Hirdetés
Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
Srácok Locale-ban cella infók alapján állítanék dolgokat a telón, de a 2.2-es kelzsoca jellyfish rls7lite rommal nem olvas rendesen cellan infókat, ha lockolva van a telefon. Van olyan rom, amivel ez működik, vagy másik android verzió kellene?
-
G.I.JOE
senior tag
Ha a képen lévőről beszélt volna, azt írta volna oda hogy "EZ", nem hogy "ITT". Szerintem ...
Nem lehet hogy bluetooth ikonra gondolt? -
G.I.JOE
senior tag
Akinek megy az MMS fogadás, megírná hogy mi van neki fent? Vagy ha tudja vki , hogy melyik rommal megy, az megírhatná! Kösz!
-
G.I.JOE
senior tag
Aki fóliát keresne. Én innen vettem. 470-ért nem pénz, tökéletesen passzol, csak a felrakáshoz érdemes egy zsebkendőt is a kártyára rakni, amivel egyengetjük!
új ROM: Az új romokkal már jó az mms? Overclock megy velük?
-
G.I.JOE
senior tag
Hi!
Kelzsoca froyo lite-tal tegnap ment az usb kapcsolat, ma nem. Usb debug ki/ be mindegy neki, nem akarja. Tölteni tölti. Any idea?
-
G.I.JOE
senior tag
Ha fent van a kelzsoca féla lite alpha5, de kellene valamelyik gyári csengőhang, akkor mitévő legyek?
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ja, törölgettem azokat is, akkor lehet hogy az oldotta meg a gondot. Kösz.
-
G.I.JOE
senior tag
Hi!
Srácok mi az hogy sms üzenet tárhely megtelt? Már egy sms sincs a telón!! ITT is kérdezte már valaki, de nem volt válasz! Én vagyok a béna?
Kösz!
BÚÉK!
Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest