- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
RootRulez #34850 üzenetére
Én az aktuális rom-ot mit használok portálom a Hauwei Backup appot, bár ezzel az a gondom hogy com.appneve.vmi menti az alkalmazásokat és nem név szerint.
Bár pár magyaritott app title-ként elég gázos file expert-el is (pl miui by....) felülírva az eredeti app nevet! -
domerator
veterán
-
Narxis
nagyúr
válasz
RootRulez #32598 üzenetére
Na ez tud Sticky Password-ből importálni, csak nem tudom, hogy egy jelszókezelőnél mennyire jó dolog az, hogy nyílt forráskódú.
Mindenesetre kipróbálom, kösz.
Huh az is eszembe jutott, hogy RoboForm tud KeePass-ból importálni, így ha ha nem tetszik a KeePass akkor könnyen válthatok RoboForm-ra.
-
-
zho-lee
addikt
válasz
RootRulez #31782 üzenetére
Olvastam róla, (én kívülálló), hogy egyszerűen, bárki otthon magyaríthat app-ot.
Az apk edit programmal a pc-jén.
Tudom, hogy te nem így csinálod, csak kérdezném, hogy ez a program működik is, vagy csak a "betöltés" apró animációját tudja mutatni?
Este kipróbáltam, az alarm clock-ot gondoltam, nem egy akkor app, mint pl a titanium backup.
Nem jött be: kb 3 órán át betöltött, de semmi.
A pc-n a mappájában van egy temp, oda betöltötte az appot, ennyi..
Valaki tudta ezt már használni is?
Gondoltam de jó lesz az általam megvásárolt appok fordításáhozZoli
-
decoati
aktív tag
válasz
RootRulez #31631 üzenetére
Nem.
Nem tudom mi lehet az igazi oka, hogy a launcher kikerül-e a memórából vagy csak cache-elődik, de ha vmi anyagerősebb weboldalt böngetek sokáig, és kilépek a böngetőből, akkor tényleg lassan épül fel, én is látom, pedig nem használok lockert. (SGS)
más, böngésző: nem tud valaki olyan browsert ami az idiótán megírt ie6-only oldalakat is tudja kezelni? (megnyílik bármivel, csak a funkciók véreznek el...) -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31595 üzenetére
Jah, és még 1: Majd szeretnék egy olyan mérést is vkitől, ha ADW mellett használ mondjuk vmi appot az épp futó appok bezárására, meg mappák létrehozására szolgáló app, meg ikonok elrejtése appdrawerben, vagy gesztusok a dokkon lévő ikonokra, meg még mittomén miket használnak amit mondjuk tud a Go.... hogy ezek együtt az ADW-vel mennyit fogyasztanak...
szerk: ADW-t megvettem én is anno, de 1 napnál többet sose bírtam vele, akárhányszor is próbálkoztam... már csak a menüfelépítése is szörnyű. LP eleve jobban tetszik, talán azért is használtam azt Go előtt (de a "visszatérésemhez" nagy csoda kellene
)
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31593 üzenetére
Kicsit még szerkesztettem az előzőt.
Arra azért mindenképp várnám Tőled a választ, hogy vkinek hogy mehet kb. 3 napig ADW-vel is, és ugyanúgy kb.3 napig a 40szeres fogyasztású Go-val is a telefonja (De még ha csak 5-10szeres fogyasztású lenne, akkor is érdekes lenne, főleg hogy ugye a Launcher Mindig fogyaszt, hisz mindig fut.).
Jah, és 4 home képernyőm van, van pár widget is (Simple Calendar, Birthday Widget, Mort Player, és egy fullképernyős Go Contacts Widget), de azok nem a zabálós fajtából, illetve perpill 66 app van telepítve (ha számít vmit)
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31586 üzenetére
Na ebből is látszik mennyit ér az assistant... Azért remélem komolyan te se gondolod hogy 40x!!! annyit eszik bármelyik launcher a másikhoz képest.
Meg valszeg 40szeres többletfogyasztással a világ legnépszerűbb droidos Launchere lenne, főleg hogy a többség mániája ez az akkufigyelősdi. Hahaha...És akkor már kerekíts légyszi nekem egy mesét a feletted szóló történetről is, miszerint kb 3 nap Go-val és ADW-vel is.
ui: Bírom mikor tömegeket lehet elhitetni ilyen baromságokkal, és még vkik akár fizetnek is ilyesmikért adott esetekben.Én meg soha nem használok semmi ilyen "okoska" appot, és 2 napig mindig kibírja a telefon, de nagy ritkán van hogy 4-5-öt is (pl. 2. kép). Rom függő is a dolog.
-
zho-lee
addikt
válasz
RootRulez #31586 üzenetére
Nekem nincs "csúcs" androidom, de én a gyorsasága, és a (másképpen) jól paraméterezhetősége is tetszik.
Ezzel nem mondanám azt, hogy a go rossz, hanem az adw tetszik jobban.
A fogyasztásra kiváncsi leszek, nekem ált 3 nap egy töltés, de a go-val is ott volt.
Igaz, rendesen kipucolt főzött rom, beállítgatva rendesen.. -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31579 üzenetére
Nem csinálok, mert az ilyesmi nem érdekel, ez nem verseny (és különben is, csak az akkut zabálják
)
Eleve arra ment a válasz hogy 4 órája vette le, szinte semmit nem csinált és 80%. Akkor mit is kellene viszonyítani? Egyébként nem nyomkodom reggeltől estig a telefonom, annyira nem vagyok mániákus, főleg hogy egész nap a PC előtt ülök. (Telefon only 2G, wifi mindig on...)(#31580) Luissimo:
Repülőmódban éjszaka szokott lenni 8 órát, de akkor semmit nem merül vagy csak 1%-ot, úgyhogy legrosszabb esetben is kibírna így kb. 33 napot. -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
RootRulez #31544 üzenetére
Fogyasztásilag nem néztem, hogy mennyi, engem nem zavart a merülés, ha nem nyomkodom annyit, akkor 2napig megy nálam a telefon
Programok görgetésnél nálam csak akkor akadozik, amikor a Go L újraindul, és mindent újra betölt, de ha már minden betöltött, akkor nálam egy kis akadás sincs. Talán csak akkor, ha átlátszó a háttér, és egy mozgó háttér fut, na akkor tényleg idegesítő, nekem is akad, de csak ezekben az esetekben nálam, de LW-t egy ideje nem használok.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #31269 üzenetére
Apropó, tud valaki olyan programot, ami figyeli egyes programok új verzióit anélkül, hogy fel legyen az telepítve. Szóval pl. most nincs fent ez a Beautiful Battery, de jó lenne tudni, ha új verzió jelenik meg, így honosíthatnám a frissebb verziót.
Bocsi a dupláért, elkapott a hév.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #31265 üzenetére
No az Aqua Bubble meg a Beautiful Battery volt a ludas.
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #30912 üzenetére
Na jó, de az én telóm nincs rootolva.
Egy kis programajánló Nektek:
PhotoFunia arcfelismerés segítségével lehet bohócot csinálni bárkiből. Ha van az illetőről egy képed, a meglévő sablonokba lehet átvinni az arcát - elég érdekes lehetőségek is vannak. Nemrég csináltam egy szakállas angyalt nagy szárnyakkal.
Bunny Shooter ugyanaz, mint az Angry Birds, csak a madarak helyett nyilak, a malacok helyett pedig nyuszik vannak.
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #30906 üzenetére
Ugye, ugye?
Nekem a 3G magas, egyszer vagy egy órát kísérleteztem vele, de nem tudtam beállítani, úgyhogy maradt az NG. Egész pontosan be tudom vele lőni a fizetendő havidíjat, pár száz forint eltéréssel, az pedig nekem megfelel.
Nem kell belinkelni CoolBoy323 leírását, az alapján is próbáltam, úgy sem ment.
-
F-ECT$
titán
válasz
RootRulez #30866 üzenetére
Az eredeti sztoriban 462 kacsa van + 31 achievement. Ezek mind megvannak.
Ez úgy jött ki, hogy az eredeti játékhoz megjött a "Streched Thin" nevű új "világ" december 20 körül. (Ez a lufis.)
Viszont azóta ismét jött egy update 1-2 napja, és ingame meg tudod venni a "Cranky's story"-t, ez hozza a már említett újabb 132 kacsás részt.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #30590 üzenetére
Nekem is van 71 app telepítve, de elég könnyen nyomtam a 3as listát, mivel azok abszolút (egyelőre örök
) kedvencek, mindig azokkal kezdek Romolás után, ezek nálam alapok, a legfontosabbak. A többi úgymond "töltelék", persze túlzással.
Direkt ezért nem is azt kértem hogy ki milyen appot használ, mert ugye azokról már voltak ömlesztett listák, hanem arra vok kiváncsi, hogy ténylegesen ki mit szeret a legjobban (de csak 3ra). Én is tudnék tutira 10es, meg 50es listát is "felállítani"...szerk: Jah, krokodilos. Megvettem óccsóér, de meguntam kb. 12-13 pálya után.
(#30592) petipetya:
-
ERPY
őstag
válasz
RootRulez #30528 üzenetére
Én is a SIMI-t használom időjárásra, sztem a legpontosabb, és legalább nincs a bazi nagy óra a képernyőn, aminek semmi értelme számomra. Időjárás infó nekem csak azért kell, hogy reggel mikor felkelek tudjam éppen hány fok van, hogy a gyereket hogy öltöztessük a suliba.
-
-
TRob1
veterán
-
frensys
tag
válasz
RootRulez #29864 üzenetére
..Hát gondoltam nem nagy megerőltetés a proci számára,hogy reggel kiir egy újabb nevet azt jónapot,vagy mégis :-)
AMúgy akkor ezzel az erővel minden ami a memóriába van fogyasztanak,pedig köztudodd hogy azok nem esznek semmit csak ott vannak mint utolsó alkalmazások és ha kell hamar emiatt betöltődnek...
-
Foose
addikt
válasz
RootRulez #27872 üzenetére
Ezt én tudom,de miután megcsinálom,és írok,használom,estére meg kikapcsolom a telót,reggelre elfelejti!! Szóval bekapcskor automatikusan a Touchpal bemenet indul el,és nem lehet a "beviteli mód"-ban mást választani,CSAK akkor,ha menüben megint kipipálom a használni kívánt bill-t. Ezután látja a "beviteli mód" választó amit szeretnék.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
RootRulez #26414 üzenetére
Valóban, én is azt használom
- csak annak hirtelen nem találtam meg a linkjét.
De most megkerestem, és IDE KATTINTVA letölthető! -
-
porse
őstag
válasz
RootRulez #26375 üzenetére
Hát érdekes ez az assistant...
Marketet ma még meg se nyitottam, csak ezt leszedtem róla és máris a market lett a fő fogyasztó, aztán most nyomkodtam 3-4 percig és már az assistant fogyasztott a legtöbbet. Opera mini sehol pedig vagy egy órát használtam ma, de itt már nekem is írja a launcherprot is, gyári akkuhasználtanál teljesen más képet ad. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #24723 üzenetére
Jó az...
Kb. január végétől február végéig (még kezdő koromban) én is azt használtam
(De most már haladó lettem
)
(#24725) dokee78:
Persze hogy az, hisz majdhogynem naponta igazítják a felhasználói igényekhez (de vmit az ellenzőkre is rá kell hagyni, hadd legyen 1 kis igazuk)
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #24686 üzenetére
Mert Paypallal nem tudsz Marketen fizetni (a legutolsó információim szerint
)
(#24687) Igor Tyeplov:
Nincs mit, de tegnap volt ingyenes(Illetve ma reggel 9-ig)
(#24684) petipetya:
Csak a száguldás sokszor rosszul végződik.(Viszont 22-ért megveszem, még ha mostanában nem is fogom használni.
)
Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ashes of Creation (MMO)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest