- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
luw2win
őstag
Akkor az lesz, mert ez nem allapot, amikor kellene valami akkor befagy percekre, amikor meg csak unatkozok akokr meg megy minden. Mintha ellenem dolgozna
...Volt hogy hivtak es rakattintottam a answer-re es nem csinalt semmit se nem birtam felvenni..
Nekem is volt 1 szervizes frissites, meg 1 hazi. De semmi.
Kosznom a tippeket
-
-
luw2win
őstag
Hali
kb egy eves a Motorola Defy-m, egy 4-5 honapja mar kegyetlen lassu, felfrissitettem 2.1-re. Semmi gyorsulast nem vettem eszre. Nincs tele alkalmasasokkal, 2-3 jatek, semmi skin, minden alap. semmi hatterbe futo kiegeszito kis gadget. Full alap minden. Ha bekapcsolom a wifi-t kepes befagyni, es varnom kell 1-2 percet hogy eszhezterjen. Google map neha hasznalhatatlan. Valamikor gyorsan zoomol, valamikor zoomolok es ottmarad aztan force close...
Mit tehetnenk? Valami szoftverfrissites? vagy valami reset? Annyira nem ertek hozza azert kerdezem.
Koszonom szepen.
-
luw2win
őstag
Leszedtem ezt a Camera 360-t de akkora visito hangot ad ki exponalasnal hogy megorulok, hogy lehet lenemitani? Azert is probaltam ki mert az eredeti probinal se tudom kivenni az expo hangot meg amikor Nema-ba van akkor is max hangon megszolal ha fotozok
Motorola Defy
Koszi
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest