- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
stefi68 #46488 üzenetére
xperia minin szépen kezeli az ékezetes betűket is
akkor is, ha az általános beállítások>preferált nyelvben a rendszer nyelvét választom és akkor is, ha a magyart
ezeket a dolgokat töltöttem le:
offlne térképek:
-hungary europe srtm
-hungary openmaps
-world basemap
+ a beszédadat felvett angol-t
és a beszédadat tts hu-tts-t
bár az utóbbi kettőnek valszeg nem sok köze lehet az ékezetek megjelenítéséhez, de a térképeknek talán
egyébként baromi jó kis proginak tűnik túrázáshoz
(pl nem kell találgatnom hogy most jobbra, vagy balra induljak 1 túristaúton a magyar vadon közepén bekapcsolva a navit...)
várom, hogy élesben is kipróbálhassam -
petipetya
nagyúr
-
St3ven
addikt
válasz
stefi68 #45338 üzenetére
Mondjuk olyan szempontból érdekes a kérdés, hogy ugyan a szóban forgó telót kb. csak és kizárólag wifi-hotspotként használom, így 1-2 óra alatt lemerül amúgy is, viszont az új, rootolatlan Huawei Ascend Y200-omon gyárilag fent van a Maps, amit még egyszer sem indítottam el, mégis folyamatosan fut a háttérben, szóval talán jó lenne valamit kezdeni vele.
szerk.:
Egyébként nekem nem is a felélesztésekért felelős a Maps - a TV24-gyel elentétben, ami egy óra alatt 51x ébresztette fel a telót, a Maps egyszer sem -, hanem a szenzorhasználatnak csap oda az uptime 100%-ában, ami gondolom elég sokat fogyaszthat. -
-
gyuszmó
őstag
válasz
stefi68 #44364 üzenetére
Nekem is pont ez volt irigyeltem a szifont.
Tényleg furcsa,hogy semmi hangot nem lehetett hallani róla,amikor felraktam a linket gondoltam páran irtok,hogy már ezer éve kint van,vak vagyok!
tők jó,hogy ennyi embernek bejön
Bár néha nekem elég baromságokat ir,máskor meg pontos kiérti?
Komolyabb írásokat is műveltetek már vele? -
-
St3ven
addikt
válasz
stefi68 #44151 üzenetére
Tudom, néztem ezeket a beállításokat, de ugyanaz volt a jelenség, akár be-, akár kikapcsolva voltak ezek az opciók.
Ha nem használtam volna közben hónapokon keresztül egy S40-es Nokiát, azt mondanám, hogy a szolgáltatóm lehet a ludas, de arra érdekes módon mindig csak egy példányban érkeztek meg az üzenetek.
A GO már ment önállóan a telómon, pont azért, mert azt javasolták a beállításokban, hogy ha duplán jönnek az sms-ek, töröljem a másikat.
(#44150) atillaahun
Valószínűleg, ha beválik az új teló (ilyen szempontból is), akkor hagyom a fenébe.
-
Imdre
aktív tag
válasz
stefi68 #40642 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
A gond az, hogy ez egy tab és még nincs alaposan kivesézve a téma. Gondoltam én is, hogy valahol módosítható, hogy mountolja a kártyát. Nem akartam ezt módosítani, mert még nem tudom flash-elni a rom-ot, ha esetleg elcseszném. Most írtam egy levelet a magyarországi forgalmazónak, hátha lépnek az ügyben... mivel főzött rom-ben is módosítják az elérési útvonalat, így gondolom ők is meg tudják oldani, ha akarjákMindenesetre kipróbálom, amit írtál. Köszönöm!
-
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #40159 üzenetére
Most teszteld le a "szemétdomb" (fb) appokat is.
Meg a különféle időjárás widgeteket...
Aztán a különféle csevegőket (Nimbuzzz, IM, ... stb)Csak hogy ne unatkozz.
(viszont vkiknek meg segítesz ezáltal
)
(#40162) Mr X:
Jaja, főleg azt ha pl. telefonon elindítok egy játékot, de közbe leteszem, mert elkezdek TV-n nézni egy filmet. Milyen hosszú filmet tudok megnézni úgy, hogy nem merül le közben a telefon amin fut a játék? -
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #40148 üzenetére
Köszönjük. Ez a táblázat arra pont elég hogy lássuk, egyáltalán nem érdemes foglalkozni a Launcherek memó használatával.
(Nem mintha eddig érdekelt volna mi mennyit fogyaszt, de ettől függetlenül köszi a megerősítést.
)
(#40150) atillaahun:
+1(#40153) petipetya:
Na ezt már durvábbnak nevezem...Még jó hogy egyáltalán nem is tetszik a Sense.
-
atillaahun
veterán
válasz
stefi68 #40122 üzenetére
A gyári feladatkezelő alaphangon hazudik, akárcsak az akku statisztika. Én a TaskXP-t használom RAM vizsgálgatásra, nem mondom hogy tökéletes, de szerintem még az áll a legközelebb a valósághoz.
(#40123) -=Libria=-
Mobo Player-t használok egy éve, apró hibái ellenére szeretem, sok mindent tud, és kényelmes. -
darvinya
titán
válasz
stefi68 #38021 üzenetére
Így már próbáltad letölteni?
„Installing HiCalc+2.5 Directly(Without
Android Market)Download and install the Google Android SDK
program and the Android USB drivers.
You need to modify your Android's settings to
allow the installation of applications from other
sources. Under "Settings," select "Application
Settings" and then enable "Unknown Sources."
Also under "Settings," select "SD Card" and
"Phone Storage," and finally enable "Disable Use
for USB Storage"
This last step is easy. Open Command Prompt
and type the following: adb install <apk file>”History?
-
darvinya
titán
válasz
stefi68 #38013 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem bántásból kérdem, mert én is bele futottam ilyen app-okba.
RealCalc Scientific Calculator
Ezeket már nézted?
Astro, vagy ESexplorer csináljon egy app Back Up-ot.
Ezek a SD card(háttértáron) -on Back Up mappában lesznek. -
darvinya
titán
-
tomy86
addikt
válasz
stefi68 #37924 üzenetére
Amíg nincs jobb ötlet: Simi Clock. A betűtípus mondjuk nem állítható, de a méret és szín igen. Tudja a hetek számát is. Az időjárás és akksi kijelzést meg egyszerűen nem jelölöd be.
-
-
-
sai
aktív tag
válasz
stefi68 #34292 üzenetére
nem Total Recall S2 csak nem market-ról szedtem le.
-
xSide
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest