- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nekem a helix és a zeam is tetszik, mint home felület - mindkettő megtalálható a marketen ezeken a neveken.
Helix
- előnye: gyorsabb mint a pantheon és elfordul a telefonnal együtt
- extra: minden képernyőn látható a 4 állandó ikon, illetve a képernyőre való duőla bökéssel előjön a több darab beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket
- hátránya: nekem a dupla bökések nem mindig sikerültek egy ikonnal telezsúfolt felületenZeam
- előnye: gyorsabb, mint a helix és a pantheon
- extra: egy gombnyomásra előjön a max. 9db beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket; illetve kiteheted teljes képernyőre is, és akkor nem látszik a felső értesítési sáv
- hátránya: nem fordul el a telefonnal együtt -
Tcm
tag
-
-
re-d-evil
tag
Hali!
Valamit mégiscsak elronthattál, mert a creator megcsinálja rendesen a térképet. Egyébként .png-be menti a térképszeleteket, amit a számítógépen is meg lehet nézni, csak úgy nem lesz összerakva. Igaz a telón még nem próbáltam ki, (hétvégére terveztem) de szerintem elég csak azt a felbontást bepipálni, amit szeretnél. Nyilván, ha részletesre van szükséged, akkor minél nagyobbat, csak akkor a térkép mérete (a memkarin) is nagyobb lesz. Mondjuk nemtudom, milyen térképet választottál, mert a Túratérkép(Hungary)-n, nálam a legnagyobb méret 16-os. Lehet, nem minden térképről tud a creator convertálni...
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest