Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
szezso155
üzenetére
A 426 a reális, esetleg a heap-size emelésével és a cpu tuningolásával további pontok hozhatóak ki, de nem sok értelmét látom.
(#39988) xakta
Szerintem ilyen régi romot itt nem sokan használnak

(#39992) szezso155
Azt sem tudom melyik allin-re gondolsz, de nem gond, mert ha tudnám sem emlékszem már

-
vampire17
addikt
válasz
szezso155
üzenetére
Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format data
- format system
- format cache
-format sd-extRomot pedig innen rakj fol: [link] (a legujabbat. Nightly 11)
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
szezso155
üzenetére
Igaz hogy 2.3-al érkezik majd, de egy 2.2=>2.3 upgrade nem nagy szám, viszont 2.1-es ZTE Blade készüléket már erősen megéri leváltani egy 2.3-as ZTE skate-re

(#39380) szezso155
hibajavítások, ez+az

(#39379) Fail3D!
Miért van elérhető 2.2-es android a Blade-re?

Megyek utánaolvasok, és feldobom akkor én is

-
hjanos1
senior tag
válasz
szezso155
üzenetére
Hibás sd-ről TPT-zett, és hazavágta a telefont.
Igazából neked nem jelent semmit hogy az van fent.
A TPT közben lehet elrontani, amikor már felraktad, akkor nem.
Csak lekerült, mert rendes rom frissítéssel nem lehet teljesen tönkretenni a telefont, ezzel meg az esetek 0,0001%-ban igen. -
Ronam
addikt
válasz
szezso155
üzenetére
szerintem ennyire ne ajánlgasd azt az all-in változatot.1-2 napja vágta haza egy forma telóját....le is lett szedve a legtöbb helyről.ha rom-ot akar cserélni akkor a hagyományos módon..első oldalon megtalál mindent
ki mondta neked hogy amoledesek az itthoni bladek?vagy egyáltalán ilyet hol olvastál?
,mer itthon nem került forgalomba amoledes kijelzővel,szóval ez fail
.alap járaton 2.1 van rajta,de lehet rárakni 2.2-t,sőt 2.3-at is igaz utóbbi még nem stabil.fényképezője meg szerintem szörnyű(#39284):a te telódnak már semmi baja nem lesz,ha csak nem tpt-zel.mikor próbálta feldobni az all-in változatot,a telepítés végigment de nem indult újra a teló.szó szerint meghalt,semmire nem reagált........
-
esox
senior tag
válasz
szezso155
üzenetére
Az android sdk felrakása screenshothoz kábé olyan, mint verébre 100-as löveggel lőni...Tegyél fel a telódra vmi screen capture progit, pl ShootMe. Vagy QtADB-t pc-re, majd telóval összeköt vagy wireless adb. Shootme-hez és wireless adb-hez is rootolt teló kell.
wirelessAdb-t csak akkor csináld, ha tudod mit is csinálsz igazából. Ha elindítod és valaki "látja" a telefonodat a neten, akkor adb konzolról bármit megtehet... szóval szerintem maradja a kábeles megoldásnál vagy shootme.
-
-
evooo
aktív tag
válasz
szezso155
üzenetére
Better Keyboard 8
Smart Keyboard, van hozzá magyar bill. is. -
nov2016
csendes tag
válasz
szezso155
üzenetére
Tapasztalatom az akkuval:
A bekalibrálás ok, érdemes megcsinálni, de már kalibrált állapotban is előfordult hirtelen merülés (pl. egy éjszaka alatt 20%), pedig előtte 1-2% merült csak ennyi idő alatt.
A probléma nálam az, hogy vmi miatt nem tud elaludni a telefon, bármelyik alsó gomb nyomására felébred. Nem tudtam rájönni melyik alkalmazás miatt van, hiába lövögettem ki a task-okat. Egy újraindítás segít.Így aztán néha tesztelgetem a telefont, megnézem hogy feléled-e Menü gombra, mert akkor nem alszik és durván merül.
Kikapcsolt képernyőnél 125MHz-re korlátozott procival (bekapcsolva fix 600MHz) csak telefonként használva 5-6 napot is kibír.
Netezve, update-elések, telepítésekkel együtt is elmegy 3-4 napot.A mindennapos töltés volt a legnagyobb félelmem az okostelefonokkal kapcsolatban, szerencsére nem vált valóra.
-
PpenoO
őstag
válasz
szezso155
üzenetére
Merítsd le teljesen. Kalibrálatlan állapotban nálam elég drasztikusan merült, kb 10%-ot óránként, alvó állapotban. A végén meg 16-14%nál meg megáll ez a folyamat és bírja még fél napig... Az a 25% elég durva.. lehet tényleg valami megy a háttérben, én gTabsimiclock-ot használok
. Nálam az a nyerő! -
PpenoO
őstag
válasz
szezso155
üzenetére
Üdv!
Pörög a topik, nem vitatom, de olyan sokat nem kellett volna visszaolvasnod, hogy megkapd a választ...

A simán lemerül az mit jelent nálad? Mennyire meríted le? A drasztikus esés 100ról tipikus kalibrálatlan akku jelenség. Két lehetőséged van: vagy kivárod azt az 1-1,5 hetet és közben folyamatosan nullára meríted le a telefont és éjszaka a töltőn hagyod vagy bekalibrálod 1. hsz alapján. Ennyi.
Rom frissítés elött érdemes menteni a batterystats filet és új ROM feltelepítése után azt bemásolni, így elkerülöd a fennt ecsetelt procedúrákat.
szerk.: azért én megnéznék egy battery use statisztikát mielött rákenném a merülést egy appra
. -
kelzsoca
félisten
válasz
szezso155
üzenetére
Az hogy milyen romot használsz az nem feltétlenül befolyásolja az akksi időt.
Próbáld ki azt hogy most estére lemeríted teljesen, majd éjjelre rajta hagyod a töltőn.
2 feltöltés alatt azért nem fog beállni.
Szedd le az összes widget-et, és nézd meg akkor mennyire merül.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szezso155
üzenetére
Nem használtam rajta semmit,kb 3 folyamatosan frissülő widget van kint és ennyi!
Ez tényleg nemsok, csak az a baj, hogy már 1 widget is szipkázza lefelé az akksit, nem hogy 3

(#37952) kmisi99
Leszeded az update.zip változatot és recoveryvel felteszed a friss recovery-t.
(#37951) anglergab
Modacon lehet olvasni a hibákról.
-
Saccco
nagyúr
válasz
szezso155
üzenetére
Ha van ext particiód akkor nem kell semmit sem csinálnod, automatikusan oda települnek a dolgok. Ha az app2fat érdekel azt meg a settings > applications > manage aplications -> kiválasztod amit szeretnél > move to sd. (Ha van ext particiód akkor csak az sd kártya 2 particiója közötti átmozgatás történik)
(#37711) EarL 007:
+1 A spica ehhez képest harmatos libafing....

(#37732) SupaCow:
Csak akkor kell particiónálnod, ha akarod is használni az ext részt.
"átméretezi a partíciós táblát" - Ez azt jelenti, hogy a belső memóriát particiónálja át. (internal storage) -
TRob1
veterán
válasz
szezso155
üzenetére
Nem kell fosni, akkor nem lesz baj
(Amúgyse)
(Egyébként én is mikor megvettem, használtam, lemerült, feltöltöttem és már tettem is rá a romot.)(#37566) Victoryus:Én LauncherPro-t használok, és nekem mindenhol elfordul (homescreen, menük, alkalmazások...) Kivéve, ha új emberkét akarok felvenni a névjegyzékbe, ott nem akarja az igazságot, pedig így nehezebb beírni a nevet.

-
alexdp7
tag
válasz
szezso155
üzenetére
nekem is eleinte (2.1-es gyári rommal) volt hogy 2x kellett tölteni naponta...ja és alig nyúltam hozzá

most a 2.2-es kelzsoca Allin-jével volt olyan reggel feltötöttem fullra és másnap reggel 16%-on volt....4-5 óra game, 1,5 óra wifi, 1óra zenehallgatás 2-3 telefonhívás.....nyomkodás...appok telepítése- kipróbálása- törlése.......kezd belejönni az akksi......vagy a ROM?

Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

beletörődtem,gondolom ezért nem fognak telót cserélni gariba

mindig meg akartam kérdezni..

. Nálam az a nyerő!