Hirdetés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mester1102
tag
válasz Malibutomi #76897 üzenetére
Tőled meg köszi a felvilágosítást!
“Mark my words, Comrade… One day things will change. We will take the fight to their land… To their people… To their blood.” memories from Viktor Reznov
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #40798 üzenetére
Sokszor írtam, írtuk, hogy ez sem mindíg megoldás. Ha a ram időzítéseket állította be auto-n sz*rul, akkor b6-od a CPU feszelést... nálam is fagyott miatta.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Johni5
őstag
válasz Malibutomi #39837 üzenetére
Ott a pont. Én a szűk memória időzítések miatt kénytelen vagyok nyírni a gépet. nálam arra nyiffan ki először.
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz Malibutomi #39746 üzenetére
Csatlakozom, nagyon magas a fesz. 1.5V alatt is szép órajeleket produkál, szvsz ezzel nem haladsz előre. Ellenben a procit, a nagykönyv szerint kinyírod.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #39711 üzenetére
akkor egy 4,2-es 8120= egy 3,8-as 8320-vel? 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
cunnir
tag
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Malibutomi #35899 üzenetére
Ez így is van, mert a következő lépcsőn már a játék közben is stabil. Vagy ahogy te is írtad, 99.99 százalékban
De megint bebizonyosodott, hogy az ultimate stability test program mindig a CM aktuális szimulátora.luimapeiz: tudtommal az alulfeszelés az élettartam növelését segíti elő a hőmérséklet értékek csökkenése által, szóval elég lesz egy pöppet kisebb arc
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Alister71
nagyúr
-
Maotun
őstag
válasz Malibutomi #34999 üzenetére
igen ez a szokás, de a középső alaplapi csavart neccesnek érzem, hogy hozzáférni-e
max az kimarad. -
Peaceliker
addikt
válasz Malibutomi #34914 üzenetére
Jaaa, vhogy nem ismerem fel!
Köszi!
Nagyon tetszik, nekem fölös, de ha egyszer annyi pénzem lesz, hogy nemtom hova tenni, beszerzek egyet!"Oh my Goa'uld!"
-
asvald
senior tag
válasz Malibutomi #34884 üzenetére
nekem ugyan ez van le fel ugrál a proci és ilyenkor kezdi el a rendszer a lassúságot , nem viccelek olyan mint egy p3 p4 es gép akkor .
De kezdek rájönni mi okozhatja a a gondot és szerintem nem más mint az alaplapon valami feszültség szabályozás pl adok fix 1,3XX, és nem kezel le csak 1.283 voltot , ilyenkor van az hogy lassú a rendszerem ./ proci kihasználtság 20% alá nem esik , ha megnyitom a böngészőt akkor 60% ra is felugrik ..[ Szerkesztve ]
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
wowkocka18
csendes tag
válasz Malibutomi #34884 üzenetére
Most ki kapcsoltam az apm-et. meg nézem így jóe amugy most néztem és nem nem veszi vissza az orajelet.
tell: 06305636767 || http://www.youtube.com/watch?v=sTV_wWGYwdM -----> Kukold meg! ;)
-
wowkocka18
csendes tag
válasz Malibutomi #34881 üzenetére
http://www.asrock.com/mb/AMD/980DE3U3S3/ ez a lap van. cpu hűtő gyári van de 65 fok most a max annál feljebb nem megy. beállítások bf3 ban medium. tuning nincs.
tell: 06305636767 || http://www.youtube.com/watch?v=sTV_wWGYwdM -----> Kukold meg! ;)
-
wowkocka18
csendes tag
válasz Malibutomi #34871 üzenetére
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Malibutomi #34821 üzenetére
Köszi...
Alaplapon filóztam sokat hogy melyik is legyen.A lényeg az volt hogy Sata3,és birja a nyolc magot.Nah és legfőbbképp a crossfire mellett tudja az Nvidia Sli-t mert a későbbiekben tuti hozzácsapok még egy GTX660-at.AMD-s létemre szégyen szemre Nvidia párti vagyok.Ui: BF4 Beta-t akartam legelőször ráengedni erre nem bezárták....
ホンダシビッククーペ
-
,meaT'
csendes tag
válasz Malibutomi #34798 üzenetére
1 ramom van, de viszont a phenom x2 vel tökéletesen müködik, jelenleg is ez megy a gépben, az fx meg az asztalon vár..
Raktam már át másik slotba igen![ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
válasz Malibutomi #34426 üzenetére
"Ha terhelés nélkül visszaveszi magát a procid az jó. Ha terhelés alatt visszaveszi az rossz."
akkor jóóóóóóóóó! mert ezt teszi
cseneles
igen komolyabb hűtésen gondolkodom de szerintem ez a proci 4,3-at tud[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz Malibutomi #34228 üzenetére
Ez hasznos info, nem is tudtam eddig. Így a kupak elnevezés a leghosszabb, amit ki lehet találni, pont az ellenkezője. Gondolkodtam is rajta, hogy lap vajon hogy méri a kupak hőjét …
De így már világos, így simán eltom képzelni (eddig nem tudtam ), hogy a mag hűvösebb akár …
Köszi az infót!"Oh my Goa'uld!"
-
Maotun
őstag
válasz Malibutomi #34228 üzenetére
Na akkor: alp fesz mellett, nem húzva a procit prime 95 alatt a "socket temp" 63c (aida64) szerint
core temp: ugyanekkor 42c ez így akkor rendbe van?
Ennyit tud a cpu hűtésem (Noctua 12)
így nem igen van lehetőség a tuningra gondolom akkor jóval melegebb lenne a "socket temp" meg a maghő is. Ez pedig már nem egészséges a procinak .4 Ghz.-en is kihajtja a 7970.et, így a tuning egyenlőre felesleges.
alap feszültségen 21,5-ös szorzóval 4,3 Ghz.-en már 72c volt a socket temp! prime 95 mellett.
Ebből gondolom hogy ezzel a hűtővel nem igen van lehetőség a tuningra[ Szerkesztve ]
-
rene85
aktív tag
válasz Malibutomi #34084 üzenetére
Ééés sikerült is úgy feltenni. Viszont aztán kis híján elvéreztem a rögzítésen, mert a ventillátort is előre rátettem, úgy meg nem fértem hozzá a rögzítő csavarokhoz. Viszont a rendszer stabil, idle 33C 1 óra prime 95 után 45C, szóval azt érzem, hogy indulhat a tuning...
Folytatnám a láma kérdésekkel: a proci órajel emelésén kívül (fesz emelés nélkül) a memóriát tuningolni van értelme? Amiket vettem CL9-et bírnak állítólag. -
energy4ever
addikt
válasz Malibutomi #34127 üzenetére
Akkor 3-4db 6970-hez mar ajanlott 3db fHD-s eyefiniti? Az a baj, hogy ezzel megint ott tartok, hogy 4db ilyen karit nem visz el 1 amd-s alaplap sem, mindegyikbe max 3db rakhato, igy megint csak az maradt, hogy intel...
-
Maotun
őstag
válasz Malibutomi #34091 üzenetére
4,6 lenne a cél
ha bírom hüteni... LLC 1/2 re vagy 1/4 vagy auto mód legyen? -
lee56
őstag
válasz Malibutomi #34078 üzenetére
Jaa tényleg, ezt ki is felejtettem, de arra meg előbb fogy el a proci nem? Csak az gyíí3 bírja ezt a terhet.
No Comment
-
vakond5
őstag
válasz Malibutomi #34025 üzenetére
Speciel én bőven megérzem hogy 2.2 helyett 2.8-on megy.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Attix82
addikt
válasz Malibutomi #33985 üzenetére
Jah oké ...szóval ez a video egy 7950 vs GTX660 Ti-re sikeredet. Mivel mind2 esetben 99% ment a 2 VGA...ennyit tudnak.
-
mackosajt
addikt
válasz Malibutomi #33977 üzenetére
Nincs rajta IDE.
Így ez "ide" nem jó megfejtés. Sajnos.
Szóval támogassa az FX-6300-at, és legyen IDE is rajta. Ár max. 15-16.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Valkűr
addikt
válasz Malibutomi #33859 üzenetére
Jaa abba biztos belefér, hatalmas ház...De itt épp mutatja, h több helyre is tudom tenni...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
válasz Malibutomi #33857 üzenetére
Próbáltam de nem találok ilyen adatokat egyik légről sem..
-
Valkűr
addikt
válasz Malibutomi #33855 üzenetére
Az enyémbe szerintem belefér, meg a nagy légekkel az a bajom, ha azt veszek akkor vehetek új ramokat is, mert nem férnek be a ramok a hűtő alá...Ezek a ramjaim vannak. Ha ramot is cserélek az úgy már elég sokba lenne...
illetve nem tudom, h a hűtés levehető -e a ramokról és ha leveszem árt -e neki valamit..
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33798 üzenetére
Nekem jó a szerver proci is,úgyis régi álmom hogy opteronom lesz csakhát a Cash
-
Peaceliker
addikt
-
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #33728 üzenetére
Még jó ,hogy nem volt pénzem váltani.
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33728 üzenetére
Hogy lett olyan sok?
Szerk: jah bocs elfelejtettem hogy haswelled van
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Malibutomi #33577 üzenetére
Sajnos erre játszik a legtöbb nem egyetemes szolgáltató is pl telekom hogy odavág egy nettó árat és abból ad százalékban kedvezményt ha átmész hozzá, de a rárakodó dolgokat köztelező befizetni az államnak igy a nagy 10-15% meg egyebek igazság szerint 2-3%-os kedvezmény lesz a végén.
[ Szerkesztve ]
-
bandika0626
senior tag
válasz Malibutomi #33573 üzenetére
50-60FT 1KWh ahogy az előző kolléga írta.
[ Módosította: radi8tor ]
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
ZS3NI
őstag
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Malibutomi #33531 üzenetére
Terhelés nálam: Prime 95 + Furmark De igazad van, benéztem, 51 fokos a maghő, a kupak valahol 60 körül van ilyenkor.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Peaceliker
addikt
válasz Malibutomi #33531 üzenetére
Rosszul szellőző kereszthűtés nélküli házban sztem több is lehet... de am nem 8 fokról volt szó?
Szerk: jah, látom, 19 ről van szó, az valóban irreális.
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Pacy
aktív tag
válasz Malibutomi #33526 üzenetére
A kupak hőfok 70c. Visza vettem 4.2 re igy 1.304v. Prime alatt max 59c kupak 42c maghő. Megéri az a plusz 300Mhz a plusz feszültséget illetve melegedést és fogyasztást? Ha van értelme akkor kinyúzom belőle.
-
djculture
félisten
válasz Malibutomi #33501 üzenetére
Ja azt nem figyeltem, minden proci más szennyezettséggel bir, az ostya más részéböl készülhet, akkor eleve az magyarázat. Sokszor a gyengébb proci eleve jobban tuningolható ezen okok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33498 üzenetére
Ezt énis tudom,ha nem írod...csak a kérdés hogy az uefi lappal és erősebb procival miért nem adja
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33493 üzenetére
Az mondatod utolsó részében van a lényeg,teszteket akartam,tudom h semmi értelme,itt az a lényeg hogy nem bootol 2800Mhzen és nemtudom miért?
-
Attix82
addikt
válasz Malibutomi #33465 üzenetére
Ott kezdtem, de itt hátha valaki tud csinálni egy 8 magos ugyan ilyen tesztet.
Ugyan ott Ultra beállítások mellett.
4 magon mennyi MHzen éri el azt a CPU , hogy 100%on teker.
Illetve bekapcsolva a modulokat nő e az FPS.
Remélem lesz aki csinál egy ilyet De fentebb már volt egy kolléga, aki megnézi. Várom a fejleményét.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz Malibutomi #33448 üzenetére
Stratova kolléga látta csak át mi is ennek a mondani valója.
(#33449) DeadMeat
Fent említett pályán, ugyan ilyen kamera beállítás (50-60 player legyen a serveren) mellett tudnál egy GPU - CPU kihasználtságú képet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz Malibutomi #33437 üzenetére
Valószínű a L3 miatt, meg a háttérbe futó programokra is jut némi több erőforrás.
Akkor nem értetted a CPU 100%os dolgot. Láthatod, hogy a VGA nem ment 100%on. És csak 3,9 Ghzen érte el a CPU a 100-at, vagyis vártak a magok valamire.
Gondolom 1-ső magra rátett 50 feladatot, 2. magra 45öt stb....és a másik 3 várt amíg az első nem végez az 50el...valahogy így gondolom. De effektíve csak 4 mag ami fut, hiába van több, csak a windows látszatra annyit ír ki amennyi.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Malibutomi #33322 üzenetére
Aktuális, mert meg is vagyok fázva.
-
benikeee
tag
válasz Malibutomi #33314 üzenetére
Felső tápos házam van, akkor már csak jó lesz.
AMD FX 8320//Asus M5A97 EVOR 2.0//Chieftec CTG 500//Gigabyte GTX 1060 3GB WF2OC//Kingston HyperX 2*4GB//Corsair Carbide 200R//Thermalright Macho 120
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #33309 üzenetére
Vicces kedvedben vagy
(#33310) benikeee: IGEN ! Az a lap nagyon jo lesz.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #33305 üzenetére
-
benikeee
tag
válasz Malibutomi #33305 üzenetére
Milyen lapcserével?
AMD FX 8320//Asus M5A97 EVOR 2.0//Chieftec CTG 500//Gigabyte GTX 1060 3GB WF2OC//Kingston HyperX 2*4GB//Corsair Carbide 200R//Thermalright Macho 120
-
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #33302 üzenetére
Annyira nem fogott meg a játék.
Csak lestem ,hogy 24fps-re be esik egy ilyen silány grafikájú game.. mikor BF3 teljesen jól elfut 60min. fps-el. -
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #33299 üzenetére
Már mint bf3-nak vagy firefall?
-
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #33292 üzenetére
Hjam.. jól meg szívtam.
De azért az fáj ,hogy itt ez a fain kis vga és nem tud vele mit kezdeni a cpu.
BF3 alatt még baráti.. de pl firefall alatt 60-70%-on megy a gpu.
Ebből kékek lesz lehet. -
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #33289 üzenetére
Kivan. Ezt adja ha 0 a + fesz. prockónak.
Ha lejjebb veszem hibázik egy mag prime alatt. -
and1ao
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #33196 üzenetére
) Ez nagyon jo...reg nem lattam
Kellene meg ra egy ocska amerikai verda, egy kover sas meg egy alkoholista macska es megvolna a csapat
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz Malibutomi #33165 üzenetére
Erről van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foglalkozzunk amúgy inkább a procival, ha már fx fórum ez
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #33165 üzenetére
En meg azt sem vetten eszre amukir 16 gb dual 1866 mhz helyett 8 giga single 1333 volt. Elfelejtettem beteni a masikat meg biosban buzeralni.
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33138 üzenetére
Valami nagy változásnak kell történnie,ahoz hogy jövőre énis váltsak... Szerintem csíkszél csökkentés kellene először meg valami áttervezett proci,lehet az 4 magos APU is csak valami komoly fejlődése legyen,lásd a haswellt. De szerintem nemlesznek azok jobbak mint most a Vishera
-
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #33136 üzenetére
Ha szeretnéd máskor is megörvendeztetlek hasonlóval. Másik egy tekbu#i nyilván nem fog egy alacsony felbontású régi konzokon játszani és szerintem nextgenre is előbb fog jönni mint pc-re. Amúgy az X360 ban amd vga van szóval az már féligazság. Még reggel volt nekem és megmondom őszintén, hogy nem vagyok aktiv kommentelõ, de olvasó igen és bizony megzavarja a rózsaszin álomvilágomat az amd kapcsán ha kupacban látok inteles trollkodásnak ható kommenteket az amd topikban. Amúgy peace and love...oh wait széthúzom a szádat tee
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #33129 üzenetére
Egy Watchdogs pont nem az a kaliber ami miatt megérné intelt venni. GTA kapcsán meg vegyél amd alapú konzolt ha játszani szeretnêl vele. Szóval megéri ebben a genben intelt venni...oh wait.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33125 üzenetére
Jaj már,mindenki intelhez pártol? Lassan énis joinolok ha igymegy tovább...mondjuk egy 2011es 8320 i7 el
[ Szerkesztve ]
-
fedex1991
csendes tag
-
Gerisz
addikt
válasz Malibutomi #33060 üzenetére
Nem fagy meg és érdekes módom a system monitor sem mutatja csak a CPU-z, hogy "visszalép".
De valami tuti nincs rendben.
Hamarosan mennek apróra az tuti.[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Malibutomi #32974 üzenetére
A "rounds/minute"-et is rpm-nek írják, oszt mégse fordulatszámot jelent, hanem tűzgyorsaságot.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #32974 üzenetére
Ja bocs, igazad van.
-
Vesztor87
senior tag
válasz Malibutomi #32574 üzenetére
Aztán majd megszokod a jót
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #32569 üzenetére
Neeeeee
-
MiklosSaS
nagyúr
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #32564 üzenetére
Legalább megmaradtál a giga lapok frontján
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Malibutomi #32554 üzenetére
Első körben használd nagy-nagy megelégedettséggel
Elgondolkodtam én is a minap a cserén, bár nem tudom minek, hajt a kíváncsiság.. Aztán elvetettem, mert új blokkot is kéne vennem, akkor meg már annyira nem érné meg, akármilyen jó áron is volna az intel platform. Szóval marad ez. Azért néha nézz be, visszavárunk. Mireszre meg ne figyelj, csak féltékenykedikMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #32557 üzenetére
Naccerű..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #32554 üzenetére
Mondtam en neked hogy nekem kell az alaplapod....most mar mind1....ha gondolod megdobsz egy kis $-al es kuldok neked egy valodi alaplapot egyenesen az UK-bol, te meg a tiedet az USA-bol
-
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #32546 üzenetére
Scythe Ashura hűtő és egy Fx 8350-re megy habár az annyira nem lényeges.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Malibutomi #32546 üzenetére
Na regélj csak légy szíves. Jobb, rosszabb, váltás oka,ect. Kiváncsi vagyok, ha megengeded
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #32509 üzenetére
A 8350be szinte mind ugyanolyan,viszont a 8320ak közt vannak bődületed különbségek
-
válasz Malibutomi #32489 üzenetére
Nálam nincs oldalt a "Bejelentkezve" ablakom ... (hiába lépek be)
De ha keresőbe megkeresek 1 hírdetésem akkor tudok H.Sz. -elni , de mást nem....Már jó !
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #32485 üzenetére
Hát az apró új felülete valami botrányosan szarra sikeredett.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #32356 üzenetére
Az igen...igy mas a helyzet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #32346 üzenetére
Semmi eselye a Silver Arrowal szemben.
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32346 üzenetére
Gratulálok hozzá!
A K2-őt leveri az asztalról, mint a nokedlit.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #32332 üzenetére
Igen, 5-6 ora full load utan 5.1 GHz-en jaro FX-el nagyon, de nagyon hangos volt. Ezert mondtam le par fokrol es megvettem a H100i-t.
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32335 üzenetére
2500-as fordulat-ra nem hiszem, hogy nagyon szükség van.
Hol?
7Ghz-en esetleg.
Tehát, nincs miért oda felpörögjön.
Nem izlés kérdése ez.
Mondtam, a hűtő teljesen csendes!
Még mielőtt valami szükségtelen urban legend születne róla..[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32332 üzenetére
Ugyanolyan csendes, mint bármelyik másik komoly hűtő.
Csendes módban, nem is hallod.
A vicc az egyáltalán az, hogy ajánlgatni kell.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Peaceliker
addikt
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32148 üzenetére
Ez igaz, de nem teljes mértékig kielégítő válasz.
Miért fogy el ott az Intel?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32120 üzenetére
Ez van, de azért nem sírom el magam..
Ugyanakkor szidtam az összes rokonát szerelés közben a hűtő tervezőjének..
Nyomorék megoldásai végett..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
djculture
félisten
válasz Malibutomi #32051 üzenetére
Company of Heroes 2-t nem mondanám fosnak semilyen részében. Az év stratégiája és junius 25 óta javithatták volna ezt de nem teszik és érkeznek egymás utána az ilyen cimek. Mondjuk a rome 2 az tényleg fos kódolású arra ráillik a jelződ mivel ott eleve az intel igp-re van tervezve az egész játék.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32045 üzenetére
Hát, ha a teljesítményt, jóval olcsóbban, megfelelő Catalyst-el, legalább nem GTX780 szintre pozicionálják, akkor bukta van..
Szóval, valahova oda..[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32038 üzenetére
Egy hónap múlva még biztosan nem "esnek" az árak, max 5k-t.
De addigra a tiednek is esni fog úgy 10k-t.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #32031 üzenetére
Hamár játék én az AC4et várom , a történet és számomra szép grafika keveréke kellemes érzést nyút
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32031 üzenetére
Véleményem szerint akkor is logikusabb választás lenne az új generáció megjelenésekor, egy még garanciális 7970, az új szériának jócskán megfizeted majd az árát..
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #32026 üzenetére
Igazad van, arra elég bőven.
De akkor cserélni sem érdemes.
Minek?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #32014 üzenetére
a bd nem,sokat szivtam vele amig ugy volt hajlando mukodni ahogy en szerettem volna..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #32018 üzenetére
Mindenesetre ha a 6800K apu 4.4Ghz turboval,akkor vajon a rollerek milyen órajelen indítanak majd,mert tuti magasabbak lesznek,jönnek a teljesítménybajnokok 220watt,előre tartok ettől,mert az AMD nagyon az órajelre hajaz...viszont lassan jólenne egy törés mint annak idején a P4nél volt mikor áltak rá a c2d-re és visszaesett felére az órajel a teljesítmény pedig sokkal jobb volt.
-
laca000
őstag
Hát az a VGA valóban cserére szorul, ruházz már be legalább egy 7970-re..
De most ne az jöjjön, hogy megvárom az újabb generációt stb-stb, bla-bla..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
+1
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #32016 üzenetére
Az a lényeg ezt szeretnénk látni játékok alatt is ezt a teljesítményt,mert egyenlőre még nem a sok magé a világ,az intelek meg itt húznak strigulát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest