- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nekem a helix és a zeam is tetszik, mint home felület - mindkettő megtalálható a marketen ezeken a neveken.
Helix
- előnye: gyorsabb mint a pantheon és elfordul a telefonnal együtt
- extra: minden képernyőn látható a 4 állandó ikon, illetve a képernyőre való duőla bökéssel előjön a több darab beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket
- hátránya: nekem a dupla bökések nem mindig sikerültek egy ikonnal telezsúfolt felületenZeam
- előnye: gyorsabb, mint a helix és a pantheon
- extra: egy gombnyomásra előjön a max. 9db beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket; illetve kiteheted teljes képernyőre is, és akkor nem látszik a felső értesítési sáv
- hátránya: nem fordul el a telefonnal együtt -
Tcm
tag
-
-
re-d-evil
tag
Hali!
Valamit mégiscsak elronthattál, mert a creator megcsinálja rendesen a térképet. Egyébként .png-be menti a térképszeleteket, amit a számítógépen is meg lehet nézni, csak úgy nem lesz összerakva. Igaz a telón még nem próbáltam ki, (hétvégére terveztem) de szerintem elég csak azt a felbontást bepipálni, amit szeretnél. Nyilván, ha részletesre van szükséged, akkor minél nagyobbat, csak akkor a térkép mérete (a memkarin) is nagyobb lesz. Mondjuk nemtudom, milyen térképet választottál, mert a Túratérkép(Hungary)-n, nálam a legnagyobb méret 16-os. Lehet, nem minden térképről tud a creator convertálni...
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Béta iOS-t használók topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest