Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Na lap vásárlás előtt vagyok, és elég sürgős a választás. Két lehetőség:
Ki melyiket ajánlaná?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Siman menni fog abban a lapban, nalam egy 6100-as ment 4.66 GHz-en egy M5A97-Pro lapban. Azert ment csak annyit mert az volt a vege, igy is szep volt 3.3-rol.
Ha nem szamit az a kis $ plusszban akkor legyen 8320. Szerintem a hutod is siman megbirkozik vele.
-
Casanova*
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
igen,de 990fx lappal ugyanannyi fesszel több mhz-t lehet elérni. Tomko megmondja a frankót.
de persze jó lesz az evo 970fx lap is. -
-
Casanova*
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
8320 4,6 ghz-hez komolyabb 20k hűtő kell, 6300 4,6 ghz-hez viszont elég az ashura. ilyen keményebb tuninghoz nem ártana jobb tuning asus evo 990fx lap 30k. szerintem.
-
banderasz77
addikt
Üdv.
Ma kellene döntenem, hogy FX 6300 vagy 8320 legyen a kiszemelt áldozat. Mindkét esetben lenne tuning, 6300-as 4,6 Ghz a cél, 8320 "szintén". Hűtésről a HR-02 Macho vagy Ashura gondoskodna.
A lényegi kérdés, ha már ennyi pénz benne van a konfigban, +10k-t ár/érték/sebességnövekedés megérné-e.
Negatívum ahogy olvasgatom a topikot a nagyobb melegedés és a tuning alatti brutál fogyasztás lenne. A táp egy XFX PRO 550W. -
Cseneles
őstag
válasz
crysis88
üzenetére
Hali!
Az álltalad megcélzott 4Ghz-t szerintem az FX8320 többsége vinni fogja full, atom stabilan 1.3v alatt, ha jobb a példány akkor mint pl enyim is ezt 1,275v al hozza
Én ezeken próbáltam
4Ghz@1,275v
4,2Ghz@1,3v
4,5Ghz1,425vPersze ezek mind Linx, Prime95 és Játékok alatt értendő full stabil értékek
Lehet ha csak gamot néznék akkor minden érték picit mehetne mondjuk 1 értékkel lejjebb is 
Na de viszonyitásnak pont megfelel részedre ez is
Az FX8350-el magasabb órajeleket tudnál elérni valószinuleg, bár láttam..vagyis olvastam itt a forumon h valakinek az FX8320-a viszi a 4,5Ghz-t 1,3v al
na az már gyaláz egy 8350 et is 
-
Hafy75
aktív tag
Amúgy nem tudom mi van, egy Scythe Zipang - ot cseréltem vissza a gyárira, mivel Prime - alatt felment egész 80 fokig, a gyári meg tartja 63 - on, és nem is hangos, vagy én vagyok süket

-
crysis88
tag
válasz
Bali27
üzenetére
Hello.
Akkor felteszem másként a kérdést:
Vajon a 8350-et jobban lehet húzni vagy a 8320 is húzható addig mint a 8350 húzva , nem az alap 4000 Mhz-re gondolok hanem masszív OC-ra!
Tehát adott lenne egy Asus M5A99 FX PRO R 2.0 lap. Vajon melyik procival érhető el magasabb órajel?

-
ReFleXx
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az a 8napi visszavételi gari elvileg csak úgy müködik ha minden tartozék megvan és nincs rajta sérülés.
-
crysis88
tag
Jó estet az uraknak.
A milyen processzort vegyek topikban mar feltettem ezt a kérdést de nem kaptam kielégítő választ így gondoltam felteszem itt.
Latom az FX 8320-nak jóval barátibb az ara mint a 8350-nek.
A kérdésem az lenne hogy a 8350 van annyival jobb mint a 8320 mint amennyivel többe kerül?
( OC lenne mindkét porci eseteben de nem tudom hogy a 8320 bírna-e annyit mint a 8350? )
Valahol mintha olyasmit hallottam volna (lehet hogy baromság) hogy válogassák a procikat és ami gyengébb az lesz 8320 , ami erősebb az meg 8350 , attól függően hogy bírja-e az adott órajeleket.
Tehát a legjobb 8320 nem lehet jobb mint a legrosszabb 8350.
Valaki esetleg megerősítené/ megcáfolná ezt az elméletet?
-
gyuszaa
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Gyárit érdemes egyből kukázni, pláne egy rosszul szellőző ház esetén, erről beszéltem/tünk.

TC-t is említettem.Arra figyelj, hogy a ram felelől szívjon a ventilátor, és a kis 8 centis-nek terelje a levegőt.
-
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
Erre gondoltam, éppen most rendelem meg. El is fér, gyanúm szerint a házcserét is megúszom ezzel, mert a többi hőmérséklet érték normális.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Kicsit jobb lett a hűtés és a TC kikapcsolásával nincsenek lökésszerű "túlhevítések".
(De a gyári hűtő még így is gyenge, és borzalmas visító hangja van csutka fordulaton.) -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Érdekes dolgot tapasztalok újrapaszta óta. Bár most is felmegy a CPU hőmérséklet üresjáratban is 45C körülre, de nincs hangja, nem pörög fel. Csak 50C körül kezd felpörögni, bár a fordulatszám így is elég magas, 3500 körüli üresben.
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
bandika0626
üzenetére
Ahogy írtam, vt róla tesz és ott néhány fokkal jobban teljesített a hűtő, ha vga felől szívta a levegőt.

De lehet tévedtek vagy kamu, mint 2-3 fokról van szó, azon sok nem múlik sztem
-
do3om
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Apróról vegyél használtat.
Egy ötösből kijön. Gondolom régi házad van (ha már volt ahol azt is cseréltetni akarták), hátra egy ventinek ha van hely nagyon sokat segít.
A magasságokra figyelj a hűtőnél, hacsak nem nyitott oldallappal használod.Ja igen ez igen csak off, nem csak nekem! (milyen hűtőt vegyen egy x4-re)

bandika0626: tök mindegy olcsó hőtétes keres, egyeseknek úgy látszik a 11ezres az. Nem fog eljutni addig hogy a venti állásán keljen gondolkoznia.
-
miresz
veterán
válasz
bandika0626
üzenetére
Mivel a meleg levegő felfelé száll ezáltal egy felső ventillátoros háznál ez a legjobb,hogy csak így lehet felszerelni.
-
bandika0626
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mert a VGA-ról szívja a levegőt és akkor romlik a hűtési teljesítmény. Ezt nem tudom alátámasztani mert nem próbáltam. Jelenleg Brockenem van de 3570K van alatta és nem kupak moddingolt.
-
Peaceliker
addikt
válasz
bandika0626
üzenetére
De az miért baj?

Ha alsó ventis a ház (most tudjuk, hogy nem az), akkor az még jobb is 1-2 fokkal (vmi tesztben pont ezt nézték). -
miresz
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
-
Köszi mindenkinek!

Akkor elsőre egy jobb hűtő. Ajánlhatnátok valamit, olcsó, de jót!

Ha ez nem segít, akkor új házat is veszek.
-
dergander
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Igaz,az amd fxek követelik a jobbfajta hűtőt...nemkell neki konkrétan a 20e forintosra gondolni,nekem egy 9e forintos freezer xtreme van jobb mint a hyper 212 evo és nem sokkal drágább
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nyugalom!

Ha az vigasztal, nálam is elég magas a proci hőfok.
Idle olyan 35 fok körül, prime terhelve felmegy 65 fokig is!
Nálam egy átlagos ház van, hátul egy 9cm-es pörgentyű, felül a táp 12cm-es ventije, a procin pedig egy CM Hyper212 hűtő, ami ugye jobb, mint a gyári, de tuninghoz ez sem a legideálisabb.
Tehát, ha nem akarsz beruházni, akkor vedd vissza a CPU feszt 1.3V vagy az alá. Lehet hogy így csak 3,8-4GHz-et fog menni, de legalább nem lesz olyan forró. Nézd meg, hogy tudsz-e még gyorsítani a ház ventiken, vagy esetleg beszerelni plusz ventit.
Azért, ha kicsit tudsz rá költeni, akkor egy jobb CPU hűtő mindenképpen javítana a helyzeten. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A gyári hűtő vagy hangos vagy gyenge, amikor alapon van a proci.
Az FX-8320 gyári hűtője úgy néz ki, mint a Phenom II X4 965BE-é, de a réztalpa vékonyabb, ergo kevesebb hőt bír átvenni.Ha ( UEFI ) BIOS-ban minden alapon van, akkor terhelés esetén - mint pl. office telepítés - a TurboCore funkció meglöki felfele a szorzót és ezzel együtt az órajelet és túlzott mértékű plusz feszültséget is ad neki.
------------
TC-t kikapcsolni BIOS-ban és tessék venni új hűtőt. A gyári szürke trutyit pedig le kell törölni az új hűtőről is és jó minőségű - fehér / ezüst / stb. - hűvezető pasztával kell vékonyan megkenni a proci fémsapkáját. Észrevehető lesz hőfokban a csökkenés.Tuningolást meg majd később is ki lehet tárgyalni.
-
dergander
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Pont a gyári am elviselhetetlen hangos valamint nem hűt,már egy 7000forintos hűtővel 15fokkal kevesebb hőt kap.
-
válasz
miresz
üzenetére
Vennék én, ha biztos lennék! Eddig már vagy egy tucat emberkétől kaptam itt tanácsot (Ez úton is köszönet nekik!), egyik fele azt mondta, vegyek új hűtőt, másik fele azt, hogy vegyek új házat, harmadik fele(!) meg azt, hogy vegyek új hűtőt és új házat.
Valaki meg azt mondta, hogy nála alapjáraton, gyári hűtővel, zsúfolt, hűtetlen gépben 30C-os ugyanez a proci.
Vagyis nagyon tanácstalan vagyok.

-
miresz
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hát akkor nincs mit csodálkozni. Az szemétre való. Vegyél valami normális hűtőt.
-
-
miresz
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Milyen hűtő van rajt?
-
-
Buci21
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
a hűtő maga meleg? mármint maga a borda
mert ha az hűvös, akkor a paszta szar. -
-
Buci21
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
pasztázás oké?
-
Elkezdtem telepíteni az Officeomat, erre felment 50C-ra. Ez már kezd a vicc kategória lenni.
-
zolee0307
őstag
Steamroller modul már csak APU-ban lesz, nem várható esetleg belőle FX?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Akkor nem is szóltam!

-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát, a jogász menyasszonyom ott volt mellettem, látta a kicsomagolást, büntetőjogi felelőssége tudatában fogja igazolni.

Meg hát ott van a 8 nap indoklás nélküli visszavitel, azzal nem tudnak mit kezdeni.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hogy használt. És ha már az, akkor viszont másnak is gondja volt vele, különben hogy került volna vissza hozzájuk...?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az normális.
Én a helyedben, akkor be sem építettem vna...a baj, hogy a kiskerrel szemben nem tudod bizonyítani, hogy nem te csináltad ezt vele. Én azé videóztam a telóm kicsomagolását, amit kínából vettem!

-
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Mármint arra, hogy használt lapot kaptam, vagy arra, hogy rossz?

-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Bizony, ezek több, mint árulkodó jelek

-
Az nem lehet, hogy valami baja van a CPU/alaplap duóból valamelyiknek, vagy mindkettőnek?
Nyitva van hét böngészőablak (kettő Explorer, a többi Firefox), fut egy torrent kliens és egy Aida. Ha megnyitok egy nyolcadik böngészőt, szépen elindul felfelé a hőmérséklet, 4-5 fokot. Ennyitől?
Azt nem említettem, pedig lehet, hogy lényeges, vitában vagyok a kiskerrel, mert gyanúm szerint az alaplap bontott, használt, visszavitt volt. Ugyanis a hátlapi csatlakozópanel néhány helyen karcos volt, a memóriareteszelő műanyag pöcök egyike törött, és a dobozból hiányzott egy (nem létfontosságú) tartozék.
-
dergander
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Táp 12voltos ága gyenge...ez igy biztos az pedig hogy sok fesz kell a cpunak az példányfüggő.
Próbálj játszani a digi + al jó dolog -
FeRRaR1
őstag
-
troll81
addikt
sziasztok 6300 mellé 4.2 ghz en fut jelenleg a 7970 vga az jo párositás lesz?szerintem nem lesz sok igy neki gondolom

-
Bali27
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
használt ALPENFÖHN BROCKEN [link]
-
Sajnos muszáj még egyet kérdeznem.
Legfeljebb 5K-ért (olcsóbb lehet) milyen hűtőt ajánlotok a 8320-asra?
-
Fisherhun
aktív tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Az az
Érdemes bekapcsolva hagyni ? van valami jelentősége ? -
miresz
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Ha ez a kettő közül kell választani,de ebben az árkategóriában szerintem ez a legjobb lap: Asus M5A97 EVO R2.0
990-ből meg szerintem ez a minimum: Asus M5A99X EVO R2.0 -
-
dudu5130
őstag
FX-6300 alá ha kicsit húznám melyik lapot javasoljátok inkább, az ASrock 990Fx extreme 3 vagy a Giga GA-990XA UD3 közül? VAgy esetleg még egy 970es chipsettest is érdemes megjátszani?
-
-
Fisherhun
aktív tag
Bisoban az Apm mi célt szolgál asus lapoknál ?
-
dergander
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
A táp +12volton leadott teljesítménye a ludas a kikapcsolásba... FSB emeléssel valóban nyersz de több wattot is beszippant meg növeli ennek mértékét,csak megne öld a tápot

Amúgy kevesen tunningolnak oc programokból ha meglesed
inkább only szorzóemelcsi van,FSB emelés melett sok más egyéb feszt is emelni kellesz -
FeRRaR1
őstag

De ezt tessék fenntartásokkal kezelni, lesz ez még jobb is. Pl elég sok widget futott, illetve a beállítások sem véglegesek, a ram és cpu nagyjából már az, de az NB pl még alap 2200, majd ha minden ki lesz tesztelve, megy szépen 2600-ra és kilőtt minialkalmazásokkal futtatok még egyet majd, a vantage demo meg 50-100 kb/s el csordogál, az nem most lesz

-
Na, lehet, hogy megvan a megoldás, bár nem akarom elkiabálni!
Az ASUS BIOS gyorsmenüben van három működési funkció. Power Saving, Normal meg valamilyen lángoló kilométeróra, nem tudom mi a neve, gondolom az a tuning mód.
Na most lehet, hogy be volt nyomva arra. Beállítottam a Normal-ra, azóta 35C-t produkál.
-
Bali27
addikt
(35700)
Ehhez valaki? A 6300 vs 8320 tuningról van valakinek tapasztalata?Itt nézegegetm a cpuboss oldalát [link] a 6300 vs 8320 viszonyában
Picivel a 8320 győz, de 10%al több pontot kap a 6300 a tuning tekintetében.. Tényleg jobban tuningolható a 3600 mint a 8320? Szó szerint ezt irják.
In conclusion, consider your needs before buying: if you’re a power user satisfied with stock settings, we recommend the AMD FX 8320. But if you’re an overclocker with an insatiable thirst for blazing speed, take a ride on the fast lane and overclock the AMD FX 6300. -
gyuszaa
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Turbo core viszi fel/szabályozza az órajelet terheléstől függően, alapon meg a CNQ teszi a dolgát.
Amit érdemes lenne kikapcsolnod ilyen körülmények között, mert túlfeszeli a processzort, utána lehetne faragni az alap feszültségből is.De itt rákereshetsz az fx-ek tesztjére, mindent leírnak (ha valami nem világos).
-
Hű, mennyi info!

Újabb dolgot vettem észre. AIDA különböző értékeket ír ki a CPU sebességre. Van, hogy 3700Mhz-et jelez, hol 4000-et (20x200). Na ez mitől van? Nem stabil a fesz? Tudtom nélkül rányomtam a BIOS-ban egy tuningot?
-
Bali27
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A ház a gond... Egy ilyennel égen földön semmi bajod nem lenne.. Nekem ez an és brutál jó!Sharkoon Rebel9 Az első 12cm-es ventilátort ki is vettem.... beraktam hátra.. de ugy látom az oldalról bejövő levegő hűti a procit, azalaplapot és a vga-t is...
-
FeRRaR1
őstag
Sziasztok, egy kis BF 4 próbálgatás közben lemértem pár kihasználtságot.

Szóval fél gőzzel is kihajcsa"
És a GPU se ment 90% fölé nagyon szabadtéren sem.Valami eszméletlenül néz ki a játék, és mellé az 5.1 nyomja enyhén a basszust lövéseknél, robbanásoknál, nagyon jó...

Valaki kérte a Vantage + Chinebenc eredményt is, most töltöm le a progikat.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
2 baj van:
1, az a hűtő hulladék (másoknak azé jobb az eredmény, mert normális hűtőjük van)
2, bent marad a házban a meleg (mmint ha össze van rakva)...ha oldalról is fújod, akkor csak felborul a keringés (ha van olyan
). -
Jester01
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem most például éppen 29 fok. Mondjuk még nem fűtök szóval nincs meleg a szobában

-
gyuszaa
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Rossz szellőzés, egymást fűtik a komponensek megfejelve azzal a cpu hűtéssel, ami bent kavarja a meleg levegőt. (5000 rpm, wow itt olyan lehet már mint egy hajszárító). Nem sokan használják a gyári hűtést egy 8×××-en.
Nekem játék alatt van tuningolva 40-44 fok körül maximum, netezés alatt 25-27 fok 850rpm-es fordulattal. Pedig nem is egy k2 van alatta.

-
Tomko78
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
5 perc az semmi, illetve az "in place large fft-s" jobban fűt, nem is kicsit...de azt ne küld, az már sok lesz

-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ment vagy 5 percet, 1 perc alatt hülyült le, Blend nevű teszt futott. De nyitott oldallappal!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hány perc alatt? Melyik tesztet nyomattad? Ha ennél följebb nem megy, akkor az jó.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Elindult, elég hamar felment 55-re. Meddig hagyjam? 5000 fordulat felett.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
akkor kost küld meg prime95 el, lássuk mi lesz belőle!

-
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
dergander
üzenetére
Igen, ez a ToughPower táp sem a legfrissebb darab. De nem gond, mert a 4.4 GHz nekem teljesen korrekt 1.4 V alatti feszültségen, és így nincs vele gond.
Ezt a hülyeségedet meg elfelejthetnéd már, hogy az FSB emelés felesleges, mert nem az. Emeli a ramok órajelét is, és amikor szorzóból már nem bírok többet kihozni, akkor ezzel nyerek még 170 MHz-et a cpu-n (amint a képen is láthatod, 4% fsb OC=170 Mhz plusz), mégpedig valós teljesítménynövekedés mellett, másképp nem is lenne értelme.
Inkább ennek a butaságnak a hangoztatása részedről, az a felesleges
Nyilván mindennapos használatra nem kell nekem se, ám teszt és benchmark erejére, egyszer-egyszer érdemes emelni az fsb-t FX-hez is.
Csak próbaképpen indíts el egyszer egy auto-tuningot valami Giga OC programmal, az sem hagyja 200-on az fsb-t, szorzózármentesség ide vagy oda
Szóval amikor azt mondod, hogy tuninghoz az fsb emelése felesleges, akkor nemcsak engem hülyézel le nagyképűen, hanem okosabbnak hiszed magad az Asus, a Gigabyte, az MSI, és a többi gyártó mérnökeinél is, és a programozóknál, akik tuning szoftvereket készítenek. Még amikor a lapom biosában indítok egy auto OC-t, akkor is rögtön 216-ra pattintja az fsb-t 
-
Peaceliker
addikt
válasz
Bali27
üzenetére
6300 vs 8320 "nemsokszálas" program teljesítményre írtam/gondoltam.
De azért a 10-15% ért megéri cserélni? Sztem az nem az a lépcső, ami megéri. Akkor már inkább 8320!
Bf4 meg már szereti a sokszálat, oda tuti nyerőbb a 8320...total warral meg nincs mit tenni, vagy így kell játszanod, vagy el kell felejteni!
vagy intel i7 (ből vmi combos jósoké)!?

-
Bali27
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mármint melyik részét kétled?
UGy láttam hogy a 6300 ugyan azon az órajelen kb 10-15% al erősebb mint a 6100. :S
Igazából Rome2 Total War (Intelre irt, optimalizálatlan xar), Red Orchestra2 (Unreal3 engine), Bf 3-4,-re kéne és ugye ami 1-2 éven belül kijön és érdemes lesz rá..
-
benikeee
tag
Azt hol tudom beállítani biosban hogy a proci max mekkora feszt kapjon?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Bali27
üzenetére
6100 at 6300 ra cserélni? Van annak értelme? Miért akarsz cserélni? Kevés a teljesítmény, tényleg szükség van a cserére? Milyen kártyát tervezel/van?
szerk: ja, látom 7870...
Én ha már cserélnék, 8320 ra cserélnék, de ez csak az én véleményem

illetve még fő kérdés, hogy mire kell. Ha a játék/progi kihasználja a 8 magot/szálat, akkor 8320 sokkal erősebb...ha csak 1 vagy 4 (6ot használ vmi, ami 8at nem?) et, akkor lehet egálban vannak, de azt kicsit kétlem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de persze jó lesz az evo 970fx lap is.

na az már gyaláz egy 8350 et is

inkább only szorzóemelcsi van,FSB emelés melett sok más egyéb feszt is emelni kellesz