Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
"tilos a film anyagát AI modellek képzésére használni"
Ezt megtehetik? Illetve mégis hogyan ellenőrzik, ha az AI modellek továbbra is lényegében black boxok? -
-
arnyekxxx
veterán
Az "Agymenőket" már ellőtték a Brain Donors c. film cimeként.
Az, hogy "Doktor kicsoda?" meg hogy "Ki vagy, doki?" Gizike és gőzekei hasonlóságban van egymással.
- Én vagyok a Doktor.
- Doktor ki?
- Csak Doktor
vs.
- Én vagyok a Doktor.
- Ki vagy doki?
- Csak Doktor.A Galactika nem Csillagközi a Battlestar meg nem romboló. A rombolók kis kisérőhajók, a Galactika meg a királykategória (csak már öregecske), ha haditengerészetre szeretnénk "lefoditani" akkor egy repülőgéphordozó és egy csatahajó hibrid (hibrid, érted, BSG utalás... haha).
HIMYM Az eredeti arról szól amiről a sorozat, elmeséli a találkozáshoz vezető hooossszszúúúúú és egyre unalmasabb utat, a magyar cim meg a járásról szól ami azt jelenti amikor már két ember megismerte egymást és együtt töltik az idejük egy részét. Ha Robin lett volna a gyerekek anyja akkor passzolna a magyar cim. A magyar cimadó nyilván az első pár rész alapján adta az eredetinél viccesszójátékosabbnak szánt cimet, mert az Igy találkoztam/ismertem meg anyátokat az nem lenne szójátékos és a magyar cimeknek szójátékosnak kell lenni. Igy lesz a brékinbedből totálszívás a familigájból meg családos csóka
és akkor egy perces néma főhajtással emlékezzünk meg az Erőszakik c. filmről. (In Bruges)
-
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
The Big Bang Theory/Agymenők - nagymenőkből agymenők, teljesen logikus szóvicc, ha jól emlékszem a nagy bummot egyszer se vizsgálják a sorozatban, Sheldon húrelméletben van, Leonard minden más fizikus cucc, Howard meg mérnök. Így az agymenők még relevánsabb is mint a big bang theory.
Doctor Who/Ki vagy doki? - kopp ugyanaz a fordítás mint az eredeti
Battlestar Galactica/Csillagközi romboló - igen az a hajó neve, de magyarban és angolban is tengerészeti kifejezéseket szoktak használni űrjárművekre, így a romboló adott ha fordítani akarod, ha jól emlékszem a 12 hajó közül ami túléli a csapást és elindul a BG az egyetlen ami harci osztályú, a többi sima telepes, vagy rakodóhajó ami tovább erősíti a fordítás létjogosultságát. A rombolók a tengeren védték a többi nagyobb hajót, vagy kereskedelmi hajókat.
How i met your mother/ Így jártam anyátokkal - igazából ez is sima tükörfordítás, és egyik címnek sincs semmi köze a sorozat cselekményéhez, tekintve hogy vagy 200 rész eltelik *spoiler*
mire "anyu" felbukkan az utolsó pár részre. -
arnyekxxx
veterán
The Big Bang Theory: A főcimzene+tudósok
Doctor Who: kb ezerszer elhangzó kérdés a sorozatban,a Doctor bemutatkozása után.
Battlestar Galactica: A hajó neve ahol a sorozat lényege zajlik és aminek köszönhető, hogy nem pusztult ki az emberiség.
How i met your mother: a sorozat azt a történetet meséli el, hogy találkozott rengeteg kacskaringó végén a mesélő a két gyereke anyjával.A magyar cimekkel ellentétben mindegyiknek van a sorozattal kapcsolódása
-
tibaimp
nagyúr
Igaza van a fickónak.
-
totron
addikt
Szupcsy, hogy emberek készítették, de
nézéshallgatás közbeni TikTokot pörgetőknek vagy olyanoknak, akik - és most figyeljünk-vigyázzunk, egyeseknél hányingert vagy agylágyulást is okozhat már a puszta belegondolás is! - beletekerés és külső ingerek nélkül, végignézve egy sötét szobában a művet, közben nem pofázva másokkal és elmét is kellőképpen kiürítve a befogadáshoz járnak el? Az a baj, hogy nincs számon kérve a szövegértés, a műértés, csak az előfizetés legyen meg. Így ér körbe az értelmetlenség. -
-
zooly
aktív tag
Sejtem mire gondol HantekDSO, en a sporolasbol betolt fiatal tapasztalatlan szereploktol vagyok ki, pl. utolso Alien film is jo lett volna ha nem tehetsegtelen nulla "szineszeket" raknak bele, es egyre tobb ilyen "alkotas" szuletik. Ennel mar lehet az AI is jobb lesz.
-
Balázs Z.
aktív tag
Meg kellett néznem, mi a fene az a "Totál szívás"
Jaj de rossz cím. -
paatrick
őstag
válasz
HantekDSO
üzenetére
Ezt írtad:
"A mai, sztároknak kikiáltott tehetségtelen kitartott selyemfiúknál és a bájaikkal érvényesülni akaró szilikonos seggajkú egyenk.rváknál bármilyen AI karakter csak hitelesebb lehet! Hol van már egy Charles Bronson, egy Walter Matthau, egy Peter O'Toole kvalitású színész?"
Ha most ilyen random trash reality hősökre gondolsz, szerintem az jó 30 éve létezik, 15 perc hírnév aztán mennek a süllyesztőbe. Semmi közük a színészekhez akikről a cikk szól.
Én is hallom hogy vannak tiktok "sztárok" de tökre nem érdekel, egyet se láttam soha, és nem is fogok. Filmekig, sorozatokig úgyse jutnak el. -
HantekDSO
aktív tag
Mint írtam, NEM színészekre és színésznőkre gondolok, hanem azon egyedekre, amik tehetségtelenebbek egy idomított patkánynál is. Ezek a "szilikon egyenbabák és wilkinson-reklámos szépfiúk". Ez a felhozatal kb. 99,9%-a A maradék 1 tizednek maximális tiszteletem, hogy ebben az erősen túlértékelt fekália-show -ban, amit ma színjátszásnak neveznek, meg tudták tartani mind emberi, mind szakmai tisztességüket - és még értenek is ahhoz, amit csinálnak!!!

-
HantekDSO
aktív tag
A mai, sztároknak kikiáltott tehetségtelen kitartott selyemfiúknál és a bájaikkal érvényesülni akaró szilikonos seggajkú egyenk.rváknál bármilyen AI karakter csak hitelesebb lehet! Hol van már egy Charles Bronson, egy Walter Matthau, egy Peter O'Toole kvalitású színész? Ezeket a nyállovagokat/lovaginákat meg sem lehet különböztetni egymástól, a mimikájuk nulla, az átélésük nulla... Jöjjön az AI - rosszabb már nem lehet!!!!
-
Narxis
nagyúr
AI sorozat, AI színészekkel, AI forgatókönyvvel. Az lesz ám az igazi.
-
-igu-
veterán
az elso ket resz alapjan amugy egesz jonak tunik a sorozat
a Severance volt hasonloan utos, ahogyan meginditottak -
paatrick
őstag
Jurassic World: Újjászületés pedig büszkén hirdetik: „nem használták AI-t a tartalmak előállítására.”
Erre aztán büszkék lehetnek. Egy AI biztos jobb forgatókönyvet ír mint ez a szenny amiért emberek fizetést is felvettek. És reggelig lehetne sorolni az ilyen filmeket, mikor a néző csak fogja a fejét hogy mi ez a sz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A most felkapottak pont hogy nem a tipikus Barbie és Ken babák.