Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Van valamilyen megoldás most Skype-ra? Nekem egyik kliens sem tud bejelentkezni. Tudom, hogy van a Skype beta, de azon nem lehet hanghívást bonyolítani. Van a Truphone, ezzel régen lehetett Wi-Fi-n bejelentkezni, de nekem ez sem működik. Esetleg tudtok valam alternatívát Voice-to-voice-ra lehetőleg 3G-n is működjön. Olyan GTalk klien van Androidra amivel tudok beszélni és nem csak chatelni?
-
Soockit
aktív tag
válasz
LordAndrew
üzenetére
3banana a snaptic.com-mal szinkronizal. Google-nek ott van gTask-ja. Erre is hasznalhato szerintem.
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Használjátok a Locale programot? Ha igen akkor milyen pluginekkel és miket állítottatok be! Ötleteket próbálok gyüjteni!
Üdv.:
S -
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox
üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul. -
Soockit
aktív tag
Melyik Navigációs szoftver tudja azt (Google Mapson kívül), hogy ha kitöltöm az egyik kontaktnál a címet akkor könnyen oda tudok navigálni, vagy ha van egy naptrábejegyzés és ott meg van pontosan jelölve a hely akkor oda tudok navigálni a naptárból elindtva a navigációt.

-
Soockit
aktív tag
Tudom furcsa a kérdés, de milyen böngészővel tudok megnyitni normálisan Wap oldalakat. T-zones oldalon még mindig van napi 15 db ingyen SMS, ha NET-tel kapcsolódsz fel és nem WiFi-vel
-
Soockit
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani valami RSS olvasót, ami szinkronizál a Google Reader-rel. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi