Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Elolvastad a legelejétől a végéig kisk*cs*g?
Végig segítettem, és be-be beszúrtam poénokat is, szmájlikkal.
"Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs. (Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet"
"De tudtommal az S2-ben van vagy 1giga is... csak nem fogy el..."
"Most kérdeztem asszonyt, még nála sem volt soha hogy kilépett volna a böngészőből csak úgy"
"Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")"
"szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp"
Akkor ebbe mi is a tahóság?
(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!!