Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
bandika0626
üzenetére
Erre a célra van a digitális táp vezérlés valamint a gigánal a driver mosfet,annyi a lényege hogy 50%al hidegebb,igy nehezen melegszik fel a vrm,kevesebbet throttingol...menni menni fog bármely lapba de ha nagyon cpu igényesprogramot használsz lehet dobálni fogja az órajelet.
-
bandika0626
senior tag
Nem arról volt szó hogy a lapok csak 140W-ig támogatják a procikat? Ha igen akkor hogy bírkóznak meg a 220W-tal? Attól függetlenül, hogy a szénné húzott procik nem hiszem, hogy 140W alatt zabálnak.
-
laca000
őstag
Srácok, betettem a Silver Arrow-t, de, folyamatosan maximumon pörög a CPU venti, ez miért van!?
A hűtő jól van rögzítve. -
dergander
addikt
Mondjuk a gyomrom bevenne olyan újítást h egy alaplapra 2 vagy több socket,és kész lenne egy APU-CF

-
Igen nagy és nevetek már, hogy sokan bevannak zsongva , de kézzel fogható cucc a technology-ról nincs..... (egy darabig nem is lesz!) addig az FX-8350 -el vígan elleszek !!! pl.

+ akik eladják ezért (+mert még viszonylag jó áron eltudják adni a cumót) na ezt úgy látom mintha 1hét és meglehetne venni a TOP APU-s technology hhardwert.....de ez az "eladási" őrület mind felesleges és sok értelme nincs ! (ha eladod használt hardwereid és kéne gyors valamire ugyanaz és megakarod venni... Nem kapod már meg annyiért ugyanazt ugyanúgy ! ! !)
L
-
MiklosSaS
nagyúr
Pont azert volt nalam is valtas, amig jo arban el lehetett adni az alaplapot meg processzort. Nekem nem kell 2 modulos APU ami meg az i5-ot sem eri utol, kemeny radeonal. Amig a programok megh lesznek irva hogy rendesen kihasznaljak a grafikus magokat az APU-bol addig meg sok viz lefolyik a dunan.
(#32085) Buci21: en ugy tudom hogy "csak" 2 modulos APU-k lesznek.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Az FM foglalatos gépek nincsenek egy kategóriában az FX-ekkel. Az Igp-s téma meg nem is érdekel, mire oda kerül a sor, hogy az ténylegesen előnyt fog jelenteni, addigra már lehet hogy a 2. teljes configomat cserélem le. Most viszont csak egy CPU cserét tervezek idén, jövőre meg egy VGA cserét, és ennyi, majd utána pár évvel HA LESZ ÉRTELME cserélek gépet. Amíg nincs SZÜKSÉG rá addig csak pénz kidobás.
Más: Asus Sabertooth CPU support leírásban nem látom az FX 9xxx procikat, ezt nem is kéne látnom, mert ha támogatja a Visherákat akkor ez magától értetődő, vagy van jelentősége?
-
válasz
djculture
üzenetére
Hát ha valóban nem dobják ki AM3+ sockettel a Steamrollert, akkor sajnos váltás lesz intelre.

Szerk:
"A Steamroller és az Excavator kódnevű modulok fejlesztése nem állt le, de a cég partnereitől megtudtuk, hogy ezekre már csak APU-k épülnek majd a jövőben"
Én megvárom még azért mi lesz a vége.

-
válasz
djculture
üzenetére
Steamroller elvileg még jön AM3+ foglalatba.

Pluszba még:
Beema, the successor to Kabini, is expected to launch either during 2H14 or 1H15. AMD's FM1 and AM3 sockets should be phased out by the end of 2013. The AM3 socket will have lived for almost five years. At this time, AMD is also said to expect 30 percent of CPU shipments to use the AM3+ socket, with the remaining 70 percent using the FM2 socket. In 2015, AMD is supposedly planning to release the Carrizo APUs for desktops, which will feature the Excavator architecture.
Excavator már biztos nem jön, de ez nem meglepetés. Steamrollert még megkapjuk.
-
Játék topikban kérdezd meg, ott biztosan tudják, mert több tippem nincs, guglizni is érdemes rá angolul vagy németül, elég sok találat van, de azokat végigpróbálni nem 2 perc...
HW hiba? Akkor semmi nem futna. Ha Linx és furmark fut, akkor nagy baja nem lehet. Legalábbis olyan nem, amitől egyik játék nem indul, másik meg igen. -
Zaied
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Legális windows-t használunk mindketten.
Szerintem is az
de a haverom nem hajlandó mással játszani jóformán...
A wars-t ez alapján be is bírtuk indítani még aznap.A cod lemezes verzió.
Csak furcsa hogy én fölraktam és megy neki meg itt kell vacakolni ilyen hülyeségekkel...
-
Win nem legális, ezért nem frissítitek, ezért nincs fent pl. a .NET fw 4.0...
Telepítsétek a dx9-et, (direct x 9 redist), a net framework 4.0 -t.
Krájzis egy rakás kaka
, de gugli 3. találata itt:
1. Go to the Crysis Warhead folder (X:\XXX\Steam\steamapps\common\Crysis Warhead)
2. rename Bin32 to Bin32OLD (or whatever else strikes your fancy)
3. make a copy of the Bin64 folder
4. rename the copy of the Bin64 folder to Bin32 (this way, you have Bin32 and Bin64 folders with the exact same content from Bin64)
5. run the game and enjoyCOD4-re írják, h a fülest csatlakoztatni kell, ill.:
1.Go to Start then Control Panel
2.Double click on the Sound Tool
3.Click on the Recording tab
4.Right click and select "View Disabled Devices"
5.Enable the Stereo Mix
STEAM verziónál ki kell próbálni, h a játék mappából indítod, nem az ikonnal.Többire guglizz, lusta vagyok én erre.
...egyéb probléma?
-
Zaied
addikt
Valamelyik játék telepítésnél rákérdezett és akkor föl lett rakva...
A crysis 3 nál is kidobta és ott meg végkép nem értem mivel originsen keresztül lett telepítve és onnan is próbáltuk meg indítani és szerintem az meg nem öreg játék még is ugyan azt írta ki hogy 32bites alkalmazás és hogy így nem tudja elindítani... -
Zaied
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Olyan játékokat próbáltunk ami az én i7esemen már ment, szóval ebből következtettük hogy az amd-n is mehet.
Mondok egy példát pl.: crysis wars-t próbáltuk az fekete képernyőt adott, ott meg bírtuk oldani mert lehet 64biten is futtatni akkor jó volt, a c3 nál is uygan ezt csinálta, de pl star wars empire at war-t néztük az nem ment, cod4 se, half life 2 se ment meg még egy pár, viszont ezek mind mentek az én gépemen xp mode nélkül...
Programok terén csak handbrake van meg total commander a gépen, meg böngészők de azok mind szó nélkül futnak. -
Direct X 9-et telepíteni kellene, van, amihez esetleg a régebbi .NET fw kell, játék címeket írhattál volna, ill. a játék topikjában kell rákeresni. 64 bit OS a 32 bites progik 99%-át futtatja (amit tudom hogy nem, azok spéci banki vagy könyvelő progik, nem játékok). Van olyan játék, amit nem lehet működésre bírni, azoknak virtuális gépet kell felrakni, XP-vel és kész.
-
Zaied
addikt
Üdvözletem!
Egy kis segítséget kérnék, az egyik barátom a következő konfigurációval rendelkezik:
AMD FX-6200
Gigabyte GA-990FXA-UD3 rev.3
8GB 1866MHz Corsair Vengeance
AMD HD5850 1GB
Windows 7 Professional 64bit-es rendszer van telepítve a gépre.
A probléma az hogy nem futtatja a régebbi vagy 64bites indító nélküli játékokat, ez abból lett megalapozva hogy kiírja a oprendszer hogy ez 32bites és nem tudja futtatni.
Nekem a következő konfigom van Asus P8Z77-V Premium, Intel Core i7-3770K, Corsair Dominator 16GB 1600MHz, GeForce GTX580 2GB, szintén Windows 7 Professional 64bit-es oprendszerem van, viszont nekem amiket próbáltunk játékokat mind ment...
A kérdés tehát az hogy mi ennek az oka, ki lehet e küszöbölni, vagy valamilyen más processzor kel ahhoz hogy a 32bites játékokat is futtatni tudja?
A válaszokat előre is köszönöm
-
and1ao
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Emögött nem áll semmi csak a pénz, ha valaki egy ilyen piacon mint a PC játékok képesek meglépni ezt, amit az alatt említett 2 játék készítői megtettek azok szerintem most mondják be a csőd szót. Ráadásul két olyan kiadó-ról és fejlesztői gárdáról beszélünk akik nem sokat löknek a közösbe a PC játékok terén.
Nem érzek benne semmi temetni valót csak egy nagy adag füstöt. -
Tomko78
addikt
én olyan jól mulatok ezen a jaj mi lesz a AM3+ al , mit kell ezen annyira siránkozni nem jön bele új cpu akkor majd veszünk másik foglalatú alaplapot ennyi , Zintelnél szinte minden egyes új cpu-ál új alaplap kell
-
lee56
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Ha megnézed a Roma mögött a zintel áll.. Ha lenne nekik is dedikált versenyképes VGA-juk, amiből kettőt vagy többet össze lehetne kötni, szerinted így jött volna ki a RomeII?
Most komolyan 1-2 játék miatt így bepánikoltál? Akkor sikerült a tervük. 
Ez a megszünés meg azért nem egyik napról a másikra fog menni, sőt ha AMD még meglepne minket egy Steamrolleres FX-el AM3+ba, az nemcsak a platform élettartamát tolná ki pár évvel, de valószínűleg soha nem látott mértékben nőne az AMD részesedése (kis túlzással
). Ezért mondom hogy hülyék, ha a csúcs előtt abbahagynák.
APU-zni meg még ráér a világ, szvsz, jelenleg nem alternatívák csak annak aki nem vesz dedikált VGA-t, és meglátjuk mit hoz a jövő ami szerinted közel van, szerintem annyira nem. 
-
djculture
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Company of Heroes 2-t nem mondanám fosnak semilyen részében. Az év stratégiája és junius 25 óta javithatták volna ezt de nem teszik és érkeznek egymás utána az ilyen cimek. Mondjuk a rome 2 az tényleg fos kódolású arra ráillik a jelződ mivel ott eleve az intel igp-re van tervezve az egész játék.
-
djculture
félisten
-
lee56
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Mert az nem hülyeség, hogy vegyszünk egy APU-t dedikált videókártyával, amibe még jó ideig csak porosodni fognak a Radeon magok, nem beszélve arról hogy csak 4 magra korlátozod magad ezzel? Arra még jó ideig várhatsz hogy olyan APU-t kapj, ami a mostani gépeddel felér, még ha erre is kezdik el írni a programokat.
-
Whysperer
addikt
Tényleg ,ha a 8320-ra rárakom uncsi tesómnak a Brockent és a 8120-ra rárakom a Silver Arrow lehet meglenne a 4,5 vele. Bár oda vizet kellene mi?
-
laca000
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hát, ha a teljesítményt, jóval olcsóbban, megfelelő Catalyst-el, legalább nem GTX780 szintre pozicionálják, akkor bukta van..
Szóval, valahova oda.. -
Malibutomi
nagyúr
-
laca000
őstag
A konzol az konzol.
Szélhámoskodásra, asszony-pajtás ugra-bugrálásához, baráti társaságba, kisgyermekek "felüdüléséhez" való..
Semmi több.
Az sem érdekel ha 29 vagy 87 magos, atomerőmű támogatottsággal..
Sok kontroller törne BF és COD alatt..
Auto aim pedig a világegyetem legnagyobb losereinek való. -
Ribi
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Egy dolgot mindig feledésbe merül.
A direkt programozás. Vagy mi. Azaz hiába gyengébb a konzol, kb 10x olyan gyors a köztes rétegek kihagyása miatt. Ha én veszek is egy "ugyanolyan" apu-t, azon én windows-t futtatok és kitörölhetem vele aseggemfenekem, mert lassú lesz. Hacsaknem azon is tudom ugyanúgy futtatni mint a konzolon. Viszont ha tudom, akkor minek konzol? Szóval ez a könnyű átültethetőség vagy ordas nagy kamu, vagy a konzolok lesznek úgymond feleslegesek
Én az elsőre gondolok. Nem fogják az arany tojás tyúk témát kidobni az ablakon. -
válasz
laca000
üzenetére
Ráadásul van az a szint, ami fölött már mindegy, h mi "hajCSa"

Ha megvan a számomra már kellemes FPS, akkor lesz@rom, h az FX 100%-on pörög vagy intel 60%-on... Hűteni tudom, nem akad semmi (1 magos STALKERen kívül, de ott se minden mod), a többire bőőőven elég. Nekem így jobb, h olcsó a gépem, mert ha nem használom ki, akkor cssak áll benne a pénz, amit másra is el lehet herdálni. Nem-e?

-
laca000
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Egy hónap múlva még biztosan nem "esnek" az árak, max 5k-t.
De addigra a tiednek is esni fog úgy 10k-t. -
dergander
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hamár játék én az AC4et várom , a történet és számomra szép grafika keveréke kellemes érzést nyút
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MiklosSaS
nagyúr
Emberek ugy beszeltek az FX-rol mintha valami hulladek volna. A bull-nak voltak hibai, gyermekbetegsegei ami annak idejen nekem sem tetszet de kinotte. Ne felejtsetek el hogy a 8350 majdnem fele a 3770/4770K-nak (140 font vs 269 font).
Felhasznalastol fugg hogy kinek mire kell, a modularis felepites nagyon jo es dinamikus, olyan mint ez : [link]. Jatekban lehet kikap a zinteltol de munkaban egymas melett vannak. Akinek meg csak a jatek a fontos az vegyen i5-ot.Sajnos engem is ugy ert a hir hogy megall az FX AM3+-ban mint a hideg zuhany. Amig nem lesz ilyen hogy APU = 1.3 x FX 8350 addig sajnos nem alternativa az AMD de azert nem kell leirni.
Egyetlen hiba az hogy ki kelett hozzak az FX-et (81xx) annak idejen, pedig tisztaban voltak vele hogy nem lesz nagy durranas. De ha rendben lettek volna, es meglett volna a 4.4, 4.2 GHz-ek amikhez voltak tervezve akkor mindjart megfordult volna a kocka. -
laca000
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Véleményem szerint akkor is logikusabb választás lenne az új generáció megjelenésekor, egy még garanciális 7970, az új szériának jócskán megfizeted majd az árát..
-
laca000
őstag
-
dergander
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Én nemfogok váltani,nem is ez a terv...
Itt ami fontos az órajel meg az iszonyat hő,amit hűteni kell,ez az ára most egy AMD procinak,én csak azt mondom rossz ez a vonal amin halad a cég,attól énis maradok hű AMD,mivel olcsók,na és persze egy váltás intelre gatyára vetkőztetne,meg most másra kell a pénz,de ha az új széria erős lesz akkor mindenféleképp váltok,nekem a VGAm reményeim szerint még eldöcög egy ideig,noh majdmeglássuk hogy lesz.
-
laca000
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igazad van, arra elég bőven.
De akkor cserélni sem érdemes.
Minek? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
laca000
üzenetére
Pedig megvárom, 1,5 hónap és itt lesz, minek vegyek most 7970-et, csak buknék rajta.
Szépen megvárom amÍg kiderül melyiket érdemes venni/melyiket nem (mint a 7XXX-nél voltak a jó kis BS-es Sapphire-ok), aztán csere.
Mostmár addig elvagyok ezzel. Amiket mostanában játszom egyébként bőven elviszi a 7870 is, FPS gamek hidegen hagynak. Igazából csak a Star Citizen amit várok, amiatt cserélem le, mert ott viszont karcsú. -
MrM94
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
a bd nem,sokat szivtam vele amig ugy volt hajlando mukodni ahogy en szerettem volna..
-
válasz
dergander
üzenetére
De ha szerinted nem jó, akkor válts intelre. Mi akadályoz ebben?

Pontosan melyik játéknál érzed a hihetetlen hátrányt? 2-3 név van, ami kifejezetten "inteles", de amúgy...?
Nekem nincs bajom az FX-el, ennyiért még a bokában sem lennék, ha Intel konfigot raktam volna össze. Pedig agyaltam rajta, mert a lehetőség megvolt: lap és CPU is elment, jó áron, volt is pénzem mellé rakni... de 60k-ból olyan Intel mobo+CPU lett volna, aminél semmit nem lehet piszkálni, nincs tuning, stb... 45k-ért nem akartam procit venni, akkor sem, ha van rá pénz. De kinek mi. -
dergander
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mindenesetre ha a 6800K apu 4.4Ghz turboval,akkor vajon a rollerek milyen órajelen indítanak majd,mert tuti magasabbak lesznek,jönnek a teljesítménybajnokok 220watt,előre tartok ettől,mert az AMD nagyon az órajelre hajaz...viszont lassan jólenne egy törés mint annak idején a P4nél volt mikor áltak rá a c2d-re és visszaesett felére az órajel a teljesítmény pedig sokkal jobb volt.
-
djculture
félisten
válasz
dergander
üzenetére
Ja csak eddig a konzol vonalon nem volt egy ilyen amd jaguár 8 magos szörny 112 GFLOPS-os számítási teljesítménnyel meg gcn-es igp-vel.

Ps4-ben meg hasonló amd szörnyeteg van szintén ..Nem hiszem hogy az ezekre készült játékok konzolátíratai majd pc-n 2-4 magot igényelnek. Bár én lennék a legboldogabb nem kellene gépre költeni megint pár évet..
-
laca000
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hát az a VGA valóban cserére szorul, ruházz már be legalább egy 7970-re..
De most ne az jöjjön, hogy megvárom az újabb generációt stb-stb, bla-bla..
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
+1

L
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
dergander
üzenetére
Én egyelőre tök elégedett vagyok, mert ahol kevés a szálak kihasználása, a 60 fps többnyire ott is megvan, a legjobban várt játékom meg cryengine-en alapszik, szóval 8 szál hajrá... ott hasít az FX.
A VGA-m inkább cserére szorul mint a proc.Épp itt a bibi, ha a Kaveri csak 4 magos lesz, ÉS ha eléri egy így i5-3570K teljesítményét (amit kicsit kétlek, de ne legyen igazam), még mindig inkább csak sidegrade egy 8XXX tulajnak, és nem éri meg a cserét.
-
dergander
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az a lényeg ezt szeretnénk látni játékok alatt is ezt a teljesítményt,mert egyenlőre még nem a sok magé a világ,az intelek meg itt húznak strigulát
-
dergander
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Akkor lenne jó ha elfelejtenék a modulozást és,normális 4 mag lenne,aminek az egyszálas teljesítménye 15%al jobb mint a pile , na akkor igen csere lenne számomra is

-
kungzi
veterán
Majd ha kijonnek az uj fm2+ foglalatu procik, majd akkor kell a kovetkeztetest levonni. Addig minden csak talalgatas. En is gondolkodok amugy majd az fm2+ konfigon.
-
djculture
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nemhiszem hogy bénáskodnának pont ezért törőlték az am3+ fx vonalat hogy az fm2+-os vonal fejlesztésére legyen több erőforrás. Ha elbénáznák és am3+ fx -et se gyártanak már akkor intel fele fordul mindenki.
-
Whysperer
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
+1
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Igen tudom, hogy steamroller megy bele, csak a mennyiség még a kérdéses (illetve nem, ha jól tudom 2 modul/ 4 mag lesz)
Megkockáztatok egy becslést, 4 steamrollermodullalmaggal, több szálat használó játékokban (BF, Crysis) kb. egy FX-6300-at fog hozni. Ha így lesz, akkor a 8XXX tulajok még mindíg várhatnak a következő sorozatra.Edit: 2 és 3 modulost írnak, vagyis 4 és 6 mag. A 6 magos már érdekes lehet, ha 15%-ot rá tudnak tenni a visherára.
Bocs belekevertem magam a modul/mag témába

-
djculture
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Biztos hogy kifogja a mostani tervek szerint az fx-nek tervezett modulok kerülnek bele.. Az amd-nél azt nyilatkozták sima cpu-t már szerverbe se fognak gyártani azon meglepődtem mondjuk. Drága a sima fx cpu gyártása ha átállnak teljesen az apu-ra olcsóbb lesz gyártani.
-
Malibutomi
nagyúr
Egyébként onnantól érdekelne az új Kaveri ha tuti 1000% hogy ki tudja hajtani az érkező csúcs AMD kártyát.
Jövő év elejére tervezek egy olyat, addigra kijön a Kaveri is, és tudni fogjuk. Ha ki tudja hajtani, akkor megfelelő a teljesítménye. -
Whysperer
addikt
válasz
djculture
üzenetére
[link] Érdekes akkro csak viccből lesz elérhető ,hogy megvehesd aztán portolják rá igaz?
A megjelenéskor 23 játék fog kijönni a platformra, ezek a következők:
Assassin's Creed 4: Black Flag
Battlefield 4
Call of Duty: Ghosts
Crimson Dragon
Dead Rising 3
FIFA 14
Fighter Within
Forza Motorsport 5
Just Dance 2014
Killer Instinct
LEGO Marvel Super Heroes
Lococycle
Madden NFL 25
NBA 2K14
NBA LIVE 14
Need for Speed: Rivals
Peggle 2
Powerstar Golf
Ryse: Son of Rome
Skylanders: Swap Force
Watch Dogs
Zoo Tycoon
Zumba Fitness: World Party -
laca000
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én is így gondolom +1
-
djculture
félisten
válasz
Vartanus
üzenetére
Erröl beszélgetünk nem jelenik meg új széria fx néven am3+-ba hanem fm2+ foglalatban jelennek meg igp-vel apuként. A steamroller széria már fm2+ ba jön ki még pedig második reveizióba rögtön igp-vel, az első am3+ -ba jött volna ki de az amd törölte a termék skálájából.
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Csak kíváncsiságból kérdem tudtok-é valami infót az FX-ek jövőjéről?
-
djculture
félisten
válasz
Whysperer
üzenetére
Akkor olvass utána a bf4-et nem az új konzolokra csinálták még később fogják rá eleve portolni, xbox360-ra ps3-ra és pc-re jön ki az új konzolok meg jövőre lesznek nagyobb tételben elérhetők. Az amd is 2014-es termék portfólióban vezeti ki az am3+-ot .. Kicsit sok az egyezés ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

GCN architektúra, 7770-ben van 640...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

HW hiba? Akkor semmi nem futna. Ha Linx és furmark fut, akkor nagy baja nem lehet. Legalábbis olyan nem, amitől egyik játék nem indul, másik meg igen.