Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom-e, de erről a dologról sehol nem találtam infót. Most járok ott az androiddal, hogy keresgetem milyen progik legyenek a véglegesek. Home screen-eket nézegettem most, és egyik ezért tetszik, a másik azért és kérdésem az lenne, hogy lehet-e valahogy két különböző home-ot "egybe szerkeszteni". A Pandahome, és az Openhome tetszene. Ha a pandát teszem fel, kellene az openből, hogy egy érintésre felhozza az összes ablakot és lehet választani, nem kell lökdösni-ide oda az oldalakat. Jobban tetszik az openhome apps gombja is. A pandában viszont az tetszene, hogy az összes apps közzül el lehet rejteni ami nem kell, ráadásul abc sorrendben is meg lehet jeleniteni a progikat külön-külön 6-7 oldalon. Azt már nem is mondom, hogy a zeam animációit is el tudnám fogadni. Stb. Van erre megoldás? Tudom, tanuljak meg programozni.
Ha valaki tud segíteni előre is köszi!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest