Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Dicker
üzenetére
"- Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam."
Ezt neked kell eldönteni, én Opera Mobilet használok, ha lenne 3G előfizetésem, ahhoz meg Opera Minit használnék.
"- Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?"
Total Commander (nincs fent a marketen, csak a készítő oldalán, de szerintem hamarosan felteszi, mert végleges lett)."- Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak."
Méréshez 3G-Watchdog, korlátozni csak rootolt telefonon tudsz DroidWallal.
"- Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?"
K9Mail?"- Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra."
Felesleges. Ne telepíts fel össze-vissza mindenhonnan mindent és nézd meg, hogy mi mihez kér engedélyt, akkor nem lehet gond.
Aktív témák
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest