- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz
Zolicska2 #126180 üzenetére
Azért ezzel vigyázz, mert tudtommal itthon nem kapható a CU verzió. MM az 1 sim-est forgalmazta régebben, mostanában nem tudom mi a helyzet velük, edigitalnál ha jól emlékszem volt dualos de nem tudom melyik a négy közül (ugyanis 4 különböző típus van ).
Neked csak az X2-CU jó, csak ez az egy dual aktív.Még 1 fontos dolog lemaradt! Az akksitól ne várj csodát, tipikus 1 napos teló, többet nem bír. Nem véletlenül csináltak hozzá akkus kiegészítőt!
-
válasz
Zolicska2 #126174 üzenetére
az a fontos, hogy netezés közben csörögjön mind 2..
Akkor a dual active a jó megoldás neked.A HWaprón láttam Lenovo vibeX-CU-t, ami dual aktiv. (Hogy megvan-e még, azt nem tudom)
(vagy félmegoldás az egymásra irányítás, de az költséges lehet, meg izébigyó'... kompromisszumos)
-
válasz
Zolicska2 #126163 üzenetére
A dual standby esetén a net csak akkor lövi ki a telefonálást, ha beállítod a mobile data service preferred opciót. De azt mostanság csak engineering mode-ban lehet állítani.
Ha az nincs bekapcsolva, akkor a hívás az elsődleges, így a netet lövi ki, ha hívás érkezik.(Más kérdés, ha a beszédkátyán van a net... de ha jól értettem, akkor nem ez a helyzet.)
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Zolicska2 #126161 üzenetére
Èn még azt nem èrtem , mit nem értesz ! Mondtam , ha talâlsz ilyet , szólj ! Árat èn sem írtam ! Ha talâlsz , szólj , ès megveszem ! Ja , ha lehet , 5-5,5 " legyen FHD kijelzővel . Ennyi lenne a kiegèszítèsem . Szerintem èn sem kívánnèk lehetetlent az igènyeimmel ! Aztán mègsincs ilyen telefon ...
-
Essejó
veterán
válasz
Zolicska2 #126116 üzenetére
Ez nem tudom mennyire felelne meg neked, nem emlékszem az eredeti feltételekre, de dual simes és dual standby és tán még b20 is, ja és van neki külön SD foglalata is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest