- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco F7
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Nos, ebéd utáni szieszta helyett csináltam egy kis statisztikát az egyes launcherek memória (RAM) használatáról.
A táblázatbani elhelyezkedés nem a memóriahasználat mértékének sorrendiségét tükrözi.
Próbáltam azonos körülményeket teremteni: Mindegyiken 3 képernyő, ugyanazok a widget-ek kihelyezve....
Az oszlopokban három különböző alkalmazással szolgáltatott memória adatok láthatók.
A 2. oszlop egy Memory Usage nevű alkalmazásnál két érték is szerepel (xx/yy). Ez a pillanatnyi/maximális memória használatot jelenti. (Egyébként ajánlani tudom ezt a programot, egyszerű és nagyszerű, ilyen célra tökéletes)
A adatokhoz még annyit hozzáfűznék, hogy egyes launchereknek még vannak kiegészítőik is, pl. GO-nal a Notification; A Lightning-nek az LL Setup, LL Widget melyek további memóriát "esznek" még ezen felül
Aktív témák
- Asustor NAS
- Háztartási gépek
- Witcher topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest