Hirdetés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJadamka
csendes tag
Oké akkor a hűtő ügy is meg van a későbiekbe de akkor a többi jó az alaplap proci meg a táp? majd idővel lesz vga csere mert elég gyenge de ez most kellene mert ez a leggyengébb pontja jelenleg a gépemnek
-
-
honda130
tag
válasz Tomko78 #32895 üzenetére
Tetszik ez is, csak azért tetszett meg az amit én linkeltem, mert annak két hűtőtestje van és közte egy ventilátor. Ha akarok még két lassú ventit tehetnék rá. Ezen ugyan kettő van, de csak egy hűtő testje. Persze nem tudom melyik jobb, csak gondolkodom.
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
DJadamka
csendes tag
válasz Peaceliker #32892 üzenetére
nemakarok tuningol ezt sem tudok hogy kell és igen majd a késöbiekbe lesz vidi kari csere csak most ennyi a money xD és akkor a hűtő az mennyi lenne és mien?
-
dergander
addikt
Ha már hűtés ehez mit szóltok? [link]
-
bandika0626
senior tag
válasz bozont #32887 üzenetére
Én is onnan vettem a brockent használtan és olyan mint egy új. Pedig elég nehéz azért a portól meg a szöszöktől kipucolni a bordát.Nekem az intelt 4.5GHZ-n alapfordulaton viszi úgy, hogy 100%-os procihasználó videókonvertálás alatt is csak 60-63 fokosak a magok.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Peaceliker
addikt
válasz DJadamka #32889 üzenetére
Vidkártya csere lesz később? Mert ha nem, akkor egy APU-ra is beruházhatnál, mert tán nem lesz sokkal gyengébb ennél a kártyánál, de egy berregő/fogyasztó ki van iktatva.
Illetve gyári hűtő felejtős (kivéve ha nem finnyás a füled és nem akarsz tuningolni).(#32891) honda130
De pofás (zalman)!
A venti légszállításáról nem találtam infót, de ha kevés, akkor később meg lehet támogatni. De csöndes ha gyári adatok igazak!Artic gyári adatok szerint kicsit hangos.
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
honda130
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a tegnap óta történt dolgokat és láttam, hogy sok szó esett az FX6300 hűtéséről.
Nézegettem én is a hűtőket és a saját árkategóriámban nézegetve kíváncsi lennék hogy mit szólnátok egy ilyen hűtőhöz? Milyen lehet ez?
ZalmanFelszerelhetőek lennének ezek az FX6300-ra?
[ Szerkesztve ]
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
válasz SetCHOO. #32886 üzenetére
Ezt tekintsd meg , és csak ajánlani tudom FX-8350 mellé !
Scythe Mugen 4, CPU hűtő - 2év garral (dobozos) 11k HUF -ér szereztem be !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DJadamka
csendes tag
Sziasztok egy kis gépújítás kellene őszre. Csak proci csere alaplap és egy táp csere mert csak 230 vattosom van :/ szóval itt lenne:
AMD FX-6300 3.50GHz Black Edition Ez már az új proci
ASROCK 970 Extreme3 R2.0 Ugye új procihoz új lap
FSP Hexa 500W új táp
4gb 1333 Mhz ram ALAP
ASUS GT630-1GD5 GT630 1GB GDDR5 PCIE ALAPha esetleg jobbat tudnátok ugye game ra akkor 67.000 ft ig van a keret! vagy erre is mondhatok valamit hogy mien de akkor mondjátok el légyszíves hogy mia hiba és akkor mit kellene helyette! Köszönöm.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz MaxxDamage #32884 üzenetére
Természetesen hajtanám. Hosszabb távra tervezem a mostani gép újítást. Később már valóban nem akarok a hűtővel foglalkozni. Akkor 10k környékén már megtalálhatom a megfelelőt... Na nézegetem a pcx bazárját...
Köszi a terelgetést! -
válasz MiklosSaS #32883 üzenetére
Támogatom a kollégák álláspontját !
Bármilyen kis + húzás a CPU-n és egyből kelleni fog egy komolyabb hűtő ! (sajnos) , tehát alapnak vehetnél kicsit jobbat ! (késöbb meghálálja)
(#32885) miklosss2012 : Simán !
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
honda130
tag
válasz Peaceliker #32829 üzenetére
Az is le van már fixálva, de egy kérdést megérdemel mindenképp.
-
stratova
veterán
-
SetCHOO.
aktív tag
Végül ezt választottam az FX8350-re Hyper TX3 EVO A meglévő házam pedig egy Centurion 534 +Plus
Pénteken megyek a cuccosért, alig várom már! -
miresz
veterán
válasz Peaceliker #32876 üzenetére
Nem lesz azzal sem probléma,nyáron sem hidd el! Jó kis hűtő,és halk.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz miresz #32873 üzenetére
Most nekem is 35 fok idle (nem a legjobban szellőző házban, kereszthűtés nincs, csak a cpu hűtő, semmi más és sajna nem tudom úgy fordítani, hogy kifele fújjon, ne a tápba). Igazából elégedett vagyok vele, de most nincs meleg a lakásban, nyáron lesz 34 fok...arra leszek kíváncsi ott mit tud majd!
De hát tieden csak látszik, hogy az a PRO!"Oh my Goa'uld!"
-
TaylorXIII
őstag
válasz TaylorXIII #30007 üzenetére
Az akkori hozzászólásomba linkelt hozzászólásbaan lévő problémámra az volt a megoldás, hogy feljebb húzták a hűtő fordulatszámát amit persze nem kellett volna valószínűleg, mert inkább a hömérséklet határt kellett volna feljebb vinni mert túl alacsonyon volt valószínűleg. Na mind1 az a lényeg, hogy most már nincs FPS dropp fél percenként az illetőnek szóval egy Asrock 970 Pro 3 R2.0 képes egy FX 8350-mal jól működni csak nem az iponra kel bízni a beállítást mert ha már ott volt a TR Macho 120 hűtő akkor igazán benézhettek volna a csodás számukra is érthető uefi biosba és beállíthatták volna, hogy ne 60 foknál throttlingoljon, mert valszeg ez volt...
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Peaceliker #32872 üzenetére
Jobb oldalon megtalálod a hőmérséklet adatokat. Ez Idle állapot. War Thunder alatt ~7-800rpm-et fordul és 45C' a kupak hő,Bf3 multi alatt ~1000rpm 52C' mindez 4Ghz 1,32V-on,és mindezt nagyon csendben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz dergander #32870 üzenetére
pl. Scythe Mugen 4 (BOX) (esetemben is!)
CPU -t biztos nem vennék BOX -ba !L
-
dergander
addikt
válasz MaxxDamage #32868 üzenetére
majdnem 10.000 forint lenne a hűtő rá? Akkor az tök poénos,mert annyiért már komoly hűtőt veszek
-
válasz Tomko78 #32849 üzenetére
Ezért vettem OEM (tálcás) FX-8350 -et
(OEM -re is 3év gari van !) és 40k HUF -ot megért !L
-
-
miresz
veterán
válasz Tomko78 #32863 üzenetére
Annó a 965-höz szerettem volna egy ilyen MSI lapot csak nem nagyon lehetett kapni akkoriban,ha meg lehetett horror áron volt. Most is ez lenne az álmom AM3+-ban .mATX formátum,számomra tökéletes elrendezés, döntött sata csatlakozók, hűtött VRM,CF lehetőség elég messze egymástól a sínek,stb. De hát AM3+- ban ez csak álom marad. Majd FM2+ -ban remélem lesz normális nekem tetsző lap!
(#32865) djculture: Abban azért tud szellőzni.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz djculture #32861 üzenetére
Pedig az jó kis hűtő,és még halk is!
Nekem annó nem volt egyszerű találni olyan mATX házat (mATX fan vagyok) amibe belefért a Be! Quiet. Elég necces volt itt is a helyzet, a gyári adatok szerinrt nem fér bele,pedig még van kemény 2Cm az oldallap,és a hűtő teteje között!
(#32862) Zsivaagoo: Igen,kb oda illene!
(#32863) Tomko78: Én szeretem az MSI lapokat. Még annó mikor kijöttek az FX-ek volt szerencsém eg y ilyenhez: MSI 990FXA-GD80 nagyon jó lap,és az UEFI rajt a legjobb szerintem ami csak létezik AM3+ -os lapon.
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz miresz #32860 üzenetére
Majd télen mikor nem melózok annyit FX-6300 bele teszem a MSI 970 A -G46 lapomba is kíváncsi vagyok abban hogy mizsikál , mert eddig csak a Phenom II 965 teszteltem mind a 2 lappal , de hát ott meg nem sok értelme volt , mivel mind a 2 lappal ugyan úgy ment
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz miresz #32858 üzenetére
Csak arra értettem , hogy ezzel se 20 fok nyáron Hát akkor a gyárival mennyi lenne ? De a FX-8230 meg amúgy is hűvösebb mint a FX-6300 De az a piros venti az én alaplapomon nem is mutatna rosszul
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
bandika0626
senior tag
válasz djculture #32851 üzenetére
Az én gyári intel hűtőm 4GHz-n 85 fokon tartotta a 3570K-t igaz úgy szolt mintha egy MIG lett volna a házban. Alapjáraton meg bőven elvolt vele. De az is igaz, hogy már gyárilag szar volt a venti rajta mert ő 10 mp ként megállt gondolkodni. Aztán szépen leszereltem róla és ment rá egy 9cm azzal ment vagy 2 hónapot.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Tomko78
őstag
-
djculture
félisten
válasz Tomko78 #32852 üzenetére
Nem szokott beállni csak hangos mint a franc terhelés alatt. Amúgy a régi sima athlon66 x2-nél kétszer ekkora borda volt ugyanilyen ventivel.
miresz: Nem érzem magam izlésficamosnak de nekem is piros a hűtőn lévő venti sőt a tápba is piros xilence mind kettő.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz Tomko78 #32849 üzenetére
Ami avicc hogy igaz hangos a venti de nem szokott beállni úgy mint 1 év után az intelesen lévő! Én sok gépet rakok össze sokszor az intelesen a hűtő zsír újonnan már nem akar forogni annyira jó minőség. Marinéni rakja össze szerintem a vájkosba két csirke költetés között...
Azért mondom bármennyire vicc az intel gyári hűtője még gagyibb...[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz Zsivaagoo #32843 üzenetére
De a hőfokokat mutasd ne a ghz-et , és egy prime vagy game alatt ha kérhetném , gondolom akkor kicsit másabb a leányzó fekvése , és nehogy félre érts nem a géped akarom leszólni , hanem csak a gyári hűtőt
-
Zsivaagoo
őstag
965BE gyári hűtőjével:
Kicsit zajos ugyan, de októberben cserélve lesz.
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Omli85
őstag
Sziasztok, beléptem én is az FX klubba
A jó öreg unlockolható 960T-t váltotta egy FX-8320.
Mondjuk az érdekes volt első tesztre, hogy a 4GHz-re húzott 6 magosított 960T eredményétől el maradt az FX-8320 4GHz-re húzva. Mondjuk BF3 és Crysis 3 alatt is javult a teljesítmény az FX-el szóval nagyon nem adok az ilyen benchmark eredményekre csupán érdekes volt látni . Mondjuk pozitívum az is, hogy nem fűt annyira az FX mint a 6 magosított 960T . 4.5GHz-n azért már termeli a hőt az FX is de még így sem vészes.ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Tomko78
őstag
válasz SetCHOO. #32838 üzenetére
én egy FX-8350 ezt ajánlanám CM Hyper 412s vagy a CM Hyper T4
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
Hoppá! Akkor még most nézek egy csendes hűtőt. Már írtam is a hűtős topikba.
Köszi a hasznos infót srácok! -
SetCHOO.
aktív tag
Hoppá! Akkor még most nézek egy csendes hűtőt. Már írtam is a hűtős topikba.
Köszi a hasznos infót srácok! -
SetCHOO.
aktív tag
Az fx8350 gyári hűtője vacak lenne? Tuning nélkül mennyin tartja a terhelt procit?
-
djculture
félisten
Na már a konkurencia is elkezdett az igp-n futó opencl kódokra koncentrálni. Egyre inkább arra utal helyzet hogy 1-2 éve van még a sima cpu-s felépitésnek. Microsoft is rátud majd igy kényszeríteni a váltásra ugyanis csak windows8/8.1-enműködik ez a megoldás .
[ Szerkesztve ]
-
honda130
tag
válasz Valkűr #32827 üzenetére
Jogos. Én is ezt írtam. Megkockáztatom, hogy ezekkel a hűtőkkel az AMD csak leiskolázza magát. Mondjuk egy Inteles csőlátó meglátja hogy milyen hűtőt kapok az AMD-hez, kinevet.
-
Valkűr
addikt
Én inkább annak örültem volna, ha nem lenne hozzá hűtő és olcsóbb lenne. És olyat vesz mellé az ember amit szeretne.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
dergander
addikt
Szerintem a 9370 egy upgrade 8350 a külföldi forumot olvasva semmi extra,a lényeges válogatás az a9590 ami 5Ghzen olyan 1.46volton stabilak,ha 80kforint lenne jó vétel de igy max vicc
-
honda130
tag
válasz and1ao #32816 üzenetére
Oké. Szerintem jönni is fogok hozzátok segítségért. Máris rengeteg kérdésem lenne, de nem akarom megelőzni a történéseket. Addig még úgyis elfelejtem.
[ Szerkesztve ]
-
honda130
tag
Már nem szomorkodom. tegnap amúgy is nehéz napom volt, mert 12 óráztam. Ráadásul meló is volt dögivel.
Srácok! Nem vagyok régi tag itt, ezért nem tudom hogy mi a szokás? Többen szóltatok hozzám és mindenkinek szándékozom válaszolni, de ha mindenkinek külön, akkor zsinórban csak az én válaszaim lesznek. Ha egyben mindenkinek, akkor meg esetleg udvariatlan leszek.
A hűtést láttam a Youtube-on. Tényleg nem érhet sokat, mert a mostani 2-magos AMD procimon is réz hűtő van és jóval erősebbnek tűnik. Olyannak nézem, mint amilyet ugyancsak a Youtube-on láttam 8 magos fémdobozos AMD proci hűtőjét. Megmondom őszintén, hogy egy házilag összerakott, nagy kapacitású vízhűtést kezdtem el összeszedni. Már vannak radiátorjaim, szivattyúm, és modulom a procira. Ez utóbbi egy Ebay-es réz felületű hűtő. Még meggondolom hogy megcsinálom-e, mert csak akkor fogom, ha sikerül biztonságosra csinálom, ami a vizet illeti. Ha úgy döntök nem lesz víz, akkor jövök hozzátok ötletért a procihűtéssel kapcsolatban. Bár most is megírhatjátok mit kell venni.
Egyébként nekem is eszembe jutott, hogy egyáltalán minek ad az AMD ilyen egyszerű hűtést a processzorokhoz? Ha úgyis venni kell rá, akkor két jobb megoldása lehetne: Az egyik hogy ad egy frankó hűtőt hozzá és kicsit drágábban adja, a másik meg hogy nem ad semmit és kicsit olcsóbban adja. Nekem special ez utóbbi jobban bejönne.Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
Tomko78
őstag
válasz djculture #32820 üzenetére
miért ne , mert így is annyiban van , csak annyi külön kell megvenni , de amint olvastad , én azt írtam kéne olyannak is lennie amiben nincs egyáltalán hűtő , intel már rájött nosza amd
-
Tomko78
őstag
válasz Peaceliker #32814 üzenetére
hát én vicc kategóriába sorolom azt a hűtőt amit adnak hozzá , inkább lenne olyan hogy hűtő nélküli , mert őszintén ki használja gyári hűtővel ? szerintem 2-3 % max
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz honda130 #32812 üzenetére
Az a 6300-as jelenleg a legjobb ar/teljesitmeny processzor. Szerintem egy atlag felhasznalonak tokeletes, tehat ne szomorkodj hanem legy buszke hogy van egy 6 magos (3 modulos) processzorod. Aztan kell egy jo huto, egy jo alaplap es mehet a tuning. Azert a taprol sem kell megfeletkezni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
and1ao
őstag
Örülünk neki hogy FX tulaj leszel, szivesen segítünk finomhangolni is a dolgot ha meg lesz az uj config, jó kis CPU az a 6300
A VGA kérdéssel bátran fordulj a Milyen videókártya topic-ba.
Majd utánna a kiszemelt VGA saját topicjábaGuild Wars2!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Taifa Díaz #32807 üzenetére
Mar akkor volt FX-em amikor masnak meg az athlon xp-et vagy a pentium 4-et nyomtak...tehat minden jogfom megvan hogy itt legyek...... (na meg itt a legjobb a tarsasag)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Peaceliker
addikt
Nem fogod megbánni, nagyon jó kis proci, attól függetlenül, hogy mennyi mag az annyi!
Én mint egy másik átlag felhasználó nem tudom elhasználni a 3 vagy 6 magot, bőven többet tud, mint amire szükségem van valójában!(#32813) Tomko78
Ez meg fül kérdése. Hűt az annyi amennyit kell, de ha dolgozik a proci marha hangos, az tuti (de pl proci hűtő topicban van akit nem zavar ).
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
-
honda130
tag
Sziasztok!
Tegnap felvetett kérdésemmel kapcsolatban, mi szerint 6 magos vagy nem 6 magos az AMD FX6300-as processzor elolvastam az általatok linkelt cikket. Nem mondom hogy nem voltak nehéz pillanatok az olvasás közepette és azt sem mondom hogy mindent értek. Szerintem kicsit keményen hangzana egy hozzám hasonló embertől, aki tegnap még számotokra megmosolyogtató dolgot kérdezett. Igen, vállalom hogy nem vagyok annyira képben amennyire szeretném, és vállalom, hogy egyszerű felhasználó vagyok, de azért azt is tudnotok kell, hogy tegnap volt bennem egy kis huncutság, ami az F6300-as processzor hat magos vagy nem 6 magos kérdésének feszegetését illeti. Az elkeseredés picit megvolt, mert azt hittem csalódnom kell a 3 "modul" miatt. Én valóban azt hittem, hogy 6 magos procit veszek. És megmondom nektek őszintén, felháborodtam, hogy egyik bolt sem írja, hogy nem 6 magos. Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor kiállok az mellett hogy becsapás. Ezért volt az értetlenkedés. Viszont mivel többen sugalltátok hogy nem kell annyira betojnom, nagyon elkezdtem érdeklődni a link után, amit többen is küldtetek nekem. Elolvasva igen sok olyan rizsát tapasztaltam meg, amiről igazából olvasás közben az jutott eszembe, hogy "hmm. Igen. De mi közöm van nekem ehhez?" Ezekre a pillanatokra gondolok azzal, hogy voltak nehéz pillanataim. Viszont becsületből zömét elolvastam a hosszú cikknek és találtam érdekes dolgokat is az elemzésben. Ha teljesen nem is, de valamennyire megértettem, hogy nem feltétlenül olyan rossz ha nem 6db különálló magról, hanem 3 modulról beszélünk. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz az új gépem? Valószínűleg meg fogja érni a pénzt és a ráfordítást, bár az is igaz, hogy olyan dolgokat veszek hozzá, amihez hasonlót eddig sosem használtam. Tehát nem lesz összehasonlítási alapom.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást és a bátorítást!
Ha nem veszitek zokon, akkor megemlíteném, hogy más topikokban is szándékozom kérdést felvetni, amire igen jó lenne ha választ kapnék tőletek. Kérdés még a videókártyával kapcsolatban lesz és a routherrel kapcsolatban. Egyenlőre.Sziasztok!
-
djculture
félisten
válasz RaPiDsHaRe #32809 üzenetére
Most is jó lenne ha lenne cryrix meg via is ebben a kategóriában. Lenne árverseny meg választék.
-
Peaceliker
addikt
válasz RaPiDsHaRe #32809 üzenetére
Én cyrix al kezdtem...na az volt az igazán melegedős cucc, nem győztem hűteni (hisz meg volt tuningolva 200-ra )!
"Oh my Goa'uld!"
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz Taifa Díaz #32807 üzenetére
Gondolom ami Intel -nél müködik az AMD-nél is, és fordítva is.
Ide a legjobb lenne egy Cyrix procival bejönni, az lenne az igazi pártatlanságTomko78: Azért volt AMD-m is, sőt még Cyrix is abban az időben. De régen is votl az .
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz RaPiDsHaRe #32806 üzenetére
akinek meg intel cpuja van arra meg már fenjük a bököt
-
Taifa Díaz
őstag
válasz RaPiDsHaRe #32806 üzenetére
Ja, általában tele vagyunk Intel párti flémelőkkel, az FX-ről már szinte nem is folyik a társalgás
Úgyhogy visszavonom, pont jó helyen jársz, az Intelhez itt szinte mindenki értLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz Taifa Díaz #32803 üzenetére
Mondjuk, úgy, hogy itt láttam beszéltek erről, és gondoltam megkérdezem.
Abban a fórumban, amit linkeltél erről pont nem volt szó."És vajon hogy jön az AMD FX topikba egy Intel LGA1150-es lap" - Ahogy látom itt sem mindenkinek AMD-s CPU-ja van
-
Taifa Díaz
őstag
válasz RaPiDsHaRe #32801 üzenetére
És vajon hogy jön az AMD FX topikba egy Intel LGA1150-es lap
Ahol biztosan fognak tudni segíteni neked, hogy belődd a memóriát 1600 MHz-re: KATTLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
stratova
veterán
válasz Peaceliker #32790 üzenetére
Egyes oldalak nem csak a rendszer összfogyasztását, de a 12V-os ágat is mérik lakatfogós multiméterrel.
A tesztelt FX-8350 a 12 V-os ágon 116.4 W-ot, rendszer szinten 189 W-ot fogyasztott Fritz Chess Bench 4.3 alatt.
A rendszerszintű fogyasztás Prime 95 alatt 215-220 W-ra emelkedett a gyári beállítások mellett, míg 4.5 GHz-en 305 W-ot mértek. Ha az eltérés nem is feltétlenül 100%-ban a CPU fogyasztása (maga az alaplap is többet fogyaszthat nagyobb terhelés alatt), azért jelentős része irható annak számlájára. -
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz Taifa Díaz #32800 üzenetére
Egy Asus H87-PRO- lapról lenne szó.
Beállítottam amit mondtál, kiváncsi vagyok .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest