- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vukmir
aktív tag
válasz
callvote #11246 üzenetére
A sima Defy 1ghz on megy minden costum ROM-on azt írják, csak gyárilag volt korlátozva.
Amúgy Londonból hozatom és 40-50 közt jön ki az átszámítás után. Skate is onnan lett volna ha nem láttam volna 35 ért ha-n.
Am azt írják Defy fórumba hogy sok ROM van rá. Vagyis van jópár -
Vukmir
aktív tag
Utáljatok nem Skate et veszek hanem Defy-t
-
Vukmir
aktív tag
Na úgy néz ki akkor megveszem használtan 35.000 ért 2 év garival.
Köv kérdés, milyen ROM-ot érdemes rátenni?
Ice armor III ról olvastam hogy nagyon jó -
Vukmir
aktív tag
Na üdv!
Most tervezek egy ilyen telefont venni. 35.000Ft lenne (2 hónapot használt de gyári fóliás 2 év garival)
Első okostelefonom lenne, és kérnék élménybeszámolókat ha lehetne. Mi az ami jó benne és mi az ami rossz (hallotam hogy gyenge a hangminőség, de én nem újtipusú hifiznék vele a buszon szóval nem zavar).
Illetve milyen ROM-ot érdemes rá tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest