- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
kelzsoca #14702 üzenetére
még mindig nem vettem semmit.. hiába a munkaerőpiac továbbra se akar befogadni.. már pedig nem veszek anyám meg bátyámék pénzén.... csak a sajátomból.. sajnálatos hogy egy diplomás ennyire nem kell sehova.. de ez más történet....
igy marad a nézelődés álmodozás. jelen állás szerint húzok az alcatel felé.. tetszett Meetingen.. v min.. /veletech
/. Bár még nem 100 persze..
Mire lesz pénzem lehet lekerül alsó kategóriába a 4 mag.. és galaxy s III-at szórják a vaterán 10 ért.. persze euróban.. mert időközben bevezetik
-
DarknessHope
senior tag
válasz
scyllarus #14698 üzenetére
telefon pc fényképező stb IT termékeknél mindig ez van.. ha vársz még 2-6-8 akármennyi időt vehetsz jobbat
ZTE skate hála kelzsoca romjainak (ez kicsit félreérthető de értitek
) barom jó kis cucc... nekem alcatelben a kijelző minősége tűnik leginkább fejlettebbek illetve az anyaghasználat minőségibb. a többi pl a hardver akár skate-é is megfelelne nekem.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Norbeee01 #7769 üzenetére
nagyon helyes.. én eleve frászt kapok amikor egy tesztben arról beszélnek hogy elfér e a zsebben.. és még bele is próbálják.. (pl galaxy note esetében.. hogy nem fér el...
)
övre csíptethető tok nadrágon!!!!kis telónák és főleg lányoknál nyakbaakasztó.. vagy pedig táskában övtáskában egy neoprén tokban...
szerintem ezek a célszerű tárolási módok. -
DarknessHope
senior tag
válasz
Jano_023 #7281 üzenetére
igen elvileg vehetné a jelet de akkor vissza kéne küldenie Bluetooth-on a telefonnak az dekódolja majd mint hang jel újra a fülesnek.. és ezt a telefonnak küldést valószínűleg nem tudja, illetve nincs antenna a headsetben sem.
bár van is olyan Bluetooth headset amibe van beépítve rádió, mintha láttam volna.. ez esetben viszont nem a skate rádióját hallgatodÉn legalább is így gondolom hogy ezért nem működhet úgy ahogy szeretnéd.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Jano_023 #7279 üzenetére
tudtommal a vezetékes headset zsinórja funkcionál antennaként.. így elvileg sehogy.. mivel Bluetooth eszközödnél így nincs zsinór vagyis ez esetben antenna se.
illetve azt nem tudom hogy ha bedugsz egy headsetet vezetékest antennának attól függetlenül tudod e a hangot a Bluetooth-ra irányítani.. mert úgy gondolom igen.
-
DarknessHope
senior tag
már sokszor írtam ide úgy hogy még nem is vagyok zte skate tulaj....
ez még sajnos most sem változott továbbra is Kaiserem gyűrőm... de ismét felmerült egy kérdés... amit Kaiserrel el kellett vetnem...
tehát a kérdésem: dual SIM kártya-adapterekkel kinek milyen tapasztalatai vannak így ZTE skateben?használ valaki ilyet? vágás nélküliek érdekelnek elsősorban.
-
DarknessHope
senior tag
-
DarknessHope
senior tag
Ejj de várom már hogy végre tudjak venni én is egyet.. rohadt jó ez a kék téma
korábban kérdezték hol van kártyafüggetlenül:
én is elkezdtem most keresni de ez a legolcsóbb ahol találtam.tud valaki jobbat?
mert így lassan úgy tűnik a használt t-mobilos +20 ezerért a t-mobile-ban függetlenítéssel a legolcsóbb kombó.egyébként látott már valaki hozzá nagyobb kapacitású kiterjesztett akkut?
-
DarknessHope
senior tag
válasz
hodostamas #5336 üzenetére
lassan már eljön az az idő mikor ágyunk hajunk könyv stb. mellett máshova is beköltőz(het)nek az élősködők.. lesz laptop-lepke telefonbogár... tablet-atka.. jah és a gorilla glas kötelező lesz mert a műanyagon fognak élni
-
DarknessHope
senior tag
Én is zte skate-t szeretnék venni.. egy kérdés merült fel.
távirányítós hadesetet is szeretnék majd hozzá.. és érdekelne hogy tudok e ilyet..
és pl. ha egy bluetooth stereo headsetet veszek annak a távirányító funkcióját életre lehet e kelteni? v csak (pl lenti link esetében) sony cuccokkal megy?
Itt egy tetszetős de drága darab.. amit egyszer ha szakad a bank megvennék: talán még jó hangzása is lenne: bluetooth-al egyébként úgy halottam van valami korlát, tehát nem lehet igazán jó minőséget elérni. ez mennyire van így?
link: sony hedsetde ha lehet persze vezetékes megoldás is érdekelne.. eddig nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest