- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Van valamilyen megoldás most Skype-ra? Nekem egyik kliens sem tud bejelentkezni. Tudom, hogy van a Skype beta, de azon nem lehet hanghívást bonyolítani. Van a Truphone, ezzel régen lehetett Wi-Fi-n bejelentkezni, de nekem ez sem működik. Esetleg tudtok valam alternatívát Voice-to-voice-ra lehetőleg 3G-n is működjön. Olyan GTalk klien van Androidra amivel tudok beszélni és nem csak chatelni?
-
Soockit
aktív tag
válasz
LordAndrew #1749 üzenetére
3banana a snaptic.com-mal szinkronizal. Google-nek ott van gTask-ja. Erre is hasznalhato szerintem.
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Használjátok a Locale programot? Ha igen akkor milyen pluginekkel és miket állítottatok be! Ötleteket próbálok gyüjteni!
Üdv.:
S -
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul. -
Soockit
aktív tag
Melyik Navigációs szoftver tudja azt (Google Mapson kívül), hogy ha kitöltöm az egyik kontaktnál a címet akkor könnyen oda tudok navigálni, vagy ha van egy naptrábejegyzés és ott meg van pontosan jelölve a hely akkor oda tudok navigálni a naptárból elindtva a navigációt.
-
Soockit
aktív tag
Tudom furcsa a kérdés, de milyen böngészővel tudok megnyitni normálisan Wap oldalakat. T-zones oldalon még mindig van napi 15 db ingyen SMS, ha NET-tel kapcsolódsz fel és nem WiFi-vel
-
Soockit
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani valami RSS olvasót, ami szinkronizál a Google Reader-rel. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- DXRACER Prince L gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő