- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
-ZeeZee- #130186 üzenetére
Ahogy alattad is írják, az a cég amit a kilencvenes években jelentett az akai, az meghalt a kétezres évekre.
AKAI professional név alatt folyik gyártás, hangszereket és hangtechnikai eszközöket csinálnak.Akai név alatt pedig szutyok dzsunka telefonokat (és egyéb híradástechnikai eszközöket) árulnak, amit változatos oem gyártók csinálnak, és sztem ember nincs aki be tudja azonosítani hogy melyik akai telefon melyik cég, milyen más néven forgalmazott termékével egyezik.
Ugyanez lesz tehát igaz a leányvállalatra.Az hogy MTK az akár lehet hogy előny, meg kell próbálni hozzá custom recoveryt gyártani, és akkor már lehet rootolni meg gappsot nyomni rá.....talán.
-
aytukabozs
addikt
-
ctibor
senior tag
válasz
-ZeeZee- #129620 üzenetére
A konkrét problémára sajnos nem tudom a megoldást, de azt halkan megkérdezném: mi a fenét po:cso:ltök 2017-ben pin kód beütögetésével?! Azt hittem, az okostelefonok korában erről már mindenki leszokott...
(Beállítások > > Biztonság >> SIM kártya zárolása >> pipát kivesz. Persze típustól függően a menüpontok elnevezése eltérő lehet.)
-
makoss
veterán
válasz
-ZeeZee- #128234 üzenetére
És ha nincs micro SD?
(#128235) UHHH: Már legutóbb úgy csináltam. De akármikor számot mentek el arra a Simre akkor tegyem át a butatelóba?
#128236) viktorhu: Az én muteromnál a régi telót is úgy kellett megcsinálni, hogy gyorsbillentyűzettel, megnyomott egy számot és hívott
De keresni már nem tudott benne.... -
pluhm
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #124941 üzenetére
AMOLED-en csak azokat a képpontokat használja a telefon, amin valóban van valami, tehát egy fekete képernyő esetén csak az értesítésre szolgáló képpontokat. IPS-nél bekapcsolja ilyenkor az egész képernyőt (fekete, de ha jól megnézed mégsem....), az összes képpont "világít" "feketén", az értesítés meg valami más színnel.
Közben látom megelőztek....
-
válasz
-ZeeZee- #122921 üzenetére
Sajna attól, hogy lehet külön kapni a digitiser-t, még nem biztos, hogy nem ogs.
Jártam már meg így (thl w8s esetén volt olyan kiadás ami ogs-es volt, volt amelyik nem... csak hogy egyszerű legyen).
A topikjában érdemes körülnézni, ott tuti megmondják.Ráadásul mod recovery biztosan van hozzá.
-
válasz
-ZeeZee- #122910 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor rendelj egy touch-ot, és cseréld ki - persze ha ogs, akkor lcd+touch-ot kell rendelni.
Persze ha van esetleg mod recovery, akkor lehet ilyeneket még megoldani (a linkből másoltam)
echo "persist.service.adb.enable=1" >>/system/build.prop
echo "persist.service.debuggable=1" >>/system/build.prop
echo "persist.sys.usb.config=mass_storage,adb" >>/system/build.prop"illetve mod recovery alól lehet root-olni is, a zip segítségével. supersu zip
Ha nincs mod recovery, és mtk-s (6592-ig), akkor jó eséllyel lehet hozzá fabrikálni egyet.
-
-
sesson
újonc
válasz
-ZeeZee- #88735 üzenetére
Bocsánat,így remélem értelezhetőbb amit ide vakartam.
Szóval menüből frissítettem, volt rajta Magyar nyelv,ezek szerint nem gyári.Nem gonnd,ha nem lehet visszatenni az előzőt.Az a lényeg,hogy legyen olyan mint az android,mert ez a Vibe Ui felület nem a legjobb. Nem megy rajta szinte semmi,nincs Play,hanem valami lenovo store ami elég hiányos. Pl. : facebook nem megy rajta csak böngészőből, nem értesít bejövő e-mail nél pedig be van állítva stb....
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest