Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zeorsdfd #33695 üzenetére
Nem szeretem böngészőből a natív felületet, enter-hez igazították az üzenetírást.
Az meg alig akar működni androidon, csak a sokadik próbálkozásra küldi el az üzenetet sor emelés helyett. A kliens funkcionálisan kiválóan használható, csak ne lenne egy bughalmaz...(#33697) propetya85
Mintha láttam volna magyar media mánia beállítást a call meter profil választékában.Erről jut eszembe, nekem a widget-ekkel van némi problémám.
A számlázási időszak widget nem mutatja mennyit használtam fel a keretemből (azt kéne kirakni, amit zárójelben mutat az app a tarifa havidíja mellett). Illetve a lebeszélhetőségnél külön mutatja az sms és külön a hívás költségeit a havidíjhoz mérten. Én viszont szeretném összevonni a két mutatót. Vagyis ne az legyen, h elég a havidíj mondjuk 200 sms-re és 120 perc beszélgetésre külön-külön és ezt külön-külön tartja számon, hanem vegyes mutató kéne.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED monitor topic
- Mobil flották
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest