- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tumi
tag
Sziasztok. Tudnátok olyan telót ajánlani ami maxv5' kijelzővel, 2gb rammal,ertesitèsi leddel,kijelzővèdelemmel(gorilla glass, dragon glass,stb) és kb 3000 aksival van ellátva? Az ára kb 80 dollár legyen. A válaszokat előre is köszönöm.
-
atee_13
őstag
válasz
LantosBerry8 #125197 üzenetére
Úgy nézem ROM -ok nem nagyon vannak hozzá, de aki nem romolgat csak szép kijelző sok hely és elvileg jó GPS kell annak nem lehet annyira rossz választás ennyiért
-
atee_13
őstag
-
-
viktorhu
veterán
válasz
faresz5 #125191 üzenetére
Azért itt igaziból postázási szempontból a Sencsen-Peking távolságot kellene hasonlítani mondjuk a Jászárokszállás-Budapest távolsággal
Ill. még a sencseni központból is ki kell vinni a konkrét városba, ahol a címzett található.
Én július 28-án este adtam fel a telefonomat, harmadikán Pekingben volt, nyolcadikán Sencsenben, 10-én kézbesítették.
-
Bferibörs
addikt
-
válasz
svgyula #125188 üzenetére
Na, azért Kína csak nem nagyobb, mint Európa. Sok évtizede tanultam már, de akkor még Európa volt nagyobb. Nem emlékszem mennyivel, de valamivel nagyobb. Persze az is lehet, hogy mivel én még a szovjetek uniós rendszerében tanultam, ezért őket is hozzászámolták, már ami az európai területre eső része volt (öreg vagyok)
Ettől még persze a leírásod helytálló a tekintetben, hogy nagy, a postázás sok időt vesz igénybe, tehát nem a mondandódat akarom megcáfolni, csak azért nem olyan pici ez a szottyos kis Európa. -
svgyula
addikt
válasz
NORBl #125186 üzenetére
Szia! Kicsit elszámoltad magad az idővel az a 4hét mire odaér! Nem oda-vissza még akkor sem ha elviszed Kínába és ott adod fel! Nézz rá a térképre Kína nagyobb mit Európa ~5x annyi ember és csomag. Nekem eddig minden csomagot legalább 3x adták fel belföldről mire kiért az országból. Ha kicsit szívatni akar a ferde szemű mivel "befele csomag", akkor félrerakja egy-két hétre aztán ha keresi valaki tovább küldi
Az alkatrész és a javítás itthon(nem szervizben) az idő és posta költségnél occobb ha kérsz egy visszatérítést. De ez mindenkinek a saját döntése. Én egyszer küldtem vissza egy közvetítő cégen keresztül úgy, hogy a helyettesítőt azonnal feladták. Akkor az Németországból 5EUR volt regisztrált küldeményként. Itthon sem lesz több 5-6eft-nál. De innentől se pénz se teló. Csak a ferde szemű jóindulatára hagyatkozhatsz. Tehát csak finoman a levelezéssel!
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Zopo Color E (ZP 350)
Windows 10 Pro x64 (nem N-es)
Az első alkalommal látta rendesen a gép Zopo ZP350 eszközként Sajátgépben,
Majd utána nem, eszközkezelőben csak ismeretlen eszköz...
Próbáltam több féle drivert, még a media packot is feltettem amit ha N-es windowsom lenne akkor kellene, de az se segített...
Másik gépen persze látja rendesen, és ami fura/legbosszantóbb először ezen is működött jól.
Valakinek ötlet, esetleg járt már így más is?
-
-
Hűha... meredek a specifikáció.
Inkább specifika...MediaTek MT6582 Négymagos 130 GHz
127 cm (5") (1280 x 720)
8 megapixel (Rear Camera) 2 megapixel (Front Camera)
2 GB RAM
16 GB
127cm --> 1,27m hosszú képátló... azé' az qrvanagy.
130GHz-es processzor -> 100x gyorsabb az MT6582-nél.Háááát.... ezek alapján mást választanék. Főleg boltot illetően.
Emag-nál másképp írják... [link]
Egyébként mt6582 mellé a fullhd is már elég meredek, amolyan akadozásra elég indokot nyújtó párosítás.
De ha igaz, és 3-sim, valamit csak telefonálgatni kell, akkor az említett 14nap miatt bepróbálkozhattok vele.Más:
El tudnám képzelni a 4 sim-et is úgy, hogy van két dual aktív modul, amit leosztanak 2 dual stdby-ra.(ez amolyan félkomoly megjegyzés.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom 3 SIM-es telefont keresne, ami android rendszert használ és nem a legalja.
És még egy fontos tényező, hogy Magyarországon kapható legyen ugyanis céges telefonnak kellene. Tehát áfás számla.
Eddig az Acer Liquid E700-at találtuk, de hátha itt tud valaki jobb ajánlatot.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
7Sony7
addikt
pluhm és SaGa59: Köszönöm. Mindkét verzió hasznos.
-
-
pluhm
aktív tag
válasz
7Sony7 #125166 üzenetére
Beállítások-Adathasználat-itt látod a két simkártyát. Amelyiknél akarod, bekapcsolod a mobiladatok kapcsolót. Ha az egyiknél bekapcsoltad, akkor a másiknál már nem is fogod tudni. Ha az elsőn kikapcsolod, akkor megjelenik a lehetősége a bekapcsolásnak a másikon is. Ha itt bekapcsolod, akkor az elsőn nem fogod tudni.....
Vannak olyan régebbi dual simes telefonok, amik csak az egyik slotban tudják kezelni a mobiladatot. Itt értelem szerűen csak az abba belerakott simkártyával fog működni a mobiladat. -
pluhm
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #125167 üzenetére
Mindegyik androridos dual simes telefon tudja...
-
7Sony7
addikt
Srácok be lehet állítani valahogy, hogy az egyik kártyát ne használja adat letöltésre? A cégesen van valamennyi ingyen, ezért csak azt használná.
-
törölt tag
válasz
svgyula #125164 üzenetére
Hirtelen ezt találtam róla:
Samsung Download Booster.
Ha jól emlékszem, akkor az S5 -ben debütált ez a feature. -
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #125162 üzenetére
Szia! Nálam ha be van kapcsolva a wifi akkor kapásból nincs mobilnet!
Te nem a prioritás kezelőre gondolsz?
Valami ilyenre? ez van nálam is itt lehet megadni melyik alkalmazás használhatja a mobil net-et ha van!(mivel az fizetős) és melyik mászhat fel a netre csak wifi-n. De ez még messze nem jelenti azt, hogy két párhuzamos csatornán lenne internet elérés. Pedig ha felnézel akkor láthatod van wifi és 4G is! -
svgyula
addikt
válasz
Cheesy #125152 üzenetére
Szia! A telefonnál soha semmilyen körülmények között nem lesz két külön csatornából egyszerre internet csatlakozás. Ezt a rendszer alapból kizárja. Tehát ha az egyik kártya felkúszott és van működő adatkapcsolat akkor azt csak a WIFI elérés szakítja meg de az biztosan megszakítja! (ha be van kapcsolva)DE ez nem azt jelenti, hogy nem lesz internet kapcsolat hanem azt, hogy egy másik csatornán keresztül kapcsolódik az internethez a telefon.
Nagyon kevered a mobilnet, és az internet fogalmát. Az interneten egy globális adatháló. Te ehhez több módon kapcsolódhatsz mint a mobil adatkapcsolat 3G 4G, wifi, esetleg infra kapcsolaton keresztül(bár ezt régen láttam).
A leveleid(email) nem a telefonra érkeznek! Azok a valahol elhelyezett szerveren jelennek meg! A telefonod ezzel a szerverrel tartja a kapcsolatot a beállított paraméterek alapján mint email cim, kiszolgáló, stb. Ezt időközönként a telefon beállításai szerint a levelező apk lekérdezi. Pontosan így tartja a dual stanby kapcsolatot is. A két kártyáról felváltva küldi a toronyhoz a jelet. A dual acktiev pedig 2db rádiós egységgel rendelkezik és nem váltogat a sim-ek között megy mindkettő állandóan. De mivel nincs folyamatos ide oda kapcsolgatás hanem egy normál 1 sim-es teló ideje szerint tartja a toronnyal a kapcsolatot nincs nagy különbség fogyasztásban. -
viktorhu
veterán
válasz
Cheesy #125152 üzenetére
Hívást indítani szoktál a magánelőfizetésedről? Ha nem, akkor átirányítás esetén semmilyen dual simre nem lesz szükséged.
Ha a maszek számra érkező hívásokat gyorsan el tudod intézni, nem kell átirányítani dual standby esetén sem, mert közben a waze megy tovább. Ha hosszabb beszélgetés is lehet, akkor viszont számolnod kell azzal, hogy addig nem érnek el a céges számodon a dual standby telefonnal - ezt viszont megoldja az átirányítás, mert akkor a hívásvárakoztatással már látod, hogy keresnek (vagy "nem elérhető" esetén átirányítod a cégest a maszekra, így szintén hívásvárakoztatásnál látod a bejövő hívást, miközben a maszek simen beszélgetsz).
Az emaileket úgy képzeld el, hogy a gmail apphoz hozzáadod az egyes fiókokat (céges, maszek), az pedig azt a netet használja, amelyiket kapja, ez független attól, hogy dual active / dual standby vagy egysimes telefonod van.
Ha azon a simen érkezik a hívás, amelyiken netezel, akkor, ahogy mondod, nem vész el a net, de ez csak 3G esetén igaz - 4G esetén simán lehet, hogy ha bejön a hívás, csak 2G-re tud leváltani a mobilod, és akkor szakad a net beszélgetés közben, de ez így van a mostani Lumiádon is, ez nem dual simes specialitás.
-
törölt tag
Ez telófüggő. Nekem az egyik slotban Magyar Telenor beszéd+adat kártya van, a másikban Német Aldi Talkos adatkártya. Az adatroaming egyiken sincs engedélyezve, de az e-maileket, Whatsapp üzeneteket mindkét országban megkapom. Annyi a különbség, hogy az egyik slot GSM/2G/3G/4G -n megy, a másik pedig csak GSM/2G -n. Azt beállíthatom, hogy melyik slot legyen a GSM/2G/3G/4G, de egy időben csak az egyik lehet az.
-
goop
őstag
válasz
Cheesy #125152 üzenetére
Ha kevés a magán hívásod, én meggondolnám azt az átirányítást, elég drága buli. Másik: csak abban az esetben nem szakad a net, ha minden szép és jó, azaz minden jól alakul, erős 3G épp ahol vagy, a telefonon is sok múlik, hogy 4G ről mire vált le, szóval én a helyedben azzal számolnék, hogy 80% ban nem lesz neted addig.
-
válasz
tibcsi0407 #125150 üzenetére
Utópia.
Én az előpiát is szeretem. -
Cheesy
őstag
válasz
viktorhu #125145 üzenetére
& b0bcat
& goopEzt nem tudtam.
Azt hittem, hogy külön mobilnethasználat / SIM, hogy az előfizetéshez tartozó mobilnetet használja a telefon és a levelezőben ki kell választani, hogy melyik fiókhoz melyik mobilnetet használja. De ha jól értem, akkor ez legfeljebb dual active telefonnál lehetséges a külön-külön modem miatt.A céges mobilnetben van 6GB adatforgalom, ez bőven elég lesz.
Akkor a SIM2-t (privát) beállítom hívásátirányításra SIM1-re, SIM1-en fog menni a mobilnet is. Így ha SIM1-en bejövő hívásom van, nem szakad meg a mobilnet se mondjuk navigációnal.
Sőt! Ha SIM2-re hívás érkezik, mivel át van irányítva SIM1-re, akkor sem kapcsol le a mobilnet SIM1-en ha jól értem.
Ez így működőképes? -
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #125134 üzenetére
Szerintem ne húzd fel magad rajta.
Valahol ez egy jó teszt, mert a RÁCIÓ helyett az EMÓCIÓT ragadja meg.
Ha egy párszázezres látogatottságú FB oldal hirdetné így azokat a telókat, amiket mi itt ajánlani szoktunk, akkor a többszöröse kelne el belőlük.És mindjárt nem kéne egyéni szürkeimporttal, Spemall-trükközéssel stb. behozatni a dolgokat, hanem a dolog anyagi vonzereje, profitabilitása miatt vállalkozások állnának rá, és nekünk is egyszerűbb dolgunk lenne.
Nagyobb merítés, több tapasztalat, pörgősebb topik, hazai gari mindenre, sok magyar rom, minden sarki boltban pótaksi, alkatrészhegyek, stb. -
viktorhu
veterán
A dual aktív azért is drágább, mert abban két teljes értékű modem van, gondolom az SOC-be integrált modem mellett belepakolnak még egy teljes LTE modemet (szóval kb. két telefon van benne). Emiatt a dual simes energiafelhasználás is több lesz, mint a dual active esetén.
-
viktorhu
veterán
válasz
Cheesy #125137 üzenetére
Adatkapcsolat csak az egyiken van. Nekem mindkét előfizetéshez tartozik net, én úgy csinálom, hogy amikor elfogy az egyik, átváltok a másikra. Még egyszerűbb, ha csak a cégesen használsz netet, így céges hívás soha nem fog netbontást okozni (kivéve ha 2G/EDGE kapcsolaton vagy éppen, de az nem a dual sim miatt van, hanem a 2G korlátai miatt).
Az emaileknek mindegy, hogy melyik simen van az adatkapcsolatod, a mail programnak net kell, mindegy, hogy honnan. Az SMS-t mindkét sim külön kezeli.
-
goop
őstag
válasz
Cheesy #125141 üzenetére
Mindegy honnan jön a net, a lényeg, hogy az email megjön. Dual standby a legtöbb két kártyás telefon, azaz beteszed a 2 kártyát, az egyiket beállítod, hogy az lesz a netes kártya, akkor azon jön majd a net, ill. persze beszélhetsz is rajta. A másik nem fog felmenni a netre, az csak gsm módban lesz, azaz azon csak hívás mehet majd. Ha hívás jön bármely kártyára akkor addig a másik elérhetetlen lesz, a hívott fél nem elérhető címmel. Ha a netes kártyára jön a hívás, akkor ha nem 3G s helyen vagy, levált edgere vagy gprs re, szóval addig a net is szakad amíg beszélsz, ha a nem netesre jön hívás, akkor mindenképpen szakad a net addig amíg trécselsz.
Dual aktív jóval drágább, gondolom a dupla antenna miatt, na, ott akkor ha jön hívás az egyikre, és éppen beszélsz a másikon akkor bejelez, hogy hívásod van, magyarul sose leszel elérhetetlen állapotban. -
ghiottone
nagyúr
válasz
NORBl #125138 üzenetére
Nemsokára elérhetőek lesznek a spemalon B20-as Xiaomik.
Amúgy én is így voltam az OP3 megjelenésekor - játszani nem játszok vele, így a 2gb ram bőven elég most számomra + stock android kell dual simmel, gyors frissítéssel, megbízható minőségben, jó aksival és 100 ezer a határ - így lett Moto G4 Plus belőle. Szóval Moto G4, vagy az ujjnyomat olvasós, jobb kamerás Plus verzió expansysról (hardveraprón van egy kolléga rajta keresztül olcsóbban is lehet). az már csak magánvélemény, hogy az Oneplus-t kerülném a "megbízható gyári szoftverei" miatt.
Még elvileg az eustockon van Vernee Apollo Lite -bár most lehet nincs belőle készlet - de a Vernee-ben nem bízok- van pár szoftveres bug, minőségi gond, stb. csak bele kell olvasni a Thor fórumába -
Cheesy
őstag
válasz
Hoorus #125140 üzenetére
& b0bcat
Tényleg nem szeretném, ha kötözködésnek vagy értetlenkedésnek vennétek, szerintem lényeges kérdés, mert ha úton vagyok, akkor nincs wifi, illetve erre van a mobilnet.
SIM1-et és SIM2-t azért írok, mert a SIM kártya azonosítja az adott előfizetőt a hálózaton, ami a mobilnetet szolgáltatja.
Ez viszont nem gyere be, hogy csak az egyiken lehet mobilnet, a másikon GSM, mert azért az érthető élethelyzet, amikor nem csak a SIM1 esetében kaphatok e-mailt. -
b0bcat
addikt
válasz
Cheesy #125137 üzenetére
A levél nem a SIM-re jön, hanem a készülékre, e-mail fiókba.
És wifi-n keresztül is tud lenni netkapcsolatod.
Adatkapcsolat egyszerre csak az egyik kártyán tud lenni szerintem.
Meg aztán minek is lenne kettőn egyszerre? A wifi is úgy van, hogy ha az aktív, akkor lekapcsolja a mobilnetet, mert az utóbbi felesleges.
-
NORBl
aktív tag
Szeretnék egy Dual Sim-es telót, ami tudja az itthoni frekiket. Xiaomi-nek egyáltalán nincs olyan telója, amivel nem lenne baj ? Vagy esetleg más küldöldi márka ? OnePlus 3 van kinézve, de ha találnék olcsóbban, valami gyengébb, de még elegendő tudással rendelkező telót, akkor nem adnék ki 125 pénzt OP3-ra.
-
Cheesy
őstag
válasz
viktorhu #125131 üzenetére
Köszi a választ skacok.
Ámdeha: épp nincs hívás. Dual standby telefon esetében. Mi van akkor, ha e-mail érkezik SIM2-re (privát)? Vagy egyáltalán hogy megy végbe az adatforgalmazás?
Úgy értem, ha a cégesen beszélek, nincs adatforgalom a SIM2-n. Ez idáig OK. Leteszem a telefont, SIM1-en megszűnik a hanghívás. Ezek után ha mindkét kártyán van mobilnet, akkor pl. az emaileket hogy fogadja SIM1 és SIM2?
Adatkapcsolat lehet egyszerre SIM1 és SIM2 esetén? Vagy felváltva csinálják? -
b0bcat
addikt
válasz
kmarci25 #125133 üzenetére
Ha jobban belegondolsz, az almás gyártó pontosan így, konkrét műszaki adatok nélkül veszi meg kilóra a (sokszor fanatikus) júzereit.
Kit érdekel, mennyi a RAM meg mekkora az akku kapacitása, ha egyszerűen csak 23%-kal erősebb az új készülék a tavalyinál, valamint 49%-kal gyorsabb a konkurenciánál?
-
Zeki
nagyúr
válasz
kmarci25 #125133 üzenetére
Állat jó! Az a tizenéves srác írhatta, aki szelfizett az anyjával a verdában.
A dívány olvasóit nem érdeklik a száraz műszaki adatok, ellenben elrontotta a srác, mert nyomulnia kellett volna a bjúti móddal, jól kipróbálva azt, mert az biztos érdekli a nőket, akik azt a vackot olvassák. -
kmarci25
veterán
Na, ezt nevezem én tesztnek. Igen, vakuljatok teszterek, és tanuljatok, hogy így is lehet. Kit érdekelnek a műszaki adatok? Kit érdekel processzor, RAM? Ez az igazi.
Margóra: manapság bárki lehet "újságíró".
A logout-on klasszisokkal jobb, nívósabb írások születnek.
-
-
doongoo
addikt
válasz
#79335424 #125115 üzenetére
(#125116) Bodrik
Emiatt kérdeztem rá, mert csak ezt írta:
Pont a dual active SIM a lényeg egy kétSIM-es telefonnál szvsz, a dual standby amolyan öszvér megoldásnak tűnik. Ezért is keresek dual activeosat. (Bár fontos megjegyeznem, hogy nem volt még dual SIMes telefonom, a célom az, hogy ne legyen mindig 2 telefon nálam, hanem a cégest és a magánt egy telefon tudja.)#125117) Cheesy erre az igényre elég lesz a dual standby is
-
svgyula
addikt
válasz
Cheesy #125117 üzenetére
Szia! Valami ott akkor nem jó! Nekem is polarizált a napszemüvegem de csak akkor sötétül el, ha a telót elfektetem. Simán szemből minden polarizált kijelzőüvegen átengedi a fényt. Ez lenne (szerintem) a normális nem az, hogy normál helyzetben sötét és amikor elfektetve nézed akkor jó!
Ja a GPS kijelzője is csak akkor lesz sötét ha elfordítom a fejem vizszintesre de ugye az megint nem életszerű helyzetmert nem alszunk a volán mellett fekve
-
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #125112 üzenetére
"ezek az oldalak írhatnak bármit."
Azért ha egybehangzóan állítják, hogy van, az szerintem jelent valamit.
A webshopok információi meg hát khmmm.
Gyakran tévednek, finoman szólva.De nem akarok ebből vitát gerjeszteni, legyen igazad, föltenném én is a kérdést nyilvánosan:
HAHÓ! Van valakinek Lenovo Vibe Shot Z90?
-
Cheesy
őstag
válasz
doongoo #125113 üzenetére
Jogos a kérdés, ezen én is vetyengtem, hogy a dual active valóban szükséges-e.
Üzletkötő vagyok, sokat telefonálok és sokat vagyok úton.
Egy adatkapcsolat nem árt ha van, teljesen mindegy, hogy a magán vagy a céges, mert az előfizukban van belefoglalt adatcsomag. Ámde!Jelenleg a magántelefonomat kb. csak hordozgatom egy válltatyóban, e-mailek érkeznek rá és néhány magán dolgot telefonálok vele, de a messenger és a viber is már csak a cégesen fut, mert az van mindig elérhető közelemben.
Tehát mi lenne ha fognám és egy dual standby-os telefonban a magán számomra érkező hívásokat egyszerűen átirányítanám a céges számomra? Gondolom ez lehetséges. A magán SIM-ről kimenő hívásokat továbbra is lehet kezdeményeznem.
Ritka, hogy egyszerre hívjanak a magán és a céges számomon, az elmúlt 5 évben kb. 2x fordult elő.Nekem inkább az a lényeg, hogy erős telefon legyen, egy Waze + bejövő hívás ne fektesse meg, valamint jól és pontosan lehessen vele navigálni, illetve az sem árt ha telefonálni is lehet vele.
Az autóban van bluetoothos kihangosító szerencsére.Nagyon fontos, de ez inkább gyakorlati probléma:
céges telefon (Samsung Galaxy Core Prime) 4,5" TFT LCD
magán telefon (Nokia Lumia 930) 5" AMOLED
Polarizált napszemüvegben a cégest álló helyzetben gyakorlatilag nem látni és ez főleg útközben telefonszámot keresve életveszélyes. Csak fekvő helyzetben látszik rendesen. A Lumia AMOLED kijelzőjével nincs ilyen probléma. Szerintem ez nem volt szempont a központunkban a telefonflotta beszerzőnekTehát az új telefonnak is olyan kijelzője kell, hogy legyen, ami jól látszik polarizált napszemüvegben.
-
svgyula
addikt
válasz
Roli5 #125099 üzenetére
Szia! Írd már le, hogy mi nem passzol a leírásban? Én nem találtam különbséget a fénykép és az itteni leírás között.
-
GIJoe
addikt
360 telefonok, paranoidoknak
-
nyisziati
veterán
válasz
paulkaresz #125109 üzenetére
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
nyisziati #125107 üzenetére
Gondolod a "kici" kínai nem tudja mit árul?A GSM arena-n kívül is van élet.
Ha tudná a B20-at néhány százzal többet eladhatna belőle,biztosan nem hagyná ki ezt a ziccert.De részemről ennyi volt,lehet hogy nincs is igazam.
Tinydeal Cellphone · Works at TinyDeal.com
Network Support:
FDD-LTE1/3/7(1800/2100/2600) ;
TD-LTE:B38/B39/B40/B41(100MHz)(1800/2300/2600);
WCDMA1/2/5/8(2100/1900/900/850) ;
TD-SCDMA: B34/39(1800/2000);
CDMA2000/EVDOC0(800);
GSM2/3/5/8(1900/1800/900/850);
CDMA 1XC0(800);
HSPDPA+ 42Mbps
LTE:150/50Mbps; -
Roli5
tag
Ez a ma este a "B" brandről szól, úgy néz ki.
Na hol a kakukktojás?
Ha ezzel az oprendszerrel jönne, nem biztos, hogy átütő sikereket érne el...
-
nyisziati
veterán
válasz
paulkaresz #125106 üzenetére
Pedig most lenyitottam a frekitáblát a GSMArena-n, és a 800 MHz-es sor végén ott vigyorgott a Z90-7.
-
nyisziati
veterán
válasz
paulkaresz #125102 üzenetére
Itt a GSMArena egyszerűen Vibe Shot névvel illeti a telót, és szerinte van benne B20.
[link][ki/L] -
nyisziati
veterán
válasz
paulkaresz #125102 üzenetére
Ehhez képest egy adatlapon szerepelnek, ugyanolyan speccel.
Másik példa: az én telómnak is van 3 "alias"-a:
1) Redmi
2) Hongmi
3) Red Rice.De ugyanaz a telefon, ugyanazzal a speccel mindenhol.
-
Cheesy
őstag
válasz
nyisziati #125088 üzenetére
Pont a dual active SIM a lényeg egy kétSIM-es telefonnál szvsz, a dual standby amolyan öszvér megoldásnak tűnik. Ezért is keresek dual activeosat. (Bár fontos megjegyeznem, hogy nem volt még dual SIMes telefonom, a célom az, hogy ne legyen mindig 2 telefon nálam, hanem a cégest és a magánt egy telefon tudja.)
KamuMazsola
Ez a Vernee Apollo Lite a specifikációk alapján elég durva hardverileg és tud B20-at.
Deee.... hol a hiba? Kínai telefonoknál mindig van valahol egy hibaRossz minőségű a kamera pl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest