb. használni, aztán sapka. A mindenféle kampányvideón törhetetlennek minősített készülék nos, hát nem az.
Ésatöbbi. De nó problem, én választottam, megérdemlem.
-
klampfer
tag
válasz
WOT-H-A-C #124328 üzenetére
A Paris erősen előítéletes és full szubjektív - illetve elég sok hibát ejtő - mobilarénás teszt után számomra ez a cikk fenntartásokkal fogadott, az itteni, xda és pda4ru valós felhasználók tapasztalata nekem mérvadóbb,,,
Sajna az UMI kamera minőségét saját tulajok sem nagyon méltatják, pedig nyerő lenne...
Apollóra viszont kíváncsi vagyok, de most jönnek az első igazi tapasztalatokCPU, és rendszer sebesség nem érdekel, bármelyik harmada is elég lenne nekem.
-
nyisziati
veterán
B20 nélkül kb. 90%-ban van 4G ott, ahol megfordulok Bp.-en. /szinte az egész város/
Sőt Budaörsön, Gyálon is. Utóbbin a múlt héten kapcsolták be.A metrón is megy a full 4G B20 nélkül. És csak javulni fog a helyzet hála az erős versenynek.
Úgyhogy szerintem a fővárosba és környékére nyugodtan lehet B20 nélkül is készülni. -
Sanzaa
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a Pepsi mobilt ki gyártja? 99dollárért nem tűnik vészesnek [link] Mondjuk ez pont nem 99-ért van
-
Sanyesz.
őstag
válasz
klampfer #124327 üzenetére
Az UMI-nak és az Apollonak is van topikja, bár utóbbit még kevesen birtokolnak. Én az Apollo Lite-ra vártam-vártam, aztán nem győztem tovább a várakozást és berendeltem egy Supert, miközben már kapható lett a Vernee.
Mondjuk kb. 20.000 Ft-tal drágább az Apollo, ha az itthoni árát nézzük. Ehhez jobb processzort kapsz, talán jobb kamerát, itthoni garanciát, de kisebb (névleges) akkut.
B20-at mindkettő tud. -
klampfer
tag
válasz
smithsys #124320 üzenetére
Jelentem érdekel!!
3 között vacilálok
- Umi Super (Kamera állítólag pocsék..)
- Ule Future (alig van valahol, és a GPS -el vannak gondjai....)
- Vernee Apollo Lite (kevés tapasztalat, a kamera kérdéses...)
B20 nekem kötelező. A Vernee kamera véleményedre és pár - kérlek ne csak makrot! - tesztképre nagyon kiváncsi lennék! -
-
smithsys
aktív tag
válasz
citkar #124322 üzenetére
Természetesen csak tréfáltam. Persze hogy írok majd róla, hisz ezért vagyok itt. Csak némi türelmet fogok kérni, egyrészt mert most egy-két napig nem nagyon lesz időm, másrészt pedig ugye kell némi tapasztalatot gyűjteni. Addig is ha valakinek a tudomására jut a root mikéntje erre a készülékre, ne tartsa magában! 😀😀😀
Előre is köszi! -
smithsys
aktív tag
Megérkezett az Apollo Lite. Napközben nem voltam itthon, így csak most került a kezembe. Így első blikkre azt mondom maradni fog, de még belakom aztán kiderül. Egy két napig nyúzom és írok róla néhány sort ha érdekel valakit.
-
Ájvé
veterán
válasz
WOT-H-A-C #124318 üzenetére
Nem néztem konkrétan hogy áll custom romok tekintetében, persze BL nyitásnak van ugyan egy procedúrája, de megoldható. Viszont zárt BL miatt, biztos nem lesz olyan custom ROM ellátása, mint mondjuk Mi3/4-nek van.
Tudtommal pont M1 Note volt erősebb hardveresen MT6752-vel, M2 Note már gyengébb lett MT6753-al. -
WOT-H-A-C
veterán
Ezt is megtudom érteni!
Nem mindenkinek "játékszer" a telefon!
monti0222w: Ebben az esetben simán jó vétel lehet neked. Úgy rémlik M1 Note-nál volt ném i minőségbeli szórás a hardveres elemeket illetően, de nemgondolnám , hogy ez a flagship-nél is így lenne.
Ájvé: Nem vagyok nagy MI5 szakértő( még hozzáértő sem nagyon
) , de én úgy látom , hogy nem gond a bootloader nyitás[link] és xda-n is jönnek a custom rom-ok szépen.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami minőségi darabot amit érdemes megvenni?
5,5 vagy 6 col
8-10 mag
3-4GB RAM
minőségi összeszerelés
olyan 250-300 dollárigElőre is köszönöm.
-
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w #124314 üzenetére
Milyen Honor 6-od van, hogy nincs rá B20? Európai verzióba (L04) van B20.
Xiaominál nem kell már szarakodni a különböző romokkal, mivel zárt BL miatt nem sok lesz rá valószínűleg. -
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #124312 üzenetére
Hát, piszkálni már nem nagyon fogom, most már inkább használatra törekednék. A páromnak van M1 Note-ja, így nincs bajom a Flyme OS-el és még mindig kap frissítésseket, ezzel sem lesz probléma ilyen szempontból..
A B 20 nem izgat most sincs a H6-n, jó nekem a 3G is. A Mi5 annyira nem győzött meg, mivel használni szeretném és nem xarakodni a különbőző romákkal.CineDOG: A H8 még nem kapható tudtommal, és kitudja mikor jelenik meg itthon.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #124311 üzenetére
Hát.. Akár jó is lehet.
Amennyiben nem kell b20 és nem zavar a zárt rendszer. No, meg a FlymeOS!
Bár én kicsit sokallom az árát. Ha nekem kéne választani, akkor inkább egy Mi5, Leeco, V.Apollo, bár utóbbi még igen friss. De ezek többsége nagy lesz neked. Illetve én szeretem piszkálni a kütyüimet.
-
KamuMazsola
őstag
Illetve létezik LTE+ szolgáltatás a B20 és valamelyik másik, általában B3 (vagy B7) összevonásával.
-
Ájvé
veterán
válasz
F.B.I. #124306 üzenetére
Hát ez se igaz, pesten is több helyen használnak a szolgáltatók B20-at, főleg a Vodefonenál igaz ez, de másik két szolgáltató is használ néhol pesten B20-at.
-
KTU
addikt
válasz
nOvOp #124305 üzenetére
Most milyen telefonod van?
MTK-s?
Kapcsold ki a B20-at.
Használd,
aztán eltudod dönteni kell-e.
De VoIP-hoz nem veszek B20 nélküli telefont.
Nézz be mobilnetes topikba, több városban is kapcsolnak be B20 frekiket, ill. nem tudom mit használnak metróba. -
nOvOp
senior tag
Lassan kellene egy új teló. A Xiaomi nagyon tetszik, de még nem tudom, hogy melyiket lenne érdemes megvenni. Olyan 150 $-ig nézelődnék. Nem játékra kell, viszont VOIP-t használnék rajta és min. 2 GB RAM legyen benne. A kijelzője 5"-os legyen. Budapesten használnám főleg.
Fontos lenne a B20 vagy elég lenne a most is fellelhető B1/B3/B7 a 4G használata miatt? (mondjuk egy telenor kártyával)
Illetve milyet ajánlotok és hol lehet olcsóbb? -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #124300 üzenetére
Nem kell kínai szám, nyitható bárhonnan, egy leírás (tejesen mindegy milyen készékről van szó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged