Hirdetés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz vakond5 #33183 üzenetére
értem köszi számolni én is tudok hogy a 4k az 30% na de ha veszem az árat akkor nem 30% a külömbség és ugye csak a procit néztük a titan karit nem ami ebben a tesztpontszámban igen nagy szerepet játszik de ha %-ot nézünk itt egy kép melyen jól látszik a két proci között a különbség minden formában
ami itt nem teljesen 33!% viszont az ár különbség 150% minimum a két proci között .
én ezért mondtam hogy az intel ennyit nem ér ár teljesítménybe nagyon gyenge
a képen a legfelsőt cpu-t és legalsót nézve[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #33196 üzenetére
) Ez nagyon jo...reg nem lattam
Kellene meg ra egy ocska amerikai verda, egy kover sas meg egy alkoholista macska es megvolna a csapat
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Zsivaagoo
őstag
Úristen wazze... már ide is beszabadultak a 11-12 éves idióták...
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
otto14
őstag
válasz Baryka007 #33190 üzenetére
A 6300 erősebb és hűvösebb azonos órajelen mint a 6100. Azt a lapot ne vedd, gyenge a tápellátása és emiatt könnyen visszavehet a proci órajeléből a lap a túlmelrgedett tápellátás miatt. Core unlock felett petdig már eljárt az idő, itt nem lehet,ezekből fizikailag hiányzik a "maradék mag "
Lap legyen gigabyte ga-970-a ud3 vagy asus m5a97 evo r2.0
Ahogy mondtam, itt nem lehet magot feloldani, mert nincs honnan, így ezért is felejtős az asrock lap
asd
-
Baryka007
őstag
Üdvözletem, ha nem haragszotok meg lenne pár kérdésem. Most állok CPU és Alaplap valamint Memória vásárlás előtt bár a memória az most lényegtelen a kérdésemet tekintve. Segítségeteket szeretném kérni hogy a megfelelő döntést meg tudjam/tudjuk hozni. Három processzor között gondolkodom:
AMD FX 4170, FX 6100, FX 63006100 és 6300 között csak mhz-különbséget mértem felfedezni de csak 1.500 ft al drágább az FX6300 az FX6100 tól én meg annyit áldozok azért a 200 mhz-ért szóval két játékos maradt a 4170 vagy a 6300... nah de most jön a fordulópont egy Asrock 970 Extreme3 alaplapot szeretnék a CPU alá tenni mindenféleképpen. Amiben mint tudjuk van az UCC funkció amit úgy tudok aktiválni ha bios boot után közvetlen megnyomom az X gombot a billentyűzeten. Ekkor az alaplap automatikusan unlockolja a nem engedélyezett core-okat a CPU ban valamint lehetőséget kínál a tuning felé... És hallottam olyanokat hogy a 4xxx szériát lehet 8 magra unlockolni... azonban a 6xxx szériának nagyobb a cache memóriája! Nah ezen információk birtokában a kérdésem a következő:
A Core unlock jár -e garancia vesztéssel? Valamint rövidít e az élettartamon? és Tényleg lehet -e a 4xxx szériát 8 magra unlockolni?
Vagy jobban megéri a 6300 at megvásárolni még így is ? És azt unlockolni 8 magra? ( Nagyobb cache memóriára ) A pénz most elhanyagolható mindegyik CPU megvételére van elegendő összegem.Összegezve: Ti mit vennétek? Figyelembe véve a core unlockolást és hogy megéri -e unlockolni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerk.: HD Video renderelésre használnám a processzor erejét szóval jó lenne ha miharabb tudnék végezni a processzorokkal szóval a gyorsaság van az előnyben... Kérdés hogy a 4170 et is tudom e olyan gyorssá varázsolni mint a 6300 at? Egy kis core unlockal meg tuninggal...
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #33187 üzenetére
...ja én full hd-ben nyomok mindent, írtam is, de majd írok priviben lehet..rendes vagy
-
kalap12
tag
Köszönöm néktek, mert hát ugye az x250 mégis csak nem nagyon tolja neki a dolgokat, nem hajtja ki, meg már régi cpu egy ilyen vga alá, szerintem jobb lesz mindenképp+ti is ha ezt mondjátok akkor megnyugszom picit+a 7790 hasonló erős mint a gtx 650ti nagyjából, és a neked mennek így a játékok akkor tényleg okés lesz nálam is :-)
[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
válasz pipo112 #33157 üzenetére
"szaros 4000 pont különbség nem ér 60-70 ezer Ft különbséget"
Ez nem teljesen így működik. Nézzük csak a számokat. Durván 12k-hoz hasonlítottad a 4k-s különbséget, ami kapásból 33%. Most nézzük abból a szempontból hogy ez egyáltalán nem egy lineáris bench, tehát a 4k kapásból nem 33%-kal kisebb teljesítményt jelent. Gondolkozz el ezen.Egyébként nem azért írtam, mert nekem annyira fontos lenne ez vagy az, csak szimplán el akartam oszlatni a rossz felfogást.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #33181 üzenetére
Egy 650 gtx TI elég szokott lenni általában a játékokhoz...az fx meg nagyon remélem hogy ki fogja hajtani...ugye nem fog annyira akadni mint most? :-/
-
kalap12
tag
Azért megnyugtatásomért kérdezve mégegyszer, most sajnos egy athlon II x250-es am2-es cpu van a gtx 650 TI alatt, ha majd fx 6300 lesz alatta, nem fog annyira akadni a játék mint most? Mert megy nagyjából minden full hd-ben, de azért látszik hogy nem annyira folyamatos..néha szaggat, és nem a ram miatt...szóval?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz KAMELOT #33177 üzenetére
Akkor sem ennyi a fogyasztás,ha egész nap játszol,mivel játék alatt sem megy teljes terhelésen a proci. a TDP az nem azt jelenti,hogy ennyit fogyaszt,hanem ebbe a keretbe fér bele. Vannak tesztek neten nézz egyet meg,hogy ott mit írnak. Szerintem némi alulfeszelés ott is fog működni. Ki kell lőni a turbót,és fix órajelre tenni,majd megkeresni,melyik a legkisebb fesz az órajelhez.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
KAMELOT
titán
Gyerekek van valakinek ilyen AMD-je már? AMD FX-9370
Egy itt a gond. 4,7GHz és 219W TDP?!?!? Nem sok az egy kicsit?
Csak azért kérdeztem mert egyik haveromnak már holnap érkezik!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kalap12
tag
válasz dergander #33172 üzenetére
És régen amikor még nem voltak apuk, miért lett volna előnyös, azelőtt is mindenki mindíg várta hogy hú de jó lesz jön ki a ddr 2 meg a 3 és egyes megaharzes változatai, akkor még nem is voltak apuk, mégis mindenki meg akarta venni a leggyorsabb változatot ami volt belőle, akkor miért akarták, mert akkor nem volt értelme? Most meg van?
-
dergander
addikt
A jó RAM csak az APUknál lesz előnyös de ott igencsak,szerintem a DDR4 kimarad és a DDR5 lesz hamarosan
-
kalap12
tag
válasz Malibutomi #33165 üzenetére
Erről van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foglalkozzunk amúgy inkább a procival, ha már fx fórum ez
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #33165 üzenetére
En meg azt sem vetten eszre amukir 16 gb dual 1866 mhz helyett 8 giga single 1333 volt. Elfelejtettem beteni a masikat meg biosban buzeralni.
-
Tomko78
őstag
-
kalap12
tag
válasz laca000 #33156 üzenetére
Egyetértek, magyarul semmit! Teljesen felesleges a memória babrálás..a cpu és vga ezerszer fontosabb+tömörítésnél számít..jajj...nem mindegy neked hogy valamit 5 perc alat tömörítesz le, vagy 4 perc 58 másodperc alatt? Atyaég...egy nagy baromság ez a memória dolog, a sima 800 mhz-es ramokkal is hasít barátom gépe, istenem...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ihhhaaajjj csssuuhhhaajjj, kedvem van kicsit flammelni...
A celeronom jobb mint az FX es ugy kihajcsa a gt630-at hogy csak porzik.....
Itt akkarog flammelni mert az offolosba pangas, a zintelesbe meg egyett ertenek velem.
-
pipo112
őstag
szerintem egy átlag felhasználó nem foglakozik a tesztekkel de vannak olyanok akik szeretik méregetni a pö..et azt kirakni az ablak látod én 50 ponttal többet kaptam de jóóó ez szerintem felesleges pénz kidobás szaros pontokért gépet építeni !! én pl : játékra építettem meg filmezésre ja meg néha konvertálok vagy épp egy meglepi videót csinálok amatőr szinten és szerintem erre az enyémhez hasonló konfigok tökéletesek igaz én 3dmarkba csak 7800 pontot kaptam de ez nekem tökéletes azt meg megnézve hogy egy High End Gaming PC
Intel Core i7-4770K
NVIDIA GeForce GTX Titan
ASUSTeK COMPUTER INC. Z87-PRO
More details11894
szaros 4000 pont különbség nem ér 60-70 ezer Ft különbséget
és az árához képest elég sz az intel szerintem
de passmarkba 7,5k-t kapott a procim ami szerintem megint egy jó eredmény legalább is nekem tökéletesmert annak idején én is lefuttattam ezeket kíváncsi voltam ugyan mit tud az új konfigom mennyivel lett gyorsabb a régihez képest ,meg hogy egyáltalán optimálisan működik-e de csak ezért teszteltem és a legtöbben ugyan így vannak ezzel . aki munkára épít az nyilván komolyabb gépet dob össze de az se 3dmarkok futtatására ennyi
-
-
kalap12
tag
válasz Gerisz #33153 üzenetére
Én már használtam mindent, tuning és drága ramokat is, semmi, semmi különbséget nem vettem észre egyik között sem, akjár corsair, akár kingston akár geil stb. stb. lehetett 2166 mhzes is meg 800 mhzes, teljesen mindegy volt játék szempontjából, ugyanannyi volt az fps és a gépem se volt se gyorsabb se lassabb, nem értem ezt a megmória témát, minek, egy átlagos 1333 vagy 1600 mhzes rammal tök jól el van a gép, ennyi.
-
Gerisz
addikt
válasz FeRRaR1 #33130 üzenetére
Semmi baj, legalább van magyar support
Nekem a Gagyibájt azt válaszolta a ramos bajomra, hogy nincs a támogatott ramok között amit használok, pedig de, még a típust is leírtam nekik. És csak akkor használjak négy modult ha quad channel ramokat veszek.
De beleuntam már, nem vitázok.
-
dergander
addikt
hehe most játék után rányomtam egy aida64 memó olvasásra és ezt dobta
Eltudná az ember viselni
-
dergander
addikt
válasz MiklosSaS #33145 üzenetére
Ez most ilyen,nézzünk vissza pár évet akkor még az AMDk jobbak voltak memória tesztekbe,most viszont a zintelek erősebbek,de mostmár minden tesztbe jobb a zintel,de mivel én játékra vettem a gépet nem tesztelni. Itt már csak a nagy kérdés a GTA V port hogyan fog menni,ha ügyesen portolják akkor még egy kis hasznot lehet húzni az octalcoreból,hogy hozzon egy i5 teljesítményt
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz dergander #33144 üzenetére
Milyen fura, [ csucs AMD alaplap, csucs AMD FX 5, 023 GHz, 2143 MHz-es ramok] VS [ hulladek intel CPU, a legolcsobb alaplap hozza es single chanel 1333 MHz-es ramok ] . Milyen kicsi az elteres, most komolyan ilyen xar a memoria vezerlo az FX-ben ? Mondjuk ezt a valo eletben sohasem erezni, csak bench-ekben....de azt hittem sokkal tobb a kulonbseg.
-
dergander
addikt
Akkor már énis
-
dergander
addikt
válasz Taifa Díaz #33142 üzenetére
Ha a tápod odavert a lapnak vagy a bios chipnek akkor nemtudsz mit tenni sajnos...nagyon régen nekem is volt ilyen porblémám még a P2es korszakba,hogy a táp elvitte a lapot. Nagy az esély rá sajnos
-
Taifa Díaz
őstag
válasz paleinho #33122 üzenetére
Köszi. Ez volt az első, amit ellenőriztem, pont ez alapján a leírás alapján. Nem a cpu hűtés, hanem a harmadik pont, a táp lesz az, ami miatt magas hangon sípol, mert rákötöttem egy 460 W-os Gigabyte Superb-et, jó fos 12 V-os ággal, elégtelen tápellátással a vga felé, és rögtön jött a hang indításkor. Eszerint táp.
De azt már kicseréltem egy vadonatújra, és indítás után mégis csak elindul minden, de nem működik, nem jut el a biosig
A bios sérülhetett meg?Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
kalap12
tag
válasz dergander #33140 üzenetére
Ha kijön az am3+ után valami foglalat akkor se váltanék, mert most nagyon sokáig elég lesz még az am3+ ba rakott fx procim, amit most fogok venni lappal meg rammal együtt nemsokára a fizetésből, és elég lesz jó pár évig...nem hiszem hogy váltanék később se, max. nagyobb procit rakok majd bele később 2 év múlva, hiába lenne akkor mondjuk már újabb alaplap am3+ utáni.
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33138 üzenetére
Valami nagy változásnak kell történnie,ahoz hogy jövőre énis váltsak... Szerintem csíkszél csökkentés kellene először meg valami áttervezett proci,lehet az 4 magos APU is csak valami komoly fejlődése legyen,lásd a haswellt. De szerintem nemlesznek azok jobbak mint most a Vishera
-
Malibutomi
nagyúr
válasz egyedülülő #33137 üzenetére
Na jóvan megúsztad..most az egyszer!
Titkon remélem, hogy az FM2+-ban kijön az AMD jövöre valami jó cuccal, azt akkor vissza is válthatok[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #33136 üzenetére
Ha szeretnéd máskor is megörvendeztetlek hasonlóval. Másik egy tekbu#i nyilván nem fog egy alacsony felbontású régi konzokon játszani és szerintem nextgenre is előbb fog jönni mint pc-re. Amúgy az X360 ban amd vga van szóval az már féligazság. Még reggel volt nekem és megmondom őszintén, hogy nem vagyok aktiv kommentelõ, de olvasó igen és bizony megzavarja a rózsaszin álomvilágomat az amd kapcsán ha kupacban látok inteles trollkodásnak ható kommenteket az amd topikban. Amúgy peace and love...oh wait széthúzom a szádat tee
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Malibutomi
nagyúr
válasz egyedülülő #33135 üzenetére
Fura, mintha nem is írtam volna hogy amiatt veszek intelt...jó a szövegértelmezésed...ja mégsem.
De most hogy mondod, veszek is hamar egy AMD-s PS3-at...oh wait....akkor xbox 360-at...oh wait...
Köszönjünk a tökéletesen értelmetlen hozzászólásod... -
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #33129 üzenetére
Egy Watchdogs pont nem az a kaliber ami miatt megérné intelt venni. GTA kapcsán meg vegyél amd alapú konzolt ha játszani szeretnêl vele. Szóval megéri ebben a genben intelt venni...oh wait.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
FeRRaR1
őstag
Tisztelt Asus,
Szeretnék tájékoztatást kapni az említett alaplapommal kapcsolatban,
ugyan is CPU vásárlást tervezek a közel jövőben, de az AMD FX 9370 nem szerepel a
support listán. Ennek ellenére több tesztet is találtam a neten, ahol ezzel tesztelték a
két új AMD csúcs processzort (Sabertooth FX990 rev.1) Bios frissítés is elég régen
érkezett sajnos, így nem tudom működőképes lenne e a kiszemelt processzor."Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését.
A megnevezett CPU-t az Ön alaplapja nem támogatja. Ennek a következő a magyarázata:
Az FX-9370-es processzor egy OEM piacra szánt processzor. Ezt külön nem fogja tudni megvásárolni, csak készülékbe építve.
A teszekben látott alaplapok rev 2.0-ásak lehettek. Azzal működik a FX-9370-es CPU.
Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft.
Tel.: + 36 1 505 4561
support.asus.com | www.asus.hu/rma | online technikai támogatásTehát ha jól értem, azért nem támogatja, mert nem tudom megvenni... WTF!?
Gondolkozom egy válaszon e-bay linkel, hogy de, meg tudom venni, akkor támogatni fogja?
Ennek ellenére nem adom fel, írok a tesztet készítő oldalaknak, hogy csak lustaságból nem írták oda hogy Rev 2.0 deszkával teszteltek, vagy az első revíziót használták...
-
dergander
addikt
Nekem ahoz a 60herzhez meg FHDhoz elég az a proci.nagyon nagy teljesítménykülönbség kéne a váltáshoz.
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33125 üzenetére
Jaj már,mindenki intelhez pártol? Lassan énis joinolok ha igymegy tovább...mondjuk egy 2011es 8320 i7 el
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz bandika0626 #33115 üzenetére
Haggyadmáazt, milyen eredmény az
Ettől még ugyanúgy nem érzek nagy különbséget az Fx-hez, de legalább ezt is kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
-
paleinho
senior tag
válasz Taifa Díaz #33116 üzenetére
I get one long High Pitched tone. It does not stop until I disconnect the power supply.
To resolve this issue:
1. Check if the CPU fan is connected to the JCFAN1 connector.
2. The CPU might be overheated. Change the CPU FAN or check if the CPU fan has proper contact with the CPU. Refer to your manual for CPU installation.
3. Clear CMOS battery (JCMOS1), be sure to set JCMOS1 back to 1-2 position. (See Quick start guide/ user manual for more info on how to clear the CMOS)
4. Make sure the power supply you have on your system supports the M/B specification. Example. If you have a P4 M/B, you need to use an ATX v2.03 specification power supply. (power supply that has an extra 4-pin square connector)
Ezek szerint, cpu venti, ill. Alaplapi 4pin kábel csatlakozását ellenőrizd.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz energy4ever #33117 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehetett, én 4,8-ig húztam benne a 8320-at, és 4,5-en használtam 24/7-re
-
Tomko78
őstag
válasz bandika0626 #33119 üzenetére
Semmi baj , elő ferdül az ilyen
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
-
Tomko78
őstag
De a kevesebb a jobb , ezt nem tudtad ?
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Taifa Díaz
őstag
Hali, emberek. Konfig az adatlapomon.
Indítás után magas hangú beepet hallottam, amíg le nem kapcsoltam a gépet, utána már nem jutott el azóta a biosig sem, csak forog minden venti, láthatóan minden működik, csak éppen nem funkcionál. C9 kód jelenik meg a sikeres boot beep helyett a lap digitális kijelzőjén, nincs a manuálban ilyen kód, ezért írtam a supportnak, de még nem kaptam választ.
Táp volt a leggyanúsabb, bár gyengébb konfig száz százalékosan működött vele, halk cicergést lehetett közben hallani a táp (FSP Epsilon 700 W) belsejéből. Tápcsere megvolt, CMOS reset megvolt - az elemet is kivettem a lapból 20 percre -, eredmény ugyanaz.
Mi történhetett? Ötleteket várok. Memóriákat megnéztem, hibátlanok. Egy memóriával sem indul. A lapon működést jelző ledek vannak a bal felső sarokban, mind világít.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
-
Kloss
őstag
válasz energy4ever #33109 üzenetére
Nálam 8320 van benne, 4GHz-en, de nem melegszik nagyon. Raktam a hűtőre egy hőmérőt, 50 fok alatt van. Az szerintem nem vészes.
-
oldmanoka
tag
Gigabyte GA-990XA-UD3 alaplap megfelelne fx 8320 hoz tuningolni szeretném kicsit
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz dergander #33105 üzenetére
Szerinted nem húztam újra?
Az összes alapvető-és évek rutinjából fakadó user okosságot végigpróbáltam, Bios-frissítés lesz, mikor épp ráérek, nem pedig dolgozom..
Ha az sem oldaná meg a problémát, usb-s Sound Blaster hangkártya következik.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
stratova
veterán
válasz laca000 #33084 üzenetére
Maestro, az a gyanúm Win7 hangbeállitásnál kellene megnézni mi az elsődleges hangforrás. Haverom Brazosát használjuk úgy, hogy vagy HDMI-n ment a hang a TV-nek, ekkor annak beépitett hangszórója szólt, vagy az alaplapi hang, ekkor a jackkel kapcsolódó 5.1 vette át a karmesteri pálcát. De ez csak egy tipp. Maga a Catalyst is bele tud szólni a dologba.
-
-
dergander
addikt
Hát a 3D markal nemigen fog játszani,szaggat az biztos de kit érdekel,a legutolsó 3dmark a gépemen az a 11volt szaggat,de minden játékot maxon fullHDba tolok,és nincs bajom akkor hümm hogyisvanez?
-
pipo112
őstag
válasz laca000 #33099 üzenetére
azt írják angol fórumokon szedd le a legújabb biost hozzá és ezthttp://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/REALTEK/MSI-X79A-GD65-8D-Realtek-HD-Audio-Driver-6016849.shtml a drivert lehet ez segít de ha nem akkor
ja és probáld ki hogy tiltod a vga audio drivert az lehet be kavar és csak az alaplapit hangkártyát használd
remélem segít[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest