- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
fatal` #40814 üzenetére
IMAP egy levelező típus mint a POP3.
indamail: smtp.indamail.com ha jól emlékszem.
A freemail-nak is hasonló, de fen van az oldalán.
Attól, hogy mobil még nem azt jelenti nem jó.Ja a kimenő port általában 25-ös és nem 55x. ez a POP3-é.
Az IMAP-nak 9xx.Szolgáltatók szerinti POP3/SMTP beállítások: (További szolgáltatók itt.)
Fibernet Kommunikációs Zrt.
honlap: www.fibernet.hu
pop3: mail.fibermail.hu
smtp: smtp.fibermail.hu
felhasználónév: az e-mail @ előtti részeT-Online, T-Home
honlap: www.t-home.hu
pop3: mail.t-online.hu
smtp: mail.t-online.hu
felhasználónév: @t-online.hu végződésű e-mail esetén a fióknév a szerződésen az e-mail címnél feltüntetett bejelentkezési azonosító. A @netquick.hu, @aldomain.t-online.hu és @domain.hu esetén a fióknév a teljes e-mail cím!Opticon Kft.
honlap: www.opticon.hu
pop3: mail.opticon.hu
smtp: smtp.opticon.hu
felhasználónév: a teljes e-mail cím.GTS-Datanet Távközlési Kft.
honlap: home.datanet.hu/
pop3: mail.datanet.hu
smtp: smtp.datanet.hu
felhasználónév: az e-mail @ előtti része -
Dicker
őstag
válasz
fatal` #40810 üzenetére
Köszi! Már meg is néztem őket. A 3G-Watchdogból az ingyenes elég, vagy miben van korlátozva?
A Total Commandert akkor megvárom már. Illetve az Opera Mini és Mobile között mi a különbség?
Na igen egyenlőre a programok, amikhez root-olás szükséges sajnos egyenlőre kizárva, mert gari vesztéssel járó megoldás van csak. -
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #40601 üzenetére
De tudtommal az S2-ben van vagy 1giga is... csak nem fogy el...
Akkor lehet hogy a túl sok szabad Ram a baj, és kicsit le kellene mellette még terhelni!!!
ui: Most kérdeztem asszonyt, még nála sem volt soha hogy kilépett volna a böngészőből csak úgy (pedig természetesen ő is GoLEx-et használ, igaz, ő is Boat Browserrel nyomja
)
-
-
randras
veterán
válasz
fatal` #40454 üzenetére
Max. respect az itteni munkádért, de ez nem így van!
Ezzel megoldható, habár láttam már olyan telefont, amivel nem működött, és persze root kell hozzá.
Dark Archon: Sensation-ön használtam pont úgy és arra, amire neked kell, ment. Most meg már van dedikált fényképező gombom.
myke01: Ó, dehogynem kell, de szintén root kell hozzá.
-
Ronyn
senior tag
válasz
fatal` #39790 üzenetére
írtam, puszta irónia....
Mivel a hivatkozott hozzaszolasban szó volt a kevés letoltesrol
Akkor is gondolkozni kell előbb, nem abból kiindulni hogy biztos hazudok, mert akkor meg nem is volt android.
Android előtt is volt élet---------------------------------
Na mindegy, legalább feltoltom a muzeális 6600, már be sem akart kapcsolni
-----------------
Bár azért nem szeretem ha arra celoznak hogy kamuzok, és azt sem mondják hogy bocsi vagy ilyesmi .... -
Ronyn
senior tag
válasz
fatal` #39787 üzenetére
De azt sem mondtam hogy androidon hasznaltam!!!!
Azért mert ez androidos topicban az nem jelenti azt hogy az android előtt nem volt okostelefon(le is írtam az elsoket 6600 és 7650), mint azt néhányan gondolják.
Írtam is hogy nokiarol beszélek, mégis a szavahihetosegemet vonják kétségbe.
Érdekes hozzámállás.... -
volvoguy
addikt
válasz
fatal` #39768 üzenetére
húú akkor ezt minélelőbb megcsinálom...
Köszi az infót...
erre vmit? "Üdv vettem egy appot és nem jött be, 15 percen belül megpróbáltam visszatérítést kérni, de sehogyse tudtam..beléptem a wallet-be, de nem találtam olyat hogy "Megrendelés törlése"....a tranzakció időpontja is igen érdekes, ugyanis 23:20kor vettem az appot, de a "Megrendelés megtekintése"-nél az van hogy 14:25kor....most ez hogy van?
Mi az hogy majdnem fél nappal visszaállította a vásárlás időpontját? Vagy hogy van ez?"
-
Mr X
veterán
válasz
fatal` #39758 üzenetére
A probléma ott van, hogy a Galaxy S Plus-ban van egy plusz belső tárhely, ami ugyanúgy viselkedik, mint egy memóriakártya. Ha jól rémlik, kb. 4.5 GB a kapacitása. És ezt használja elsődlegesként. Innen akarná az adatokat átrakni a valós memóriakártyára a fórumtárs, de mivel az sdcard2 néven van mountolva, nem igazán szokták megtalálni a játékok a fájljaikat ott.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
fatal` #39613 üzenetére
Így már értem. Linket tudsz adni hozzá? Egy gyors Google keresés egy MediaAudio nevű plugint adott ki, de rádugva USB-re a telefont, nem látja az SD kártya tartalmát.
A mass storage módra alternatíva lehet az adb-is, pl. QtAdb-vel lehet másolni az SD-re is.Tudom hogyan megy a root a TC-ben, de nálam nem működött (volt SU joga).
-
barnam_
nagyúr
válasz
fatal` #39584 üzenetére
Hazudnék ha azt mondanám, ebből most értek bármit is
(MSC nekem Schumachert jelenti, MTP-re fogalmam sincs)
Én leváltottam a TC-t ES File Explorer-re, mert előbbiben sehogy nem ment a system-re írás (R/W gombbal sem). ES-ben lehet FTP szervert létrehozni, vagy csak kapcsolódni lehet?
-
Dottore
addikt
válasz
fatal` #39558 üzenetére
Pedig úgy értettem, mindegy ez már elég információ ahhoz, hogy eldöntse mit akar.
-
darvinya
titán
válasz
fatal` #39513 üzenetére
Köszi
Ezt ismerem.
Evvel csak annyi a bibi, hogy nem érek rá közel 300GB-ot át pakolni és utána újra húzni az egész rendszert.
Sajna annyi „trutyi” van már a gépen, hogy kikéne szemezni legyen lealább 10GB hely.
Mert most kb. 1GB van az meg nagyon kevés.
Android SDK-hoz kell API level -ek stb. -
darvinya
titán
válasz
fatal` #39496 üzenetére
Semmi kötözködés nincs bennem.
ICS-s alatt is ugyan az van GB-n.
De ha neki az asztal nem jó vegye a szifont, wp 7-tet.
Szifont annyira nem ismerem, de ott sem lehet a status bar-ra kirakni app-t.
Wp 7-n meg biztos, hogy ilyen lehetőség nincs.Valójában a sok app használat ellen küzdök.
Hogy miért? Mert már legtöbben app-ért app-ot és az app-ot app-pal akar működtetni.
Nem hogy a valódi mindentéren tökéletes app lenne a téma.Ro @…túl bosszant, hogy egy rakás fooooo s táblázat kezelők vannak.
És akár melyiket próbálom belefutok olyan felesleges vagy éppen nem a funkciója részbe a rohadt rossz.Wm 6.5 ebből a szempontból ezerszer jobb és akkor kezdhetném még sorolni.
Hiába kérek segítséget hogyan lehet készíteni app-ot vagy javítani akkor nagy a csend.
Tudom magyar nyelvet be illeszteni value hu.
Nagy tudomány.
ÉN NEM FELTÖRNI AKAROM AZ APP-OT AZ INGYENESÉG MIATT. -
darvinya
titán
válasz
fatal` #39494 üzenetére
Tudom, hogy a banya lötty.
De amikor kipróbáltam rádöbbentem, hogy rakás …
Ez olyan mint a Live Ware.
Használd és ha véletlenül összeakad a rendszerrel … csak aksi ki-be.Az, hogy kinek mi kényelmes …
Rakd bele az összes app-ot az asztalról a könnyebb elérés miatt és végén kapsz egy asztalt. -
-
S e t h
nagyúr
válasz
fatal` #38388 üzenetére
Ez csak egy szimpla vélemény volt és a csak symbi jánost hoztam fel, nem az iost, amelyre de gyorsan lecsaptál,de irónia híján ezt miképpen is magyaráznám meg neked, inkább siomgasd meg a buksidat.
Ja és igen, kikapcsolom a telefont, mivel azt a kevés készenléti időt is megbecsülöm, ami pikk-pakk elfogy.
A reakcióm a foshcunamit hivatott kissé csillapítani, amit az ébresztés körüli hisztéria generált, de a smileyt is hagyd figyelmen kívül. -
Zeager
csendes tag
válasz
fatal` #38475 üzenetére
az Adaway elvileg sokkal jobb mert az letiltja az összes reklámot, az adfree meg csak párat
a watch dog tévesen számol nem 1szer kevesebbet számolt, egyeseknek ez probléma lehet, nekem a maximális tévedése 5%, míg a My data managernek 0,4 % körüli. Teló költségre meg az Advanced call log a legjobb, egyszerű, nagyszerű. -
petipetya
nagyúr
válasz
fatal` #38424 üzenetére
Usb-n csak pendriveként ismeri fel a tévém a telefont. Ha betallózok és elindítok rajta egy filmet, akkor azt ugyanúgy lejátssza, mint egy pendriveról.
Ha pedig van a telón micro hdmi - az enyémen nincs, de egy másikkal és egy tablettel már próbáltam -, akkor a telefon képernyőjét klónozzuk a tévére. Így akár egy élő youtube videót is láthatunk a tévén, holott azt a telefonon indítottuk el.
Bocs, Jan számára akartam írni.
-
(jan)
őstag
-
-
-
petymeg
addikt
válasz
fatal` #37166 üzenetére
az agenda az, mikor folytatólagosan vannak fentről lefele felsorolva a jövőbeli események. nekem a névnapos meg az ünnepnapos naptárakkal nincs szerencsém, egy csomószor le kellet íratkozni, majd fel, szinkronizálni... szóval sosem jelenítettem meg egyik telefonom sem elsőre.
-
NemMoby
csendes tag
válasz
fatal` #37149 üzenetére
Azért törölték maguktól, mert letöröltem a play frissítéseit? Mert mielőtt reklamáltam már úgy tűnt, mintha nem vettem volna meg. Köszi a választ remélem tényleg visszajön a pénz. Egyébként miután megvettem és ott volt a megvásárolva felirat és leakartam tölteni valami 452 hibát írt nem volt valakinek ilyen?
-
Luissimo
veterán
válasz
fatal` #36673 üzenetére
persze, azért kérdezi, hogy mivel irja az sms-eit.
én pl a Galaxy TAB-on nemakarok másik sms-kezelőt használni, a gyári meg az á, é, Ő stb.-ket másképp súlyozza.
ezért vagy ékezetnélkül írok, vagy ha ez zsenánt ( nejemet pl. idegesíti a nemhelyesírás)
akkor a visszafelé dőlő ékezetes karakterekkel operálok és akkor nem számol többet egy é-ért, á-ért stb stb.
Persze , mindenki másképp csinálja...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Trollok komolyan
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest