Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy mitől lehet az, hogy a 3G watchdog nem tudja megmondani, hogy meik alkalmazásom mennyi adatforgalmat használt fel? mindegyikhez 0byte-ot ír.
igazából azért érdekelne csak, mert kiváncsi vagyok, hogy mennyi a "felesleges" letöltögetés ha hagyom, hogy szinkronizáljanak a programok -
Sh4rKy
senior tag
ezzel semmi gond nincs. de hiába próbálkozok, valamiért mindig hibás jelszóval dob vissza, akárhogyan próbálkozok. csináltam már új felhasználót is neki, de valamiért úgy sem engedi. routeren is engedélyeztem a bejövő oldalt, stb... de akkor nálam lesz a gond, megpróbálom kitalálni.
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
olyan kérdésem lenne, hogy ES File Explorerrel szeretném elérni az itthoni hálózatom megosztott mappáit, de az istenért se tudok csatlakozni. valaki aki sikerrel járt írjon már rám, hogy hogyan sikerült összehozni -
Sh4rKy
senior tag
valaki használ gremote-ot? ha igen, bluetooth-on keresztül tud csatlakozni? mert nekem az istenért se jön össze...
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
mybackup ot tudom ajánlani
van ingyenes trial és mindent gond nélkül lementhetsz...
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
egy olyan sms widgetet keresek mint amilyen van a htc sense ui-ban... esetleg valakinek van valami ötlete?
Aktív témák
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Legszebb nők!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dying Light Beast
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest