Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone
üzenetére
OK, majd ha lesz lelki erőm újból nekifutok.
Azért ne igyál előre a medve bőrére. Használd pár napig és utána nyilatkozz...
Próbálgasd mindenféle szituációban, pl. benne vagy valami programba, játék, böngésző, stb. és bejövő hívás érkezik. Na akkor is tudnak furcsaságokat művelni...
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone
üzenetére
A további kísérletezések és bosszúságok elkerülése végett elárulom, hogy az Advanced Telephone 2.3.x verziószám feletti ROM-oknál már nem működött megbízhatóan.
Nem tudom blackgabi min használja...Továbbá kipróbáltam az elmúlt 1 évben számos Fullscreen- Big-, HD-, stb. kezdetű nevű CallerID programot és az lett a végeredmény, hogy egyik sem működik megbízhatóan. Valamilyen helyzetben mind elvérzett és a sok mérgelődés és nem fogadott hívás után úgy döntöttem, felhagyok a kísérletezéssel.
Marad a csúszka... 
ui.: Azért kísérletezhetsz, ha gondolod...
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Defyn most próbáltam ki azokkal a beállításokkal amit írtál és azon sem működik feljön a gomb hiába nyomok rá, nem reagál semmire sem sajna

-
blackgabi
csendes tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Ment privi üzenet de mint írtam abban is, a program beállításában a Hívásfogadás módja katt
és a feljövő ablakban egy érintésre kiválasztani,nem pedig a csúszka elhúzására

-
blackgabi
csendes tag
válasz
Black Phone
üzenetére
-
válasz
Black Phone
üzenetére
Nem tudom milyen telefonod van, de sgsen be lehet állítani, hogy home gombra vegye fel.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Marad a csúszka...