Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz looser #139629 üzenetére
Ennek semmi köze az Apple-höz. Benne van a készülékek leírásában, hogy új. Más kereskedők árulnak felújítottat, azoknál is le van írva.
Szerk: abban persze igaza van a linkelt hozzászólásnak, hogy érdemes sok eladással és pozitív feedbackkel rendelkező eladót keresni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz looser #139626 üzenetére
A gondolatmenetet sem értem tisztán:
Azt írta egy másik fórum, hogy ebből a boltból jönnek felújított készülékek?
Vagy azt, hogy az aliexpressről?
Esetleg azt, hogy Kínából?Első olvasatra alaptalannak tűnik a feltevés
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Mercutio_
félisten
válasz looser #139580 üzenetére
Hehe, nekem 150-155mm hossz, minél jobb kijelzőméret, IPS, 4/64 vagy 6/128 kellene hátsó ujjlenyomat olvasóval, 4000mAh-s aksival, a mostaninál (Redmi Note 7) nem rosszabb kamerával de csak a tepsik jönnek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MODERÁTOR
-
tibcsi0407
félisten
válasz looser #136386 üzenetére
Igen, de ha hasonlóan lassú és hamar végetérő szoftveres gyári támogatást kapsz egy Neffos telefonnál (amiről a beszélgetés indul), mint egy TP-link routernél, akkor az jó lenne?
Míg a Netgear és az ASUS a sokéves routereket is folyamatosan frissíti, security patcheli, addig a TP-link kiad pár Firmware-t és vége.
Custom ROM-ra pedig nem érdemes túlzottan számítani, hiszen nincs létező közösség körülötte.utdetailing.hu
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Outlander
addikt
válasz looser #121845 üzenetére
Ja, akkor "nyertem" az Ulefone be touch 2-t ugyanennyiért....
Ha aztnézem, az a julifone a süllyesztőben azóta, sőt kijött az útodja ami szintén ... az xtouchnak meg van tábora, jött most ki rá custom cm is...
Bevállaltam egyet, pontjaimat is rááldoztam, legfeljebb árában, vagy nagyon kis bukóval eladom.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Pzoli2
tag
válasz looser #121393 üzenetére
Teszt :
[link]"A készülék alján elhelyezett monó hangszóró kifejezetten szépen szól, főleg a közép- és magas tartományokban, a maximum hangerő pedig átlag feletti, bár ilyenkor már túl élesek a hangok, tiszta zeneélményért javallott 2-3 lépcsővel lejjebb venni a hangerőt. A szokásos audiomérést nem tudtuk elvégezni, mivel a készülék valamiért nem birkózott meg tesztfájljainkkal, ám a szokásos zenéinket gond nélkül le tudtuk játszani, és szentkuti11 kollégával megállapítottuk, hogy minőségi hang jut jó minőségű fülesekre, érzésre alacsony háttérzajjal és sztereó áthallással, szóval a Vibe Shot zenehallgatásra sem utolsó."
-
looser
addikt
válasz looser #121131 üzenetére
Na ennyit a "belevágok"-ba; végignéztem két-három videót a digi cseréről és elment tőle a kedvem, pedig kaptam bíztatást is a lebeszélés mellett :-)
Ez lesz helyette, szerintem untig elég, 11 éves unokaöcsémnek lesz, akinek adtam az Allview-t kb. egy hónapja :-)
Én még elvagyok az E4g DS-el, bár már nézelődöm; nekem a zene állati fontos lenne, dedikált lejátszót nem szeretnék (bár azt is nézegettem), de a Sony nem váltotta be a reményeket, egyszerűen halk, kellene bele még némi kraft. Külön ampot nem szeretnék ráaggatni. Köszi mindenkinek!Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
svgyula
addikt
válasz looser #121094 üzenetére
Szia! Ha nincs leválasztó "berendezésed" neki se állj! Azzal is kell tanulni pár telefonon mire sikerül szétválasztani és utána úgy összeragasztani az újjal, hogy ne látszódjon.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
smithsys
aktív tag
válasz looser #121094 üzenetére
http://www.aliexpress.com/item/Stable-Quality-Touch-Screen-LCD-Display-Assembly-Screen-Protector-For-Allview-V1-Viper-S4G-Free-Shipping/32624752875.html?spm=2114.30010308.3.2.gmeIeB&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_3_10017_10034_10021_507_10022_10020_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_1&btsid=b258242b-babe-41ab-9b87-515d44593841
Bocs a linktelen linkért. Mobilról Operából nem akarja.
A fenti linken kapsz komplett kijelzőt ( szvsz nem olcsón ). De ha nagyon nem akarsz készüléket cserélni, akkor ezt tudom javasolni. Külön a digitizer nem, vagy csak komoly kínlódással cserélhető, és sosem lesz tökéletes.
A napokban kellet egy teclast x98 kijelzőjének egyik sarkából eltávolítanom egy kis szemetet ami a digi alá volt beékelődve, azóta két fehér folt éktelenkedik rajta. Szóval nem javaslom.[ Szerkesztve ]
-
pluhm
aktív tag
válasz looser #97254 üzenetére
Basszus, a 3G-nél gyorsabb a H+. Örülj neki, hogy amióta beraktad a voda kártyát, H+-od van, mert ez azt jelenti, elképzelhető, hogy tudja a telefonod a wcdma 900 mhz-t, így voda kártyával vidéken is tudsz nagy sebességgel netezni (szándékosan nem írtam azt, hogy 3G-vel, mert akkor többen félre értenék, mint ahogyan te azt, hogy a 3G gyorsabb a H+-nál...) http://hu.wikipedia.org/wiki/Mobilinternet
-
Zeki
nagyúr
válasz looser #96856 üzenetére
94 dollár az kb 25 ezer Ft, plusz 27% Áfa meg 2000Ft kezelési költség.
Akkor banyek itthon a neten megveszem a THL T6S-t az edigitalban 30-ért, akár 5 perc múlva átveszed a boltban, és ha nem jó 2 héten belül visszaviheted. Vagy Tesco, ott az op3ndott, és 2 év garancia. 30-ért.
Na ezek a kellemesek.
Amíg ilyen szar a Ft a dollárhoz, addig sok telefon kellemesebb itthonról. Már csak a garancia miatt is.Az aliexpressen meg mindenki azt hazudik össze meg vissza, amit akar, csak hogy a sok kamu telefonnal lehúzza a sok barmot, akik utána sem néznek semminek, csak árat látják, meg hogy 8mag meg 4 giga ram, meg 32 giga rom, mindez 100usd, és ettől máris orgazmusuk lett, így a Buy gomb befigyel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Eladó egy Redmi Note 10 dobozzal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest