- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
mondjatok már nekem fasza 3d-s játékokat!
nem hiszem el, hogy egy jó lövöldözős, vagy autós, kaland, stb nincs... -
tibi666
senior tag
nektek hány főképernyőtök van, és milyen widgetek vannak kitéve rá, és milyen ikonok?
nekem 3 van, de lehet, hogy csak az én fantáziám szegényes.
a középső screenen vannak a legfontosabbak. galéria, wifi on off, időjárás widget, sms, telefon, task killer.jobb oldali screenen van egy battery widget, valamint a netezős dolgok: browser, market, wifinder, fring.
bal screenen meg néhány apróság: file manager, motonav, ébresztőóra (de minek
), meg egy pdf olvasó.
-
tibi666
senior tag
nagyon szuper játék, a pályák egyre nehezednek, függővé válhatsz!!!
-
tibi666
senior tag
valami jó stratégiai játékot tudtok ajánlani? ilyen tycoon, vagy birodalomépítős jellegűt.
-
tibi666
senior tag
egy szép weather widgetet tudnátok mondani? most a the weather channel nevűt használom, de a főprogram az előrejelzéseket csak fahrenheitben mutatja, a widget megy ugyan celsiussal, de nem túl designos.
-
tibi666
senior tag
válasz
CoolBoy323 #890 üzenetére
ez nem pont így megy. megadsz egy időpontot, hogy mondjuk legkésőbb 7kor ébresszen. viszont ha ő úgy érzi, hogy fél 7kor éber fázisban vagy, akkor felkelt, mert könnyebben ébredsz, mintha 7kor mélyalvásból riaszt fel.
franciaágyam van, most nincs csajom, úgyhogy kipróbálom majd magam mellé téve.
-
tibi666
senior tag
srácok, még nincs androidos telefonom, szóval a marketet sem tudom nézni.
az érdekelne, hogy ilyen ébresztőórás programok között van-e, ami az alvási fázisokat figyeli. mert iphone asszem van olyan, ami a beépített mozgásérzékelővel figyeli, hogy mikor milyen fázisban vagyok, és a legideálisabban ébreszt, így reggel elkerülhető a mosott szar effektus.
Aktív témák
- 3db Tundra Tracker cserélhető rögzítőlappal + SW5 SteamVR Dongle + 3db nylon strap + Hordozótáska
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest