- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupi92
tag
válasz
paleinho #77345 üzenetére
Vagy nagyon béna vagyok, vagy nincs rajta ilyen kapcsoló. Annyit csináltam még, hogy volt eggyel újabb BIOS azt frissítettem, és úgy sem lett jobb. Azt fogom kipróbálni, hogy egy másik gépben is megnézem. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Jelentkezem, ha sikerült ez a művelet.
-
szupi92
tag
válasz
paleinho #77338 üzenetére
Szia, próbáltam mindkettő megoldást, és mindkettőnél ugyanaz a hiba. Amikor lefagy egy pillanatra látszik az, hogy leeseik a minimum a gpu órajele 300 mhz-re, és 7 Watt-rá az áramfelvétele, de ugye ilyenkor 0%-kon pörög a videókártya. Megpróbálom átrakni a játékot ssd-re, és ott is megnézem.
-
V!ck
senior tag
válasz
paleinho #63556 üzenetére
Nekem prime-stabil 4,7-en 1,414V-on... de a kupak 79fokos, magok 63... le is állítottam... kevés a H80i
(#63563) Methionyl : így van, én is megbántam a vizet. Sokkal drágább, nem is jobb egy durva légnél, szóval lehet, hogy jobban tenném ha eladnám és az árából vennék egy jó nagy tornyot...
-
Daw93
senior tag
válasz
paleinho #63244 üzenetére
De ha a 6100 is problémamentes a gyári hűtővel vagy 2 éve, akkor mi baj lenne egy 8230E-vel, mikor fogyasztásra az is ugyanaz, és órajelre is alig több? vagy nem csak a 95 watt a lényeg? van egy erősebb hűtőm mint a gyári, igaz nem top-down, viszont ha egy ventit ráállítok a vrmre azzal érek valamit?
-
arnoldito
senior tag
-
arnoldito
senior tag
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
paleinho #61356 üzenetére
Ne izgulj akkor van meg mögötted is a sorban az en kockam. 4.4 ghz-n 1.38 volton vigan teker maximumon terhelve (ibt,prime) 58_60 fokon. DE!!! Innentől kezdve alott a kocka 4.5 öt meg 1.46 volton sem hajlando stabilan menni, es szanaszet melegszik mint a cpu, mint a vcore is....
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
paleinho #57647 üzenetére
Köszönöm!
-Vizion
Igaz, én is a melegre gyanakodtam sokáig. Az IBT is a szobahőmérséklettől függ. 20-21° szobahőmérsékleten vagy alatta hiba nélkül kifut a világból, a Prime is. Fölötte kb. egy óra múlva fekete képernyő, stb. De ahogy nézem a feszültségértékeket, minél nagyobb a terhelés, annál alacsonyabb a 12Voltos ág feszültsége. A végén már csak 11,4V körül mozog.-Paleinho
Köszi, mindenképpen megnézem. Illik már új tápot vennem. -
ViZion
félisten
válasz
paleinho #56923 üzenetére
aham, és a bordák alá is belátsz?
Kicsit emlékeztet arra az időkre, mikor jöttek a "keresztesek" és hirdették, h a HD7770 és a HD7770 OC ugyan az. Egy HW site-nak végül hittek, akik szétkapták, és meglepő módon más memória chipek és több helyen más alkatrészek voltak. Szal. kérdezem: a ránézésre ugyan az, az valóban ugyan az?
-
Whysperer
addikt
válasz
paleinho #55607 üzenetére
Ezér tmondom ,hog ylehetne az az utáni verzió..
(#55608) V!ck v
igen nem felejtem el de mint CPU-ba is van 100 fajta .. szóval lenne egy olcsóbb GPu egy közepes és egy high. én a High-ra értettem az 50-t szóval ne aggódj nem felejtem el!Mért most nem szarsz be? 150-200 ezres csúcs kártyáktól és akkor tovább nem mennék. közepes 80-100k és a alsó ház meg 30-60.. ettől nem szarsz be? arról nem is beszélve,hogy megveszed a 4 gigásad ha kell ha nem megveszed 12 meg 8 gigásat ha kell ha nem mert az van rajta ,de ha valakinek kell egy közepes vga 4 gigával akkor ennyi,, de ha valakinek kell egy 970 szint mondjuk rendelni jó sok gigával akkor mért lenne neki elég 4 giga ha munkára is használja aztán rakhat mellé 6-t. Sony imádná..
vagy elég lenne a 7870 OC-m számítása ,de kifut a 2 Gb-ból mért ne mehetne mellé még 1 Gb.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
paleinho #33122 üzenetére
Köszi. Ez volt az első, amit ellenőriztem, pont ez alapján a leírás alapján. Nem a cpu hűtés, hanem a harmadik pont, a táp lesz az, ami miatt magas hangon sípol, mert rákötöttem egy 460 W-os Gigabyte Superb-et, jó fos 12 V-os ággal, elégtelen tápellátással a vga felé, és rögtön jött a hang indításkor. Eszerint táp.
De azt már kicseréltem egy vadonatújra, és indítás után mégis csak elindul minden, de nem működik, nem jut el a biosig
A bios sérülhetett meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged