- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki felhomályosítana, hogy hogy van ez az androidos navigáció? a telómban van wifi is és gps is. De mit ér a gps, ha a térkép betöltéséhez meg kell a net? Lehet rá tenni legalább hazai térképet,hogy menet közben ne wifizzen vagy hogy lehet ez használni?
Bocs a hülye kérdésekért, de nagyon kezdő androidos vagyok.
-
atos30
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e már, de ez egy jó oldal: http://www.getandroidstuff.com/ Van fent pár cucc androidra.
-
sbazsi
veterán
válasz
V.Stryker #1889 üzenetére
Most akkor rágondolok, hogy masszírozza meg a combom a nadrágon keresztül...lehet ezt is megcsinálja?
Lehet, hogy van rá app.
de mégjobb, ha veszel egy külön célhardvert!Mennyi többlet aksizabálással jár ha így bekapcsolva hagyom a wifit?
Jó kérdés, nem tudom. ha wifis helyen vagyok, nem kapcsolom ki, ha meg nem, akkor eleve lekapcsolom, hogy ne keressen. -
V.Stryker
nagyúr
Köszi.
Akkor ha jobbról a második, ami sync ikonos be van kapcsolva, akkor szinkronizál. Fain. Egyébként majd leesett az arcom, amikor tegnap hívom a haveromat és automatikusan a googletalkos képét a névjegyhez betette....k.rva jó ez az Android.
Azt miként lehet beállítani, hogy ha talál szabad wifit, ami nincs kódolva, akkor csatlakozzon rá?Pl megyek a városba, talál egyet, frissíti a dolgokat. Aztán átmegyek a város másik felébe, ha ott talál akkor arra csatlakozik, stb.
Én a szolgáltatónál letiltattam az összes netes adatkommunikációt, csak wifi.
-
sbazsi
veterán
válasz
V.Stryker #1890 üzenetére
menu settings accounts&sync, auto-sync.
van rá widget, +widget, power control.
ez kitesz egy widgetet, amin wifit, bluetooth-t gps-t, sync all-t és kijelző fényerőt tudsz kapcsolgatni.ha mobilneten használod, jó ha tudod, hogy emailek mellett időjárást, facebook, twitter, meg minden egyéb finomságot is bekapcsolsz ezzel. tehát szaladhanak a bitek...
-
V.Stryker
nagyúr
Naneeeee, frankón lekapcsolja a wifit ha nem használom és néha magától szinkronizál??? Hát ezt nem hiszem el...
Most akkor rágondolok, hogy masszírozza meg a combom a nadrágon keresztül...lehet ezt is megcsinálja?
Mennyi többlet aksizabálással jár ha így bekapcsolva hagyom a wifit?
-
V.Stryker
nagyúr
Oké, köszi.
Egyébként nagyon fain ez a szoftver, csak nem kaptam hozzá leírást a T től. Azt pl. hol lehet beállítani,hogy milyen időközönként szinkronizálja a leveleket?
Olyasmit lehet, akár külső progival, hogy egy megadott időben bekapcsolja a wifit, szinkronizál, majd wifit kikapcsol?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Megvan első Androidos mobilom.
Kicsit ismeretlen számomra a szoftver, így lehet hogy butaságot kérdezek rossz helyen. Szóval, ti hogy kezelitek az alkalmazásokat? Olyan furcsa,hogy csak kevésnél van kilépés gomb és ha a Beállítások/Alkalmazások alá megyek, akkor a Futó programok alatt egyenként kell bezárogatnom. Hagyjam menni vagy van erre progi vagy hogy megy ez normális esetben?
-
törölt tag
Köszönöm! Nálam működik a LogMeIn. Dettó mint a szifonon. Sajnos egy hónapon belül valamikor júliusban lejár.
Ez szomorú...
Egyébként mikor lesz már végre elérhető hivatalosan a HTC Hero-hoz a 2.1-es update? Valahol már elérhető, de nálunk még nem. Azért kérdezem, h köbö még mennyit kell még erre várnunk? Ha Hero-hoz megjelenik, akkor az egyúttal feltehető lesz a G2 Touch-ra is? Vagy a magentára külön kell még várni?
-
sbazsi
veterán
válasz
Ferenc1989 #1879 üzenetére
names nevu prg marketen, annak van ilyen. by Elek Marton.
-
Ferenc1989
tag
Helló!
Valahol olvastam hogy van olyan névnap widget ami a contactokból kiszedi a neveket és jelez ha névnapja van az illetőnek. Meg tudnátok mondani melyik ez?
Előre is köszi.
-
sbazsi
veterán
válasz
OUtlawtorn #1874 üzenetére
én nem nyúltam hozzá. működik.
-
sbazsi
veterán
válasz
OUtlawtorn #1870 üzenetére
juicedefender
-
OUtlawtorn
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni Desire-höz.
Nem tudtok egy olyan programot, ami időzítve vezérli a netes kapcsolatokat, és csatlakozásokat.
Zavar, hogy egyfolytában fent lóg a hálózaton. Nincs szükségem rá, hogy online legyek mailben. Annyi kellene, hogy beállíthassam, milyen időközönként frissítsen le minden adatot.Köszi
-
pisti2216
tag
Hello valaki belinkelné a PhoneMyPC-t mert a market-en nemlelem.THX
-
Saccco
nagyúr
válasz
devila17 #1861 üzenetére
"viszont olvastam egy olyat hogy az omnia 2 re rá lehet tenni htc sense platformot. Hogy ha ezt megcsinálnám akkor minden működne e az omnián és lehetne e használni az android marketet ezzel?"
Ha találsz olyan custom ROM-ot amibe integrálva van a HTC Sense, akkor valóban tudod használni, Omnian is. A Sense viszont csak egy felület windows mobile-ra, illetve androidra, attól, hogy ez felkerül az Omniára az még egy windowsos telefon marad, ergo a marketet nem fogod elérni vele.
-
devila17
csendes tag
Én is telefonválasztás elött állok és nem tudok dönteni a androidos vagy omnia 2 telefont vegyek-e? Az omnia 2 tetszik nekem viszont android mellett vagyok az android market miatt hogy sokkal több program tölthető rá..
viszont olvastam egy olyat hogy az omnia 2 re rá lehet tenni htc sense platformot. Hogy ha ezt megcsinálnám akkor minden működne e az omnián és lehetne e használni az android marketet ezzel?elöre is köszi..
-
james008bond
őstag
Nexus One képnézegetőjét hol lehetne letölteni?
-
sai
aktív tag
hali!
ma frissitették le nekem spicára 2.1es Androidot és talátam benne egy google navigációs progit.az hogy müködik??talál gps-jelet aztán azt irja ki , hogy utvonaltervek betöltése és ott megáll csak pörög a töltés.Müködik egyátalán az a progi?vagy valaki tud róla valami infot adni? -
törölt tag
Úgy látom nem akar megoldódni ez a Power Manager kérdés. Nem vagyok türelmetlen, nem adtam fel, ha később valaki meglátja a kérdést és tudja a megoldást, továbbra is nyitott vagyok.
Viszont most fontosabb kérdésem lenne. Az otthoni PC-t szeretném telefonról elérni (HTC Hero továbbra is). Korábban iPhone 3G-n volt egy LogInMe progi, amivel szinte teljesen meg voltam elégedve. Valami hasonló érdekelne, de eddig nem találtam semmit.
Köszönöm előre is!
-
rol33
aktív tag
szóval nekem is e71 volt a legend előtt, és én úgy oldottam meg a névjegyek átvitelét, hogy kimentettem az összes névjegyet az e71-el a memóriakártyára. ezek vcf formátumba vannak amit a legend simán felismert és be is húzta őket a telefonkönyvbe..
-
törölt tag
válasz
cafatmaister #1855 üzenetére
az android alapból nem támogatja a BT-s obex protkollt. küldéshez van program marketen, de nem tudom, hogy ez mennyire segít a fogadáson. vagy hogy tud-e egyáltalán nokiás névjegyeket fogadni (mármint hogy kezdeni is valamit vele).
esetleg megpróbálhatod, hogy outlokkal szinkronizálod az e71-et, és utána vagy abból exportálod csv-be, vagy azt egyből gmail-lel szinkronizálni. -
cafatmaister
csendes tag
nokia e71-s a telo,a nevjegyzekben nincs syncronizacios lehetoseg,ovi-rol letoltottem MfE-t ott a gmail-os jelszomat nem fogadja el,pedig jol irtam be,aztan a gyari pc suitos sync.-el probalkoztam es ott meg a host address-t nem fogadja el,pedig azt is helyesen irtam be... szoval nemtudom,a nokia es a legend bluetooth-on se akar komunikallni egymassal,vagy erre kell valamilyen kulon program a marketrol?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy HTC Hero-m (ami igazából G2 Touch). A problémám, h letöltöttem kipróbálásra (de szeretném használni is) a Power Manager (X-Phone Software, Inc.) nevezetű app-t. 1.6.3-as verzió van fent. Amikor a elindítanám, azt írja ki, h:
Welcome
Application EXPIRED
This application is out of date.
Please press on the button below to
be redirected to the market so you
can download a new version.
Download CancelNa már most, azért is írtam, h 1.6.3 van fent, mert ez a legújabb, nem tudok újabbat letölteni. Ha rá is megyek h download, akkor felmegy a marketre, ahol behozza nekem a Power Manager-t, de az már installed. Ha cancel-t nyomok, természetesen kilép a progiból. Tanácstalan vagyok és amilyen scrshotokat már láttam a progiból, elsősorban ezt a power manager-t használnám. Van valakinek valami tippje, h tudnám elindítani?
-
törölt tag
válasz
cafatmaister #1849 üzenetére
elvileg nem kell hozzá feltenni semmit. bárattól függ milyen telefonod van. elvileg csak be kell lépj a névjegyzékbe, ot meg opciók, szinkronizálás, beállítás, és meg kell adni a linkelt oldalon levő szerveradatokat (m.google.com és hasonlók). kétirányú szinkronizációt kell választani, és megadni a felhasználónevet, meg jelszót. én még N78-on játszottam el, és működött rendesen.
-
G_Gabi
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Beautiful widgets milyen formában fogadja el Nyíregyházát? A hőmérsékletet kiírja de az időjárás ikont (nap, felhő, hold stb.) nem jelenik meg. Előre is köszi.
-
cafatmaister
csendes tag
na szoval,felraktam a EfM de nem fogadja el a gmail-os jelszavam,pedig jol irtam be.nemertem...
-
törölt tag
válasz
cafatmaister #1846 üzenetére
van itt egy leírás, ami alapján meg lehet csinálni: [link]
újabb telefonoknál mondjuk már a névjegyzékben kell legyen olyan opció, hogy szinkronizálás, ott be tudod állítani a szervert meg ilyeneket.
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Teljesen offline, kereshető térkép-programot keresek.
Próbáltam a Mapdroyd-ot: kiváló tömörítésű a térképe (mindössze 3MB volt Magyarország, és a környék összes kisutcáját is mutatta), viszont egyáltalán nincs benne kereső.
Próbáltam Rmaps-et Mobile Atlas Creatorral: itt csak egy Bp-térkép 11, 13, 15 és 17 nagyítással már 76MB volt, és elvileg van benne keresés, de csak online működik.
Maverick lite ditto, nagy térkép, ugyanúgy nem hajlandó offline utcanevet keresni
Van még valami?
-
törölt tag
válasz
cafatmaister #1843 üzenetére
pontosan mi nem megy a gmail szinkronizácuióval?
lehet még azt, hogy vcf-be vagy csv-be exportálod a telefonról a kontaktokat, és azt importálod gmail-ben, majd utána a telefonra szinkronizálod, de ilyenkor szoktak olyan gondok lenni, hogy felcseréli a vezeték- és keresztneveket vagy valami ismeretlen csoportba teszi az összes kontaktot. a legjobb megoldás a közvetlen gmail sync a telefonról. -
cafatmaister
csendes tag
hi,tegnaptol vagyok legend tulaj,de sehogyse tudom atmasolni a nevjegyzeket,sms-eket,naptar bejegyzeseket nokia e71-rol.bluetooth-on nemkommunikalnak egymassal,valaki irta h google sync. de az sem megy.valami tipp ??
koszi -
Toffancs
csendes tag
Azt megtudom csinálni hogy a számitogépen megyek fel a marketre és a telefonra töltöm le a dolgokat? vagy azt ugy nem lehet megcsinálni? amugy xperia x10mini-re lenne.. szóval ha meglehet esetleg oldani akkor az is kérdésem lenne hogy hogyan?!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm! Helló uraim erre még nem kaptam sgítséget, avagy tinektek sem megy? A dvx player csak demó, az egészet hol kell letőlteni? Köszi előre!
-
delbarta
senior tag
Beírod a market keresőbe, hogy remote powerpoint és válogatsz a találatok közül.
-
gyl66
tag
Sziasztok!
Olyan progi létezik, amivel bluetooth-on keresztül tudnám vezérelni a gépet? Pl. egy PowerPoint vetítés léptetése és hasonlókra gondolok. Köszi -
adp
őstag
Tudnak nekem valaki linkelni vagy esetleg nevet mondani hogy leszedhessem marketről a következőket:
-értelmes jó grafikájú játékok
-equaliseres zenelejátszó
-hasznos,érdekes programok
olyan progik kellenének amik elfutnak 1.5 ön
Marketen annyi sok ócskaság van minek semmi értelme és nem találok értelmes dolgokatElőre is köszi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #1829 üzenetére
Annyi köze van hozzá, hogy azért, mert Magyarországon nem megy a fizetős Market, más országokban még megy. Így ha én pl. keresek egy fizetős programot, mert nem találom, akkor itt esetleg valaki belinkelheti, vagy beilleszti a vonalkódját. És nem warez, hiszen én, mint kérdező, lehet, hogy éppen Amerikában tartózkodom, ahol működik a fizetős Market, és jogtisztán tudom beszerezni a szoftvert.
Akkor lesz warez, ha ingyen letölthető fizetős programot keres, vagy linkel valaki.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1819 üzenetére
A fizetos program linkelese mar miert volna warez? A kerdezo csak Magyarorszagon lehet?
-
Toffancs
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #1819 üzenetére
konkrétan erre Bluetooth File Transfer1.99 gondoltam..
és ezt hogyan tudom a telora felrakni?
-
Toffancs
csendes tag
Hello!
Lenne 1 olyan kérdésem hogy az itt belinkelt programokat csak rootolt telora tudom felrakni?
Ha nem akkor hogyan tudom ezt megoldani x10mini-re?Elöre is köszi a válaszokat
-
sbazsi
veterán
válasz
james008bond #1810 üzenetére
katt
nem próbáltam. -
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1811 üzenetére
astro is jó erre.
katt -
james008bond
őstag
divx lejátszó?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest