Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ezt kell nézni? CPU-Z eddig normálisan mutatta, most valamiért folyamatosan 1.296-ot mutat.

A sensorba van a voltage valuesnél a CPU voltage és ott is végig 1.296, ha terhelem cinebench akkor 1.260V. Az LLC mediomon van, de eddig visszavette, most akármelyikre állítom, csak nagyobb feszt mutat, de nem veszi vissza sose. -
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát ha nem lett smallal melegebb, akkor ott vakami védelem biza bekapcsolt.

Nxn:
Töltsd ki az adatlapod, úgy könnyebb segíteni. Minden energiagazdálkodási opció aktív a biosban, ha tuningolsz és asus lapban teszed, akkor offsettel adtál neki feszt?
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én amit eddig a saját példányomnál láttam max hőfokot még anno léggel, az olyan 80 fok környéke volt.

-
válasz
Peaceliker
üzenetére
FX-ek esetén nem a large, hanem a Small ffts csinálja a legtöbb hőt. És igen, továbbra is érdemes a kupak/socket hőre hagyatkozni, ha arra vagy kíváncsi, hogy a CPU valójában kb milyen hőmérsékleten üzemel.

-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
A házam egy CM k282. Ezt találtam amibe belefér a hűtő. A táppal nen lesz gond az egy FSP Raider 650. Direkt nagyobbat vettem emiatt.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
" Always Enabled " -en van

CPU-Z szerint 4.5GHz -n 1.344v -ot vesz fel fix.-en (furcsa)
L
-
Motaba78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Rossz topic, sorry
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hiába, ezek nem egyszerű dolgok !

L
-
soultrapp
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Sajnos úgy sem szedi szét rendesen olvashatóra....
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mondjuk nekem egy 10 éves baromi nagy Chieftech toronyházam van. Na az ház, táp nélkül is baromi nehéz, de tágas, könnyű szerelni elől-hátul hűtőventi (igaz csak 8 cm-esek, akkoriban még nem volt divat a 12 cm-es).
---------------
De vettem tartalék gépnek M-Tech FM12 házat óccsót... Na óccsó házat soha többet, 3 órába telt, mire mindennek értelmesen ki bírtam találni a helyét és rövidzár gyanú nélkül össze lehetett szerelni. ODD még nincs bent, arra majd még 1,5 óra kell beszereléshez.Ami belement:
- GA-880GM-UD2H lap + Athlon II X4 640 + gyári hűtője + 4 GB Kingmax RAM
- Chieftech iArena 450W táp (ez volt olcsó, csak 10K)
- Giga HD7770
- WD Blue SATA2 1 TBSzóval JÓ TANÁCS mindenkinek: 4-6 k-s Midi, mATX-es házat a saját érdekében senki ne vegyen, ha komplett fotósorozatot minden csücskéről nem lát, totális méretezés leírás szintén követelmény.
Az M-Tech FM12 egy totális átbaszás, szép a pofija, de akkora egy tákolmány fos, hogy borzalom. Olyan vékony lemezekből van gányolva, hogyha csúnyán ránézek, akkor behorpad.
A 3 db belső 3,5"-es hely hazugság, a kéken világító venti 2 csavarral van rögzítve, lötyög, mint párttitkár valugájában a lóf@sz.Merevítése a beépített alaplap és a VGA kártya, semmi több.
-
vakond5
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mire alapozod hogy oldalra értelmetlen ventit tenni?

-
honda130
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ebben a házban gyárilag ugye van egy kék ledes venti az elejében. Az oldalába két db 140-est lehet tenni, a tetejébe és az aljába 2-2db 120-ast tehetek és még a hátuljába is 1db-ot. Ha mindenhova szeretnék tenni, akkor gyűjtenem kell a ventilátorokra is, mert 8db rendes ventilátor már kitesz egy gyengébb alaplap árát. De már van 4db halk venti. A többit legközelebb megrendelem bele. Bocsi hogy nem a házas topikba írtam, ez az utolsó.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Gugli barát folyton belefut mindenfélébe.... Pl

SZERK: jó, ez duálos, de azért támpontnak szerintem nem rossz

-
Bali27
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát igen.. És legújabb fejlemény hogy letöltöttem a memtest86 legujabb usb-s verzsönjét..
10% körül elsötétült a képernyő és megfagyott minden.
Gondolom a táp ugyan az..(elhanyagolható amennyivel kevesebbet eszik) viszont akkor lehet a lap nem birja, vagy megnézem még 8Gb rammal.. mert most 12 van benne -
bandika0626
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy indítottam az u.orrent-tet és fagyás. De aztán az elmúlt és azóta sem jelentkezett. Eddig mondjuk a 13.11b9.2 használom és semmi gondom vele.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Bármi okozhat bármit, igen - de ugyanakkor mindennek meg is van az oka, gyökere, pont, mint az életben. De azt meg azé nem szeressük, mer xar a grafikája

-
bandika0626
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Biztos, hogy a 7790 szívatós mert nekem is az van. Van egy pár progi ha elindítom akkor megfagy minden és csak a reset gomb segít rajta. Pl windows movie maker elindítom aztán képstabilizálás majd megpróbálom menteni a videót és kész a fagyi. De a WMP is csinálta ha elindítottam a videót azonnal fagyi, viszont driver le és akkor meg minden jó volt. Csakhát driver nélkül meg használhatatlan.
-
bandika0626
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Simán lehetett attól. Én két alaplapot gariztattam meg mindig lefagyott az egész gép. Aztán szóltak, hogy a lapnak semmi baja és igazuk volt. A SATA kábelt ette meg a fene. Aztán ugyanez a jelenség megint előjött két hónappal később. Akkor már tudtam, hogy a SATA kábel lesz a ludas és az is volt. Aztán vettem kettőt és utána sose jelentkezett a hiba.
-
Longhandd
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszi
Még valami... a gyári hűtő azonnali cserére szorul? -
válasz
Peaceliker
üzenetére
Bár ott tartanánk már. Netezés közben még mindig hajlamos nem sokkal 40C alá menni. Azt tudni kell, hogy nálam egyszerre mindig több böngészőablak van nyitva, különböző böngészőkben (IE FF).
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
De hát látod, Gyuszaa azt írja meleg a GPU, és ez még a régi, mi lesz az újjal!?
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igazából fogalmam sincs, csak beraktam, és nem nyúltam hozzá.
(#36657) gyuszaa No igen, ez az, és még csak most rakom bele a 7870-et. Na de mit tudok tenni ez ellen?
(#36658) atomanti19 Szia! Köszönöm!
(#36664) pipo112 Köszi! Egy van rajta (gyárilag), milyet tegyek rá?
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Úgy legyen!

-
Bali27
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Persze mérem a hőt.. Most (kb 1 órája van bekapcsolva a gép) idle 23 fokos a proci. A táp: amikor megvettem a procit és ki nem derült hogy restartol, azonnal 4.5 ghz re felvittem, és 1.36V-n ha jol emlékszem akkor nem fagyott ki a prime... Szóval gondolom hogy 3.8-on 1.25V-vel nem lehet táp probléma :S
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Bali-nál nagyon esélyes, hogy be fog figyelni egy normális Giga vagy Asus lap az FX alá és azt sem tartom kizártnak, hogy egy Win7 x64-gyel kevesebb szívás lesz az osztályrésze mint a Win8.1-gyel.
-
Bali27
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Előző procival atomstabil volt.. Bekerült az új, azóta van megveszve... Pedig már bios frissítéstől kezdve minden volt.. (szétszedtem, megtisztogattam, kontakt hibát ellenőriztem, más kábeleket dugtam a winyókra, újra raktam a wint)
Az az érdekes hogy Win 8 alatt nem birtam felfrissíteni addig hogy a win8.1-et elkezdje installálni, mivel annyit fagyott hogy az update totál meg volt hülyülve.. A Win 8.1 et direktbe leszedtem és feltettem, azóta ahoz képest stabil.. Szóval szoftveresen is kell hogy legyen valami... -
válasz
Peaceliker
üzenetére
Na jó, de akkor hová tegyem?

Ha már megcsinálta IKEA.
(#36156) gyuszaa
Ilyen 12-est vettem ma. Viszont nem fér el, csak a frontra vagy a padlóra. A plafonra nem tudom rakni, mert nem fér el az alaplaptól, oda 12 miliset kell vennem, az is éppen hogy csak be fog férni (vagy nem). Azt meg csak hétfőn tudom majd meg.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nah, nekem az A8 5600k mellett nem akarnak 1600-on menni az 1333-as ramjam, csak tudnám mér.... 1,67v-on már hajlandó volt elindulni, de 3 indulásból 2x kifagyott:S
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
" ha van kfart a cpu ban!"
- kfart: kb. intel féle tuningolható fingás
- Kraft: - német - erő.Nem mindegy, hogy melyik.

-
pcguru23
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Minden esetre a magok hőmérsékletét tuti szarul mutatja (Aida) mert 12-18C-ot mutat.Alapon 38C a cpu hőmérséklet.A h80 pedig 2.fokozaton.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Na ez az, nem kapni sehol. Legalább is elfogadható áron. Most nyomozom.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ebben igazad van, de sajnos én meg ebben vagyok averziós.

-
válasz
Peaceliker
üzenetére
De erra adnak három év garit. Használtra is?

-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Tudom, hogy vannak néhányan, akiknek averzióik vannak ezzel a hűtővel, de másik kéttucat meg azt mondja, hogy teljesen jó, még kis tuninghoz is, alaphasználathoz meg még inkább.
-
bandika0626
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mert a VGA-ról szívja a levegőt és akkor romlik a hűtési teljesítmény. Ezt nem tudom alátámasztani mert nem próbáltam. Jelenleg Brockenem van de 3570K van alatta és nem kupak moddingolt.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát, a jogász menyasszonyom ott volt mellettem, látta a kicsomagolást, büntetőjogi felelőssége tudatában fogja igazolni.

Meg hát ott van a 8 nap indoklás nélküli visszavitel, azzal nem tudnak mit kezdeni.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ment vagy 5 percet, 1 perc alatt hülyült le, Blend nevű teszt futott. De nyitott oldallappal!
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Elindult, elég hamar felment 55-re. Meddig hagyjam? 5000 fordulat felett.
-
Bali27
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mármint melyik részét kétled?
UGy láttam hogy a 6300 ugyan azon az órajelen kb 10-15% al erősebb mint a 6100. :S
Igazából Rome2 Total War (Intelre irt, optimalizálatlan xar), Red Orchestra2 (Unreal3 engine), Bf 3-4,-re kéne és ugye ami 1-2 éven belül kijön és érdemes lesz rá..
-
Buci21
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem csak 6870-el és 7790-el van tapasztalatom vele, nemrég vettem, és eddig csak használtam, most kezdett érdekelni h mit tudhat
Csak mert egy komolyabb VGA karácsonyra jöhetne. Nem szeretem az inteles vidéket, világ életemben AMD-s voltam, csak ez nagyon jó áron került hozzám. Itt jobb a hangulat, és amint lesz pénzem építek egy FX-es "HTPC"-t a TV alá. (HTPC: értsd 8320+HD 7970 játszani a TV-n xD )De ez már nagyon OFF
-
pipo112
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
hát lehet de azt írja van venti a házban 2 is szal nem hinném hogy aza gond a proci hűtő venti is megy rendesen szóval a pure nem egy szar cooler ami nem lenne képes normál értékek között tartani rendes felhelyezéssel nekem ez a véleményem . vagy valami gebasz van a coolerrel gyárilag azt gariztatni kell
-
egyedülülő
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nagyon remélem, hogy a táp amit vettem (XFX 650) megbírkozik azért a helyzettel.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát ez sem jó, ez Temperature1,Temeprature2,Temperature3-at ír, olyan sorrendben mint a HWMonitor.
-
MrM94
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem sose "halt" meg a proci, en mindig neztem a maghot mert a kupak alaplaptol fuggo,jozanparaszt logikaval az amd a sajat processzoraiban a szenzorara fogja adni az adatot nem mas alaplapra amibe mas a szenzor.Amugymeg,az a maximalis homerseklet amit a processzor elvisel es addig garantaljak a normalis mukodeset.Szal nemtom mit kell filozofalni.
-
MrM94
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
A magho pontos de csk terheles alatt,Amit a lap mer az nem mindig pontos lasd asrock alaplapok szenzorai tobbet mernek mint kene.
-
otto14
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
ebbe sem férne el? ez elég tágas ill szerintem elfér

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
én a házamat 5K-ért vettem. legalábbis itthon így tudják. aztán volt ~50K....
amiről nem tudnak, az nem fáj (Y)

-
kalap12
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
...150 Watt? 95 a max. watt-ja a procinak. +milyen 80 Watt? Üresjáratba amikor mondjuk 1.4 Ghz-en megy 80 Wattot fogyaszt? Na ne már. Az előző procim üresjáratba 25 w-ot fogyasztott, és max. 65 wattot..
Vagy te most a teljes géped Watt számait írtad le, nem csak a prociét? -
kalap12
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
KÖsz a programot nagyon, viszont az szerintem nem normális, hoy amikor csak alapjáraton kint vagyok a desktopon és semmit nem csinálok 3.8 Ghz-en futnak a magok, amikor eleve 3.5 Ghz a proci, és a paraszt ész pont azt gondolná, hogy amikor semmit nem csinál az ember lemegy szépen a francba 1.5 Ghz-re mondjuk vagy valami hasonlóra, mert ez durva, nincs ennek üresjárata vagy mi? Így borzalmasan fogyaszt mint állat, ez viszont nem normális!! HELP

-
dergander
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Értelemszerűen a magok hőmérséklete,a kupak ugyis leadja a hőt az ihs-re
-
kalap12
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
...értelek titeket köszönöm...bár engem egyáltalán nem zavar a hangja, mert legalább elnyomja a felettünk lakók zaját meg a kinti autózajt, nem szeretem ha csendbe van a gépem
-
pipo112
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
figyi biosodban van egy olyan hogy cool n qiute gondolom nálad ez off mert ez vehet el fezst a procitol hogy ne melegedjen de van a biosodba egy olyn rész hogy hw monitor na itt be bírod állítani a cpu fan sebességet ez gyárilag fullon van a c n q -t pedig gyárilag off de linkelem mit állíts
http://www.manualslib.com/manual/432285/Asrock-960gm-Vgs3-Fx.html?page=49#manual
http://www.manualslib.com/manual/432285/Asrock-960gm-Vgs3-Fx.html?page=41#manual
itt le írja mit tudsz állítani és hogyan
hajrá remélem sikerül
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
A legjobb a bios pedig, mivel nem igényel felesleges programot, ha nincs intelligens vezérlésed, akkor állítsad be fix 600-800 ra, még az is jobb. Nekem nagyon jó beállítások vannak ventivezérléshez, mióta biosba finomhangolom, szinte hangtalan a gép, csak játék alatt zúg fel a VGA, de az se zavaró, meg akkor úgy is elnyomja a hangszóró.
Azt hogy szinte hangtalan a gép, azt úgy értem csendesebb, mint barátnőm notebookja, jóval.
Attix82
Te ne hergeld már itt a kollégákat, mert felteszem az F1 challenget, és elverlek....

-
mqm
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
+1
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kalap12
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
A vga a 6870, én sem értem miért vga-t vga-val párosított

-
laca000
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Most, hogy mire fekteted a hangsúlyt, procira vagy VGA-ra, olyan mindegy, a kettő összefügg, a gondolkodásmenet rossz.

-
Buci21
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Phenom II x4 szted elég jó? i3-akat ver, és kevés volt
mióta cseréltem, min FPS nőtt, frametime egyenletesebb lett, és mióta az i5-t feltettem 3,6-ra mégjobban kisimult minden
kell a rajzolási parancs a kártyáknak. -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Na, mán -56!!! Széjjel fog fagyni!!
Na adok neki egy jó kis restartot, az csodákat tud művelni!
update:
há' peeeersze, hogy az rr megoldotta...mi más kellett vona!
-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
De az van , ez egyáltalán még közepesnek is nehezen nevezhető
-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
rene85
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ebből a legfelső kategória... 20k-ért hűtőt venni, az nekem még mindig eléggé wow kategória de ahogy elnéztem a nagyok meg a szépek ebben a kategóriában vannak.
-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
De nagyon melegebb se ha nem emel nagyon feszt
jó igaz egy két fokot fog melegedni de az nem olyan sok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kalap12
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
...ja én full hd-ben nyomok mindent, írtam is, de majd írok priviben lehet..rendes vagy
-
kalap12
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Egy 650 gtx TI elég szokott lenni általában a játékokhoz...az fx meg nagyon remélem hogy ki fogja hajtani...ugye nem fog annyira akadni mint most? :-/
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem a 760G csipszet miatt van a kehe?

-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
De úgy tudom FX-6300 alapfesze 1.285 V , ezen nézegesd fagy e
-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
1.325V mennyi ghz társul ? , gondolom ilyen 4.2 -4.5 ghz
-
lee56
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Milyen kártya volt benn előtte? Táp hogy bírja? PCI-E frekit lefixáltad 100-ra BIOS-ban, tuning előtt?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Asrock lap...
Többet nem mondok...
-
laca000
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem, át kellene nevezni, "az 1-nél több csúcs VGA-t vajon kihajcsa-je, de úgysem, ezért értelmetlen topic"-ra

-
djculture
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Alapon nem lesz semmi baja szerintem
-
djculture
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Talán rakd alapra és ha nem kékhalálozik akkor semmi baja max agyonhúztad valamelyik részegységet. Tungolás amin a működési tartományban meghatározott feszültségen túl emeléssel is párosul szépen károsítja a sziliciumot ami az öregedési folyamatok felgyorsulásával jár. Még műszerész anyagismeretből is volt téma ez. Ezért szokott az lenne hogy valami éveken át x mhz-en húzva a normális gyári fesz +xvolton működik azután hirtelen elkezd hibázni és visszább visszább kell venni, végül már alapőrajelen alapfeszen se lesz stabil.
-
stratova
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kihajcsa-e a vendégeket a CNC Miklóstól.
Miklós szerintem kezd el nekik magyarázni a japán gépek programozását (ha jól rémlik ezt még te magad sem szívlelted), hamarabb hazamennek. -
lee56
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem a Himalayaval is megvolt ez a meglepetés. Nincs is jobb mint amikor a winyókerregés a leghangosabb hang egy gépházból. Ejj, kéne egy SSD.

-
kalap12
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ne idegesíts...és ezt az AMD-nél tudják? Mert nekem világ életemben AMD volt, és rohadtul nem volt ilyen hogy van egy maximális üzemi hőmérséklet most éppen a 62.5 fok, és már szinte alap játékon is eléri, ez a röhej köbe, a gyári hűtőnek kutya kötelessége lehűteni, ha játszol még akkor is! Ilyen még egyetlen egy AMD-s procimmal se volt, pedig mindegyiken gyári hűtő volt!
-
DJadamka
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
nemakarok tuningol ezt sem tudok hogy kell és igen majd a késöbiekbe lesz vidi kari csere csak most ennyi a money xD és akkor a hűtő az mennyi lenne és mien?
-
honda130
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az is le van már fixálva, de egy kérdést megérdemel mindenképp.
-
miresz
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem lesz azzal sem probléma,nyáron sem hidd el! Jó kis hűtő,és halk.

-
miresz
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jobb oldalon megtalálod a hőmérséklet adatokat. Ez Idle állapot. War Thunder alatt ~7-800rpm-et fordul és 45C' a kupak hő,Bf3 multi alatt ~1000rpm 52C' mindez 4Ghz 1,32V-on,és mindezt nagyon csendben.

-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
hát én vicc kategóriába sorolom azt a hűtőt amit adnak hozzá , inkább lenne olyan hogy hűtő nélküli , mert őszintén ki használja gyári hűtővel ? szerintem 2-3 % max
-
stratova
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Egyes oldalak nem csak a rendszer összfogyasztását, de a 12V-os ágat is mérik lakatfogós multiméterrel.
A tesztelt FX-8350 a 12 V-os ágon 116.4 W-ot, rendszer szinten 189 W-ot fogyasztott Fritz Chess Bench 4.3 alatt.
A rendszerszintű fogyasztás Prime 95 alatt 215-220 W-ra emelkedett a gyári beállítások mellett, míg 4.5 GHz-en 305 W-ot mértek. Ha az eltérés nem is feltétlenül 100%-ban a CPU fogyasztása (maga az alaplap is többet fogyaszthat nagyobb terhelés alatt), azért jelentős része irható annak számlájára. -
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
én nem is mondtam hogy a legjobb, csak kérdezted milyen hűtő bír el vele , speciel egy közepes hűtő is elvileg el kell hogy bírjon vele
-
Tomko78
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Elvileg az én Cooler Master V6 GT is rá van irva ez az érték

-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az AMD-nek jelenleg úgy látom nincs alternatívája az ára miatt.... legalábbis 20-30e ft-ig nem nagyon

-
laca000
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Körülbelül.
-
Garsza
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Egy fillérembe se került. Nem ér hozzá semmihez a lemez, van bőven hely. A pluszba kellet azon kívül amit a hűtőhöz adtak az 4db 3x25 csavar és kb 120x40x2mm saváló lemez. Ja meg 4db 4x10 csavar ami rögzíti a pót lemezt az eredeti tartóhoz. De ez mind meg volt munkahelyemen.
-
laca000
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Választékus szövegszedet, a yútub majd szítkeni mint a fos.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen, lehet jobban melegszik. Nalam az A4 gyari hutovel jobban melegedett mint annak idejen az FX 6100 csak gyari hutovel.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ez érdekelne, vki?
-
MrM94
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen pajtas,altalaban az asrock lapok kicsit magasabb hofokot mutatnak.
A kupakot az alaplap meri,a maghot pedig a processzor.Te ha megsul a lapod akkor van esely ra hogy proci is megsuljon.
Igen nagyon sok mulik tuningban egy alaplapon.Nem hiaba vannak olyan kemeny tuninglapok. -
MrM94
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem nem pajtas,itt nem avval van a baj,hogy az alaplap hany fokos.
Mivel Asrockban nincsen szenzor a VRM en,meg nincsen mindenen szenzor sem hutes.Es azok melegednek tul amin nincs ilyen szenzor erted?
Ezert nem eri meg kockaztatni mert tuninggal a proci tobb aramot vesz fel ezaltal az alkatreszek is melegebbek lesznek.
Lehet elviseli,de ott a masik dolog hogy meddig,mivel nem egeszseges neki,normalis hutes nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás i9-14900K
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)