- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
Megjelent a PSX emulátor csak még fizetős :S AppBrain oldalán fent van már csak pár nap és jön a "zeraW verzió"..Kíváncsi vagyok,hogy működik-e....
aki megveszi írja le mennyire működő képes. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este láttam már kint van Flashplayer 10.1 beta 3....Nincs valami megoldás,hogy 2.1alatt menjen?
Galaxy S-em van böngészés közben van valami Flash Lite benne de ló***.
előre is ksöz! -
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Olyan keresnék mint a Desire-n van az sms/email widget hogy lapozgatható..
előre is köszönöm! -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung Galaxy S készüléket és szeretnék rá plussz élő hátteret feltenni láttam Youtube vidiket,és volt jó sok ami teccett tudtok valamilyen oldalt adni ahol mazsolázhatok?
előre is köszi -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok..
Sikeresen megoldódott a Magicemen a Flash lejátszás..mindent meglehet oldani csak akarni kell..felraktam 1 másik romot,és voálá működik..Ha érdekel valakit a készülékre való új ROM feltétele írjon nyugodtan van pár Gb ROM... -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic készülékem van,és az lenn a problémám hogy a neten lévő videókat nem tuodom megnézni... youtube,videa,képtelense.hu.
Van erre valami megoldás??előre is köszönöm.. -
Gigabyga
aktív tag
Segítsetek feltettem a készülékre egy 1.5 Hero Romot,névszerint a base.ZXHERO.1.0 de sajnos se WIFI,Se Mobil net nem megy..tud valaki ehez patch-et?
Segítsetek plz..
vagy olyan Sense felületes rom kellene ami jó Magicre 32B.. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic tulajdonos vagyok Openclaire 2.1 + 3D patch van a készüléken,az a problémám lenne se a youtube player,se böngészőből a youtube nem megy a videó rendesen...hang van kép nincs mi a megoldás rá??
előre is köszi...
sziasztok!
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest