-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom-e a kérdést.
Szóval nem volt mostaniban egy google maps frissítés? Mert, hogy kedvenc Doogee telefonom két napja nem mondja, hogy merre forduljak, hanem csak csilingel. A hangolnál hiába állítom, hogy minden és nem csak a figyelmeztető hangok, semmi változás. Így meg eléggé necces, mondhatni találomra menni. -
Essejó
veterán
válasz
KamuMazsola #126670 üzenetére
Available on Pre-Order Stock due to arrive on October 31 2016
Nem láttam OTG-ről egy szót sem sajna.
-
Essejó
veterán
Nem tudom, hogy erről volt-e már szó itt, de érdekes szerkezet. Kár hogy nem rakható bele SD card.
Kupon: lebg24
forrás: rendelj kínait blog
-
Essejó
veterán
válasz
Milestone2 #126179 üzenetére
Mondom nekem ismeretlen a neve. Kapiske?
Egyébként konkrét véleményt kértem a cuccról nem hogy esetleg te pl ismered a nevét. -
Essejó
veterán
Mi a véleményetek erről a Péklapátról? A neve nekem eléggé ismeretlen..
-
Essejó
veterán
válasz
Zolicska2 #126116 üzenetére
Ez nem tudom mennyire felelne meg neked, nem emlékszem az eredeti feltételekre, de dual simes és dual standby és tán még b20 is, ja és van neki külön SD foglalata is.
-
Essejó
veterán
válasz
Riccsiz_h #125887 üzenetére
Ha már X5 Pro, akkor legyen az -X5-MAX-PRO-
-
Essejó
veterán
-
Essejó
veterán
válasz
atala #125831 üzenetére
Arra a garanciára rossz esetben szükséged is lehet. Na jó én elfogult vagyok a márkával, bár a konkrét típust nem ismerem, nekem Valencia van. Tehát teszem le az asztalra finoman, de egy egész picit koccan erre feloldódik a képernyőzár és nem is akar lealudni. Ha a perem egy kb jól behatárolható részét két ujjal megszorítom, mondjuk mert veszem ki a zsebemből, bekapcsol a fényképező. Mindezek ellenére jól elvagyok vele.
-
Essejó
veterán
Sziasztok! Megint volna egy kérdésem. Kikapcsolható-e és ha igen akkor hogy a DooGee Valencia DG800-on, hogy ha WiFi-t talál akkor nekilát csilingelni. Jártomban keltemben baromi idegesítő hogy folyton cirimpel valami wifit találván, az nem izgatja, hogy kódolt vagy sem.
-
Essejó
veterán
Sziasztok!
Két napja meglepett a családom egy DooGee Valencia DG800-as telefonnal.
Nos nekem ez az első Androidos, mi több okos telefonom, leszámítva egy Nokia N97 minit.
Két napja ismerkedünk egymással voltak fennakadások, de menet közben szinte mindenre találtam megoldást.
(egyedi csengőhangok, hívó azonosító képek ilyenek)
Viszont a fényképek mentésével van egy csepp gondom. Eddig el voltam kényeztetve, ugyanis a régebbi telefonjaimhoz volt kezelő program amivel a telefon és a Pc közt tudtam operálni pl Samu D900-> Samsung Pc Studió, N97 mini-> Nokia Suite.
Viszont a DooGee-hoz semmi hasonlót nem találtam eddig. Pedig jó lenne ha tudnám szinkronizálni (menteni) a kapcsolati listám , képek, zenék, doksik, egyebeket a gépemre.
És itt is jött elő az eddigi legnagyobb gondom. Hogyan illetve mivel tudnám menteni a telefonnal készült képeket. Hiába nyitom meg a képet ugyanis, a gépre küldés mint lehetőség nem adott. Küldhetem Facebook-ra, Picasa-ra, Pinterest-re meg ilyenek.
Ha USB kábellel csatlakoztatom a géphez a telefont akkor bejön 2 db tárhely, de abból csak az egyik választható ki a másikra azt írja a gép, hogy nincs ilyen meghajtó. Lehet a telefonból hiányzó SD kártya miatt?
Így azt gondolom, hogy a fényképeket a telefon a belső nem tallózható memóriájába tárolja. Lehet ezen valahol változtatni? Illetve létezik-e az ilyen MTK procis dual simes telefonokhoz valamilyen PC-><-Telefon szinkronizáló program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged