- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Melyik Navigációs szoftver tudja azt (Google Mapson kívül), hogy ha kitöltöm az egyik kontaktnál a címet akkor könnyen oda tudok navigálni, vagy ha van egy naptrábejegyzés és ott meg van pontosan jelölve a hely akkor oda tudok navigálni a naptárból elindtva a navigációt.
-
Jabby
őstag
WireGoggles app hol érhető el?
-
kusza79
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbálta, Pc Studion keresztül frissíteni a telom.
Mennyi idő kell neki, hogy frissüljön?
Azt írja ki ne huzza ki a készüléket.
De már egy 3/4 órája nem csinál semmit.
Segítsetek mit kell csinálnom, vagy mit lehet csinálni ilyenkor?
Köszi -
Soockit
aktív tag
Tudom furcsa a kérdés, de milyen böngészővel tudok megnyitni normálisan Wap oldalakat. T-zones oldalon még mindig van napi 15 db ingyen SMS, ha NET-tel kapcsolódsz fel és nem WiFi-vel
-
DopeBob
addikt
Android remote to control XBMC
Nem tudom esetleg érdekel e valakit, XBMC remote control. Nagyon nagyon jól működik, lehet használni sima távirányítóként is, de képes a telefonon megjeleníteni a filmek/sorozatok/zenék akármik adatbázisait, illetve lehet is indítani őket. Még akár arra is lehetőség van, hogyha hívásunk jön, megállítja a filmet
-
beers
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan programmal, ami meg tudja jeleníteni a dwg file-okat?
-
Bukk900
őstag
válasz
Tesztelo.hu #1542 üzenetére
Wifi és APN kapcsolgatásra próbáld ki a Timeriffic programot. Én éjszakai némításra használom.
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
egy olyan sms widgetet keresek mint amilyen van a htc sense ui-ban... esetleg valakinek van valami ötlete? -
sbazsi
veterán
-
petipetya
nagyúr
A szűrésre nem használok segédprogramot, egy példával elmondom, hogy mit teszek ilyenkor. A múltkor felhívtak valami pénzügyi tanácsadó cégtől, elhajtottam, majd utána a számot felvettem a telefonkönyvbe. Ott pedig beállítottam, hogy ha ez a szám hív, akkor automatikusan kapcsolja a hangpostára az illetőt (mivel pedig hangpostám nincs, így nem is beszélhet rá).
-
petipetya
nagyúr
Nekem a helix és a zeam is tetszik, mint home felület - mindkettő megtalálható a marketen ezeken a neveken.
Helix
- előnye: gyorsabb mint a pantheon és elfordul a telefonnal együtt
- extra: minden képernyőn látható a 4 állandó ikon, illetve a képernyőre való duőla bökéssel előjön a több darab beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket
- hátránya: nekem a dupla bökések nem mindig sikerültek egy ikonnal telezsúfolt felületenZeam
- előnye: gyorsabb, mint a helix és a pantheon
- extra: egy gombnyomásra előjön a max. 9db beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket; illetve kiteheted teljes képernyőre is, és akkor nem látszik a felső értesítési sáv
- hátránya: nem fordul el a telefonnal együtt -
Jinxx
senior tag
válasz
MartOOn #1566 üzenetére
A 2.1-ből egy stabil hivatalosat várok, de egyszer lehet kiakadok, és felrakom magamnak. A helixről nézegettem képeket, szerintem annyira nem lennénk jó barátok, de ha mégis akkor már 3 home között vacilálhatnék. Na majd kitalálok valamit, csak már 1 hónapja megvan a teló, és közel sem áll a véglegeshez annyi mindent szeretnék még vele csinálni.
-
Jinxx
senior tag
válasz
MartOOn #1555 üzenetére
A helixet is próbáltam volna, de nem akar a az 1.5-re feltelepülni. A Panda és az Open is tetszene, mindkettőben vannak olyan dolgok ami miatt szívesebben használnám a másikat és nem tudok dönteni. Valami kiegészítő progi nincs amivel az appsok közül el lehet rejteni vagy abc sorrendbe lehet tenni a dolgokat? Ha lenne felraknám az opent. Esetleg a felső "értesítési sávot" is szívesen eltüntetném, vagy változtatnám meg a színét, erre sincs külön progi? Nem tudom lehet-e, de a .apk fileokba bele lehet turkászni tömörítőprogik segítségével ilymódon sem lehet átrakni funkciókat egyik home-ból a másikba? Szóljatok ha esélytelen, és akkor befogom, választok, és leülök pihizni.
-
-
válasz
HardRic #1559 üzenetére
Ez nem a HTC vívmánya, a gyári Android Browser is tudja ezt vígan.
Nekem egyébként nagyon nem jön be kinézetre, a tabok határozottan idegesítenek, de egyébként korrekt stuff. Csak nem szabad a legújabb verzióra frissíteni, mert a Google kiszedette a YouTube videóletöltéseket belőle...
MartOOn: Na erről lemaradtam
Mondjuk amennyit használtam, nem is csoda. Feltettem, de soha nem nyúltam hozzá, nem fájt a Power Control widget nyomogatása sose. (Mármint amiután kijött az 1.6, persze.)
-
HardRic
addikt
Ez az új Dolphin Browser HD valami rohadt jó. Most leváltom a gyári böngészőmet. Végre teljesen szép és folyamatos a multitaccs, a gesture izéket imádom. Az előző sem volt rossz, de ez már üti-vágja a gyárit.
Ráadásul a HTC nagy vívmánya, hogy a szöveget a kijelzőhöz igazítja, itt sokkal szebb, folyamatosabb, gyorsabb. -
Jinxx
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom-e, de erről a dologról sehol nem találtam infót. Most járok ott az androiddal, hogy keresgetem milyen progik legyenek a véglegesek. Home screen-eket nézegettem most, és egyik ezért tetszik, a másik azért és kérdésem az lenne, hogy lehet-e valahogy két különböző home-ot "egybe szerkeszteni". A Pandahome, és az Openhome tetszene. Ha a pandát teszem fel, kellene az openből, hogy egy érintésre felhozza az összes ablakot és lehet választani, nem kell lökdösni-ide oda az oldalakat. Jobban tetszik az openhome apps gombja is. A pandában viszont az tetszene, hogy az összes apps közzül el lehet rejteni ami nem kell, ráadásul abc sorrendben is meg lehet jeleniteni a progikat külön-külön 6-7 oldalon. Azt már nem is mondom, hogy a zeam animációit is el tudnám fogadni. Stb. Van erre megoldás? Tudom, tanuljak meg programozni.
Ha valaki tud segíteni előre is köszi!
-
Istwan
tag
Nem tom van e már olyan prog mint winmo-n, hogy cellatérkép alapján kapcsolja be a wifit?
-
No.01
addikt
válasz
Balinov #1545 üzenetére
Azert van mert beta! En is igy jartam... Mar nagyon johetne a rendes skype kliens androidra! Fring nem jott be a Nimbiz meg belassitotta a legendemet.
Aliitolag mat kojott a rendes skype legalabbis kulfoldi forumokon tobben irtak csak azt nem tudtam megfejteni, h ok honnan szedtek le mert se Marketen se a Skype oldalan nem erheto el.
-
sbazsi
veterán
engem előbb egy olyan megoldás érdekelne, amivel a hívó képe rendes minősgében jelenik meg. jelenel a névjegyzékben lévő picit nagyítja fel.
továbbá még mindig keresek valami olyasmi progit, amivel lehet szűrni, hogy csak adott telefonszámok csörögjenek ki, másnak foglaltat jelezzen, vagy egyszerűen ne csörögjön ki.
mindezt megspékelve egy rendes hívócsoportokhoz rendelhető csengőhang progival, mert soxor elfelejti, hogy kinek hogy kellene csörögni. -
Balinov
titán
Sracok,
skype beta: megerkezett az skype out egyenlegemre a feltoltes, mondom probakepp felhivom asszonyt skypeon keresztul a telefonrol a mobiljan, de nem engedi a szemet. Se wifin, se 3G-n kapcsolodva. Letezik az, hogy a szolgaltato es/vagy a skype megegyezett, hogy ez az adott orszagban le van tiltva.
Gyanithatoan a skype rendszere lesz egyebkent a ludas, mert Fring-et hasznalva meg megy konnyeden es a hangminoseg is rendben van. Mintha amikor kijott a publikus beta le lett volna par szem orszagra korlatozva, lehet az a baj?
-
kásás
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan progival, ami a hívóképet teljes képernyőre teszi ki?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem tudom, más járt-e úgy mint én, de itt nem olvastam róla, ezért szólok:
Aki a Locale Beta változatát használja, NE frissítsen, mert a "frissítés" nem más, mint egy programocska, ami kiírja, hogy vége a beta időszaknak, és tessék megvenni a végleges verziót. Azaz nincs ingyenes változat, és nem is lehet már legálisan megszerezni.
Esetleg tud valaki olyan programot ajánlani, amely megadott időszakokban (pl. 8-18 óra között), ki/be tudja kapcsolni a Wifit és az APN-t (mobilos netet)?
-
#hpq
aktív tag
Fantasztikus kérdésem lenne, valószínűleg én nézek be valamit. Szóval fel frissítették telefonomat 21.-re, ki pipáltam, hogy "Allow install of non-Market applications", memória kártyára felmásolom az apk kiterjesztésű fájlt mégis amikor telepíteni akarom ezt dobja ki "No applications can preform this action". 1.5-nél úgy emlékszem ugyan így csináltam és nem volt probléma. (újraindítás megvolt)
-
Navárj. A 3GP csak egy konténer, abban többféle videóstream is lehet. Szóval semmivel se vagy előrébb, ha MP4 konténerben van az MPEG-4 videód, mintha 3GP-ben lenne.
Egyébként rokon a két konténer.
A GSpot Codec Information Appliance megmondja, hogy a felvett videóban ténylegesen mi is van. Lehet vaklárma
A build.propot azért kellett átfirkálni a Milestone-on, mert ott le volt véve az MP4 videó FPS-e és felbontása. Ták után meg működött rendesen.
-
Fogj egy terminált, és csináld ezt:
# su
# cp /system/build.prop /sdcard/Aztán másold le a build.prop fájlt az SD kártyáról, és osszad meg
Pl. ide copypasteld be, és linkeld. -
Az nem úgy megy még mindig
Viszont megérhet egy próbát, ha rootolod, és átírod a build.prop fájlt, hogy más formátumot használjon. Hirtelen nem tudom megmondani, mit kell, de ha kimásolod a fájlt a /system alól, és felrakod valahová, pl. pastebinre.A kamera beállításaiban nincs releváns valami?
-
Zirowe
nagyúr
Tudnátok vmi jó videófelvevőt ajánlani,ami felvesz 800*480ban,de nem 3gp-be ment?
Desire-re kéne:S -
No.01
addikt
Milyen task killert ajanlanatok? Eddig Advance Task killert hasznaltam, de ugy tunik nem mukodik v.mi jol ugyani hiaba kapcsolom be az autokill funkciot az appok ugyanugy futnak tovabb...
-
shevy
tag
hali, nekem egy olyan progi kéne, aminek segítségével tudom tárolni a bankkártyaadatok, titkos dolgokat, stb, szinkronizálható a pc-vel, és jelszóvédett, köszi
-
Soockit
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani valami RSS olvasót, ami szinkronizál a Google Reader-rel. Előre is köszönöm!
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Én a MortPlayer Music (beta) nevű lejátszót szeretném letölteni PC-re, ha valaki tud egy linket adni, hálásan köszönöm (marketen fenn van, de az 1. kommentben levő direkt letöltős oldalak egyikén sem találtam meg).
-
delbarta
senior tag
Múltkor valaki érdeklődött, hogyan tudja letölteni a gépére a marketen található cuccokat. Egy lehetséges megoldást most fedeztem fel, nem tudom mennyire új az infó. Ha felrakom a mybackup progit, akkor az összes feltelepített alkalmazásról lehet biztonsági mentést csinálni. Ezt az SD kártyára teszi a \rerware\MyBackup\AllAppsBackups\ mappába. Ez egy normál .zip fájl, benne az összes .apk fájl.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok..
Sikeresen megoldódott a Magicemen a Flash lejátszás..mindent meglehet oldani csak akarni kell..felraktam 1 másik romot,és voálá működik..Ha érdekel valakit a készülékre való új ROM feltétele írjon nyugodtan van pár Gb ROM... -
-
Matt88
csendes tag
Helo!
Legend-re tudok sz.gépen keresztül letölteni programokat, alkalmazásokat?
És ha igen, hogy tudom telepíteni a telefonra?
Előre is köszi -
szrobi66
aktív tag
Srácok! Engem olyan app érdekelne, mint a hero-s htc people widget, mert a portolt Slide romoknál nincs benne, vagy kinézetre gáz. Megvan a sidecallbar 1.5, de az 2.1-es romoknál nem működik (amikor contactokat akarok berakni, a nevek helyén számok vannak) Marketen semmi hasonlót nem találtam
Ebben tudnátok segíteni??
-
Hennet
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat!
-
Hennet
aktív tag
csövi!
Sense kezelőfelületet le lehet tölteni HTC-n kívűl más telókra is? (Milestone-ra konkréten)
Köszi! -
Balinov
titán
válasz
mgoogyi #1512 üzenetére
valahogy en is igy sejtettem.
egyebkent tegnap probanap volt LogMeIn beta vs HTC Legend temakorben. Mind 3G-n es wifin siman ment, kezelheto, gyors idaig, sot tegnap voltam olyan helyen, ahol csak EDGE lefedettseg volt, ment ott is, igaz egy picit lassabban, de boven a kezelhetoseg/hasznalhatosag hatarain belul.
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Tudtok egy olyan alkalmazást, amivel nagy méretű (10-15Mb, 8000×6000 pixel) .jpg képeket (scannelt térképek) lehet megnyitni a telefonon (Spica 1.5).
Olyasmire gondolok, mint symbianon volt a SmartComGPS és a hozzá tartozó konverter. -
mgoogyi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #1484 üzenetére
Az ignitionnek ill. az összes logmein-es cuccnak mennie kell router mögül is.
Egy ún. gateway-en keresztül megy a kommunikáció, ergó a kliens meg a host is kifelé létesít kapcsolatot a gateway-jel, így se tűzfal se router nem lehet akadály. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gigabyga #1508 üzenetére
Ezekhez FlashPlayer kell, ha jól tudom a Magic nem képes lejátszani, sőt az Adobe is még csak a nyáron kívánja kiadni a FlashPlayer 10.1-et ami már fel lesz készítve mobiltelefonos, konkrétan Androidos megjelenítésre, de persze ez csak Android 2.2-től felfelé lesz támogatott.
Nekem Galaxy Spica-m van, azon gyárilag van Youtube kliens, én abban meg tudom nézni a videókat. Nézz körül, hogy le tudod-e tölteni ezt a klienst.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic készülékem van,és az lenn a problémám hogy a neten lévő videókat nem tuodom megnézni... youtube,videa,képtelense.hu.
Van erre valami megoldás??előre is köszönöm.. -
ronson
őstag
Sziasztok
Valaki ismer esetleg magyar Android fejlesztő személyt, csapatot vagy céget?
Ha igen és priviben megadná az elérhetőségét megköszönném.
-
t.rudolf
csendes tag
2 hónap sz*pás után full eu az igo-m androidon....
Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged