Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
Haart
addikt
Egyébként ha belegondoltok ez nem igaz. Nincs olyan hogy ingyen. Ami lebeszélhető az csak az alap havidíjban van benne, ergó azért is fizetni kell ugyanúgy. Csak anyni hogy azt ha nem is dumálod le akkor is ki kell fizetni. Nekem is van csomagom és beirtam a a percdíjat simán és kész. Nemkell itt bonyolítani. SMS-t valszeg tényleg nem lehet megoldani, főleg ha már azt kell szűrni hogy milyen hálózatba küldöd.
-
petipetya
nagyúr
Szép munka a magyarosítás.

Lehet hogy csak nekem bonyolult beállítani a programot, de nem megy. Vodafone 100 plus tarifával rendelkezem, és nem tudom, hol lehet megadni azt, hogy a 2700 Ft lebeszélhető a 33 Ft-os percdíjjal amely utána is annyi, ráadásul vodába 1000db sms ingyen van, a többi hálóba pedig 33 Ft. És persze vodába és nem vodába is szoktam küldeni.
Aktív témák
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos nem nekem találták ki ezt az alkalmazást, de attól még jó.