Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Egy OUKITEL K4000 PRO készüléket szeretnék rendelni EU-s shopból. Egy helyen kapni, de Ők pont fent vannak a nem ajánlott boltok között a DHL miatt.
Aki tud más helyet az ne tartsa magába. -
klampfer
tag
válasz viktorhu #124680 üzenetére
A P9000 durvan jo telefon lett a javitott stock es rengeteg custom romokkal. Redme note3pro es P9000 volt most 2-3 napig nalam, es mindegyik nagyon jo, de -B20 sokat nyomott azert - a P9000 nél
maradtam. PH tesztben irt problémàk és kifogásoknak nyoma sincs már.Udv, G.
-
7Sony7
addikt
válasz pècsimunkás #124796 üzenetére
Hát akkor passzolok. Nálam az nem tudott semmit kezdeni vele...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz LantosBerry8 #124794 üzenetére
Na de melyiket próbáltad? Van egy olyan, hogy: Faster Gps. Az ikonja egy térkép és egy óra. Nekem ez segített.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz pècsimunkás #124790 üzenetére
Próbáltam, de nem igazán segít.... "Android GPS Provider: No fix"
-
andrisbandi
őstag
válasz mazda83 #124788 üzenetére
Az érdemes előre elönteni, h a részleges visszatérítés megfelelő e számodra.
Mert elsősorban azt szokták felajánlani. Ha az összegből kb meg tudod javíttatni Magyarországon, azzal lehet jobban jársz.Full refundot szerintem nem kaphatsz, mert a GB-n 45 nap van a vásárlásra elállástól.
- A fenti linken képeztem ki magam ,meg az ügyfélszolgálatukkal viaskodtam udvarias hangnemben.
Küldtek nekem egy eleve használhatatlan telót, minden rossz volt benne, de nem akarták visszafizetni a teljes vételárat. Csak a Paypallal sikerült a full refund. A telót vissza kellett küldeni, majdnem 6 ropi volt, de PP azt is visszacsengette.Mivel ez lett volna a "normális telefonom", és itthon gyorsan venni kellett helyette egy másikat drágán, (a régit meg elvitték), jól becumiztam... :-)
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
veterán
válasz aprokaroka87 #124791 üzenetére
A cumulus csak felhőszolgáltatással működik
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Adott egy Cumulus 5 HD tipusú telefon.
A töltéssel és az akkumlátorral lehet valami bibi.
Tegnap 0 %-on volt az akkumlátor,miközben a töltön volt,ami eleve furcsa,hisz ha jól tudom akkor 1 %-nál eleve le kellene kapcsolja a rendszert.Azóta meg meg sem nyikkan a telefon.
Vajon szoftveres hagy hardveres a hiba?Garanciás,10 napos telefon.
Csak nekem az az 5 percig tartó 0 % a gyanús. -
pècsimunkás
addikt
válasz LantosBerry8 #124786 üzenetére
Futtasd lé a GPS- fix - et fent, fent van a playen . Töltsd le ,az utcán egyszer futtasd le .Nekem 2x bejött !
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
mazda83
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene garancia érvényesítéséhez. Májusban vettem 1 Zopo h1-et a gearbeströl eu raktárból,de 2hete nem szól a hangszorója. Ehhez kérnék segítséget,előre is köszönöm -
Zeki
nagyúr
Van arra mód, hogy egy programot akkor is az SD kártyára tegyem át és onnan fusson, ha az a program amúgy nem helyezhető át? Az ilyen app2sd-ket próbáltam. Csak azt rakják át, ami amúgy is átmenne. Vagy csak azt mondja, hogy igen, átrakta, közben frászt.
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! Segítségre lenne szükségem!
Adott egy Meizu m2 Note. Szoftverfrissítés óta nem akar fixálni a gps... Látja a holdakat, de nem kapcsolódik... Mi lehet a gond? Már azóta többször újratelepítettem a romot, minden lehetséges módon, a korábbival is próbáltam, de semmi.... Segítsetek légyszi, mert a munkámhoz nélkülözhetetlen a gps... -
veterán
válasz viktorhu #124783 üzenetére
Nincs a youtube-on teszt, csak bemutató, ami közben átlapozzák a készüléket. A hétköznapi használatról - ami számítana igazán - nem beszélnek. Megnéztem párat, épp ezért kérdeztem meg, hogy valaki tud-e rendes tesztről.
Most már látom, a válasz: nem.Emberek, a google-t én is ismerem, rákerestem, utánanéztem, tesztet nem találtam. Ha tudtok ilyenről, akkor örömmel fogadom, de ne nézzetek már újoncnak, hogy ilyeneket írtok.
RVR400 #124784
Én is feladtam már a győzködést, ez van. Van, aki a maga kárán akar tanulni.[ Szerkesztve ]
-
sexymusprime
tag
válasz Mclarenöcsi #124778 üzenetére
Egy hónapja még meg lehetett fogdosni a Westendben levő Ping Digitalban, ha megnéznéd közelebbről
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz RVR400 #124777 üzenetére
Köszi, ezzel leírtad a nyilvánvaló dolgokat
Nem nekem lesz, egy olyan ember kérdezte tőlem, aki nem akar "névtelen készüléket" ne kezdjetek engem győzködni e kapcsán, felesleges
Abban reménykedem, hogy valaki beleakadt egy tesztbe erről a készülékről, ami nem csak az általános dolgokat írja le róla, ha van ilyen, örömmel fogadom.Egyébként én sem venném ezt meg, de ez teljesen mellékes tényező.
-
IldiH
tag
válasz Mclarenöcsi #124778 üzenetére
Ezt mondjuk én nem vállaltam be, véleményt nem tudok, de helyette a Blackview BV6000-et tudom ajánlani. Ebben a topikban olvashatsz róla is.
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!
Erről a telefonról mi a véleményetek?Egy strapabíró telefont keresek.
http://www.banggood.com/OUKITEL-K10000-10000mAh-Battery-5_5-inch-MT6735p-1_0GHz-Quad-core-Smartphone-p-1021743.html -
RVR400
veterán
válasz fateless #124776 üzenetére
A készüléknél jelen levő alapvető érdekességek szerintem:
- a készülékház kb egy Galaxy S2-t vagy egy Galaxy S Advance-t idéz (akárki akármit mond, nem időtálló tervezés, és kb 3 éve sem volt már divatos), sőt még azoknál is gagyibbnak tűnik
- a hardver alapvetően nem éppen erős (gyengébb mint egy MTK6735)
- amit tovább tetéz az, hogy a Samsung rendszere kerül rá (a 1.5 GB RAM pont elég a rendszer működéséhez, de ennél többet már nem biztos, hogy fog szeretni)
- a kamerája kb. egy centivel sem jobb, mint a hasonszőrű kínaiaké
- 2 pontos ultra low-cost touch, de legalább IPS kijelző vanÉn nem merném megvenni még ilyen áron sem.
-
veterán
A Samsung On5 DS most 36.000Ft lenne, de nem találok róla egy kiadós tesztet (amcsik örömmel adnak rá 4 vagy 5 csillagot). Esetleg valaki nem találkozott vele személyesen?
-
junkpod
veterán
Sziasztok, kicsit off, de segítségre van szükségem, vagy elhajitom hamar az Inew V3 telomat.
Az van, hogy mobil neten alatt nincs Google szinkronizáció, semelyik Google app nem tud szerverhez kapcsolódni, miközben minden más app használja a netet gond nélkül. Amint wifi re kapcsolódik újra jó minden.
Az is lehet, hogy én állítottam el valamit...
Van valami ötletetek? Volt már ilyen valakinek?Box's don't touch!
-
csubuka
addikt
válasz A texasi #124767 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a "k" széria az okés, és pl a sima k4000-nek van némi tervezési gyíkja, a Pro jó mondjuk.
Az U7 a családban nem volt sikeres, kicsúszós és a hátlap leszedés közben is el tud törni, a kijelző körüli múanyag és az egész ház iszonyú könnyen törik. Az a teló annyit ért, amennyibe került.
-
doongoo
addikt
válasz Milestone2 #124752 üzenetére
Kapható is valahol?
-
eciovym
újonc
válasz Tommi000001 #124762 üzenetére
Ez most előrendelhető, vagy mi van? Presell, ships after 2016-08-25
-
Beni2360
félisten
válasz eciovym #124760 üzenetére
Csak csendben megjegyzem, hogy a tinydeal most a nem ajánlott áruházak között van. Sok az elveszett telefon onnan. Még tavaly én is sok mindent rendeltem onnan és nem volt gond.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tommi000001
aktív tag
Heló
Olyan kérdésem lenne ,hogy....
A 2es simnél megjavították a foglalatot ,mert a kis érintkező lapocskák elgörbültek.Nos azóta nincs adatkapcsolat a 2es simen és a kölfüldi kártyát nem látja ,csak a magyar telekomosat a sim2 slotban.Sanszos a elkureltak vmit,,,,nem?"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
b0bcat
addikt
válasz eciovym #124760 üzenetére
Senkinek nincs még ilyenje, annyira új. A specifikációja nem rossz ennyi pénzért. Az Oukitel nem rossz (feltörekvő) márka. Ennél többet nem tudok mondani. Kérem, kaccsojja ki!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
eciovym
újonc
Sziasztok. Kérnék segítséget!!! Ilyen telefont szeretnék innen: http://www.tinydeal.com/oukitel-u7-plus-55-hd-mtk6737-64-bit-quad-core-android-60-4g-phone-p-161129.html Véleményt kérnék. Ez a PLUS nem a PRO.
-
nyisziati
veterán
válasz RVR400 #124756 üzenetére
Drasztikus különbséget nem látok a kettő közt. Basemarkban kb. 10%, Asphalt 8-ban 4 fps (16->20), ami szintén nem ordító különbség.
Oké, a Mali javára, ebben igazad van. De azért mindkettő elég a mai napig, főleg az árat nézve.Pláne ha azt nézem, hogy szolgáltatói akcióban mennyi gyengébb, vagy hasonló cuccot lehet kapni, esetleg horror áron...
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
-
-
-
doongoo
addikt
válasz KamuMazsola #124739 üzenetére
tudsz 4"-os xiaomit?
-
iMaverick
addikt
válasz Milestone2 #124746 üzenetére
Photoshop huszár!!!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
tibcsi0407
félisten
-
iMaverick
addikt
válasz tibcsi0407 #124743 üzenetére
Na azért! (Tudom-tudom, itt most nyilván ilyen "normális" kijelzőre gondoltok, ami a telefonba is van.)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Milestone2 #124741 üzenetére
Szerintem ezzel sem jársz rosszul.. Ár/ értek arányban legalábbis biztos...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Milestone2
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #124740 üzenetére
Tudtommal túl drága lesz a zsebem ürességéhez mérten...ha igaz, hogy a Mi5 árfekvése körül lesz...3 kölök mellett nem ugrál(hat)ok...most erre megvan/félre van rakva...ismerem a vénemberek életét....ha ezt (MiMax Pro 4/128) most nem veszem meg, elmegy a lé és k.nehéz összeszedni megint...ráadásul ez 6.44, szerintem a MiNote2 megmarad 5.7-nél...orvosilag vak vagyok...kell a nagy coll...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Milestone2 #124737 üzenetére
Mi lesz az? MI max vagy Leeco? Nem várod meg Mi Note2-őt?
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Milestone2
nagyúr
válasz Coolby #124736 üzenetére
Sok szerencsét a választáshoz/vásárláshoz. Én már nem is látnám ezeknek az apróságoknak a képernyőjét. Hamarosan megkapom a 6.44-esemet. Hiába, a vénség szemromlással jár...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
nyisziati
veterán
válasz tibcsi0407 #124733 üzenetére
Azért van ott két Acer Liquid is értékelhető speccel.
-
Sanyesz.
őstag
válasz tibcsi0407 #124733 üzenetére
Az lehet, de aki ragaszkodik ehhez a kijelzőmérethez, az ezzel tisztában is kell legyen.
Amúgy a kenyérpirító nem fér a zsebedbe, hogy csak egy okot mondjak, miért nem azzal telefonálunk."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Milestone2
nagyúr
válasz Coolby #124729 üzenetére
#124602 Nem olyan rég volt szó róla, igaz ott 4.5"-ig mehetett a screen, ilyen kicsiből k.kevés van...
Ez meg itt a 4"-es lista, hát nem bőkezűk veled a gyártók...a minőségről meg ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
4" kijelzős okostelefont keresek, vagy akár ennél kisebb kijelzős is lehet. Mit ajánlanátok?
Lényeg, hogy tabletem van, tehát nincs szükségem még egy óriás szuper kijelzős telefonra.
Viszont ahogyan keresgélek szinte alig találok olyat ami 4.7"-nál kisebb és jó véleményeket olvasok a fórumon róla.Nem gond ha régebbi egy kicsit, valakinek nincs elfekvőben otthon egy ilyen? olcsón?
-
-ZeeZee-
senior tag
Mi történt a 124719-124724-es hozzászólásokkal?
-
iMaverick
addikt
A "belső" memória leginkább a telefonon lévő droid-tól függ: nálam az Elephone P4000-en a beletolt mSD kártyát automatikusan "előléptette" belső memóriának. A ténylegesen beleépítettből ami maradt a felosztás után, az meg csak ott "áll".
-
zebede
őstag
válasz b0bcat #124713 üzenetére
Itt van ez sarc mentesen, EU-ból, 88$ fuvarral együtt, talán szűken ott van a 25k-s keretben.
Asszonynak vettem nem rég GB-ről, szintén EU raktárból egy Oukitel K4000 Pro-t, akkor akcióban futárral együtt 28k-ért.
Az egy nagyon jó akció volt.[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz atee_13 #124712 üzenetére
Sarccal számolva a 25 ezer forintos keret 65 dollárt jelent. A linkelt listában egyedül az Ulefone U007 felel meg ennek a kritériumnak.
Nem tudom, hogy ebben a kategóriában (~ 65 USD) van-e egyáltalán best buy. Járt nálam pár olcsó készülék már, és mindnél kellett valamiben kompromisszumot kötni. Csodák nincsenek.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz Viktor0610 #124705 üzenetére
Valamit-valamiért
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Kollegám szeretne venni egy dual simes telefont de én nem ismerem őket így megkérdezem itt, hogy mit tudtok ajánlani max 25 e ft-os kerettel? Már ha van ennyiért egyáltalán. A válaszokat előre is köszönöm.
-
Ájvé
veterán
válasz KamuMazsola #124708 üzenetére
Nem tudom mit jelent náluk a külső raktár.
Nekem teljesen mindegy. -
Ájvé
veterán
válasz KamuMazsola #124704 üzenetére
Figyeld, őszintén le....
Én erre reagáltam:
"Én azt hiszem itt fogom megrendelni, ennél olcsóbban Kínából sem ér ide adóval együtt."
Xiaomishop.hu-ba nincs készleten a telefon, puremobile-nál pedig van (vagyis azt írják), ezért ajánlottam, hogy onnan rendelje. Árban ugyan annyi.
Szóval nem tudom kinek milyen a felfogó képessége, én csak egy magyar bolt alternatívát írtam azonos áron. Úgyhogy ne nekem írd hol vegye, hanem annak aki meg is akarja venni a mobilt.
Részemről ennyi, remélem az üzenetem eljut most már a tudatokig.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz _Moriarty_ #124703 üzenetére
DeOttNincsBéHúsz!
(Nekem sem hiányzik menthetetlen vagyok. )
Xiaomi 13T
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz tibcsi0407 #124702 üzenetére
Ez így van/volt, benne van a pakliban a gikszer.
Ami roppant csábító volt, az a B20, én emiatt választottam ezt.
Ha nem lett volna ez a gondja, akkor egyébként egy teljesen jó minőségű, gyors, sallang mentes telefon lett volna. Még a szoftveres gombokkal is megbarátkoztam.
A kamerája mondjuk rosszabb, mint amit Mi4C-n megszoktam.
Maradok a Xiaominál, itt már nem lőhetek mellé. -
tibcsi0407
félisten
válasz _Moriarty_ #124701 üzenetére
Lesz még sok embernek. Sajnos egy új cég indulása nem sétagalopp. Kvázi bétateszterek vagytok.
utdetailing.hu
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz tibcsi0407 #124690 üzenetére
Nekem akadt még problémám az Apolloval, mobilnetem nem volt itthon, ahol minden más (nem kevés) telefonnak semmi gondja soha nem volt.
Városközpontban kiderült, hogy működött, de itthon egyetlen oldalt sem töltött be.
Elállás lett a vége a sztorinak. Remélem hétfőn jön helyette a Redmi Note 3 Pro. Eustockon feltorlódtak a megrendelések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest