-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Úgy értettem, hogy a válaszokat kilőtted azzal, hogy a kijelzés biztos nem azt jelenti, amit írtak, mert xyz (nem jegyeztem meg a magyarázatot
)
A beállításokat tudom, hogy megoldódott, de abban nem jutottál előrébb, hogy legközelebb ránézésre is tudd mit jelentenek az ikonok. Már ha még érdekel, akármilyen eszetlenül is van jelezve és nem engedted el a témát. -
IldiH
tag
Azért mert senki nem írogat a topikba még látod, hogy kiknek van(volt) ilyen és rájuk írhatsz priviben ... És hidd el, hogy számít a valamilyen szintű hozzáértés. Rém nehéz segíteni úgy valakinek, hogy egyik fél sem tudja pontosan mit lát, mi mit jelent, stb. Ha előttem van egy ilyen telefon vagy használtam már, akkor meg tudom nézni, rájövök mi lehet a gond, esetleg mit értesz félre, mit állíthattál el. De az eddig válaszolók is az általános tapasztalatokból, a saját készülékeikből indultak ki. Ezeket a válaszokat meg te sorban kilőtted. Nem mész be sehova a készülékeddel megkérdezni, nem keresed meg a (volt) tulajokat válaszért. Így nem lesz hamar megoldás ...
Na, csinálj képet a Beállítások - SIM kártyák részről, aztán a Beállítások - Adathasználatról
-
IldiH
tag
Szerintem így látatlanban és úgy, hogy te elég laikus vagy roppant nehéz kitalálni mi lehet a megoldás. Javaslom a telefonod topikját felkeresni, ahol a tulajok legalább tutira tudják, hogy mit jelent, amit te látsz, gondolsz, írsz.
Esetleg egy útba eső telefonboltot, szolgáltatói üzletet ... -
IldiH
tag
válasz
Tim82 #136784 üzenetére
5000-es topikját nem olvastam, csak a nagyobbakat. Szerintem erősen bolt (és felhasználói szokás) függő ez az önálló életet élő telefon. Vegyél megbízható helyről és használd óvatosan. Ez igaz bármilyen okostelefonra.
Nekem egy tabom van - nem a szokásos helyeimről -, amire minden nethez jutás esetén azonnal települnek random alkalmazások. Mondjuk engem nem érdekel, mert nem netezésre tartom, viszonylag ritkán engedem nethez, számítok rá és azonnal törlöm.
Az általad írtakra valóban jók a BV-k, ennyit bőven tudnak. OTA frissítés is szokott lenni, nyilván egy idő után már semmi, de én nem hiányolom. Ha nincs mit javítani, akkor minek újabb csomag rá?
Én árakat (is) nézve ragaszkodom az Oukitelhez (nagy akksi miatt, többféle is van) és a Blackviewhez (ebből is többféle van), volt Samsung, THL, Homtom, Sony, Evolveo, Nokia, stb, de én az említett kettőt favorizálom.
AGM-et is vennék strapaokosnak, ha jobb összeállításban lenne. Tényleg hasonlítsd össze őket a kimovilon, nézzél megfelelő üzletet és úgy dönts. -
IldiH
tag
válasz
Tim82 #136777 üzenetére
BV6000 volt, nálunk tökéletesen bevált, nem kelt önálló életre sem. A HW is rendben volt, játékokkal nagyon terhelve is csak a nagyon komolyaknál döccent néha. A korábbi szériánál gond volt a hangszóró takarása, gyűjtötte a port, de a gyártó cserélte mindenkinek, akinek behalkult és kért új hangszórót. A vizet, leesést is bírta.
Most BV8000 Pro van, nyilván sokkal jobb, mint a 6000-es. Eddig ez sem tűnik belepiszkáltnak. A komoly autóverseny játékoktól döccen csak, amúgy jól fut.
AGM-ből csak nyomógombos strapatelefon volt, az a hasonlókhoz képest jobban teljesített. Az olvasottak alapján jobb minőség, mint a BV. A kérdés az, hogy azokat a funkciókat tudja-e, amit akarsz. Néztem okosat is náluk, de a BV jobban passzol az igényekhez (na meg az ár is számít).Javaslom, hogy pl a kimovil oldalán hasonlítsd össze őket
-
IldiH
tag
A felsorolásod nagy része nem érdekel egy telefonban, hidegen hagy a káva, stb.(nem használnám az arcfelismerést, mert reggelente soha nem engedne bejutni a telóba
)
Nekem az első a nagy akksi, a jó gps és egyebek, amik nekem szükségesek. De mindenkinek más az ízlése, a felhasználói igénye ...(#135319) Donki Hóte: így ahogy mondod, szeretem érezni hogy fogok valamit
(Amúgy van icipici telefonm is 3. kártyának és folyton azt hiszem, hogy elhagytam
)
-
-
IldiH
tag
válasz
Wolfskin #134183 üzenetére
K6000 Prom van, hibátlan, és csak cseppálló, de azt tudja. Túrázom vele, esőben is használom, bírja. Sajnos kifogtál egy hibás darabot.
A listádra javasolnám még a Blackview BV8000 Prot (ha jól emlékszem a nevére), bár most nem tudom megnézni, hogy minden kérésednek megfelel-e. A 6000-es topikjában már írt ilyen tulajdonos.
Szerintem a BV mérföldekkel veri az Evolveót ... -
IldiH
tag
válasz
Donki Hóte #133281 üzenetére
Mondjuk nem értem minek vitáztok annyit ezen, az a lényeg, hogy ezek az Oukitelek jóval tovább bírják, mint a többi. (Engem pont nem érdekel, hogy ezt mondjuk 2000-es akkuval éri el vagy 20000-essel.)
(Amúgy is mindig parttalan ez a vita, akinek nincs ilyen telefonja az mindig leszólja, nem hiszi, stb)
-
IldiH
tag
Te már csak tudod, biztos rendelkezel egy csomó készülékkel a gyártótól. Számomra pedig van neve, évek óta ilyeneket használok hulladék samsung, iphone, stb helyett
de te nyugodtan kerüld őket, nem erőszak időnként új dolgokat próbálni
-
IldiH
tag
válasz
Wolfskin #133260 üzenetére
Ebben az esetben valóban nem kell hajtanod annyira a belsőre és így egy 10000-es akku valóban sokáig kitart. Mondjuk nem bánnám, ha kipróbálnád, legalább lenne róla elsőkezes infó
A 6000 Pro-m biztos, hogy nem harmatgyenge, ejtettem már le arccal kődarabra (semmi védelem nem volt rajta), ugyan elrepedt a kijelzője, de nem vészesen és tökéletesen használható volt úgy is. A cseppállóság is igaz, esőben is kézben szokott lenni (de nyilván nem fürdettem még meg). Ebből kiindulva sikeres lehet a még erősebbre tervezett modell is.
Ha soook pénzem lenne, akkor összeszereltetnék magamnak egy tökéletes telefont -
IldiH
tag
válasz
Wolfskin #133257 üzenetére
BV6000 van és azzal nagyon jók a tapasztalatok, remélhetőleg nem lett rosszabb a folytatás.A 8000-es pedig jóval többet tud, kb mindenben előrelépés a 6000-hez képest. A 6000-es fórumában ígért valaki tesztet, neki már úton van, esetleg várd meg.
Az Oukitel azért eddig nem nagyon csinált strapatelefont, így ilyen irányú ismeret nemigen van róla. Az akksi nyilván tovább tart, ha már nagyobb, mint az általános, de ne várj csodát az üzemidőtől. Itthon van K4000, K6000 és K6000 Pro, mindegyik kitart a nap végéig, akárhogy nyúzom, de 2 vagy több napot csak akkor, ha "visszafogottabb" vagyok. Pl a THL 5000-em valahogy optimalizáltabb volt. Persze rengeteg minden fut a háttérben, de a fogyasztásnál a kijelző min. 70% körül eszik, pedig verőfényen kívül én csak 5-15% fényerőn nyomom. -
IldiH
tag
válasz
Wolfskin #133251 üzenetére
Ahogy elnézem a K6000 Pro-hoz képest csak a kamerában, a strapa kialakításban, kicsit nagyobb akksiban és talán a giroszkopban különbözik. A proci, stb tökugyanaz, nem érzem nagyon előrelépésnek (bár ha lenne felesleges pénzem, akkor csak túrázáshoz megvenném a márkahűség miatt
).
Strapának én a Blackview BV8000 Pro-t venném most. -
IldiH
tag
válasz
detroitrw #133173 üzenetére
Ennyiből inkább már a BV8000 Pro
-
IldiH
tag
válasz
sanzi89 #130316 üzenetére
Ha annyira jó a redmi, akkor miért nem viszed azt magaddal vásárlás helyett?Ha nem találsz értelmes tokot, akkor a túrázás idejére ráteszel egy általános, kicsúsztathatóst vagy egy nyakba akaszthatós vízálló telefontartót.
(Én pl direkt tok nélkül viszem ilyenkor a telefonom, hogy könnyebben tudjam elővenni, használni.)
Amúgy meg nem kell földhöz vágni és készÉn is csak egyszer törtem túrázáskor, azt is a végén a kocsmában követtem el
-
IldiH
tag
-
IldiH
tag
válasz
kiskacz #129046 üzenetére
Nem vagyok ennyire tájékozott, de a mostani készülékek ezt nem tudják mind?
Ami biztos, hogy az Oukitel K6000 pro-nál mindkét slotban működik a 4G és csak át kell kapcsolnod (5,5-ös és 3GB RAM). Én is úgy használom, hogy ha elfogy az adat vagy nincs térerő, akkor váltok a másik kártyára. -
-
IldiH
tag
válasz
aytukabozs #128516 üzenetére
Ja, hogy a többség csal
-
IldiH
tag
válasz
makoss #128246 üzenetére
Az okostelefon másképpen kezeli pl az ékezeteket, a név/keresztnév/csoport/akármi helyekre beírandó adatokat, mint a buta telefon (sőt egyes telefonok, rendszerek is eltérnek). Ha mindenáron okostelóban akarod a simre menteni, akkor célszerű
1. a hosszú nevet rövidíteni, space-t elhagyni, ékezet/hosszú ékezet helyett rövidet használni vagy elhagyni
2. nem külön írni Vezetéknév, Utónév, Akármit, hanem az egész nevet pl a Vezetéknévhez beírni
3. egy névhez csak egy számot és mondjuk Kovács 2 néven a másodikat
4. nem berakni csoportba
stb. Tehát nem szabad kihasználni az okosteló lehetőségeit, a sokféle megadható adatsort. Ha mégis többet szeretnél, akkor 1-2 névjegyet tölts ki mindenféle adattal és nézd meg, hogy miként reagál átrakva. Mi hova keveredik, hogyan alakul át, stb.
És legalább egyszer nézd végig a névjegyzék beállításait: mit, honnan és hogyan jelenítsen meg, hova mentsen, stb.Egyébként nem kell a sim kártyás névjegyek megjelenítésének elrontásához okostelefon, bőven elég mondjuk egy buta siemens és egy buta nokia között átrakni a kártyát. Mivel mindkettő másképpen kezeli az adatokat (mező nevek/kódok, mezők adatformátuma, stb), ezért összekeverednek, elvesznek a nevek, számok, csoportok, stb.
A Névjegyzék kezelése nem nemzetközileg egységesen meghatározott, előírt. Ez egy adatbázis, ha egyszer nem mindenkire kötelezően meghatározott egységes az adatszerkezet, akkor csak szerencse kérdése, hogy a különböző rendszerekbe pakolgatva egyformán jól működjön.
(Bocsánat, grafomán lettem)
-
IldiH
tag
válasz
makoss #127887 üzenetére
Egyiket sem használom, de gondolom ezeknél ugyanúgy működik, mint bármelyik tel.számot használó alkalmazásnál: egy számmal is működik. Egy ilyen alkalmazásnál egy számmal regisztrálsz egy fiókot, másik számmal szerintem másik fiók lenne.
Gondolj a dual telefonra úgy, mintha 2 külön telefon lenne egymás mellé rakva. Egymástól függetlenül működik a 2 sim (eltekintve persze standby üzemmód jellemzőitől). -
IldiH
tag
válasz
cs.david94 #127465 üzenetére
Blackview BV6000 van nálunk már pár hónapja. Tudja a B20-at, 2 SIM + SD, eddig minden játék döccenés nélkül futott ...
-
IldiH
tag
válasz
#52469760 #126401 üzenetére
Ez korábban is így működött (én eddig minden szolgáltatónál találkoztam ilyen üzenettel), sms, apn, stb beállításokat küldenének, csak éppen a sok kínai telefonra nincsenek felkészülve
(Mondjuk a számot nem tudom ellenőrizni, régen váltottam kártyát)
+ rákeresve: már 2010-ben is erről a számról küldték ugyanezt és akinek sikerült a telepítés, annak lett lett egy olyan menüpont, hogy ” sim alkalmazások” benne autópálya, mobillottó, kenó, stb -
IldiH
tag
válasz
Milestone2 #126295 üzenetére
A többségnek a kereséssel is gondja van, nyilván már azt is megköszönhetik, hogy helyettük megtetted
de én most valóban azt a bizonyos helyet szerettem volna tudni, ahonnan összesen 70-ért vette, mint egy tuti hibátlant és megérkezőt.
A lányomnak kéne kb ilyen, de ennél többet nem áldoznék rá, mert azonnal töri őket és megerőszakolja az usbt
Egyébként én a Tiny eu raktárától sem félek, eddig is megjött minden. -
IldiH
tag
válasz
Milestone2 #126289 üzenetére
Köszi, én is tudok ilyet. Engem az érdekel, ahonnan ő megvette annyiért és hibátlanul meg is érkezett
-
IldiH
tag
válasz
svgyula #126108 üzenetére
Köszi, de ha jól értelmezem ezekbe nem lehet sim-kártyát rakni. (Meg iszonyat drágára jönnek ki.)
Azt hiszem, hogy egy darabig inkább hurcolok magammal másik telefont hotspotként. Előbb-utóbb az ilyen kütyüknek is lejjebb megy az ára.
Azért köszönöm mindenkinek az ötletelést -
IldiH
tag
válasz
citkar #126097 üzenetére
Köszi
Ezek aztán nem olcsók
(#126098) svgyula Igen néztem azokat is. Rákerestem alin is ilyesmikre, most még nem áldoztam rá napokat, így elakadtam ott, hogy pl B20-asat tudjanak, meg úgy egyáltalán elakadtam
Főleg, hogy 10-20-30e Ft-ok, hát ennyiért inkább hordok magammal egy meglévő telefont. (Vagy átpártolok a triálsimes topikba
)
Azt reméltem, hogy 10 alatt lehet venni kintről valami működőképes cuccot. -
IldiH
tag
válasz
#79335424 #126093 üzenetére
egy videó róla, ha az a link nem volt jó neked
-
IldiH
tag
Dualos telefonjaim vannak, nem tudok/akarok számhordozni, viszont most már egy harmadik szolgáltatós netkártyám is van, amit nyilván már nincs hova raknom
Átmenetileg 2 telefont fogok magammal hurcolni (wifi hotspot), de szeretnék valami egyszerűbb (és súlyban/méretben) könnyebb megoldást.
A flottás topikban pont említettek egy iphonos megoldást. Ilyen nincs androidos telefonokhoz is? Vagy valami más, olcsóbb megoldás a net megosztásához? -
IldiH
tag
válasz
Beni2360 #125996 üzenetére
Tényleg jó, mert tudom, hogy te neki válaszoltál. Csak tudod abból indultam ki, hogy másnak is van annyi esze, mint nekem és végigköveti a beszélgetés folyamát, tehát felfogja, hogy neki szól ez is, a tiédet folytatva.
De ha túl sokat képzeltem a fórumtársaktól, akkor majd legközelebb óvodás szinten fogok körbeírni mindent -
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125935 üzenetére
Szólítottatok?
Igen, én vettem BV6000-et, én is csinálom a karbantartását, meg látom a működését minden nap. És még mindig hibátlannak találom. Szerintem a kamera sem rossz, de nyilván nem fotópályázatra kell vele nevezni
A súlyával sincs bajom, ha meg hímnemű strapatelefon használó lennék, akkor még inkább lenne hozzá izom
(A mindennapi telefonom is 215 gr
)
(Ami mondjuk számomra negatívum, de az összhatást nem rontja: az összes alkalmazás kint van a főoldalakon, könnyebb valamelyik ikonját kitörölni. A 6-os android SD kártya kezelése, de ez ugye nem a készülék hibája. A szokásos süllyesztett csatlakozások, ami miatt csak speckó dolgokat lehet hozzá használni, de hát így is-úgy is betáraz az ember tartalékot. Asszem ennyi.) -
IldiH
tag
válasz
ekrisztian #125823 üzenetére
Éppen tegnap mászkáltam a gugli beállításokban és bizony már benne van az is, hogy engedélyezed ezekből az info gyűjtést. Engem mondjuk éppen nem zavar, ha a tárolt infók kitalálja aztán a gondolataimat egy keresésnél
-
IldiH
tag
Nem vagyok biztos a dolgomban: ilyen Netjegy-es simkártyát ugye lehet 2. kártyaként használni?
(Feltöltősként azt hiszem ez lenne a legolcsóbb megoldás a netre) -
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125325 üzenetére
Szerintem elég jól lehet állítani a gyáriban is, de én a Lux Dash-al használom egy ideje. Na mostan ez azt írja, hogy a 100% az 3153lx (ha ez érdekes számodra)
-
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125316 üzenetére
Esetleg az Oukitel K6000 Proval ki lehetne próbálni. Számomra brutális fényereje van, alapban 10-20%-on használom (este-reggel, zárt térben, nyilván a déli napsütésben magasabbra kell venni).
De lehet én vagyok vámpír -
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125275 üzenetére
Nekem van Oukitel K4000-em, K6000-em és K6000 Pro-m., egyiknek sincs semmilyen hangzásbeli problémája.
-
IldiH
tag
válasz
Mclarenöcsi #124778 üzenetére
Ezt mondjuk én nem vállaltam be, véleményt nem tudok, de helyette a Blackview BV6000-et tudom ajánlani. Ebben a topikban olvashatsz róla is.
-
IldiH
tag
válasz
Jakuu #124269 üzenetére
Locus + előre megrajzolt track : útelágazásban állva tökéletesen mutatja, hogy merre menjek (vagy mondja is, ha perverz akarok lenni
). Ha iránytű kell, akkor előveszem, mert továbbra is nálam van a térképpel együtt
(A THL-hez képest halálpontosan mutat, extrém helyeken veszt csak jelet, a nap végére sem merül le és gyönyörű képeket csinál.) -
IldiH
tag
válasz
hevizms #124249 üzenetére
Bocs, nem azért cserélem, mert használhatatlan. Egyszerűen telhetetlen kocka vagyok és nem tudom kivárni, hogy majd egyszer tönkremegy és akkor veszek újat. Ugyanakkor nem vagyok hajlandó 3x annyit fizetni egy márkanévért. Amúgy olyan telefon még nem született, ami mindenkinek az összes igényét kielégítené, valamiben kompromisszumot kell kötni. Bár a K6000 Pro számomra már erősen közelít a tökéletes felé
-
IldiH
tag
válasz
svgyula #124243 üzenetére
Á, elsőnek a 4000-es magamnak, 1 nap múlva a 6000-es a férjemnek (de aztán nemrég lecseréltem neki a BV6000-re) és mindezek után megjelent a Pro (ezt kb 2 hete használom)
Amúgy egy új telefonnál eleinte hordom magammal a régit is, hogy ha mégsem jó, akkor nem maradjak üres kézzelJó, ezt igazából csak a túráknál csinálom, mert térkép helyett ezekkel követem az útvonalat
-
IldiH
tag
Sziasztok! Légyszi ajánljatok Budapesten egy megbízható embert, aki életet lehelne egy THL T6C-be (logonál nem jut tovább, nem jön elő a fr menü sem), rootolna egy onda v820w dual os tabletet (és további dual simes telefonokat).
-
IldiH
tag
Lányomnak van egy THL T6C telefonja, aminek ki tudja mije rendetlenkedik: random kikapcsolt pár alkalommal, töltőre dugva elsőnek azt mutatja, hogy csontra le van merülve, majd pár másodperc múlva teljes feltöltöttség. Csak hosszas töltőn hagyás, majd gyári visszaállítás után indult el. Rendeltem hozzá új és nagyobb akksit (2250mAh), hátha azzal van a gond.
Mire megérkezett, megint produkálta a hibát, de most már nem érem el a menüt a visszaállításhoz (csak a boot menü jön be) és mindkét akksival ugyanazt a töltéshibát mutatja. (Mindegy, lehet megnézetem szervizben, vagy kuka.)A gondom az, hogy értékelnem kéne a vásárlást, de így fogalmam sincs, hogy az új akksi tulajdonképpen jó-e. Tehát van-e itt valakinek T6C-je és belepróbálná-e nekem az akksit (Bp-en)?
-
IldiH
tag
Milyen hiba okozhat olyat kb 2 havonta, hogy csontra lemerül (kikapcsol) a teló, töltőre dugva először azt mutatja, hogy nulla, majd pár másodperc múlva 100%-ig feltöltve. Bekapcsolva csak a betöltési logó fut és ennél nem jut tovább. Egy factory reset lefutása után vígan bekapcsol és teljes töltöttséget mutat.
Mi halhatott be: akksi, valami szoftvere, érzékelő, stb? -
IldiH
tag
válasz
Jenne #117841 üzenetére
A belinkelt válasz szerinti megoldás nem működik?
Még az olvasás előtt elővettem az ilyen telefonomat és próbálkoztam. Aztán találtam a topikban a neked linkeltet, de már nem vettem elő újra, hogy kipróbáljam azt is. És persze nem olvastam végig az egész topikot.
Viszont mint látod mégiscsak olvassa valaki azt a topikot
(Amúgy majdnem a hajamat téptem a lassú Samsungot használva, + kis képernyő miatt, így 2 év sokkal jobb telefonok után)
-
IldiH
tag
-
IldiH
tag
válasz
svgyula #117268 üzenetére
Szia! Köszi, de sajnos a lányom használja a telefont, tehát orrvérzésig telepít, leszed mindent
Ráadásul, ha nem reagál azonnal, akkor az a megoldása, hogy akku kivesz és újraindít
Mindenesetre, most volt egy gyári visszaállítás, ez lepucolta. 2 hónapig el lesz vele megint remélem.
(De legalább ezt még nem törte össze)
-
IldiH
tag
THL T6C telefonom nem jut tovább a bootolásnál (töltőn egyszercsak befagyott, akksi ki-be, azóta nem halad tovább). Töltőre visszatéve elsőre azt mutatja, hogy csontra le van merülve (pici piros csíkocska van csak), majd a következő képen meg fel van töltve (végig zöld). Meghalt az akksi, a töltésvezérlés, vagy mi lehet a baj?
(A telefon 2 hónapos)
-
IldiH
tag
válasz
csubuka #117109 üzenetére
Nekem a sima van (illetve van még 6000-es is), nem tudom milyen a Pro, így arról nem tudok mit mondani. Ezekkel tökéletesen elégedett vagyok.
Illetve nyilván olvastam a különbségeket, de hogy valóban jobb-e azt nem tudom. És hogy árban mennyit jelent ez a különbség, szintén nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest