- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
Megjelent a PSX emulátor csak még fizetős :S AppBrain oldalán fent van már csak pár nap és jön a "zeraW verzió"..Kíváncsi vagyok,hogy működik-e....
aki megveszi írja le mennyire működő képes. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este láttam már kint van Flashplayer 10.1 beta 3....Nincs valami megoldás,hogy 2.1alatt menjen?
Galaxy S-em van böngészés közben van valami Flash Lite benne de ló***.
előre is ksöz! -
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Olyan keresnék mint a Desire-n van az sms/email widget hogy lapozgatható..
előre is köszönöm! -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung Galaxy S készüléket és szeretnék rá plussz élő hátteret feltenni láttam Youtube vidiket,és volt jó sok ami teccett tudtok valamilyen oldalt adni ahol mazsolázhatok?
előre is köszi -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok..
Sikeresen megoldódott a Magicemen a Flash lejátszás..mindent meglehet oldani csak akarni kell..felraktam 1 másik romot,és voálá működik..Ha érdekel valakit a készülékre való új ROM feltétele írjon nyugodtan van pár Gb ROM... -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic készülékem van,és az lenn a problémám hogy a neten lévő videókat nem tuodom megnézni... youtube,videa,képtelense.hu.
Van erre valami megoldás??előre is köszönöm.. -
Gigabyga
aktív tag
Segítsetek feltettem a készülékre egy 1.5 Hero Romot,névszerint a base.ZXHERO.1.0 de sajnos se WIFI,Se Mobil net nem megy..tud valaki ehez patch-et?
Segítsetek plz..
vagy olyan Sense felületes rom kellene ami jó Magicre 32B.. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic tulajdonos vagyok Openclaire 2.1 + 3D patch van a készüléken,az a problémám lenne se a youtube player,se böngészőből a youtube nem megy a videó rendesen...hang van kép nincs mi a megoldás rá??
előre is köszi...
sziasztok!
Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest