Aktív témák
-
luw2win
őstag
Akkor az lesz, mert ez nem allapot, amikor kellene valami akkor befagy percekre, amikor meg csak unatkozok akokr meg megy minden. Mintha ellenem dolgozna
...Volt hogy hivtak es rakattintottam a answer-re es nem csinalt semmit se nem birtam felvenni..
Nekem is volt 1 szervizes frissites, meg 1 hazi. De semmi.
Kosznom a tippeket
-
-
luw2win
őstag
Hali
kb egy eves a Motorola Defy-m, egy 4-5 honapja mar kegyetlen lassu, felfrissitettem 2.1-re. Semmi gyorsulast nem vettem eszre. Nincs tele alkalmasasokkal, 2-3 jatek, semmi skin, minden alap. semmi hatterbe futo kiegeszito kis gadget. Full alap minden. Ha bekapcsolom a wifi-t kepes befagyni, es varnom kell 1-2 percet hogy eszhezterjen. Google map neha hasznalhatatlan. Valamikor gyorsan zoomol, valamikor zoomolok es ottmarad aztan force close...
Mit tehetnenk? Valami szoftverfrissites? vagy valami reset? Annyira nem ertek hozza azert kerdezem.
Koszonom szepen.
-
luw2win
őstag
Leszedtem ezt a Camera 360-t de akkora visito hangot ad ki exponalasnal hogy megorulok, hogy lehet lenemitani? Azert is probaltam ki mert az eredeti probinal se tudom kivenni az expo hangot meg amikor Nema-ba van akkor is max hangon megszolal ha fotozok
Motorola Defy
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest