- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
válasz
HardRic #1559 üzenetére
Ez nem a HTC vívmánya, a gyári Android Browser is tudja ezt vígan.
Nekem egyébként nagyon nem jön be kinézetre, a tabok határozottan idegesítenek, de egyébként korrekt stuff. Csak nem szabad a legújabb verzióra frissíteni, mert a Google kiszedette a YouTube videóletöltéseket belőle...
MartOOn: Na erről lemaradtam
Mondjuk amennyit használtam, nem is csoda. Feltettem, de soha nem nyúltam hozzá, nem fájt a Power Control widget nyomogatása sose. (Mármint amiután kijött az 1.6, persze.)
-
petipetya
nagyúr
-
mumk
tag
válasz
HardRic #1150 üzenetére
Nem tudom hogy próbáltad ezért leírom. Billentyűzet telepítés után a settings/language & keyboard menüben tudod engedélyezni a telepített billentyűzeteket, itt lehet őket beállíta, vibra, hang, skin (ha van) stb. Utánna bárhol ahol szöveget tudsz beírni, a szövegmezőt hosszan nyomva az input method menüben tudsz választani az aktív billentyűzetek közül.
Ha ennek ellenére nem megy, akkor valszeg nem fut valamiért az adott android verzión.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged