Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Tomate
veterán
Visszatérítést kértem két 1000Ft-értékű alkalmazásért, de nem kaptam vissza a pénzt. Kihez forduljak?
Köszi! 
-
Tomate
veterán
Ha 15 percen belül visszítérítést kértem akkor mkor utalják vissza az összeget?

-
Tomate
veterán
A legkisebb frissítés amit be tudok állítani fél óra. De nem ez a baj. Megkapom az üzit, egy kis részét látom, amennyit kiír majd a többit akkor tudom olvasni ha megnyitom. De ha megnyitom az okt29 és nov2 között váltott üzeneteket hozza be. Amit most kaptam az sehol. Pedig ki is töröltem az egészet hátha sok volt neki, de ugyan az...

-
Tomate
veterán
Miért van az, hogyha kapok egy új üzenetet facebookon (1.4.1) és szeretném elolvasni rámegyek és nem azokat az üzeneteket mutatja hanem tök régieket. (10-20 nappal ezelőttieket.

Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszi!