- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
bezár minden feleslegesen futo alkalmazást és felszabadít egy csomo memoriát. gyorsítja a telot.
a valoságban nem rebootolja a telefont.
ezértis hívják fast rebootnak.
van olyan is, ami rebootol, javasoljál olyat akkor neki, ha neked nemtetszik .
vanmég a quick reboot, az rebootol, de rootjog kell és vanmég erre az ezReboot.
tessék, ezek az ingyenesek, de van fizetős is többféle. -
-
-
Luissimo
veterán
ráhát:-)
akkor írja ki hogy superuser jog van.
most rebootoltam ujra , kiírja, hogy yuo are good to go, not needed to update ...
minden oké szerinte , de reklámozós oldalakon ugyanugy jönnek a reklámok
what the fuck :-)
szerk:
-vannak ottan mindenféle pipák, abból be kell valamelyiket klikkelni ? -
Teasüti
nagyúr
Nem a töltöttségről beszélünk még mindig, hanem az elérhető max kapacitásról és annak degradálásáról az idő és töltési ciklusok előrehaladtával. Amikor vki azt mondja a laptopjára, h pl 60%-os az akkuja, akkor ott az eredeti gyári kapacitás csökkenéséről beszél. Engem is csak akkor érdekelt ez, mikor eladtam a gépem, mivel ez egy lényeges paraméter egy használt laptopnál. Ez annyiban releváns az androidos eszközökkel, h ezek az eszközök is monitorozzák az akku állapotát, ahogy látom.
-
rum-cajsz
őstag
Na, végre van előttem telefon.
Ha belépek a Marketbe, akkor a főoldalon a menü gombra nyomva előjön egy Accounts menü.
Szerintem ha több google accounts is fel van véve, akkor ki lehet választani, hogy melyik legyen a market accountja. De azt én sem vitatom, hogy nem lehet átvinni a megvásárolt alkalmazásokat az accountok között simán. -
F-ECT$
titán
Szerintem 3 óra egy átlagos napon erős használatot jelent, legalábbis nekem munka mellett biztosan az, főleg hogy volt mellette zene/rádió hallgatás is. Így 2 napot bír a telefon, összesen 5-6 óra kijelzővel, ami szerintem már vállalható szint, ennél jóval gyengébben teljesít egy csomó telefon. (Ez a 6 óra főleg net és játék, ha csak videót néznék, akkor 8-9 órát is bírna.)
Persze jó lenne, ha akár 1-2 mm és néhány dkg árán sikerülne 3 Ah-s akksikat gyártaniuk a telefonokba a telefongyártóknak (és ne az utángyártóknak), és akkor akár egy egész napos folyamatos nyúzást is kibírnának; vagy kicsit gyengébb használattal meglenne a 3-4 nap.
Továbbra is erősnek érzem ezt a 30%-os esést. Ha estére leteszem a telefont, akkor reggelre merül mondjuk 4-5%-ot wifivel 8 óra alatt, reggel ránézek a leveleimre, netezgetek, és ezalatt a kb 10 perc alatt esik további 2-3%-ot. (Ok a 8 óra az nem 90, de egyszer ha nagyon ráérek és nem kell a telefon, akkor kipróbálom azt is
)
-
spiritex
veterán
Tessék akkor egy olyan:
Advanced Telephone -
Drenadar
veterán
-
idegenufo
tag
viszont a probléma változatlan mert már 2 napja amit csk lehetett átmozgattam igy sd-re,de nincs több hely a telóba,úgyhogy ennyi volt,max az app2sd vagy mivel tudnák még macerázni,de nincs kedvem az egész sd kártyát leformázni,van rajta vagy 25 program igy is amit nagy nehezen napok alatt töltöttem le kemény forintokért netről(nem volt wifim még routeren)na ennyi,köszi azért
-
atillaahun
veterán
Ezek szerint te még nálam is hamarabb leléptél a Blade/Skate topic-ból, mert ott linkelgették sokat az utóbbi hónapokban az ARMv6-ra való Flash-t.
Érdeklődő kollégának: XDA fórum > kereső > armv6 flash > letölt > örül > kipróbál > rájön, hogy csak az alap vacak minőségű videók mennek vele > szomorkodik.(#28633) Liar
A kérdést nagyrészt nem értem, de mivel végigpróbáltam vagy 10 böngészőt, tudom hogy egyedül az Opera Mobile képes közel hibátlanul kezelni a letöltéseket, pl. a fájlmegosztós linkektől az összes többi kifekszik.
Ha nem ez volt a kérdés, akkor fogalmam sincs.(#28636) Mr X
Amikor legutóbb próbáltam a 240p feletti videókon kívül mindent vitt. Szerintem egész korrekt tákolmány, de a 600-as, 800-as procik nem nagyon bírják a komolyabb videólejátszást, főleg ha az beépülő tartalom. -
aimettirlz
tag
Köszi, rootolni érdemes a pár folyamat miatt amit írtál hogy biztosan nem kell? még sohasem csináltam... ha nm nagy dolog akkor meg tudom csinálni azért értek a géphez meg ehhez hasonló dolgokhoz...
telepítővarázsló gondolom akkor ezt simán lehetne törölni sztem szükség sincs rá...
sony sync ez hogyhogy nem működő szolg.. ez mi volt? kábé
secureclockservice ez meg a felső jobb kis óra ?TRob1: értem köszi, már töltöm le
érdemes hozzá go sms meg keyboard is?
van egy olyan problémám hogy az A betű helyett könnyen ír Q betűt íráskor és az L helyett meg P-t... hiába hogy megjelenik a nagyított betű amire rámegyek érted.. és ezt szeretném kiküszöbölni
-
aimettirlz
tag
1. Nem keverem, csak nem teljesen ismerem még a rendszert hogy mi hogy fut és sok kérdést tettem fel,
2. Ezt én is így gondoltam csak nem voltam benne biztos..
3. Rendben beírkálom a folyamatokat egy listába nm soká..
4. Tehát ha nem fontos az adott folyamat akkor inkább töröljem le? (például) mert nem lehet vele micsinálni...
-
aimettirlz
tag
task killert csak azért használnék hogy amit mégis ki akarnék lőni azt tudom automatizálni mondjuk képernyőzárásra... nem?
azt tudom hogy szerver része de le van az írva valahol hogy mi mire való? mennyire fontos? miért felelős? mert kb csak annyit ír hogy ez meg az alkalmazás indította el... érted...
az SD kérdést azt valószínűsítettem énis bár nem minden sdre települ azt külön mindent át helyezek a rendszeren belül és ott azt látom hogy egy része mintha benne maradna (mint egy parancsikon?) példa: letöltesz X dolgot 10MB... áthelyezés SD-re és utána még azt írja mondjuk hogy 0,89MBot zabál tehát akkor az nem tud teljes mértékben SDről futni? vagy hogyvanez? ami tud az alapból oda is települ?
a widgetek akkor az meg tiszta sor...
jah és amúgy egy újraindítás eléggé stabilizálja a dolgokat... mennyi kell az alap android rendszernek? hogy akadásmentes legyen? mert most minden ha együtt füt oylan 200mbot zabál és van még olyan 130 szabad...
-
engine88
aktív tag
Nem hiszem, hogy gyenge.
1.2GHz dualcore, 1GB RAM, 1024x768Az a baj szerintem, hogy ez egy HP Touchpad 32GB, hivatalosan HP WebOS oprendszerrel jött ki, csak én házilag raktam rá egy portolt Android 2.3.7-et. Minden működik, apróbb bug-okkal.
Pl felraktam tegnap Asphalt 6-t, 5-t, Modern Combat 2-3, mindegyiknél azt írja hogy az ön készlüléke nem támogatott..
-
krisi047
senior tag
Akkor jó, bocsi.
És a 2.3 alap felületre sem lehet visszaállítani?
-
Foose
addikt
Hát akkor muszáj leszek ilyen szarsággal visszamenni,és cseréljék ki,mert nekem itthon nincs másik kábel. A gyereknek samsung van,amihez nem kapott kábelt,mi meg nem vettünk neki,mert nincs rá szüksége. Az asszonynak meg SE van,de nem ám android...
Hihetetlen,hogy ekkora taknyok,hogy egy normális kábelt sem tudnak adni a telóhoz...
K850: Nincs itthon BT,mert eddig is mindent kábelen csináltam,mit sz...rakodjak BT-al?? Kártyaolvasóm volt,de nem számoltam ilyenre,hogy kapok kábelt a telóhoz,és nekem mégis vennem kéne kariolvasót.Olyan töltőm van,hogy... Alcatel töltő. Szóval nem a sima usb vég megy a töltő aljzatba,hanem még egy kis toldalék van rajta. Na,ezt inkább neten nézd meg ha érdekel
Tölteni tölt a teló.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest