- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
Aktív témák
-
-
válasz
HardRic #1559 üzenetére
Ez nem a HTC vívmánya, a gyári Android Browser is tudja ezt vígan.
Nekem egyébként nagyon nem jön be kinézetre, a tabok határozottan idegesítenek, de egyébként korrekt stuff. Csak nem szabad a legújabb verzióra frissíteni, mert a Google kiszedette a YouTube videóletöltéseket belőle...
MartOOn: Na erről lemaradtam
Mondjuk amennyit használtam, nem is csoda. Feltettem, de soha nem nyúltam hozzá, nem fájt a Power Control widget nyomogatása sose. (Mármint amiután kijött az 1.6, persze.)
-
petipetya
nagyúr
-
mumk
tag
válasz
HardRic #1150 üzenetére
Nem tudom hogy próbáltad ezért leírom. Billentyűzet telepítés után a settings/language & keyboard menüben tudod engedélyezni a telepített billentyűzeteket, itt lehet őket beállíta, vibra, hang, skin (ha van) stb. Utánna bárhol ahol szöveget tudsz beírni, a szövegmezőt hosszan nyomva az input method menüben tudsz választani az aktív billentyűzetek közül.
Ha ennek ellenére nem megy, akkor valszeg nem fut valamiért az adott android verzión.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hobby elektronika
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest