- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko32
tag
Mit tudnál mesélni erről a ROM-rol? Normálisan viselkedik?
(#5338) roli_636 Attól függ. Egész éjszaka wifi on,Tom és Jerry-t lestem youtube-on,Facebook,törölgetés,telepités,letöltés,olyan éjfél környékén vettem le töltőről,hajnali fél 5-kor még 82%-on volt az akksi.Mostmeg 47%,úgy hogy egész éjjel ment rajta a GPS. Attól függ ki hogy használja

-
-
Lacko32
tag
válasz
üzenetére
Tény,kicsit eltér a véleményünk,ne haragudj a hirtelen felindulásért,de ma már kb 50x-re látom az ICS-t
Milyen romot használsz ha neked is ilyen géped van?(#5283) storm3 Nekem a Dead Space a "fólhallgató csatlakoztatásával jobb játékélményt érhet el" felirat után beáll a gép,és megint jön a family frostos inyencség,az ICS droid.
-
Lacko32
tag
válasz
üzenetére
Azért érzem ezt,mert volt szerencsém egy HTC HD2-höz.Minőségbe és árban nincsenek egy létrán,de egész éjszaka romoztam a gépet,CM7,bluemonte,bluemonte plus,és úgy érzem felesleges időpocsékolás ezzel a géppel foglalkozni.Húzható a proci gigáig,de mi értelme?Amit eddig akartam nem tudtam vele megcsinálni.
-
Lacko32
tag
Sziasztok!
Látom megy itt savazás,meg dicsőités.Már jó ideje megvan a gép,amint megkaptam töltőre fel,rootolás,új rom. Mitne mondjak ennyi pénzért nem vártam jobbat.de hogy ilyet kapok...azt meg főleg nem.Vagy az andro vagy a gép nem stimmel,nem tudom eldönteni.Akárhány andro volt rajta,mindegyiken vagy nem lehetett felrakni a játékokat,vagy megfagytak,vagy else indultak.Mit tudtok ajánlani ha játszani szeretnék a telefonnal? ROM,CPUm húzás,mit tegyek? Úgy érzem ezzel is csak a kis kinaiak zsebét tömtem meg...én meg nem kaptam cserébe semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest