- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gigabyga #1508 üzenetére
Ezekhez FlashPlayer kell, ha jól tudom a Magic nem képes lejátszani, sőt az Adobe is még csak a nyáron kívánja kiadni a FlashPlayer 10.1-et ami már fel lesz készítve mobiltelefonos, konkrétan Androidos megjelenítésre, de persze ez csak Android 2.2-től felfelé lesz támogatott.
Nekem Galaxy Spica-m van, azon gyárilag van Youtube kliens, én abban meg tudom nézni a videókat. Nézz körül, hogy le tudod-e tölteni ezt a klienst.
-
Stauffenberg
nagyúr
Azt hiszem most jött el a bőség zavara. Kicsit fura egy 4 éves SonyEricsson után egy Androidos telefon, persze abszolút pozitív értelemben fura. Már lassan 2 hete boldog tagja lettem a kis zöld robot-humanoidok társaságának, de eddig még nem találtam normális zenelejátszót.
Annyi van a marketen, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti miket használtok, mire esküsztök és ami fontos, hogy MIÉRT!
Amit én keresek annak tudnia kell:
- Normális playlist kezelés
- Equalizer
- Fusson a többi alkalmazás mellett is gond nélkül (értem ez alatt azt is, hogy ne zabálja az erőforrásokat)
- Fusson Android 1.5-ön
- Reklámmentesség!!! (ha van alternatív forrásod azt privát üzenetben szívesen fogadom)
- Nem árt ha MP3 mellett képes fogni az online netes rádiókat isEz kb fontossági sorrendnek is felfogható! És előre is köszi annak aki tud használható példányokat ajánlani!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest