- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Kicsit off, de hátha tudtok segíteni.
Van pár telefonom, amitől "megszabadulnék". Van amelyik működik, van amelyik nem. A működő nem gond, ott kijelentkezek, visszaállítás, stb. Viszont ami nem működik, azt hogyan tudom lenullázni?
1. Van olyan, ami működik, csak a kijelző nem mutat semmit. Valószínűleg alaplapon megsérült a csatlakozó, nem mutat semmit. Kijelzőcsere volt már, nem segített. Viszont ha hívom, akkor kicsörög, ha email jön jelez. Csak látni nem lehet semmit. (Vernee Thor)
2. Van olyan, amit bekapcsolni sem tudok, de fogalmam sincs, hogy mi van rajta, ki hova jelentkezett be. Ezt is szeretném megszüntetni. (Open Dott/P4502)Van rá esetleg módszer? Előre is köszönöm.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Donki Hóte #137054 üzenetére
Forgalmi KERET -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
albinolynx #129867 üzenetére
Az Eustockos Redmi 4A esetleg?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
aytukabozs #129650 üzenetére
Fiúról lenne szó. Tetszik, amit javasoltál, de a színe... Más esetleg? Kimovilon nézegettünk pár készüléket, az Oukitel K4000 pro tetszett, de nem túl "régi" már?
-
-ZeeZee-
senior tag
Tudnátok ajánlani valamilyen "besztbáj" telefon 25-30.000 Ft környékén? Gyerkőcnek kellene, tehát inkább 2GB RAM, mint 1. Mérete 5" környéke, nem baj, ha kisebb. Ha külön SD slot van benne, az külön öröm. Fényképezőből elég a "normális", aksi legalább 1 napot kibírjon. Ha lehet, akkor eu-ból. Előre is köszönöm a tippeket.
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam a topikjában kérdezni, de eddig nem érkezett válasz, ezért megkérdezném itt is, hátha tud valaki segíteni.
Fiam Jiayu G2F lézergravírozott, 4GB-os telefonja a tegnapi napon délután még rendesen működött, majd estére folyamatosan újraindult. A PIN-t sem lehetett beütni, mert nem volt annyi idő, mielőtt újraindult volna. Megpróbáltam lementeni, az sem sikerült, de ez a legkevesebb gondom jelenleg. Gondoltam felrakom újra Cappa72 tisztított ROM-ját. Törlések megvoltak, felraktam. Működött kb 2 percig, majd újraindult. Azóta már megpróbáltam még egyszer újrahúzni, de az eredmény annyiban változott, hogy most ismét nem lehet beírni a PIN-t, mert rögtön újraindul. Mit tehetnék még vele? Előre is köszönöm a segítséget. -
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
aytukabozs #128927 üzenetére
Ugye milyen szívás a külön SD kártya hiánya...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
kisszoli0707 #128468 üzenetére
Én ezt használom. Csak kóddal lehet feloldani, nem fog fényképezni a zsebedbe, stb...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
tibcsi0407 #128290 üzenetére
Hol lehet beszerezni 100$ alatt? Linket dobnál? (Egyébként megtartod, vagy csak teszteled?)
-
-ZeeZee-
senior tag
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
tibcsi0407 #124942 üzenetére
Értem. Köszönöm.
(#124943) pluhm Neked is.
-
-ZeeZee-
senior tag
Mi történt a 124719-124724-es hozzászólásokkal?
-
-
-ZeeZee-
senior tag
Betört kijelzőjű telefont lehet irányítani valahogy PC-ről? A kijelző nem érzékel, ezért a kódnál tovább nem sikerült eljutni.
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Ez jó árnak számít? link Sajnos EU-ból +18$ szállítási költség van még...
Van valami hasonló árú jó ajánlat esetleg? (mármint olyan teló, ami tudja mindezt, nagyjából ennyiért)
-
-ZeeZee-
senior tag
Egy kis segítséget/tanácsot kérnék. Az alábbi 4 készülék közül melyiket választanátok?
Cubot S308
Iocean X7 HD
JIAYU G4C
JIAYU G4SAmi kérdés:
- a JIAYU-k "kevesebb" frekvencián működnek, mint a másik 2. Ez lehet gond?
- értesítő LED-ek/ világító gombok működnek?
- az OTG támogatás működik? (S308 kivételével) A devicespecifictions oldal szerint a JIAYU OTG-s, de a to2c honlapján ezt nem látom. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
wwenigma #80038 üzenetére
Ez a DHL-es küldeményekre vonatkozik, vagy pedig a sima "csájnapost"-osra is? Kitől kérik be az iratokat? Tőlem? Mikor? Amikor az országba érkezik?
(Bocs a sok kérdésért, tényleg nem vagyok jártas a témában... Bár Ebay-ről már rendeltem sokmindent rendeltem már, de még nem kellett pluszt fizetnem. Igaz az értékhatárra nem is nagyon figyeltem eddig...)
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Szemezgetek pár kínai termékkel, döntésre még nem jutottam... Viszont felmerült bennem, hogy a külföldről való megrendelésről semmit sem tudok. Konkrétan a to2c.com-ról szeretnék rendelni.
A "törvény" szerint 150€-ig (cca. 200$) vámmentes minden magánszemély részére szóló csomag (ujjé nem kell 2.5%-ot fizetni), viszont a 45-150€ közötti értékű csomagot ÁFA kötelezettség terheli (27%). 45€ alatti értékösszegnél pedig nem kell ÁFÁ-t sem fizetni. A kérdésem: ki ellenőrzi a csomag értékét, illetve honnan tudják, hogy milyen érték van a csomagban? Nem elég a csomagon található "xxx$/yyy€ érték" megnevezés? Ha az van írva a csomagra, hogy (teszemazt) értéke 35$, akkor behozzák ingyen?
Hogyan zajlik ez? (elolvastam a hogyan rendeljünk külföldről topikot, de lehet, hogy ez felett elsiklottam...)
(szerk: ez persze a magánszemély-magánszemély relációban érvényes, cég-magánszemélynél más az értékhatár)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged