Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Na ebből is látszik mennyit ér az assistant... Azért remélem komolyan te se gondolod hogy 40x!!! annyit eszik bármelyik launcher a másikhoz képest.

Meg valszeg 40szeres többletfogyasztással a világ legnépszerűbb droidos Launchere lenne, főleg hogy a többség mániája ez az akkufigyelősdi. Hahaha...És akkor már kerekíts légyszi nekem egy mesét a feletted szóló történetről is, miszerint kb 3 nap Go-val és ADW-vel is.

ui: Bírom mikor tömegeket lehet elhitetni ilyen baromságokkal, és még vkik akár fizetnek is ilyesmikért adott esetekben.
Én meg soha nem használok semmi ilyen "okoska" appot, és 2 napig mindig kibírja a telefon, de nagy ritkán van hogy 4-5-öt is (pl. 2. kép). Rom függő is a dolog.
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én meg soha nem használok semmi ilyen "okoska" appot, és 2 napig mindig kibírja a telefon, de nagy ritkán van hogy 4-5-öt is (