- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
válasz
felegyhazig #131219 üzenetére
Az azt jelenti, hogy nincs a kijelzőre a három hónapos cseregarancia, és a készülékre sincs. Csak bolti garit tudsz érvényesíteni. Valszeg nem is európai modell.
-
berek21
őstag
válasz
felegyhazig #131199 üzenetére
A Honor8-ról tudok nyilatkozni, mert a családban van. 4/64, dual active, üveg elöl-hátul. A P9 csak 3 giga, fém hátul, leica szoftveres támogatás a kamerához, de a fotókat összehasonlítva, sokat nem ad hozzá. A honorból van 4/32-es változat is, kék, fehér, fekete, az utóbbi ritka. A 4/64-es, kék, és arany.
Ha esetleg szolgáltatónál veszed, akkor jó ha tudod, hogy ott is függetlent kapsz. -
berek21
őstag
válasz
tibcsi0407 #129185 üzenetére
De cuki! Mi ez? Okos negró.
-
berek21
őstag
válasz
Milestone2 #127046 üzenetére
Típusszámn: FRD-L19
-
berek21
őstag
Van a családban egy Honor 8-as, 4/64 gold. Megerősíteném, hogy dual active. Magyar beszerzés.
-
berek21
őstag
válasz
pècsimunkás #126644 üzenetére
Igen a honor 8 dupla antennás. A párom vidéken használja dombos környezetben, és nem volt olyan hogy ne lett volna használható jel. Előtte a zenfone 5-ös több helyen is árnyékban volt.
-
berek21
őstag
válasz
aytukabozs #126635 üzenetére
Hoppá! Ezt benéztem nem kicsit.
Íme a link. Igaz mobilról.
http://s.aliexpress.com/vMJf63I7 -
berek21
őstag
válasz
Cyberslider #126605 üzenetére
Nézd ha nagyon nem akarsz romolni, akkor redmi 3s az eustock-ról. Magyar nyelv, meg gari, meg eu verzió. Pont ma van róla teszt a mobilarénán. Problem solved.
-
berek21
őstag
válasz
aytukabozs #126204 üzenetére
Nem feltétlenül a kijelző méretet kell alapul venni. A párom első generációs Zenfone készülékét most cseréltük Honor 8-ra, és külső méretben minden paraméterében kissebb, miközben a kijelző nagyobb.
-
berek21
őstag
válasz
WOT-H-A-C #119086 üzenetére
Nekem olyan van. Husszú évekkel ezelőtt kaptam, mikor még nem volt, és nem is érdekelt a mobilelőfizetés. Később lett egy Ericsson T20, és teljesen megfeledkeztem a 7110 - ről. 2 évvel ezelőtt került elő, egy lomtalanítás alkalmával. Azóta itt ott használom is, az idősebb korosztály nagy örömére. Múlt héten akartak adni érte egy szifont, de talán még egy raklapnyiért sem.
-
berek21
őstag
válasz
#73959936 #114009 üzenetére
Én az aliexpress - ről rendeltem egy KZ ED9-es fülest. Cserélhető csöves(magas, mély), vagyis jól hangolható. 2 darab jött, egy sima, és egy telefonvezérlős. Mind a kettő nagyon jól szól. Mivel használtam Pistont is, ezért bátran állíthatom, hogy simán hozza ugyanazt V karakterben. De mivel cserélhető a betét ezért mindenki megtalálja a neki megfelelő hangzásképet. A telefon funkciós is tudja ugyanezt. Tesztelve: Asus Zenfone 5, Oneplus One, Meizu M2 Mini. Az alin most láttam 9.25-ért.
-
berek21
őstag
válasz
sexymusprime #112655 üzenetére
Logout-on van róla cikk.
-
berek21
őstag
válasz
Turbobacsi #110725 üzenetére
Ez nem a Bill Gates Edition?
citkar: Én a mai napig szoktam használni a kedvenc telómat, ami a világon talán a legnagyobb "gizdafon", Nokia 7110. -
berek21
őstag
Ilyen kütyüt látott már valaki? Marha jól néz ki.
[link] -
berek21
őstag
válasz
#79335424 #95946 üzenetére
Ha jók az infóim, akkor hétfőn kezdik angliából a szállítást. Szépen sorban a beérkezett rendeléseket adják fel. Ha komolyan érdekel akkor írsz nekik, és megmondják hogy mire számíthatsz. Nem szoktak kamuzni. Amúgy kb.7-9 munkanap alatt szokott megjönni DHL-lel. Soknak tűnik, dehát ennyi az ingyen
-
berek21
őstag
válasz
CoolBoy323 #95944 üzenetére
Oppo N3. Ez biztosan dual sim.
[link] -
berek21
őstag
válasz
ATM_automata #94411 üzenetére
Hát nem tudom, de a feleségemnek ilyet rendeltem és semmi baja. Sőt imádja. Nem szidják többet mint az egyéb készülékeket a saját topikjukban. Szerintem...
-
berek21
őstag
Ha ez holnap valóban fele ennyibe fog kerülni akkor...
http://www.aliexpress.com/item/New-Cell-Phones-MTK6592-Octa-Core-Elephone-P3000S-Mobile-13-0MP-HD-Camera-Android-Original-Phone/32213875813.html -
berek21
őstag
Hacker mentes már a minideal oldala?
-
berek21
őstag
Sziasztok. Régen irtam ide, de most eljött az idő hogy ujra rendeljek egy kütyüt. A feleségemnek szertnek egy készüléket venni. Két típus jöhet szóba, a Lenovo s850, vagy az Asus Zenfone 5. Aki esetleg találkozott mar valamelyikkel, megoszthaná a tapasztalatait. Minden érdekel, akár a márkákról is(akkuidő, támogatás, stb.). Előre is köszönöm.:-)
-
berek21
őstag
válasz
cappa72 #18224 üzenetére
Köszi. Akkor megvolt. Nem tudjátok véletlenül hogy ennél a jiayu G3-ra magyaritott JB v4.1.2 yabe V3.1.8hu romnál van esetleg frissebb. Szintén magyar nyelvü. Lehet telhetetlen vagyok de reggel óta csak romolgatok.
Akkor sikerült a téglafont visszaállitanom az agyhalálból. Azóta csak vigyorgok. Azért az nem semmi hogy mit kibirt a kütyü az elmúlt 1 hétben. -
berek21
őstag
Sikerült végre arom flashelés. A Sanyesz által linkelt flash rom jónak bizonyult teljes egészében. Még a root is benne van. Én még a gyári recoveryt cseréltem le a CWM-re. Ha már lúd akkor legyen...
Köszönöm mindenkinek aki segitett. Kösz a sok linket és jó tanácsot.
Még a vodafon-os 3G problémával küzdök. Az első hsz.-ben leirt mód, működik JB-n is?
Cappa 72: Az a kinaszoft eltávolitó, a nemkivánatos zavaró appok leszedésére jó? -
berek21
őstag
-
berek21
őstag
Tegnap délután végre felcsillant a remény. Sikerült egy kis életet lehelni a G3-ba. Már veszi a töltést, és ki is jelzi
százalékosan. Elindul a CWM is, DE nem látja sem a külső, sem a belső tárhelyet. A dolog flashtool segitségével jött össze.
Ezeket tudtam feltenniÍBOOT, BOOTIMG, RECOVERY, LOGO, mindegyik .img kiterjesztés. A mire még szükségem lenne az a:
PRELOADER, DSP_BL, MBR, EBR1, SEC_RO, ANDROID, CACHE, USERDATA. Ezek is .img formátumban. H a valaki látott, hallott,
szagolt ezekröl bármit is, az kérem irjon. Minden infóra, sejtésre, megérzésre vevő vagyok. Amit próbálok csinálni, az a
16132 hsz.-ben olvasható.
Azt még azért leirná valaki hogy az MTK DroidTools által készitett mentés hogy néz ki?
Látom hogy THL W5-re is van flashelhető rom, talán van valahol Jiayu G3-ra is. Látott már valaki ilyet? -
berek21
őstag
Arra lennék kiváncsi, hogy a jiayu G3-ról cwm-mel készitett beckup .img formátumban van-e? Ha igen akkor azt a képfájlt fel lehet tenni Flashtool-lal egy téglázott készülékre?
-
berek21
őstag
Létezik olyan hogy az SP Flashtool csak feltol egy romot egy nyers üres telefonra?
-
berek21
őstag
válasz
cappa72 #17837 üzenetére
Megpróbáltam a magyaritott romot feltenni. Felment a CWM simán. Full wipe, utána beckup. Felmásoltam egy kártyára a rom-ot, és megprobáltam telepiteni. A CWM nem látta a külső kártyát, a számitógép pedig a belsőt. Utána egy ujrainditás, és nem töltött be a rendszer csak a jiayu gömb látszott. Ez volt még kétszer, azóta már ez sem. Nem lehet bekapcsolni sehogy, és a töltést sem veszi.
-
berek21
őstag
Sziasztok. Még mindig keresek egy G3 rom-ot ami .img kiterjesztésü. Ha van valakinek vagy készitene egyet a saját telojárol mint mentést, és feltöltené valahová azt nagyon megköszönném. Egy letéglázott G3-ra kellene ami már a töltést sem veszi. Állitólag ha .img kiterjesztésü a rom akkor SP Flashtools segitségével fel tudom tenni. Kérlek segitsetek mert nagyon kétségbe vagyok esve. Külföldön vagyok ezért ritkán tudok ránézni a topikra, de azért igyekszem.
-
berek21
őstag
válasz
Sanyesz. #17695 üzenetére
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-2/ Szerinted ez felrakható SP Flashtools-al?
Ezt irják: Unpacked driver installation InstallDriver.exe
To unpack SP_Flash_Tool_.zip run Flash_tool.exe
Select a the in MT6577_Android_scatter_emmc.txt 592zn-g3-4.1.rar
Click Flash_tool.exe interface Firmware-> Upgrade -
berek21
őstag
Segitséget kérnék. Rendeltem egy Jiayu G3 telót. Sikerült rootolni, és a CWM is felment. Csináltam beckup-ot, de az első inditásnál nem ment továbbb a betöltés, mint a logo gömböcske. Próbáltam CWM-ből restort csinálni, de azt irja ki hogy ".android_secure.img not found". A laptopról veszi a töltést, és ki is jelzi grafikusan. CWM-ben tudom inditani a féltéglát. Csak külső kártyára tudom irni a romot de azt a CWM nem látja. Kérlek bennetekrt hogy segitsetek mert becsavarodok. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest