- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko32
tag
Mit tudnál mesélni erről a ROM-rol? Normálisan viselkedik?
(#5338) roli_636 Attól függ. Egész éjszaka wifi on,Tom és Jerry-t lestem youtube-on,Facebook,törölgetés,telepités,letöltés,olyan éjfél környékén vettem le töltőről,hajnali fél 5-kor még 82%-on volt az akksi.Mostmeg 47%,úgy hogy egész éjjel ment rajta a GPS. Attól függ ki hogy használja
-
-
Lacko32
tag
válasz
#40993792 #5282 üzenetére
Tény,kicsit eltér a véleményünk,ne haragudj a hirtelen felindulásért,de ma már kb 50x-re látom az ICS-t
Milyen romot használsz ha neked is ilyen géped van?
(#5283) storm3 Nekem a Dead Space a "fólhallgató csatlakoztatásával jobb játékélményt érhet el" felirat után beáll a gép,és megint jön a family frostos inyencség,az ICS droid.
-
Lacko32
tag
válasz
#40993792 #5277 üzenetére
Azért érzem ezt,mert volt szerencsém egy HTC HD2-höz.Minőségbe és árban nincsenek egy létrán,de egész éjszaka romoztam a gépet,CM7,bluemonte,bluemonte plus,és úgy érzem felesleges időpocsékolás ezzel a géppel foglalkozni.Húzható a proci gigáig,de mi értelme?Amit eddig akartam nem tudtam vele megcsinálni.
-
Lacko32
tag
Sziasztok!
Látom megy itt savazás,meg dicsőités.Már jó ideje megvan a gép,amint megkaptam töltőre fel,rootolás,új rom. Mitne mondjak ennyi pénzért nem vártam jobbat.de hogy ilyet kapok...azt meg főleg nem.Vagy az andro vagy a gép nem stimmel,nem tudom eldönteni.Akárhány andro volt rajta,mindegyiken vagy nem lehetett felrakni a játékokat,vagy megfagytak,vagy else indultak.Mit tudtok ajánlani ha játszani szeretnék a telefonnal? ROM,CPUm húzás,mit tegyek? Úgy érzem ezzel is csak a kis kinaiak zsebét tömtem meg...én meg nem kaptam cserébe semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest