- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMiX7
csendes tag
Most már biztos, hogy bugos a Skate-em...
Gyári ROM-ot használok. Tegnap este lefekfés előtt nyomogattam a telefont és megláttam egy apró foltott a kijelzőn. Azt hittem, hogy egy porszem lehet, de aztán észrevettem, hogy egyenletes sebességgel mozog egy irányba. Éles eszemmel egyből rájöttem, hogy ez csak egy bogár lehet. Na, gondoltam, most kinyírlak!
De hiába próbáltam odanyomni a plexihez, csak nem akart szétkenődni! Akkor láttam, hogy a plexin belül mászkál fel-alá. Egy olyan apró bogár volt, ami a régi könyvekbe is szeret beköltözni. Aztán eltűnt... de reggel újra láttam. Vagy nem tudott, vagy nem akart kijönni.
Nem tudom eldönteni, hogy ez garanciális bug, vagy sem... esetleg a SkaTe ROM megoldaná a problémát?
-
ToMiX7
csendes tag
Én egy Sony Ericsson MW600-as bluetooth agybadugós headsetet használok a Skate-hez. Tökéletesen működik, lehet léptetni a számokat, beletekerni, hívást fogadni. Szépen szól... és még egy dolog, ami nagyon tetszik: mióta nem tekereg a vezeték a telefon körül, azóta kevésbé érzem úgy, hogy ki akarna esni a telefon a kezemből.
-
-
ToMiX7
csendes tag
válasz
atillaahun #2792 üzenetére
A mérete miatt is, meg az SDHC jel miatt is kérdezem, hogy használható-e.
-
ToMiX7
csendes tag
2 hete használok egy Skate-et. Ezelőtt egy Samsung Omniám volt és nem tudok olyat mondani, amiben a Skate gyengébb lenne. Maximum az Omnia 8 GB-os belső memóriája hiányzik, a Skate-nek ugye sokkal kisebb, de az Omnia új ára volt 120.000 Ft... Vagyis nagyon elégedett vagyok a Skate-tel! :-)
A memória bővítésével kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek. Ha veszek egy 16 GB-os microSDHC Class 6-os kártyát, az nagy valószínűséggel fog ugye működni a telefonban? Olyan helyen veszem a kártyát, ahol nem tudom a vásárlás előtt kipróbálni.
-
ToMiX7
csendes tag
Két dolgot szeretnék kérdezni a Skate-tulajoktól, amiről én ellentmondó információkat találtam.
1. A kijelző 262 ezer, vagy 16 millió színt tud megjeleníteni?
2. Van FM rádió a Skate-ben?
Nekem a rádió hiánya lenne igazán fájó... Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magisk
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged