Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz atomanti19 #35999 üzenetére
Ok, holnap megnézem. De gondolom annak alacsonyabbnak kell lennie nem?
Még 1, a tegnapi teszt 45-50 perc környékén az egyik mag leállt, 0 fail, 3 warnings üzivel. Ez mit jelent? Miért nem hibával állt meg?
Másik észrevétel. A CPU/NB voltage is elég alacsony nálam, még az ajánlott offset plusz fesszel is alig 1,17V fölött tanyázik....
-
atomanti19
aktív tag
válasz banderasz77 #35988 üzenetére
Igen a Core Temp a maghőmérsékletet mutatja.
OpenHW monitor, HWInfo. Opcionálisan valamelyik
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Bali27
addikt
válasz dergander #35997 üzenetére
Hát én mostanra végignéztem a neten szinte az összes fellelhető tesztet amiben 6300 és 8320 van. Renderelésben van pici különbség, de játékoknál szinte semmi. Van most egyáltalán olyan játék ami kihasználja a 8 magot? Mert pl Bf3 ba is a 6100-as kb 50% ig volt max kihasználva. :S
-
bandika0626
senior tag
-
Bali27
addikt
válasz bandika0626 #35992 üzenetére
Ok.. köszi a gyors segítséget.. Akkor vasárnap megérkezik a kis jövevény Új "élet" költözik a "házba"
-
bandika0626
senior tag
válasz Bali27 #35991 üzenetére
Valameddig elég. Én amikor megrántottam a 8120-at 4.8-ra az 560TI-t meg 1GHZ-ra akkor kifutott a CM GX 450-es tápom pedig az 420W képes leadni 1 ágon. De szerintem ha nem húzod a szenesedés állapotáig akkor elég lesz, meg szerintem a 7870 ne fogyaszt annyit mint az 560TI.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Bali27
addikt
válasz bandika0626 #35989 üzenetére
Ok.. mind1lófar... Akkor lesz a 8320... Olyan rosszul nem járhatok vele.
450-es táp elég hozzá? -
pcguru23
aktív tag
válasz banderasz77 #35988 üzenetére
Amúgy én megnézném valami proci zaba játékkal is ezt a cpu-t!Pl: Crysis3 BF3 BF4 stb....csak azért mondom mert hallottam már olyat hogy a tuning után a teszt szépen lement de játékok alatt kifagyott a gép....elvileg ez álltalában fordítva van,ha teszt jó akkor játéknál se lessz bibi,de elő fordul az ellenkezője is.
[ Szerkesztve ]
-
bandika0626
senior tag
válasz Bali27 #35986 üzenetére
8320-ból letiltasz 1 modult és lesz belőle 6300. Aztán később ha kell a több kraft akkor csak aktiválod azt az 1 modult és kész. Én anno próbáltam a 8120-al és azt a következtetést vontam le, hogy a 8120 ment 4GHz-n akkor 1 modul letiltása után 4.5GHZ-n kellett a 3 modulnak mennie, hogy hozza a 4 modult ami 4GHZ-n ment.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
banderasz77
addikt
válasz atomanti19 #35985 üzenetére
Kupakhőt mivel nézzek? Amit a CoreTemp mutat az maghő?
-
Bali27
addikt
35969-re valaki valamit?
Holnap estig döntöm el hogy 6300 vagy 8320 legyen..:S És rohadt nehéz a döntés.. Főleg hogy eddig ugy láttam hogy játékokban hozza a 8320-at, és valaki azt mondta hogy jobban tuningolható mint a 8320...:S Teljesen összezavarodtam..ááááá[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz banderasz77 #35980 üzenetére
Ez igen! Nekem 1.38V al tudott 4.4-4.5Ghz et. (Csak viszonyításképp mondom.)
Ez egy nagyon egyedi darab az már "FX"Szerk: kupakhőd mennyi?
[ Szerkesztve ]
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
pcguru23
aktív tag
LOLL valami brutál jó darabot fogtál ki!!! Az enyém 1.28V-on már nem viszi a 4.2-t.Kerek 1.30 kell neki a 4.2-höz.De ez.....állat!
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
És mindezt milyen alaplappal? Elég durván néz ki... Kb 1.45-ön ez a proci menne 5.5 Ghz-et is
-
Peaceliker
addikt
válasz Hegyirabló #35974 üzenetére
Sztam jó az a 40 fok!
És ugye az sem mind1, hogy ha jól emlékszem előző hűtővel 5 perc alatt ment 60 fölé (ami nem jó), ezzel mennyi ideig ment? Ha ezzel stabol 61, akkor az jó, főleg, ha nem túl jól szellőző a házad..."Oh my Goa'uld!"
-
Gerisz
addikt
válasz banderasz77 #35973 üzenetére
Szerintem 1,272V nagyon kevés. Talán 0,1-el magasabb lenne még akkor is jó lenne.
Core temp + Cpu-z képet nekünk terhelés alatt.
Hegyirabló: Nekem még a 6000+-on volt az első 212 azért ha teker a venti jól hűt az. (csak hallgatni kell )
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Gerisz #35962 üzenetére
Elnézést, nem vettem észre, hogy megszólítottál.
Szóval ahogy írtam is, Coolermaster Hyper 212 Evo-t. Ára és a három év gari, valamint mérete miatt (befért) választottam. Meg azért is, mert tízből kilencen azt írták, hogy még enyhe tuninghoz is jó.
(#35968) vakond5 Na jó, de többen azt mondják, hogy sok a 40C körüli idleben. Egyébként pár perc Prime95 után ugyanannyira ment fel (61C), mint gyárival, persze hangja nem volt semmi. De 61 fölé nem ment.
(#35971) luimapeiz Az a baj, hogy a HW nálam egyáltalán nem mutat hőmérsékleteket, vagy csak én keresem rossz helyen, viszont a fesz úgy ugrál, mint a gumilabda.
Szerk.
No meglett!
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Gerisz
addikt
válasz banderasz77 #35970 üzenetére
APM kilőve minden mag 4,6-on nem vesz vissza semmit?
Akkor ezt árulhatod jóval a bolti ár fölött is. -
válasz Hegyirabló #35967 üzenetére
HW-Info -t is letöltheted / felrakhatod , de nálam Aida64 és HW is azonos eredményt mutatott !
(egy próbát megér)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
banderasz77
addikt
válasz atomanti19 #35964 üzenetére
Bios és a CPU-Z is ugyan azt mutatja. És a hőmérséklet is ennek megfelelő szerintem. Most felnyomtam 1,3V-ra és 50 fokos lett a CPU.
-
Bali27
addikt
válasz Taifa Díaz #35965 üzenetére
Félreértettél picit... Én a 6300 mondjuk 4.2-n és a 8320-at 4.2-n gondoltam összehasonlításban.. Elég sok tesztet néztem, szinte elhanyagolható a különbség... legalább is ott.. Ezért akartam megkérdezni itt, akiknek talán más fajta tapasztalataik is lehetnek.
-
vakond5
őstag
válasz Hegyirabló #35967 üzenetére
Üresjáratban nem nagyon van különbség kis hűtő, és nagy böcek torony között. Csak terhelésen csökken a maximum.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Hegyirabló
veterán
Beraktam az új proci hűtőt (Coolermaster Hyper 212 EVO), de nem sokkal hűvösebb üresjáratban, hovatovább semmivel sem. Mi mással tudnám még mérni, mint AIDA-val? Bár a BIOS szerint is ilyen meleg.
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MrM94
addikt
válasz Taifa Díaz #35965 üzenetére
Ezek nem legendak,itt a hasukra utnek az emberek es hulyesegeket beszelnek. jo hogy nem 1kw tapot ajanlanak FX ala,meg 30k huto?Tiszta vicc ami itt folyik..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Bali27 #35953 üzenetére
FX8320 3500 MHz, HD6970 900/1400 MHz, F1 2013 1280x1024 (direkt processzorfüggő beállítás), Ultra, 8xAA, VSync off:
FX8320 4000 MHz, HD6970 900/1400 MHz, F1 2013 1280x1024, Ultra, 8xAA, VSync off:
Van különbség, tehát ez a legenda is megcáfolva
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
atomanti19
aktív tag
válasz banderasz77 #35963 üzenetére
1.272V al jó ha 4.0Ghz en megy.Vagy elírtad vagy rossz a monitorozód.
-
banderasz77
addikt
válasz Taifa Díaz #35952 üzenetére
Hát, akkor így jártam. De mindenhol ezeket olvasni. Viszont a fogyasztás miatt akkor is kilőttem volna.
Más. 4,6 Ghz-en járatom a kis 6300-at. Prime stabil eddig (30 perc) 45 fokos a cucc, és Load 1,272V-ot kap. (1,2V VID)
Akkor most mehetek fentebb?
-
Gerisz
addikt
válasz Hegyirabló #35955 üzenetére
Nem lap hanem borda függő.
Mit vettél rá?Maotun: Erre tényleg szükség van? Mármint erre a rengeteg ventire?
Miért nem jó picit magasabb hőfok és "csend"?[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
Ha kaptál új hátlapi merevítőt akkor a régire nincs szükség. A műanyag konzolokra sem lesz szükséged.
-
lee56
őstag
Rendben akkor keserítsük egymást, most én jövök Az meg amit linkeltél egy béta multis teszt, valószínűleg azóta jobban kihasználják (hát még a mantle-val majd decemberben) a több szálat, mert ott se kóser a skálázódás, már ha egyáltalán reális a teszt.
Amúgymeg, egy szóval sem mondtam hogy szar az i3, csak hogy tudja hol a helye azért.
A Phenomomat meg végképp nem értem minek keverted bele, azon kívül hogy beleköss még valamibe.De ha ennyire köthetnéked van, inkább állnál neki egy pulcsinak, az legalább hasznos tevékenység, és jól fog jönni nemsokára.
No Comment
-
gyuszaa
őstag
Igen, gyári hátlapi merevítést is helyettesíteni kell, ezeket el is teheted az alaplap dobozába már.
-
benikeee
tag
Hali.
Csináltam egy 10 perces Prime95 tesztet. [link]
Az a kérdésem hogy az normális hogy a fesz. 1.296-ra lement néha?
Gyári hűtővel 64 fokig melegedett mondjuk ott már volt hangja isAMD FX 8320//Asus M5A97 EVOR 2.0//Chieftec CTG 500//Gigabyte GTX 1060 3GB WF2OC//Kingston HyperX 2*4GB//Corsair Carbide 200R//Thermalright Macho 120
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Most teszem fel az új hűtőt. Nem egyszerű játék. Jól értem a szabásmintából, hogy a képen látható dolgokat le kell csavaroznom az alaplapról (ASUS M5A97 EVO R2.0)?
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
az Fx 9590 hűtése léggel:
-
Bali27
addikt
válasz Taifa Díaz #35952 üzenetére
3-as legenda? A tuning, és a játékokban lévő különbség =0?
Ja nekem 450es tápom van + 7870OC... az elég hozzá? -
Taifa Díaz
őstag
válasz banderasz77 #35950 üzenetére
Nézzük Mythbusters stílusban a tényeket:
1-es számú legenda: 25k-s hűtő kell, hogy rendesen lehűtsd az FX8320-as cpu-t. Kísérlet: alanyunk - lö: én - megkísérli egy 9k-ból beszerzett Mugen 3-al, 2 db 12 cm-es ventivel a lehetetlent - és sikerrel jár!
1-ES SZÁMÚ LEGENDA: MEGCÁFOLVA
2-es számú legenda: 750 W-os tápegység szükséges egy FX8320-as cpu-val szerelt rendszer biztonságos meghajtásához (valószínűsíthetően visszafogott tuning mellett). Kísérlet: korábbi alanyunk - alias megint én - egy 600 W-os, korántsem mai darabra köti a szóban forgó cpu-t, megkínálja egy 22-es szorzóval, és berak mellé egy 920 MHz-re húzott ref. 6970-es videókártyát. Az eredmény: a rendszer kevéske légzajjal, némi hőtermeléssel, de vígan dohog!
2-ES SZÁMÚ LEGENDA: MEGCÁFOLVALife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
asdf2
tag
válasz banderasz77 #35950 üzenetére
Megnézem melyik 6300-as tud annyit, mint az én 8320-am egy darab letiltott modullal Mivel úgy megyegetek 5,2-4 GHz-t, igaz komoly fesszel, de szerintem ilyet nem hozol ki 6300-al stabilra... Amúgy viszont játék alatt, azonos órajelen 0 különbség van, ez tény. Nekem is azért jött 8320, mert vegasban jól jön, meg emulátorokban is.
-
banderasz77
addikt
válasz BomiBoogie #35949 üzenetére
Nekem pedig most jött meg a 6300. Ahol a 6 mag nem elég, ott a 8 sem fog sokat hozni szerintem. A 6300-at jobb tuningolni, ergo az 1 szál erősebb lesz, mert a 8320-at nem lehet lehűteni rendesen csak 25k-s hűtővel. Nem beszélve a fogyasztásáról, ami még +100-150W a 6300-ra (most nem a vill. számla a lényeg, aki kicsit is számol tudja, hogy jelentéktelen). Technikai oldalról durva, én speciel nem akartam 750W-os tápot is venni....a hőterhelésről nem is beszélve.
Nekem mindenképpen a 6300-as jött ki győztesnek, de nem mondom, hogy nem kellett magam győzködni. -
Bali27
addikt
válasz kungzi #35945 üzenetére
Én is még filóztam a 6100-ról 6300-ra Elég hülyén hangzik, de ha ugyanazon órajelen kb 10-15%al eerősebb a 6300, akkor az 4 Ghz körül egész jó kis előnyt jelent.. Pont ez okozza a dilemmát a 8320 és a 6300 között..
Az egyik cseréjére 9 a másikra meg 19-et kéne ráfizetni. Ér ennyivel többet gamáknál a 6300 mint a 8320? -
devergo007
csendes tag
Akkor Fx - 6100 ra nincs értelme Q6600-ról áttérni?
-
kungzi
veterán
válasz devergo007 #35944 üzenetére
Inkább fx6300. Árban nem sok a különbség, de teljesítményben igen. Amúgy nagy az előrelépés teljesítményben és fogyasztásban.
-
devergo007
csendes tag
Egy Q6600 leváltása egy FX-6100 ra hoz gyorsulást?Érdemes lecserélni?
-
and1ao
őstag
válasz dergander #35940 üzenetére
És szerinted mennyire valid egy open beta multi teszt, ahol 2x nem tudsz még csak hasonló körülményket sem teremteni nemhogy 10 mérésből csinálj egy normális átlagot? Persze rálehet fogni hogy hibahatár meg így meg úgy
Én meg megnéztem 6100@4.4 7870 alap köszönöm szépen avg 40fps.[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
devergo007
csendes tag
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Jelenlegi konfigom: intel core2 quad Q6600 proci,msi g41m-p26 alaplap,8gb corsair ddr3 1333mhz,FSP hexa 400 Watt táp,videó kártya jelenleg nincs mert eladtam és venni akarok.
Adódott most egy olyan lehetőség hogy 21.000Ft-ért enyém lehetne egy FX - 6100 proci és egy M5A78L LE asus alaplap.
A kérdésem hogy megérné e a jelenleg procimat meg az alaplapomat erre lecserélni?Vagy semmivel sem lennék előrébb?[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Üdv.. 7 végén ha minden igaz jön a 8320, de csak ilyen ősrégi fehér szinü pasztám van valamennyi, valahol egy celofánba csomagolva. Tudnátok ajánlani pasztát hozzá, ami árban sem olyan durva?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz ReFleXx #35921 üzenetére
Amennyiben az amerikai drogos niggerek véleménye a te részedre irányadónak számít, akkor olvasgass fekatopikokat.
Nigériai és Johannesburgiakat ajánlom a figyelmedbe.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Deindar
csendes tag
Üdv nektek Urak !
Kérdezem hogy Amd fx 4130proci ki tud hajtani egy 6950 vagy esetleg 6970 et ? És cros-fireben két vgá-t is ?Üdv Koroknai GYuri !
-
ST05
őstag
1. el kell hogy keserítselek, az oroszok win7 en tesztelték,
ahol még totál optimalizálatlan volt, csoda hogy elindultak a 2 magosok
elvileg már törölték is a tesztet legalábbis már rohadtul nem találom
2. nem multi az sem ,hanem singleplayer ! tessék egy multi teszt, szar i3-ad 8350
nyakába "kullog a tinánnal
3. végezetül egy kérdés, ha a gyí3 nak a lista végén a helye akkor az X4-ednek szerinted hol lesz?
[link] -
lee56
őstag
válasz miresz #35875 üzenetére
Na ez már mindjárt közelebb áll a valósághoz, oda valók az áldott gyí3-ak, a lista aljára.
Singleplayer-hez továbbra sem kell erőmű az látszik az első charton, második viszont multi, ahol ki is rajzolódnak az erőviszonyok látványosan, hála a Frostbite 3-nak.
No Comment
-
Bali27
addikt
válasz Pancsermeste #35926 üzenetére
Úgy látom hogy az alaplapon van egy kis hűtőborda a VRM hűtésére + a ház oldalán van egy 25-cm-es ventilátor (szabályozható a sebessége) a hátuljába meg 2 db 12cm-es. Ez elég jó hűtést / szellőzést biztosít szerintem.
-
Pancsermeste
őstag
válasz Bali27 #35923 üzenetére
Nem érdemes spéci deszkára váltanod később sem. Ennek a rendszernek ez a lényege, hogy olcsó, és jól teljesít vagyis jó az ár/teljesítmény mutatója. (persze csak akkor, ha használja mind a 8 magot). A spéci deszkára váltással elveszítené az olcsóságát, és cserébe nem sokat nyernél vele teljesítményben.
Amúgy alapon, vagy kicsit húzva (~4,2GHz-ig) teljesen jó az Asrock Ext.X is az FX-ek alá.
Sőt, még lehet kicsit tovább nyúzni, csak akkor a VRM hűtést kell lecserélni, vagy gondoskodni róla, hogy pl. a proci hűtő "szoknyája" vagy valami terelőlemez ráirányítsa a levegőt, esetleg kis plusz venti ráapplikálásával megoldható, hogy ne melegedjen annyira, így nálam 4,4GHz-en sem throttlingolt, csak brutálisan melegszik a CPU, mert kevés hozzá a hűtésem.-= Pancsermeste® =-
-
pcguru23
aktív tag
válasz atomanti19 #35920 üzenetére
Feszt nem veszi vissza mivel az energia takarékos mód kilőve nálam!
-
Bali27
addikt
válasz Pancsermeste #35915 üzenetére
4.2 elég lesz.... Ezt a procit most ugy is néhány évig megtartom.. Max 1 év mulva veszek akkor már jó olcsón valami spéci deszkát alá ha ugy látom jónak.. De most 4.2 szerintem több mint elég bármelyik játékra.
3 dolog idegesít.. Mert ugyan is most cserélem le a 6100-at (6300 ugyan azon a sebességen 10-15%al erősebb)
1/ 6300-as közel annyi fpst csinál minden tesztben mint a 8320, néhol picit jobban is szerepelt.
2/ előző jóval kevesebbet eszik
3/ Nem tudom hogy mennyire időtálló játékoknál a 8 magos FX, főleg ha pl a Total Warokat a szutykos Intelekre csinálják 1-2 szálra És a jövőben is megmarad az Intel ezen előnye, és mi a biztosíték hogy nem Intelre fogják továbbra is csinálni a gamákat? -
ReFleXx
addikt
Aki Gigabyte GA-970A UD3 és Asus M5A97 EVO R2.0 között vacilál az válassza az Asus-t.
Nekem volt mindkét alaplapom, a Gigabyte-t cseréltem az Asus-ra.
Már ránézésre is jobb minőségünek tünik az Asus lap.
Tetszenek a mindenféle extrák mint MemOk gomb amivel a DRAM-ot lehet letesztelni, illetve diagnosztikai visszajelző LED-ek. Parasztvakítás tudom, de jópofa.
A Gigabyte-n pl a chipset hűtőborda lötyögött, nem feküdt fel rendesen.
Illetve hűtőbordák is kisebbek mint az Asus-on.Gigabyte GA-970A UD3-ból jelenleg szinte csak rev3-t lehet kapni, amivel rossz tapasztalatok vannak a rev 1.x-hez képest.
Pl itt a 990FXA rev3 throttling problémáját fejti ki több user.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
atomanti19
aktív tag
válasz pcguru23 #35900 üzenetére
Alapon kicsit sok az a 38°C.Ha visszaveszi a feszt 0.8V környékére frekit meg 1400Mhz re akkor 31-30°C fölött sehogyan sem lehetne még gyári léggel sem! Ha csak nincs 35°C a szobában....
HWInfo, OpenHWMonitor segíthet a pontos kijelzés érdekében.Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Peaceliker #35917 üzenetére
" ha van kfart a cpu ban!"
- kfart: kb. intel féle tuningolható fingás
- Kraft: - német - erő.Nem mindegy, hogy melyik.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
pcguru23
aktív tag
válasz Pancsermeste #35915 üzenetére
Hát nekem is elég!Sok értelmét nem látom tovább nyuzni egy procit se.Max teszt erejéig...de játékra feles... ott úgy is a kari fogja produkálni a + fpseket nem a proci
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
-
pcguru23
aktív tag
Én sem értem miért vannak annyira leszolva ezek a lapok...például nekem nagyon szépen lehet tuningolni egy Asrock 970 extreme3-ban 1.28v-4Ghz/1.30v-4.2Ghz amennyibe kerülnek annyit meg is érnek ezek a lapok.
-
Bali27
addikt
válasz Pancsermeste #35912 üzenetére
hehehe...
Egyébként mi a baj ezzel a lappal? A 6100-at szénné lehet benne hajtani -
Bali27
addikt
Én meg mondok egy imát hogy a 8320 jól működjön az Asrock 970 Ext.4-ben
-
ReFleXx
addikt
válasz Casanova* #35794 üzenetére
Általad említett Asus 990FX EVO lap nem létezik az ASUS oldala szerint.
Van 990FX meg van 990X EVO de 990FX EVO-t nem talalok.
Egyebkent olyan egetvero különbséget nem látok a 970-es es a 990-es lapok között.
Utobbiban 2db x16-s PCIe port van, de kb ennyi, VRM-eken és chipseten ugyanakkora borda van ugyanugy 6+2-es stb..
Mitől van több tuning potenciál a 990-esekben?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
válasz Taifa Díaz #35907 üzenetére
No Comment !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Malibutomi #35899 üzenetére
Ez így is van, mert a következő lépcsőn már a játék közben is stabil. Vagy ahogy te is írtad, 99.99 százalékban
De megint bebizonyosodott, hogy az ultimate stability test program mindig a CM aktuális szimulátora.luimapeiz: tudtommal az alulfeszelés az élettartam növelését segíti elő a hőmérséklet értékek csökkenése által, szóval elég lesz egy pöppet kisebb arc
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
kungzi
veterán
sziasztok
na most itt vagyok a rendelés előtt, már mindkét lap megvan nyitva a webshopban:
melyik legyen?
tegyek egy kísérletet a giga lapra? van valakinek tapasztalata a giga uefi-vel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest